הפועל ת"א 11/12: מחזיקת גביע המדינה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 8, 2011.

1. אלי מתחן Member

אלי טביב הוא הבוס. אם לא הוא מרוצה מהעובד שלו זכותו המלאה לפטר אותו.
    מפתיע אותי שאדם שמנהל מועדון כמו בזאר באנקרה מצליח להיות איש עסקים מצליח, כנראה שבעסקים הפרטיים שלו הוא קצת יותר מחושב.

2. Raulito Madridista

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/1200577-18.Xxx

שני דברים עיקריים קרו היום במתחם חודרוב:

- שביט אלימלך חוזר הביתה, להפועל ת"א, לאחר שעזב בטריקת דלת לפני 5 עונות.
    - ניצן שירזי העביר אימון ראשון כמאמן הקבוצה לאחר שהוצג יחד עם שביט במסיבת העיתונאים.

אלימלך אמר:"אני אתחיל בפן הרגשי, היו לי כאן חוויות שלא אשכח, קהל אוהדים שהלך איתי לאורך השנים ומועדון גדול שנתן לי המון. לחזור למועדון הזה זו בשבילי סגירת מעגל מרגשת. אני מאושר, אפילו מעבר למאושר. זה ריגש אותי ואני רוצה לעשות הכל עם הלב והנשמה על מנת שהמועדון הזה יצעד קדימה".

שירזי דיבר על נק' רבות. הדברים המרכזיים:
    * הפועל ת"א היא קבוצה שתמיד צריכה לשאוף לתארים, אליפות אפשרית.
    * יש רצון לחיזוק אבל גם בלי הסגל של הפועל ת"א - הטוב בארץ.
    * 'לפני חודש לא הייתי מאמין שאהיה מאמן הפועל ת"א'.
    * הכל נזיל בכדורגל הישראלי, חוזים ארוכים לא תמיד ממומשים. אני מגיע לזמן קצר ומקווה להישאר תקופה ארוכה.
    * בעל בית דומיננטי זו דרך חדשה אבל כבר לא חדשה ומפתיעה בכדורגל הישראלי. זכותו של הבעלים לשאול אבל יש קו הפרדה ברור בין תפקידי המאמן.

----------------------------

אלימלך הוא המלך של הפועל. אני רק רואה תמונה שלו עם הסמל של הפועל בחזרה וזה גורם לי לצמרמורת.
    מעניין איך השחקנים יגיבו לחידוש.
    בזמן הקרוב צריכים לרכוש עוד בלם(מישהו נבחן) ואולי גם חיזוק להתקפה.
    משחק הפתיחה של שירזי ממש פיקנטי.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצן שירזי הוא תמצית של כל הדברים שאני מתעב במאמן הישראלי הטיפוסי - חתרן, פלצפן וחסר עמוד שדרה וכבוד. בינתיים הוא לא עשה שום דבר בקריירה שלו שיצדיק מעבר לקבוצה כמו הפועל תל אביב או כל קבוצה אחרת עם יומרות לאליפות. אמנם הוא עשה שנים יפות בבני יהודה, אך המועדון הכתום הוכיח בשנים האחרונות שהוא נותן למאמניו לא פחות משהם נותנים לו. בהפועל חיפה הוא נכשל לגמרי.
    לא מפתיע שהוא הסכים לקבל על עצמו את התפקיד.

למזלו, הוא מגיע להפועל תל אביב כשהיא במצב שהוא יכול רק לעזור לה. ועוד יותר למזלו, עוזר המאמן שלצידו הוא שביט אלימלך, מה שיקנה לו שקט יחסי גדול יותר מכפי שהיה מקבל בלי שוער העבר.

Last edited: Jan 12, 2012
  4. Raulito Madridista

חלק מהדברים נכונים. אבל אני לא רואה שום סיבה שהוא צריך לסרב. המעמד שלו גם ככה בשפל אחרי כישלון חרוץ בהפועל חיפה העונה והמוניטין שלו יכול מכאן רק לעלות. זה צ'אנס בלתי חוזר עבורו לעבוד בקבוצה גדולה. במידה ויכשל תמיד יהיה לו את מי להאשים - קשטן השאיר אדמה חרוכה, טביב מטפטף רעל, השחקנים ממורמרים. שירזי בהחלט פלספן אבל גונב דעת הוא לא בניגוד למאמנים אחרים. היו מועמדים אחרים טובים יותר בשוק? אני בספק.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוזר איך מאמן שכמעט מוריד קבוצה ליגה אחרי חודש לוקח קבוצה ש(עדיין) מתמודדת על האליפות

ניצן יודע שזה צ'אנס שאולי לא יחזור ואני מאמין שיעשה עבודה טובה ויחזיר את הפועל למסלול הנכון

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לניצן שרזי אין שום סיבה לסרב הוא קיבל את ג'וב חייו

אבל איך הוא בכלל עלה כמועמד זה מה שהזוי מבחינתי
    הוא לא עשה בקריירה שלו שום דבר שהוא ראוי בכלל להיות מועמד לאימון הפועל ת"א

7. Number 8 Member

נתחיל מזה שדרור קשטן בכלל לא היה צריך להיות מפוטר. אמנם הפועל לא הייתה במקום הראשון אבל העונה עוד ארוכה, היא רחוקה 9 נקודות מהמקום הראשון וזה לא כזה הרבה, נכון שעירוני קריית שמונה רצה וקשה לראות מי יעצור אותה אבל זה אפשרי ולא בלתי ניתן להשגה. אסור לשכוח שהיא ההתקפה הטובה בליגה וההגנה השנייה הטובה בליגה עם הפרש שערים הכי טוב בליגה, נכון שזה לא מה שממקם אותה במקום הראשון אבל עדיין דרור קשטן עשה את הפועל תל אביב לקבוצה טובה, היא בצמרת, זה לא שהיא ממוקמת באמצע הטבלה ומטה. טעות גדולה של אלי טביב אבל כולם ידעו שהוא לא מבין בכדורגל ופיטר את קשטן רק בגלל המלחמות אגו ביניהם ושם את עצמו ראשון לפני טובת הקבוצה. על הנייר הוא יכול לעשות את זה וזה מקובל כי הוא הבוס וברגע שהוא לא מרוצה ממישהו אז הוא יכול לפטר אותו אבל זה הגיע מהסיבות הלא נכונות.

בהתחלה שראיתי שניצן שירזי מונה למאמן הפועל ושביט אלימלך עוזרו, חשבתי שזו בדיחה. מעבר לזה ששירזי לא עשה כלום בתור מאמן ועם כל הכבוד להוביל את בני יהודה לצמרת ולגמר גביע המדינה, זה לא משהו שמקנה להיות מאמן בהפועל תל אביב, אלא גם לפני חודשיים הוא ואלימלך פוטרו כי הוליכו את הפועל חיפה אל מתחת לקו האדום ועכשיו שניהם בצוות המקצועי של הפועל תל אביב ועוד רוצים לזכות באליפות. זה אבסורד מאוד אבל זה אלי טביב, לזכותו ייאמר שלא היו יותר מדי אופציות אחרות אבל לרעתו ייאמר שהוא היה צריך לחשוב על מאמנים לפני שפיטר את קשטן. אם הפועל תזכה באליפות, זו תהיה הפתעה ענקית, בנתיים רוב הסיכויים נגדה, ניצן שירזי פשוט לא מאמן מספיק טוב למועדון כמו הפועל תל אביב.

8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

קל לך לומר את זה מהצד. דרור קשטן היה צריך ללכת הביתה עוד מזמן. עוד ביום שחתם ראיתי לאן פנינו מועדות. הזיכרונות בהם הדקה היא דקה 80, 0-0 והפועל הולכת אחורה, אחורה אחורה גרמו לי אשכרה להחוויר. כל מה שהיה פה ב3 שנים האחרונות נעלם כלא היה. דרור קשטן היה צריך להיות מפוטר ועוד איך. המשחק מול הפועל באר שבע הוא דוגמה פשוטה לאיך שהפועל נראית השנה. מובילה 1-0 ונותנת ליריב לעשות מה שהוא רוצה ובסוף גם להשוות בדקות הסיום, לא משנה אם זה בבית או בחוץ. מוביל מול בית"ר 1-0 כשגם זה רק מפנדל, קבוצה שהיא על סף פירוק ונראית מזעזע עושה לך בית ספר לכדורגל. מכבי פתח תקווה מראה לך מאיפה משתין הדג. די נו, בחייך. מתוך מתוך 18 הנקודות האחרונות, הפועל לקחה רק 6 (ניצחון ו3 תוצאות תיקו), כש-ששת המשחק הללו הם לא משחקים מול אשדוד, קריית שמונה, דרבי או מכבי חיפה. וחוץ מזה, כל ההתנהלות שלו היא מגעילה. כבר שחתם הפך לבובה של טביב, עשה דווקא לקהל כשהקהל קרא בשמו של טועמה ואת החילוף האחרון הוא ניצל כדי להחליף שוערים (WTF?) וכדי להשאיר את טועמה בחוץ, ייבש אותו ביציע רק בגלל שלא הסכים לעבור לפתח תקווה (הוראה של טביב כמובן) כשבזמן ששיחק הוא היה בין היחידים שאשכרה נלחמו עד שריקת הסיום. ומה נגיד על הסיפור שלו עם ידין? פעם בהרכב, פעם ביציע. כל פעם תירוץ אחר למה הוא ביציע. כנ"ל עומרי קנדה. אני לא רוצה מאמן כזה בקבוצה שלי, לא משנה מה הוא עשה עם הפועל בעבר - בעיקר כי זו היסטוריה, אני פשוט לא רוצה מאמן מיושן, שלא יודע מה זה חילוף נכון, לא יודע איך להשתלט על הקבוצה, איך לשנות קצת את המצב. הוא יודע רק להגיד בסיום המשחק ש"הליגה עוד ארוכה". בסך הכל היינו באופוריה אחרי הדרבי וחיפה, ואחרי זה הכל חזר לקדמותו.

לגבי שירזי ושביט, אני מסכים איתך שזאת בדיחה. גם טביב וקשטן הם בדיחה בפני עצמה. גם איך שהפועל נראית השנה זאת בדיחה. אבל וואלה, מבין כל המועמדים האפשריים, אני מעדיף אותם. ואת האמת, אני נותן לשירזי צ'אנס. נכון שהוא מאמן לא מוצלח, בעיקר לא השנה אחרי הפתיחה שלו עם הפועל חיפה, אבל אני נותן לו צ'אנס. אולי הוא ייקח את מה שיש בהפועל היום, וכן יצליח. בטח כששביט לצדו. יש להם 4 חודשים להוכיח שהם ראויים להישאר כאן גם בשנה הבאה. מי יודע, אולי יילך להם טוב. בכל מקרה, העונה של הפועל כבר גמורה.

9. Number 8 Member

עם דרור קשטן הייתם ההתקפה הטובה בליגה, הבאתם לא מעט הצגות, הייתם ההגנה השנייה בליגה, הראתם לקבוצות הגדולות בליגה מאיפה משתין הדג עם נצחונות גדולים בדרבי ועל מכבי חיפה. אז בתקופה האחרונה הפועל לא משחקת טוב וגם התוצאות לא הכי משהו אבל זה לא משהו שצריך שבגללו צריך לפטר מאמן ולשכוח הכל, זה גם לא מתאים להפועל תל אביב לעשות צעד כזה וטביב עשה זאת רק בגלל משחקי האגו עם קשטן.
    הפועל לא מציגה את אותה יכולת מהעונה שעברה כי השלד שלכם עזב, אין מה לעשות, זו לא אותה קבוצה מהעונה שעברה וגם לא תהיה וזה לא קשור למאמן. דרור קשטן מאמן מצויין, אולי קצת עבר זמנו אבל הוא עדיין יודע מה הוא עושה וראינו זאת לא מעט פעמים העונה, בעיקר אתם זרקתם אותו. הלוואי שהוא יבוא למכבי ת"א.

די לחיות בבועה ולחשוב כאילו שטביב צדק, דרור קשטן מאמן מצויין וטביב פיטר אותו רק בגלל משחקי האגו. מילא היה מאמן טוב יותר בשוק... אבל אין אז עדיין טביב החליט לפטר את אחד המאמנים הטובים בליגה ולהביא במקומו צוות שהוביל קבוצה אל מתחת לקו האדום. good luck with that.

Last edited: Jan 14, 2012
  10. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

שוב אני אומר. קל לך לומר את זה מהצד. אני רוצה לראות את קשטן שורד במכבי אחרי 6 משחקים בלי ניצחון. ועוד הקהל שלנו נחשב יחסית שקט. אצלכם איווניר ספג קללות אחרי הפסד ראשון.
    ומבחינתי, לא אכפת לי למה קשטן פוטר. משחקי אגו או לא, את העובדה שהוא בחוץ עכשיו אני אוהב. ולמרות שהתחליף שלו הוא לא מדהים, זה מה יש כרגע ועם זה נשרוד 4 חודשים. אליפות כבר לא ניקח השנה.

11. Number 8 Member

אם היינו ההתקפה הטובה בליגה ונמצאים בצמרת אחרי נצחונות גדולים על היריבות שלנו, היינו מעריכים אותו ומכבדים אותו על כל הדברים הטובים, לא היינו מקללים אותו ונותנים לו זמן כי בכל עונה יש תקופה לא טובה. זה לא שאתם נלחמים בתחתית.
    הלוואי שאיווניר היה במצב של קשטן והלוואי שהיינו במצב של הפועל.

Last edited: Jan 14, 2012
  12. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

זה לא קשור. לי באופן אישי יותר מפריעה כל ההתנהלות. בוא נגיד את זה ככה, מה תזכור (כאוהד כדורגל שצופה מהצד) מהפועל השנה - מאמן מוצלח או התנהלות שכונתית לכל דבר? די. היה פה פשוט גועל נפש אחד גדול וכל שבוע מחדש קשטן מתרץ תירוץ מגעיל. אז אני מעדיף מאמן פחות טוב בהרבה ל4 חודשים מאשר את קשטן. זאת דעתי. להגיד "ההתקפה הכי טובה בליגה" זה כזה בולשיט. כן? זה מה שאמרו עלינו מאז ההפסד לקריית שמונה? שאנחנו ההתקפה הכי טובה בליגה וההגנה השנייה הטובה בליגה? שוב פעם, היינו באופוריה (גם אני) אחרי אותם ניצחונות, וכאן זה נגמר. ואני גם בספק אם אותו צמד ניצחונות יחזור על עצמו בסיבוב הנוכחי. סביר להניח שלא.

13. Number 8 Member

אבל זו תקופה לא טובה וחבל לשכוח את כל הדברים הטובים תוך כמה דקות.
    אבל בסדר, אולי זה ההבדל בינו לבינך, אני לא ראיתי הצלחות כבר הרבה זמן אז אני מעדיף ככה ולך קצת "נמאס" מהצלחות אז אתה מעדיף ככה. זה בסדר, זה מקובל, לפי דעתי הפועל עשתה כאן טעות, מעבר לכך שקשטן מאמן מעולה, להפועל עוד היה סיכוי לזכות באליפות איתו אבל כעת עם שירזי אין לה סיכוי.

14. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

בחייך, יש מישהו שבאמת נמאס לו מהצלחות?

חוץ מהדרבי וחיפה, תפרט בבקשה את כל הדברים הטובים.

15. riquelme1 Member

הנה אלי טביב, אחרי כל כך הרבה מלחמות וריבים עם השותף הקודם שלך מוני הראל, קיבלת את הקבוצה כמו שרצית, ומה אנחנו מקבלים העונה?

קרקס אחד גדול בהפועל ת''א, מאמן שפוטר, שחקנים ממורמרים גם אלה שנמצאים גם אלה שעזבו, כל הבכירים בהנהלה שהם מקורביו של טביב מתפטרים.

הבן אדם הזה הוא סרטן.