התשובה הקלישאתית אך נכונה היא שכל עוד טביב כאן, אין שום חשיבות למשחק זה או אחר לעומת הסכנה ארוכת הטווח שהאיש הזה מביא.
לשמוע את שלמה שרף היום הוציא אותי מדעתי, אני תמיד בז ולא יכול לשמוע את האפס הזה, אבל לשמוע אותו מגן על טביב היום זה כבר עבר כל גבול, הבן אדם הזה נגוע באינטרסים, אין לו שום יושר, כלום, שקרן עלוב. 100-200 אוהדים, אלפיי אוהדים לא רוצים לראות את טביב במועדון, והוא אומר 100 אוהדים. גועל נפש שנותנים לו דקה של זמן מסך.
מזל שיושב לידו קופמן, שאגב אתמול ב103FM עלה בן כספית ואמר "אוהדי הפועל גזעניים" או משהו בסגנון וקופמן יצא עליו. מר שלמה שרף הוא לא פחות מטיפוס מגעיל שאין לו מושג מה קורה בקבוצה ובסך הכל ניזון מהתקשורת (שהוא מייצג..)
אוהדי הפועל עם כרזות "שיהיה טביב למכבי". הרגו אותי מצחוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
הכול נאמר, הושר וקולל, אבל השורה התחתונה היא בעלים שהורס מועדון, מנהל בשלט רחוק - שיטה שאף פעם לא מצליחה באמת, ולא מסתדר עם אף אחד - שחקנים, עמיתים, עובדים, אוהדים, שותפים ומה לא. איך זה ייגמר? בבכי, כמובן. ומי יבנה לאחר שיישארו הריסות? מוני הראל? עריכת מנהל: אין לפרסם אתרים על גבי הפורום. תודה מראש.
מה שמשאיר אותי מתוסכל, אחרי אתמול, זו העובדה שהזדקקנו ל3 כרטיסים אדומים לחובת היריבה על מנת לנצח. אני אומר שוב, זה אולי יכול להישמע מטופש ומוזר אבל העונה הנוכחית מבחינתי כבר הסתיימה. אני לא רואה סרט בו אנחנו חוזרים למקום הראשון. ההגנה שלנו פשוט מדהימה. כל הגולים אתמול הם של ההגנה נטו. מרקו שולר, למרות שזה משחק ראשון שלו, ממש לא מרשים אותי. ההמצאה שחוטבא בלם תקבל ממני את הסמיילי הבא: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx כשגם זה בא בחשבון: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx מה נסגר איתך בן אדם? אז מור שושן לא מרשים כל כך, אז מה? גם חוטבא לא מרשים כמגן ימני(!), אז כבלם הוא כן ירשים? גל שיש ממשיך להיות אנטי-כדורגל. התוצאה 3:4, 11 אדומים מול 9 צהובים. גל שיש מקבל כדור על סף הרחבה בצד שמאל, ובמקום לתת כדור רוחב חזק ושטוח, הוא מרים את הכדור ושולח אותו לאלף עזאזל. אני לא מבין איך זה קרה בכלל. כל השנים האלה כל פעם שהוא עלה מהספסל או שיחק משחק פה משחק שם הוא הראה שיש לו כדורגל. ועכשיו כשהוא מקבל קרדיט מתחילת העונה הוא מראה יכולת של ילד בכיתה א' שרק היום למד מה זה כדורגל. מאוד מאכזב אותי וזאת בעיה שחייבת להיפתר. אבל אין לנו למה לצפות, כשהבעלים היקר שלנו נמצא במיאמי ולא יודע מה זה לשלם כסף.. כותבים שאלירן דנין ורחמים צ'קול מועמדים. אלירן דנין ורחמים צ'קול. הם לא מקבלים הרכב בקבוצות שלהם היום, אז הם שחקנים לגיטימיים להפועל? הפכו אותנו לבדיחה מהלכת. באמת והלוואי שנתניה לא היו מקבלים 3 אדומים והיה משחק מאוזן, ואז היינו רואים איך הפועל נראית, כמו שהספקנו לראות ב25 הדקות הראשונות. אוסיף ואומר על עומר דמארי - אני שונא אותך שנאה חיובית. ולכל מי שנבהל - הנה ההסבר: מאוד קשה לי איתו. הוא שני משחקים לא מראה כדורגל, משחק אחד נותן שלושער. חוסר היציבות הזו קצת מעצבנת אותי, אני מעדיף שתיתן גול במשחק מאשר 3 במשחק אחד ואפס בשניים נוספים. אבל אני לא יכול שלא להבין ממה זה נובע - הוא וטוטו משחקים יותר קרוב לקו החצי מאשר לשער היריבה. זה משהו שקשטן התחיל איתו ושירזי ממשיך. מה זו הבדיחה הזאת? שם חלוצים צריכים לשחק? שם הם יהיו מסוכנים? דמארי לא כמו טוטו. דמארי צריך לקבל כדור על קו ה16 ומשם הוא כבר יעשה עם זה משהו. לטוטו יש מזל שהוא יודע להשתחרר בקלות מהשומרים שלו כשהוא רחוק מהשער, ומשם כל שנותר זה שהוא יעשה תנועה טובה פנימה ויקבל מסירה טובה. בסך הכל, הם צמד חלוצים אדיר, שיכלו להיות עם מאמן טוב אדירים פי 3. ניצן שירזי - מזל טוב. היה לך הרבה מזל.. אבל מזל טוב על ניצחונך הראשון כמאמן הקבוצה שלי. מאחל לך לשמור על החיוביות בתוצאה גם במשחקים הבאים. שבוע טוב לכולם :aaarse:
אם האדומים יצליחו להחתים את ארתור במחיר שמצוין בתקשורת, למרות שמדובר ב"החתמת ינואר", זו יכולה להיות אחת הגניבות המוצלחות של העונות האחרונות. אין בטחונות, אבל מדובר בשחקן נהדר לרמה של הליגה הישראלית.
קשר התקפי שיכול לשחק מתחת לחלוצים וגם באגפים, נראה טוב באגף שמאל במשחקים שראיתי, יצירתי שאוהב להתחכם וגם מאוד טכני שיכול להשתחרר מהשומר שלו בקלות, אבל הרושם שלי שהוא לא תמיד מהיר מספיק לנצל את זה. יודע לנהל את המשחק ולא רק בהעברת כדור מצד לצד, משחק לעומק. לוקח חלק גדול מהמצבים הנייחים של הקבוצה. להוציא את הכוכבים של הגדולות הוא מהשחקנים הבולטים בתפקידו בליגה באופן מפתיע, עד לא מזמן שיחק בליגה השנייה ולא מדובר בילד, שגם מתי שהוא לא מספיק תכליתי כיף לראות אותו (מה שלא מעודד את האוהד כמובן).
תודה רבה לך. בONE מפרסמים שהוא דורש 300 אלף יורו לעונה, כך שאפשר להוריד אותו מהפרק - טביב לא ישלם סכום כזה.
אבל לאט לאט 'אוהדי' הפועל ת"א חושבים שהם במלחמת עולם...עם ההפגנות בתוך האיצטדיון (בטעם הטוב) אין לי בעיה, אבל עכשיו כבר מחפשים את ליהי טביב מחוץ לכותלי האיצטדיון. הדבר הזה פסול לגמרי ולאט לאט מתחיל להזכיר לי את מסע ההשמצה הקיצוני כנגד רון חולדאי. השיא היה כמובן חילול הקבר של הוריו של ראש העיר... גם לי יש העונה בעיה קשה עם ניהולו של יעקב שחר במכבי חיפה, אבל אני לא הולך לחפש אותו בביתו או לראות איפה משפחתו חיה ולומדת. לדעתי 'אוהדי' הפועל ת"א עברו עכשיו את הקו. אם הם בעצמם לא יירגעו אז החוק צריך להרגיע אותם.
מה כבר עשו? תלו שלט מחוץ למכללה בה היא לומדת? להשוות את זה לחילול קברים זה די מביך. (ואני ממש לא בעד חילול הקברים)
אחי אתה יותר מדי מושפע מהתקשורת ("האדומה" עלאק). לא מאיימים ולא פוגעים ולא עושים כלום לליהי טביב שלא במסגרת החוק. לתלות שלט "טביב הביתה" מחוץ לבית שלה או לאיפה שהיא עובדת זה לגיטימי לחלוטין. אבל בסדר זו אותה תקשורת שלפני שבוע פירסמה (בואללה אם אני זוכר נכון) ש"אוהדי הפועל מאיימים על ליהי טביב באס אמ אסים", ואז פירסמה את אותם אס אמ אסים ולא היה בהם זכר לא לאיום ולא לחצי איום
http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/1/274061.Xxx הבורר חנוך קינן קבע: תג המחיר של תמוז הוא 1.5 מיליון יורו. החלוץ שמחזיק במס' הצעות עשוי לעזוב מיידית כבר בינואר. לא טוב! המחיר הסביר וההגיוני יחסית עלול לגרום לרעידת אדמה כאשר תמוז יעזוב כבר עכשיו - דבר שאף-אחד במועדון לא ערוך לו. עזיבה של תמוז(לפי הראיון אחרי המשחק נגד נתניה זה סופי, ממש נפרד 'לא אשכח את התקופה היפה שלי בהפועל שהחזירה לי את שמחת החיים בכדורגל..') שחקן ההתקפה המרכזי גם אם דמארי כבש כמות שערים דומה - לא רק תרסק סופית את האחוז סיכוי לזכייה באליפות אלא גם תיפגע קשות בקרב על המקום השני. צריך לזכור שבית"ר זכאית ל-20% מדמי ההעברה, כך לפי הסעיף אז עם קורנפיין. הפועל עלולה להביא בעונה הבאה איזה זר פלופ שיעלה פחות או יותר אותם סכומים. הזוי אגב שיוצא שתמוז = 1/2 עומר דמארי. אני לא מתחרט לרגע שהבאנו את התותח הזה, אבל אוי-המחיר.