אם אנו כבר דנים בנושא, להלן כתבה מעניינת של רון עמיקם מ-NRG בנושא (יהיה נחמד לשים את היד על המסמך עליו הוא כתב). האם ההתאחדות צריכה לעשות בדיקה מעמיקה יותר? זה אכן רצוי. האם זה אומר שיש לבטל את התארים שבהן זכו אותן הקבוצות ללא הוכחה לכך שהם פיקטבים? לא. לכתוב שכל מה שהיה כאן לפני קום המדינה זה "מיתוס" זה לנסות למחוק היסטוריה שלמה, ללא שום הצדקה, בהינף יד. אף אוהד המכבד את משחק הכדורגל, בשום מקום, לא יעשה זאת.
הייתי במשחק בטדי למי שלא יודע אבל את הרשמים וההתרגשות אני אפרוק בפעם אחרת. רק אומר לכם שכל פעם שאני רואה שוב את התקציר של המשחק יש לי צמרמורת. אני מתקשה לעכל את מה שקרה. http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg932526.Xxx אתמול הגעתי לספורטק לחגיגות הדאבל האדום ויש לי כמה הערות על מה שהלך שם: 1. הבמה הייתה צרה מאוד ובקושי נכנסו כל השחקנים. 2. אני בטוח שהקהל הרבה יותר נהנה בעת שירת שירי העידוד משער 5 ולא בהופעות של האמנים עצמם. 3. היה מחסור בשתייה קלה - בשלב מסוים אפשר היה לקנות רק ספרייט. 4. האירוע עצמו הסתיים מאוד מוקדם לעניות דעתי. אני משוכנע שהיו הרבה יותר מ-20 אלף אדומים אבל אין מה לעסוק בטפל. אין לי כבר גרון מרוב צעקות. ההפתעה הכי נעימה הייתה הופעתו של ביבראס. לא ידעתי שהוא מגיע אבל אני מניח שהשחקנים כן ידעו. מה שאפיין את הפועל העונה זה 'הביחד'. השחקנים אוהבים מאוד אחד את השני והם עשו הרבה שמח. אצל אף קבוצה בארץ לא הייתם רואים כל-כך הרבה התלהבות. שכטר לקח על עצמו את תפקיד מנחה הערב. הנה כמה שאלות נוספות: 1. לא אכפת לי כל-כך ממנטאש, אבל מישהו יודע לאן נעלם אניימה אתמול? 2. מדוע השחקנים עזבו כל-כך מוקדם את המקום? 3. שכטר לא הבטיח שהשחקנים יצטלמו עם כולם אחר-כך? כל הגוף כואב לי, הייתי חולה בשבוע האחרון, רצתי במרתון ת"א את מקצה ה-10 קילומטר. אני כל-כך שמח למרות שאני לא מסוגל להראות את זה. *** אתמול אלי גוטמן התארח בחדשות הספורט ובאמת שאני מסכים עם כל מה שהוא אמר, הרגשתי שהתשובות שלו הן בידיוק מה שהייתי עונה אם היו שואלים אותי את אותן שאלות. חל מפנה בשיטה של הפועל החל מהפיגור המוקדם בהמבורג. גוטמן הוציא את מנטאש וזרק את שכטר למערכה. הוא הבין שעם חומר השחקנים הזה אי-אפשר לשחק כמו הפועל של 2002 ושהכוח שלנו נמצא בהתקפה(על אף שיש קשר אחורי אדיר כמו ידין, בלם מדהים כמו דה-סילבה ושוער חתול כמו אניימה). הפועל שיחררה באמצע העונה את יבואה ונאתכו ואיבדה עוד לפניכן את ווצ'יצ'ביץ'(הוא שיחק רק חודשיים וחצי והיה מדהים באותם משחקים), ובכל-זאת הצליחה לזכות בכתר וזה מראה עד כמה מכבי חיפה לוזרים. לגבי העונה הבאה - בראש ובראשונה צריכים להביא מחליף לדגלאס אבל יהיה קשה מאוד למצוא.
אתה צודק סך הכל החגיגות היו אירוע מעט מאכזב בסך הכל אני חושב שלהביא את מרגול ודודו אהרון זה לא ממש הראש של אוהדי הפועל וכמעט כל מי שנשאר נשאר כדי לראות את השחקנים על הבמה ובמיוחד את איתי שכטר מכניס למכבי =] אבל באמת באמת באמת באמת שזה לא ישנה את העובדה שלקחנו דאבל ושיש אליפות !! אגב חוץ ממנטש וויני גם דה רידר לא היה אבל מבין שלושתם הוא הכי פחות מפתיע בהיעדרותו, הוא בטח כבר בהולנד עכשיו, למרות שאני לא באמת יודע. ולגבי אלי גוטמ בחדשות הספורט, אחלה ריאיון כרגיל, אהבתי שהוא ענה לדוידוביץ' (הלא בכיין) שהסביר שחיפה נפלה כי כיאל נפצע, וגם גולסה לתקופה ארוכה, וקטן פצוע. וגטמן ענה לו שאת הפועל עזבו יבואה וביברס שעשה את האמצע, ונמה נפצע עוד בנובמבר. לא יעזור כלום לאף אחד, קיזוז לא קיזוז\ זה פשוט מגיע לנו.
צמרמורת! :: "ידין, הנה הניסיון של גילי ורמוט מנסה להיכנס לבד, לוקח את הבעיטה. עכשיו דה-סילבה לא מצליח. ורמוט - הרוש הודף ... והכדור ברשת הכדור בפנים 2:1 להפועל ת"א. האם זהו שער האליפות של הפועל ת"א? ערן זהבי שם את הכדור הזה בפנים הפועל ת"א 2 בית"ר 1. האם אלי גוטמן והאדומים זוכים..."; אני רוצה להגיד לכם שזה אולי הרגע הספורטיבי הכי מרגש בחיים שלי עד עכשיו. אני עדיין לא מעכל איך עשינו את זה הן כנגד כל המדינה ששנאה אותנו והן כנגד כל הסיכויים. בכל צפייה נוספת בלינק הזה אני מתרגש מחדש ועוברת בי צמרמורת, נראה לי שאני עדיין חושש שאחד מאוהדי בית"ר יצעק 'יש' כאילו חיפה שמו את שער הניצחון. בניגוד לרוב אוהדי הפועל, אני לא קפצתי ולא צהלתי בשריקת הסיום. רציתי לוודא שהמשחק החשוב בבלומפילד נגמר. הגעתי לטדי באפיסת כוחות - לא הרגשתי טוב כל השבוע, כואב לי הגרון, הגב, השתתפתי במרתון ת"א במקצה של ה-10 קילומטר וגם הרגליים התחילו לעשות את שלהם. אני כל-כך מאושר על הדאבל הזה למרות שלא הצלחתי כל-כך להראות את הזה. בקושי יכולתי לצרוח ולקפוץ בחגיגות האליפות אבל התמלאתי אושר כשראיתי שאחרים עושים את זה. זה כל-כך מרגש שוואליד באדיר, שחקן ערבי, לוקח דאבל ראשון בקריירה שלו בטדי. זה מדהים ששחקנים כמו דגלאס ואניימה חששו לסיים כאן את הפרק בישראל בידיים ריקות, ותוך שבוע יש להם דאבל. גם אלי גוטמן עשה מעין סגירת מעגל. הוא פתח את העשור הזה עם עוול גדול מצד אוהדי בית"ר, וסיים אותו כשהוא חוגג שם אליפות וממרר בבכי. אף קבוצה השנה בארץ לא הייתה כל-כך מחוברת הן חברתית והן מקצועית. כל-כך הרבה דמעות של אושר ראינו בסיום המשחק, התמונה של זהבי ריגשה אותי במיוחד וגם זו של ורמוט(למטה): http://img143.imageshack.us/img143/8484/30740388716412953827647.Xxx אני רק שומע את המונח 'ליגת האלופות' ועוברת בי צמרמורת, אבל ייקח לנו עוד הרבה זמן להגיע לבאר, אם בכלל. יש הרבה שחקנים שהסטטוס שלהם בעייתי מאוד ודגלאס דה-סילבה זו אבידה גדולה. גוטמן צריך לחשוב כבר עכשיו על תחלופה ראויה(כמה שאפשר). ליגת האלופות זה לא הליגה האירופית מבחינה תקציבית. מה שכן, אני לא רוצה ללכת רחוק כל-כך. אני חושש ששחקנים יעזבו אותנו ויהיה קשר לשחזר את מה שקרה העונה(מצחיק אותי שפרשנים אומרים לגוטמן שבסה"כ צריך להשאיר את הסגל הנוכחי ולחזק אותו בעוד שלושה-ארבעה שחקנים - זו משימה קשה מאוד). אז אני מעדיף ליהנות מהרגע וזה מה שאני מציע לכולם. תשמרו כל פיסת עיתון, תורידו מאות תמונות למחשב(כמוני). אני מצפה בכיליון עיניים לקלטת האליפות וגם אני מקווה לקנות חולצה של הדאבל.
לא הרביתי להגיב העונה בפורום הישראלי. יש לי הרבה מה להגיד על חיפה, על הפועל, על הקיזוז, אבל אני אסתפק בלברך את האדומים במזל טוב על הדאבל ולהוסיף טור מעולה שמצאתי בוואן שמתאר בצורה מדויקת את דעותיי בנושא: http://www.one.co.il/Oppinion/221/158426.html
דעות אישיות שמשתקפות באתר ONE? קשה להתייחס ברצינות לכך, כי אתר ONE נותן דרור לכל אדם שבא לקלל וללכלך - ראה טור של עמנואל רוזן. חוץ מזה למכבי יש יותר אליפויות ויותר גביעים אבל האלופה הנוכחית היא הפועל ת"א. מה בדיוק עוזר עכשיו לאוהד מכבי? הידיעה ההיסטורית? ואם נפסיד את המלחמה הבאה מול חיזבאללה/סוריה נבחר להיזכר בערגה בכיבוש הכותל? לתת כבוד לאלופה זה לא לחפש מתחת לאדמה סיבות למה האוהדים בכיינים והשחקנים קטנוניים. כל העונה עשינו זאת. רוצים? תמשיכו, אבל לפחות תנו כבוד לאלופה. בסופו של דבר היא סיימה את הליגה במקום הראשון. חוץ מזה, חתימה נוסח " יש הרבה הומואים בשער 5", גם אם זהו ציטוט של אוהד הפועל - לא סתם היא מופיעה כחתימה של אוהד מכבי. מסתבר שהשמחה לאיד שייכת לכולם, גם לאוהדי מכבי, גם אם אין שום קשר בין החתימה שלך לכדורגל. חוץ מזה - אז מה אם יש הומואים בשער חמש? או שלא ברור לך שסביר מאוד להניח שיש הומואים גם בשער 11?
באדיר ימשיך לעונה נוספת במועדון וירוויח 100,000 $. כריסטיאן אלברז הוזכר כמועמד. http://one.co.il/Article/158526.html
עצם מועמדותו של אלברס, מעיד על כך שהצוות המקצועי לא מאמין בצמד קנדה את בונדר. אין ספק שאם הצ'יליאני יגיע הוא יהיה חיזוק משמעותי מאוד.
אני חושב שמה שהרבה יותר דחוף לנו כרגע ממגן ימני זה להביא בלם (כנרה שניים), עוד חלוץ ועוד קשר באמצע. עמדת המגן הימני פחות מטרידה כרגע...
בשביל שכריסטיאן אלבארז ילבש אדום, החבר'ה מוולפסון צריכים קודם כל לדבר עם בית"ר ירושלים כי יש לו חוזה ולגביי הבלם: תומר בן יוסף נמצא בכוננות.
תומר "אדום ופנדל למשחק"(זה אשכרה נכון) להפועל ת"א? לא נראה לי שבעונתם הראשונה בליגת האלופות זה החיזוק שגוטמן חושב עליו.
מן הסתם. מירו אומר זאת כי הוא מת להפטר מבן יוסף, זה מובן מאליו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx