הפועל ת"א 09/10: דאבל! אליפות ה-13, הגביע ה-13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/09.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

אם התגובה של הפועל לחתימה של יצחקי במכבי היא החתמה של שבחון, אז שלא יגמר לעולם :aaa021: .

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הפועל יחתימו את יעקב בוזגלו בתור דובר זה יהיה הכי נחמד.

3. yakov_y YNWA

הרגת אותי :aaa021:

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא הייתי מזלזל בהחתמה של יוסי שבחון. הוא לא מגיע כדי להיות שחקן הרכב, אלא כיורש של בן לוז (ושלום תקווה הגדול). שחקן שנכנס בסביבות הדקה ה-60 ועוזר להניע את המשחק או להרוג את השעון, תלוי מה צריך.
    אני צופה לו הצלחה. ימים יגידו.

5. Don Joan Roman Member

חחחח
    תתיכף הם יריבו על אפסנאים.

6. Telkiyski Member

לעניות דעתי זה מצוין שיצחקי לא בא להפועל מכמה סיבות.

קודם כל הוא לא שווה את הסכומים האלה, והאמת היא שאפילו לא חצי מהם, מה שקרה בשבוע האחרון היה פשוט קרב אגו בין שני המועדונים שניסו להראות למי יש יותר גדול. כנראה שהדאבל באמת מחרפן את מכבי ולכן ההשתגעות הזו.

דבר שני, אני חושב שאם יצחקי היה בא זה היה יוצר מרמור ותחושבת חוסר צדק, מוצדקת, אצל השחקנים האחרים בקבוצה.
    מה ורמוט היה חושב לעצמו אם יצחקי, שלא תרם דבר לאליפות היה מקבל חצי מליון בעוד' הוא,שחקן העונה מקבל 300 אלף?!
    מה שכטר היה חושב ומרגיש אם לא חוסר צדק
    למה עם זהבי שנתן את שער האליפות "מתקטננים" על סכומים זניחים (ליד יצחקי) ועל יצחקי מוכנים לשלם מליון וחצי?<?

אפשר למצוא שחקן זר ברמתו של יצחקי בעלות הרבה פחות שערורייתית

העיקר שאנשי מכבי מצהירים שפגעו באגו של הפועל, הידד, אם זה מה שעושה להם את זה (בדרבי הם לא נצחו העונה אז מה כבר יעשה להם את זה אה?)

בכל מקרה נראה שבעונה הבאה מכבי תהיה חזקה ואני מרשה לעצמי להניח שהיא תנצח לפחות דרבי אחד שנה הבאה

עוד משהו אחרון, גולדהאר אדיוט.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/10
  7. Igi Member

תהיה בטוח שאם גם השנה מכבי ת"א לא תזכה באליפות/גביע, גולדהאר לא ישאר פה מעבר לשנה שלאחר מכן.

8. Raulito Madridista

דני בונדר התראיין למוסף סוף השבוע 'העיר' ודיבר על הכל. העתיד הלא ברור וההצעות מרוסיה, הקיפוח התקשורתי, התחושה שהקהל מעדיף את קנדה בשל אופיו ההתקפי ועוד ועוד.

http://img139.imageshack.us/img139/5710/75738621.Xxx

דני בונדר, אתה נשאר בהפועל?
    "בינתיים אין שיחרורים ויש לי חוזה לעוד עונה".
    האחים קצב מצאו לך באמת אופצייה ברוסיה?
    "הרבה אופציות, כן".
    היו איתך שיחות מאז שנגמרה העונה?
    "לא ממש, קורא עיתונים ומבין שהכל חארטה".
    מה קראתה?
    "סתם, אני נוסע לברצלונה ולא מפסיקים להטריד אותי שכתוב שהפועל משחררת אותי. ואני אומר להם - 'אני בחופשה, תנו לי שקט'. כל יום טלפון. תמיד יש את אלה שיהרסו לך את החופשה. אני כולי בכיף ומתקשרים לבאס. אפילו שתאכלס זה לא מבאס".
    למה לא?
    "אם יש אופצייה ללכת לרוסיה, אז זה ראש שקט אם משחררים אותך. נראה אם מביאים מגן זר או לא".
    נראה שאלבארז מגיע. אז תשמח לעבור לרוסיה?
    "יש שחקנים שלא יישמחו ללכת למקומו אחרים עם תנאים קצת יותר טובים?
    לא מדגדג אותך להישאר ולשחק בצ'מפיונס?
    "בטח שכן. אבל מה זה לשחק? לפי מה שאני קורא זה לא לשחק, אלא להיות רשום על הנייר".
    קיבלתה רושם שהמגן הזר יהיה על חשבונך?
    "אני חושב שכן, אם העיתונאים מדברים אז כנראה הם יודעים משהו".
    שחקני הפועל התראיינו בכל מקום אפשרי ורק אתה, שפתחתה ב-20 משחקי ליגה, לא דיברת.
    "נסעתי לחופש ולא רציתי לדבר עם אף אחד, הרבה דיברו איתי מהקיבוץ ובאתרים ואמרו 'נעשה לך ראיון מפרגן'. לא צריך. כל השנה קוטלים אותך ובסוף אומרים 'נפרגן לך'. לא צריך את הצביעות הזו".
    לפחות הרווחתה תמונת שער ב"ספורט מעריב" ביום ראשון שלמחרת האליפות.
    "וואי, זה הדבר הטוב היחיד שקיבלתי בעיתונים בחמש השנים שבהן אני משחק".
    בעבר כתבו שבאר-שבע ונתניה מעוניינות.
    "כששמעתי את זה קיבלתי חום. כתבו שאני במגעים, משא ומתן מתקדם. איזה משא ומתן? לא קיבלתי פנייה מאף קבוצה בארץ, גם הסוכן שלי לא קיבל".
    אבל אתה בטח כמו רוב השחקנים, בודק מה כתבו בעיתון, איזה ציון נתנו.
    "מה זה לא. זה שאני לא קורא לא אומר שאני לא שם לב ליחס. זה דברים שאתה מרגיש, לא בהכרח צריך לראות עיתון בשביל זה. ציונים זה לא דבר חשוב. מישהו שבחיים לא נגע בכדור נותן לך ציון כאילו הוא מינימום דל-בוסקה. אם קשטן היה מחלק את הציונים, אולי הייתי לוקח את הביקורת ברצינות"
    קיבלתה קרדיט בכל המשחקים הגדולים, בדרבים, בחיפה, נגד קאזאן. ובכל-זאת, היה את הזיגזג הזה, קנדה הגדיר את זה שאתם עושים שבוע-שבוע. היו מכינים אתכם לרוטצייה כזאת?
    "לא, היינו באים למשחק, מסתכלים אחד על השני ואומרים 'אתה פותח?' אז אתה יודע משהו? הוא דיבר איתך? אמר לך משהו?
    במהלך העונה הרגשת שהאוהדים נותנים עדיפות למישהו מכם?
    "בטח".
    מה הרגשת?
    "הרגשתי".
    שהקהל דורש אותו על המגרש?
    "מן הסתם, קהל רוצה שהקבוצה תרוץ קדימה ורוצה התקפה, ככה זה, לפעמים אנשים שוכחים שאם לא היו כאלה שנשארים בהגנה, דגלאס ודדי לא היו יכולים לעלות כל-כך הרבה. תמיד יש אותי כדי לסגור. אם הייתי כמו דדי, היינו חוטפים הרבה יותר גולים".
    אתה מסכים שלמגנים יש בעייה בהרמות?
    "בארץ חושבים שכל מה שמגן צריך לעשות זה להרים. אתה יודע כמה מגנים באירופה מגיעים לרחבה ונותנים פס קצר? אתה לא רואה כל-כך הרבה הרמות. בהפועל גם ככה משחקים קצר ויותר דרך האמצע".
    מי המגן שמרים לדעתך הכי טוב בארץ?
    "שפונגין".
    בנוער וגם קצת בבוגרים שיחקת גם בלם. היום זו בעייה בשבילך לשחק בתפקיד הזה בגלל הגובה?
    "בטח שאני יכול, אני 1.80 מטרים, אפשר לחשוב".
    באמת?
    "כל מי שרואה אותי בחוץ אומר לי 'במגרש אתה נראה נמוך'. כשהגעתי לק"ש השחקנים היו בהלם, שיגעו אותי:'מה הגובה שלך?בטלוויזיה אתה נראה יותר נמוך'. אולי יש לי רגליים קצרות".
    אם אני אומר לך לבחור: יותר כסף ברוסיה או מקום בהרכב של הפועל, מה אתה לוקח?
    "שאלה קשה שאין לי תשובה עליה".

9. Telkiyski Member

נראה שבונדר קצת מרגיש לא שייך לכל עניין הדאבל הזה , ולא בצדק.
    בכל מקרה הוא השחקן האהוב עלי בקבוצה, אני מאוד אצטער אם הוא יעזוב אבל אני מבין את התסכול שלו.
    מבחינה הגנתית אני חשוב שבונדר היה טוב מקנדה אבל התקפית קנדה תרם יותר.

בכל משחק שיחק שחקן אחר כי זה תמיד היה תלוי בסיטואציה
    בחיפה למשל היינו צריכים את ה1-0 ולכן דני שיחק, אני מניח שאם היה 0-0 בדקה 70 קנדה היה על המגרש.

בכל מקרה חבל לי מאוד מאוד לשמוע אותו ככה ולראות שהוא מרגיש מתוסכל ומקופח מכל העונה הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/10
  10. Cup of Tea Liverpool, UK

בונדר הוא המגן הימני הישראלי הכי טוב שיש יחד עם עותמן.
    אחראי, שקט, עקבי ביכולת, משחק פשוט, כל מה שמאמן בארץ יכול לבקש ממגן. מגיע לו הרבה יותר הוא מבין מה הוא שווה וההרגשה שלו לגיטימית לגמרי.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד נהנתי לראות את הראיון,בונדר יצא טוב בראיון,מצד אחד לא ליכלך יותר מידי ומצד שני כן ענה לשאלות לעניין,מקווה באמת לראות אותו ברוסיה ולא בהפועל.

12. Telkiyski Member

בכל מקרה הפועל חייבת אחרי היום למצוא שוער חדש

אני חשוב שהאופציה הטובה ביותר כרגע היא אוהד לויטה...

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבירם, אני בדעה שלך לגבי שבחון, אבל אני גם חושב שמה ששבחון והפועל ת"א עשו הוא ביזיון וצעד לא ראוי.
    שבחון כבר סגר עם הפועל פתח תקווה, אפילו נקבע יום ושעה שבה שבחון יחתום על החוזה ויוצג לתקשורת, ואז הפועל ת"א חטפו אותו.
    מקבוצה שיצאה לתקשורת בשנה שעברה כשבוקרי חתם במכבי חיפה ודיברה על מחטפים, על צעדים לא ראוים, ועשתה זאת שוב כשיצחקי חתם בסוף במכבי ת"א, הייתי מצפה ליותר.
    ההנהלה של הפועל ת"א אומנם הביאה לה דאבל, אבל היא מלאה באנשים לא ראוים (טביב וקצרה) וצבועים (מוני הראל).

14. eran levy Member

אפשר לדבר גם עוד שנה על הפועל ועל הצעד שהיא עשתה, אבל בדיוק בשביל הומצאו המלים "סיכום" ו"חתימה". הרי כולנו יודעים שכשהכותרת אומרת "שחקן X סיכם" מדובר ב:
    א. נסיון להשיג חוזה גדול יותר/לפתוח חוזה קיים.
    ב. השלב הבא אכן יהיה חתימה.

הפועל ת"א לא חייבים שום דבר להפועל פ"ת. מה זה משנה אם הפועל פ"ת סיכמו עם שבחון? מה זה משנה אם הם תכננו מסיבת עיתונאים לקראת החתימה? הם לא חתמו והפועל כן. אם הם רוצים שחקן למה שהשחקן ירצה לחתום בהפועל פ"ת? למה שחקן יוותר ביוזמתו על מאבקי צמרת וימיר אותם בתחתית? שבחון כבר לא ילד, אין לו יותר מדי שנים, והוא בזבז כמה מהן, אז אפשר לחלוטין להבין אותו.

בקיצור - לא ביזיון ולא בטיח, צעד לגיטימי. כשמכבי ת"א עשו את זה להפועל זה היה בסדר, אז עכשיו, בגלל שהפועל היתה בצד הסופג קודם לכן אסור לה לעשות את זה לקבוצה אחרת לנצח?

15. JO_NY Member

חשבנו (אוהדי הפועל פתח תקווה) שהוא יעדיף לחזור לקבוצה עקב הסכומים הכספיים שהוצעו לו (160 לעומת 120 בהפועל) חשיבותו במערך (שחקן מפתח לעומת מחליף שני) ואהבה אמיתית לקבוצה : הוא גדל פה מילדות , המשפחה ויוסי אוהבת את הקבוצה מימים ימימה ולמרות שסיים את הרומן בפתח תקווה בצורה המגעילה ביותר (החרמת אימונים) עדיין הרוב המוחלט הוקיר וסגד לו

נו מילא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

לא חושב שההודעה הקודמת דיברה על מותר ואסור - שאתה מתבכיין בכל מדיום תקשורתי איך גנבו לך שחקן ומדבר במושגים נעלים כמו ערכים ,הגינות ויושר ספורטיבי אתה מצפה שאותו מועדון ינהג באותו אופן ברמה של נאה דורש נאה מקיים אבל כנראה שזה תמים מדי לחשוב ככה
    אוי הצביעות .

נ.ב : שיהיה ברור , אני לא מאשים לשנייה את הפועל תל אביב ככה נראה הכדורגל הישראלי וגם הפועל פתח תקווה עשתה תרגיל דומה לרעננה בהקשר אסוס