אז אולי היכולת לא תואמת קבוצה ישראלית אבל הנה הגיעו דה סילבה ושכטר וחזרו להזכיר לנו מה שכבר כנראה ששכחנו או שחשבנו שכבר לא קורה בקבוצה בסדר הגודל של הפועל. שכטר ופרנסמן עוקבו לחקירה בחשד לאונס ותקיפה. כנראה מסתמן ששכטר ששכב עם הנערה בהסכמה ישוחרר לאחר סיום החקירה, אך פרנסמן שעל פי העדויות של הנערה גם הכה את הבחורה על כך שלא הסכימה לשכב איתו יישאר בחו"ל לחקירה. בהפועל החליטו לשחרר את השחקן מיד עם הגעתו לארץ בשל התקרית המבישה הזו.
גועל נפש ובושה וחרפה. אבל האמת, איתי שכטר נראה ילד ערס ועלוב, לא מפתיע אותי שהוא מעורב בסוג דבר שכזה. כל כך חבל מבחינת הפועל ת"א ש-2 שחקנים שלה באים והורסים ערב כל כך מוצלח של הקבוצה, גועל נפש. רציתי לבוא ולהגיב ארוכות על הפועל ת"א, על כמה חבל שהם לא בליגת האלופות במקום מכבי חיפה, אבל אחרי שקראתי דבר כזה.. אין חשק. איכס.
אני מעדיף בינתיים להמשיך להתענג על המשחק אמש, למרות שזה קצת קשה. היו"ר אמיר לובין:"מדהים, מדהים, מדהים!!!" הקבוצה קיבלה כל-כך הרבה מחמאות גם מהמאמן השבדי שאמר שהפועל פשוט קבוצה טובה יותר וזה היה נראה כאילו אנחנו משחקים כבר 16 מחזורי ליגה, וגם מהתקשורת השבדית("הישראלים הוכיחו שהם הרבה יותר טובים מיריביהם"). תמונות מהמשחק אתמול: http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/6239.Xxx http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/6238.Xxx http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/6236.Xxx http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/6237.Xxx אני מעדיף לא להתייחס כרגע לכל הפירסומים עד אשר לא יחרץ גורלם של השניים(בעיקר דגלאס מדאיג). אני מאוד מקווה שכמו שאומרים בהפועל - הבחורה רצתה לסחוט מהם כסף. מדהים איך 12 שעות חוגגים ואז באה המכה הזאת. אין מצב שדלאס יישאר אם ההאשמות נכונות, ובמקרה כזה זו מכה קשה. הפועל נפגעה תדמיתית עכשיו, ובמידה והסיפור יהיה נכון - הפגיעה תיהיה מקצועית, כי במקרה כזה צריכים לחזק את העורף בשני בלמים(כמה חבל שפרנסמן שיחק לבסוף עם נתניה, העיקר הוא לא רצה לבוא להפועל והעדיף אירופה. בסוף הוא נשאר כנראה בקבוצה של עזריה). הנה ציטוט מאתר מעריב, אולי משהו קצת מעודד עבורינו: ציטוט נוסף, הפעם מהכתבה באתר ONE, דבריי שכטר להוריו: (כמובן שלא ציפיתי שיגיד דברים אחרים, אבל בכל-זאת אני מביא את הציטוט). ציטוט מאתר ספורט 5, דבריי שכטר ועוד מידע - לירן, רוב הסיכויים הם ששכטר לא עשה כלום(לפחות ככה מעריכים כל אתרי האינטרנט), אז לפני שאתה מקליד כמה מילים בעקבות דעות קדומות - עדיף לקרוא עד הסוף. מה זאתאומרת לא היית מופתע אם הוא היה מעורב? - אבל לפי הדיווחים הוא לא...
גם אם שכטר לא עשה כלום... לא היה מפתיע אותי אם הוא כן היה עושה. מעבר להיותו שחקן טוב, הוא נראה ילד מופרע ובעייתי, שמסוגל לעשות דברים כאלה, וכן, אלו דעות קדומות... אני מאוד מאוד מאוד מקווה בשביל הפועל ת"א שאיכשהו יימצא שדה סילבה לא עשה משהו חמור, האבידה המקצועית שלו תהיה אדירה, אבל כמובן שאם הוא כן עשה, מקומו לא בקבוצת כדורגל אלא בכלא, ותעשה הפועל טוב אם תשחרר אותו. אבל נחכה שהדברים יתבהרו.
אם דה-סילבה ישוחרר מהקבוצה כשתחזור לארץ, ובהנחה שהוא יוכל להתאזרח בקרוב (ועד כמה שהבנתי הוא מעוניין והוא גם יוכל לשחק בנבחרת) הוא יהיה ממש נכס מבחינה מקצועית שהפועל תאבד לטובת קבוצה אחרת (ואני אשמח שזה יהיה בארץ). אם הפועל רוצים אליפות, על אף כל הגועל שבדבר לשחרר את השחקן תהיה טעות מרה.
בושה וחרפה מה ששניהם עשו וזה בלי קשר אם זה היה בהסכמה או לא. בושה וחרפה! אם אני גוטמן הייתי מעיף את שניהם מהמועדון. כמובן שהוא לא יעשה את זה לשכטר אבל זה בושה וחרפה.
יש דברים שקודמים לכדורגל נטו במחינה מקצועית וזה אחד הדברים, היוצאי דופן. זאת לא תהיה טעות מרה לשחררו, ממש לא. אם יתברר שאכן כל הפרשיה נכונה, אין להפועל מנוס - הם חייבים לשחרר את דה סילבה. גם אם זה אומר פגיעה קשה מבחינה מקצועית. זה פשוט גועל נפש ואני מקווה שאם הסיפור נכון, שבהפועל לא יתמהמהו עם ההחלטה וישחררו את דה סילבה בקדם האפשרי.
לא מפתיע שאוהד ליברפול חושב אחרת... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אבל ערכים חייבים לבוא לפני המקצועיות, אם שחקן נמצא אנס או תוקף.... אין לו מקום בקבוצת כדורגל, גם אם זה יפגע קשות בקבוצה, חייבים להעיף אותו.
אתם צודקים, ואני מבין את הכל. אבל תראו את פלה בזמנו, רונאלדו, כרסיטיאנו רונאלדו, רונלדיניו בשיאו בברסה, ג'ון טרי משתין על הרצפה בתוך מועדון, ג'רארד והחבר'ה הולכים מכות בבר בגלל שלט של מכונת מוסיקה ועוד רבים אחרים. יש לכם מושג כמה אורגיות ודברים פליליים הם עשו ויכלו להיכנס לכלא.? אלה ערכים? והם עדיין כל אחד בשלו המשיכו בתלם כאילו שהכל רגיל.
כי הם לא הואשמו אף פעם ולא ישבו בכלא.. פה אנחנו מדברים על מצב שדה סילבה יואשם, אם הוא לא יואשם אז ברור שהפועל ת"א לא צריכה לשחרר. דוגמא לשחקן שהואשם זה אדריאן מוטו, נתפס על סמים, נבעט מצ'לסי.
דה סילבה הפך לבורג מאוד משמעותי בסגל האדומים. המעשה כשלעצמו הוא דוחה ואין מנוס מהרחקה מהקבוצה, תסמכו על כך שבמקרה ודה סילבה יואשם ויורחק מהקבוצה אז דרכו של פרנסמן לקבוצה תהיה סלולה יותר.
ועדיין הפועל תיפגע באירופה, כי פרנסמן שיחק במדי נתניה, מה שאומר שהוא לא יוכל לשחק במדי הפועל ת"א אם יעבור.
השאלה עכשיו האם גוטמן שהוא כביכול מאמן קשוח יעיף אותם מהקבוצה במידה ויתגלו אשמים או ישעה אותם עד להכרעה, אם אתם שואלים אותי גוטמן לא יעשה כלום, אצל קשטן הם כבר היו בלשכת התעסוקה. גועל נפש שזה קורה אחרי משחק כזה שמביא גאווה לכדורגל הישראלי, השחקנים האלו הרסו להפועל ת"א ולאוהדי הפועל ת"א את האווירה הטובה שלאחר המשחק המצוין.
אני בטוח ב100 אחז שזה היה בהסכמה, הנערה השוודית היא גוייה שמנסה לעשות שקרים, אני לא מאמין שהם אנסו אותה, אין מצב. בכל מקרה, גם אם לא מדובר במקרה חמור ביותר, איתי שכטר ילד חוצפן הגיע להפועל רק לפני שבוע וכבר מרשה לעצמו לעשות דבר כזה, הילד הזה כל כך לא בוגר מצידי שיעיפו אותו, לגבי דה-סילבה אני יותר מופתע. נחכה שיתבהרו העינינים, אני לא מאמין שהם אנסו אותה.
מבחינתי כרגע זה שקר, הקבוצה עוד במטוס למשך לפחות 4 שעות, אני בטוח שגוטמן לא רץ דבר ראשון אחרי התקרית כדי להגיד לפשכצקי שדה סילבה משוחרר. כמו כן, אני בטוח שהנהלת הפועל ת"א, שמגנה על דה סילבה לא תשחרר אותו בלי שהוא מואשם, במידה וכן, אין דבר מגוחך מזה. עוד שקר, לפחות בחלקו. גם באתר ספורט שוודי וגם באתר הרשמי של גטבורג הם טענו שגטבורג הייתה יותר טובה, למרות שלהפועל היו הרבה יותר מצבים, אחוזי שליטה בכדור גבוהים יותר, בעיטות למסגרת, פשוט בכל דבר. וזה לא מוכיח כלום, אבל בסופו של דבר פשוט שיחקנו הרבה יותר טוב.