היא לא טובה יותר מזלצבורג אבל אלופת בוסניה שנפגוש בסיבוב השני לבטח טובה יותר מאלופת צפון אירלנד עם שלל שחקניה המעשנים, שמכבי חיפה פגשה באותו סיבוב בדיוק בעונה שעברה. הגרלה נאחסית, לפני ההגרלה רציתי את אלופות לוקסמבורג,צפון אירלנד, ווילס, ארמניה, איסלנד או איי פארו כל יריבה מאיזור הבלקן היא קשה לפחות לא קיבנו את אלופת גרוזיה או אזרבאיג'ן (שנה שעברה רוזנבורג הדוחה שם לקבוצה אחרת), או סלובניה. בכל מקרה קל זה לא יהיה. בכלל בכלל לא.
טוב, אז הפועל ת"א כנראה תישאר עם דני בונדר ועומרי קנדה בעמדת המגן הימני, בהפועל ת"א החליטו לוותר על אלברז כי גוטמן רוצה לחפש חלוץ זר, כנראה אחרי שבן סהר סירב סופית להצעה לבוא להפועל ת"א.
האופצייה הנכונה ביותר הייתה להביא את אלבארז לעמדת המגן הימני ולשחרר את בונדר שגם יש לו הצעות מרוסיה כנראה, ולעמדת החלוץ לבחור בעידן שריקי, שלפחות במעריב קראתי שהוא די קרוב לסגור בהפועל כי אשדוד לא תפריע לשחקן שלה להתקדם. שריקי חלוץ ליגה טוב שיכול לעשות שידרוג בהפועל. יש לו חוץ לכיבושים, הוא מהיר וגם מעט טכני, מדובר בשחקן שאני מחזיק ממנו. נושא בן-סהר מאוד מרגיז אותי כי הוא משחק איתנו משחקים לא ראויים. הוא לא רוצה להגיע להפועל אז שיגיד את זה רישמית, שעדיף עבורו לקוות לצ'אנס מהספסל של אספניול על-אף שיש שני חלוצים בטוחים בהיררכייה לפניו ואולי הקבוצה תשחק רק עם חלוץ אחד. סהר משאיר את הפועל בסימן שאלה וזו התנהגות לא ראויה מבחינתו. אני בוטח בגוטמן בכל החלטה שלו, אבל אני מקווה שהוא יודע מה הוא עושה. אחרי שדה-סילבה עוזב כמעט בוודאות - לא הייתי מזלזל בחיזוק ההגנה. אלבארז תורם יופי בהתקפה אבל העניין הוא שגם בהגנה רואים ממנו יציבות. אני לא שבע רצון מאיך שהדברים מתנהלים בהפועל כרגע.
אני סומך על הצוות המקצועי שלהפועל שיודע מה הוא עושה. אם הוחלט שאלבארז לא מתאים, כנראה שיש לכך סיבה, הם ראו את האימונים שהוא ערך ולא אנחנו. בכל מקרה השילוב של בונדר וקנדה היה בסדר גמור אבל אני בספק אם שיטת הזיג זג הזו יכולה להמשיך. עמדת המגן הימני בכל מקרה היא לא אחת מעמדות ה"מאסט" שלנו כרגע : חלוץ,קשר,בלם וכנראה גם שוער. אני מקווה שגוטמן יביא לנו איזה קרואטי/סרבי אחד או שניים טובים כמו שעשה בעבר כדי לסגור את החורים האלה ואני סומך עליו.
מגיע לאלבארז שהאדומים לא החתימו אותו. מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא כשהוא מתעורר עם פרעושים. בוגד מסריח(ולא זה לא בגלל שהוא רצה לעזוב להפועל אלא בגלל הצורה שבה הוא עשה את זה).
נו באמת... אם אתם מודחים נגדם זה בושה יותר גדולה מה0 נקודות 0 שערים שלנו, ובושה שלא רחוקה כ" מההפסד של מכבי לסנטה קולומה, אל תביא לי תירוצים.
למה הוא בוגד? יש לו דם צהוב שחור? הוא עבר את כל המחלקות הנוער של בית"ר? הוא עוד זר כאן. אם פישונט עבר להפועל, אז גם הוא יכול. לא חייב לבית"ר כלום. לגבי היריבה הבוסנית, שאוהדי הפועל לא יכינו תירוצים. הקבוצה הנוראית של גיא לוזון גברה על יריבה בוסנית פעמיים 3:0 ואפילו ליאור אסולין ואבדי כבשו.
אף אחד לא מכין תירוצים ואני חושב שאנחנו צריכים לעבור אבל עדיין יש הבדל בין אלופת בוסניה לאלופת צפון אירלנד, ואם אתה חושב שאם לא נעבור הבושה תהיה כמו הבושה של הפסד מכבי לסנטה קולומה אתה טועה ובענק כי יש הבדל בין הליגה באנדורה, סן מרינו, לקסמבורג וליכטנשטייין לבין הליגה הבוסנית. קבוצה שאדין דזקו התחיל בה היא לא סנטה קולומה, תאמין לי.
אבל מכבי רק הפסידו פעם אחת, הם בסוף עברו. ככה שאם לא תעברו את הבוסנים(יעני תפסידו בשני המשחקים בכללי) זה לא יהיה רחוק ממהפסד של מכבי לקולומה.
שוב הבעיה היא לא שהוא רצה לחתום בהפועל, הבעיה היא בגישה שהוא בא איתה לקורנפיין גישה של "או שתשחררו אותי בחינם או שאני אתבע את המועדון" שזו גישה מחורבנת ומגעילה כלפיי קבוצה שנתנה לך כל מה שביקשת גם כשהיא לא הייתה חייבת.
זו תהיה בושה ענקית, אם לא תעברו, מה זה שייך בכלל למכבי ת"א? הליגה הבוסנית היא פח, כל השחקנים הבוסנים ששווים משהו משחקים בחו"ל.
בגלל זה לפני שנתיים פ.ק סראייבו העיפה את גנק? אני מסכים שצריך לעבור, אבל אל תשווה בין הקבוצה שקיבלנו לבין כל הקבוצות האלה מאנדורה סן מארינו לוקסמבורג וגם צפון אירלנד.
בערך שמע, גם משירוקי ממש חששתי ובסוף נתנו להם פעמיים 3-0 אני מקווה שהסיפור דומה הפעם אבל אני חושש שיהיה לנו קשה מאוד, זה לשחק מול 50 אלף איש שם, לא פשוט.
http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg938630.Xxx הפועל ת"א המריאה היום למחנה האימונים באוסטריה, שיימשך עשרה ימים. במהלך מחנה האימונים תערוך הפועל ארבעה משחקי הכנה כשהראשון שבהם יהיה מול אנז'י הרוסית שזה עתה עלתה לליגה הבכירה. בולט בהיעדרותו יהיה השוער וינסנט אניימה שזוכה למנוחה אחרי שהשתתף עם נבחרת ניגריה במונדיאל, וגם דגלאס דה-סילבה שעבר לליל. הפנים החדשות הן של יוסי שיבחון וביוואן פרנסמן שהם בינתיים שחקני הרכש היחידים. בימים הקרובים צפויים להגיע מספר שחקנים להתרשמות. גוטמן בינתיים לא נלחץ והוא אומר - "סגל חסר? כבר הייתי בסרט הזה ואני יודע מהניסיון שלי שיהיה בסדר. לא נחלשנו וניהיה מוכנים לליגה". המאמן הבטיח כי תוך שבוע יהיו תשובות ברורות בנוגע לאניימה. איתי שכטר("הפועל תתמודד גם העונה על כל התארים") וגילי ורמוט("אני מצפה לעונה לא פחות טובה מאשר בשנה שעברה") הוסיפו גם הם קצת אופטימיות. * עידן שריקי מאותת להפועל ת"א על רצונו להגיע כשאמר לאתר ONE - "לא אחתום בחיפה או במכבי אלא רק בהפועל ת"א. יש להם את הקהל הכי טוב ואני חולם על הצ'מפיונס".