רק הבהרה אני מאחל לאלבארס כל רע מבחינה ספורטיבית, זה לא שאני רוצה שהמשפחה שלו תמות בתאונת רכבת או משהו כזה, זה מותר המורה? אני לא מריר ולא מקנא כמו שכתבתי קודם יש לי סיבות לכך, היום הפועל למעלה ובית"ר למטה עוד כמה שנים זה שוב יתהפך. לגבי כל השאר, אין לו כוח לפתוח עוד ויכוחים מיותרים עם בן אדם שלא זז מטר מהדעה שלו.
אולי אתה ואחרים תבינו כבר ששערים זה לא אומר הכל? בגדול אמרתי כבר מספיק בדיון של מכבי ברגע כשראיתי ששבחון סיכם בהפועל וגם החבר'ה כאן הגיבו לך, כך שאגיב בקצרה - זה ששבחון הבקיע, ממש אבל ממש לא אומר שהוא סיפק את הסחורה והצליח במכבי, ודרך אגב, כמעט באף משחק הוא לא סיפק את הסחורה שמצפים ממנו. אין בו טיפה של יצירתיות, מפחד מהכדור כמו כוסית, אדיש, לא נלחם, חושב רק על עצמו ומחמיצץ כרוני. ורק שתדע - ממש, אבל ממש, אבל ממש(סליחה על החזרות על המילים אבל פשוט הגיע הזמן שתבין את זה) לא שופטים קשר על פי תרומת הבקעת השערים שלו, במיוחד קשר שאמור יותר להיות יצירתי ולעזור לקבוצה להבקיע ולהגיע למצבים. אין אוהד של מכבי ת"א שלא שמח ששבחון עזב.
רק לראות את התגובות של גוטמן על יצחקי ולהבין איפה ברק היה אמור לחתום ואיפה אלבארז הולך לחתום, עם מאמן צבוע שכשאתה משחק אצלו אתה הכי טוב בעולם ויום אחריי שאתה עוזב/חותם במקום אחר אתה פתאום לא שווה אגורה, העונש שלו יהיה שערים של ברק נגד הפועל.
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...&newsid=6649995 אניימה הגיע גם לאתר של מנצ'סטר יונייטד. כבוד.
מי האוהד הפוןעל הראשון שיגיד שהיא יותר טובה מזלצבורג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .
אם מישהו יאמר דבר כזה זה יהיה ממש לא רציני. זלצבורג אולי לא קבוצת פאר, אבל הם לפחות ברמה של הפועל ת"א.
אם כבר להשוות, אז לגלנטורן, לא? אקטובה זה הסיבוב הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
צודק וההוא שמלפניו, כל ההשוואות האלה למען האמת אותי לא מעניינות רקציינתי שזלצבורג באה לחיפה בסיבוב האחרון והפועל עדיין לא בסיבוב הזה.