הפועל ת"א 09/10: דאבל! אליפות ה-13, הגביע ה-13

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2009.

1. שלו Guest

אניימה הביע את רצונו להאריך את חוזהו בהפועל ת"א לשנתיים נוספות: http://one.co.il/Article/156069.html
    טעות חמורה לדעתי. הוא חייב לצאת השנה לאירופה, הוא פשוט מעל הליגה והוא יכול להשתלב בשקט באחת הקבוצות הבכירות בכדורגל העולמי.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שהביקוש לא כזה גדול כפי שהתקשורת מציירת לנו במקרים רבים. לעיתים אני שומע דיבורים על כך שהגובה שלא יכשיל אותו באירופה ואולי זו באמת הסיבה שקבוצות לא מוכנות לקחת אותו, כי אין סיבה הגיונית אחרת למה קבוצות, אפילו בינוניות, לא מהמרות על שוער שכבר כמה שנים מציג יכולת מצויינת.

3. Number 8 Member

אניימה שוער שענק על הליגה שלנו, הוא היה צריך לצאת לאירופה כבר לפני שנתיים, ספרד מתאימה לו כמו כפפה ליד, הוא פשוט פיספס הזדמנות אחר הזדמנות והיום הוא משלם על זה. אני עדיין מאמין שהוא יצא, אסור לו לחתום על חוזה חדש עד לסיום המונדיאל שם כל העולם יצפה בו וקיים לא סיכוי קטן שמשם הוא יצא לאירופה.

4. Don Joan Roman Member

הסיבה שהוא לא יצא זה המחיר שהפועל דורשת, 3 מיליון יורו, אם הם יהיו מוכנים להתפשר על מיליון הוא יעבור צ'יק צ'אק, אני במקומו לא חותם על שום חוזה חדש, אם הוא ייתן מונדיאל טוב אז גם אם הפועל תעשה בעיות הוא יוכל להשתחרר בחינם שנה אחריי זה, שוער ענק והסיבה העיקרית לכך שהפועל ת"א נמצאת חזק למעלה, כשאתה יודע שיש לך שוער כזה שמסוגל לעצור כל כדור אתה עולה למגרש שקט מאוד, תוציא אותו ובאדיר נראה הרבה פחות טוב, כנ"ל דה סילבה.

5. Raulito Madridista

קודם כל, אני לא מתייחס יותר מידי לידיעה הזאת. ב-ONE אוהבים לעשות כותרות גדולות משום דבר, הם הרי חייבים בכל יום שיהיה להם לפחות 'פרסום ראשון' אחד. אין לאניימה שום סיבה להאריך את החוזה שלו בהפועל, וגם אם כרגע הוא מביע הסכמה(שנראית לי אגב רק כדי 'להוריד את המועדון מהראש שלו', כלומר שיתנו לו שקט ויניחו לו) - הדברים יכולים להשתנות בזמן הקרוב. המונדיאל ייקבע הרבה מאוד ואניימה יודע שהוא תמיד יוכל לעשות צעד אחד אחורה ולחזור להפועל שלא תוותר עליו בקלות. כמובן שאני רוצה שיישאר אבל זה מאוד לא ריאלי.
    לאניימה יש ככל-הנראה סוכן גרוע. אוואט הציג עונה חלשה מאוד ב-2002-2003 ובכל-זאת הוא קיבל חוזה נחמד מאוד בספרד ומכאן השאר היסטוריה. מספיק להציג את הקלטות של אניימה מול המבורג בחוץ, מול בית"ר בטדי בשנה שעברה ועוד.
    בספרד אין הרבה שוערים גבוהים ואניימה יכול 'להעלים' את בעיית הגובה שלו בעקבות זינוקים מרהיבים. הוא קופץ גבוה מאוד בנוסף לכך. יש לו בהחלט מקום בליגה הספרדית.

מצטער אם אני לא הולך אל הכיוון אליו התכוונת - אבל לפי מה שאתה אומר, הפועל תוקעת לאניימה מקל בגלגלים. ייתכן, אבל אפשר לחשוב שקבוצות אחרות לא עושות את זה. הפועל כבר פירקה פעם אחת את הקבוצה בשלומיאליות בגלל שחרור שחקנים במחירים נמוכים, וכנראה שלמדו שם מהטעויות. אניימה שווה שני מיליון יורו ואפילו יותר, גם המחיר שבו הוא נקנה מבני-יהודה היה גבוה מאוד, ואסור לשכוח שהכתומים גם יקבלו כסף ממכירה של אניימה לאירופה.
    ובית"ר היא הקבוצה שהולכת הכי רחוק בדברים האלה. הפועל רצתה את בן-יוסף בינואר, שחקן שלא שיחק כבר המון זמן וגם לא צעיר במיוחד, ובית"ר דרשה עבורו 200 אלף יורו למרות שהוא היה לא יותר מעציץ בסגל. גם על יצחקי וברוכיאן הם דרשו סכומים מוגזמים.

6. Igi Member

ואל תשכח גם את ורד, שחקן שלא עשה עדיין כלום בקריירה שלו. אני מסכים איתך שהפועל עושה בשכל.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברוכיאן, יצחקי, בן-יוסף ועידן ורד כולם קיבלו הצעות מקבוצות ישראליות ולא מאירופה כמו אניימה, בית"ר קבוצה גדולה ולא איזה קבוצת קקמייקה כמו עכו או רעננה שתשחרר את הכוכבים שלה למכבי חיפה ובטח להפועל ת"א בקלות, הסאבטקסט של תג המחיר הגבוה הוא - השחקן לא למכירה, תשלימו עם זה.
    בית"ר לא מונעת מהשחקנים שלה לעבור לאירופה, מי שמקבל הצעה טובה ורוצה ללכת עוזב ומקבל את ברכת הדרך.
    ההתנהלות עם אניימה לדעתי לא נכונה, תנו לו להתפתח ואל תחזיקו אותו בכוח.

8. Don Joan Roman Member

קודם כל לא אמרתי שיש בזה שום דבר רע, הפועל דואגת לכיס שלה ולעתיד שלה, רק ציינתי שלדעתי אניימה לא עובר אך ורק בגלל תג המחיר הגבוהה ולא בגלל שמישהו מפקפק ביכולותיו ובטח שלא בגלל גובהו.

בנוגע למה שרשמת על בית"ר אדם כבר ענה לך, בית"ר לא יכולה להרשות לעצמה לשחרר שחקנים שלה ליריבות שלה, זה כמו לבקש ממנצ'סטר יונייטד לחלק לליברפול, צ'לסי וארסנל את רוני, פרדיננד ונאני, כל שחקן שיביא הצעה מאירופה יקבל את האישור ללכת, כך היה עם ברק יצחקי שקיבל אישור ללכת בינואר כי הוא חשב שזה יקדם אותו וכך יקרה עם שחקנים נוספים.

9. Fabio Junior Member

בית"ר, בצדק מבחינתה, לא מחלקת את שחקניה לקובוצות הצמרת.
    חבל מבחינתכם שבקיץ ככל הנראה לא יהיה לכם ברירה אחרת.
    המחיר של אניימה בקיץ האחרון, בין מליון לשני מליון יורו אם אני לא טועה, לא גרם לאף קבוצה להתעניין בו, ובפגרה הזאת, מבוגר בשנה, המחיר אמור להישאר זהה, פלוס מינוס.
    מבחינת הפועל היא עושה בשכל, ועם כל הכבוד, כדורגל כיום הוא מקצוע, ושחקנים כמו אניימה, ורמוט ודה סילבה צריכים לחשוב טוב-טוב אם כדאי להם בכלל לעבור לאירופה ולא להישאר מספר שנים בהפועל עם משכורות עתק שעוד כמה שנים לא בטוח שיגיעו להם.
    לפי מה שהבנתי, בחוזה שמוצע לאניימה יש גם סעיף יציאה לאירופה. הילד לא בן 27-28? אומנם גיל שיא לשוערים, והוא יכול בקלות להצליח בספרד, אך זה עדיין סיכון לוותר על חוזה כזה בהפועל ולצאת להרפתקה מעבר לים.

Last edited: Apr 12, 2010
  10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני מניח שנתקלתם בלינק הזה בעבר-ואם לא תעשו הכרות
    http://www.scribd.com/doc/29459589/Hapoel-Tel-Aviv

מה יש לכם להגיד בנושא? מתוארים פה מקרים מזעזעים. שירים מזוויעים, חלקם חלק מהמשחק-כמו למשל איחולי הסרטן שזה מזעזע אבל אנשים לא באמת חושבים מה הם שרים. אבל שיר כמו 'שימו את ירושלים בירדן'. האם באמת הקהל שלכם שר את השיר הזה בקולי קולות?

אשמח לשמוע דעה אובייקטיבית מצד אוהד הפועל על המצב של הקבוצה כרגע מהבחינה של הקהל, קומץ? רוב? ממשיכים לתת לזה יד?

11. Dimitar Berbatov Member

ברח לי השם של האוהד המוכר ההוא, אפילו עשו עליו כתבה בעבר. בן-אדם לא שפוי בעליל שהוא לדעתי הדמות המרכזית ב"סצנה" הזאת בשער 5. שיר שבאמת גרם לי לזעזוע הוא על הבן של אובארוב - הלחן של הבית של פיסטוק - מחריד. זה קומץ, אין ספק בכלל והקהל של הפועל הוא קהל שהולך באש ובמים עם הקבוצה שלו.

Last edited: Apr 12, 2010
  12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שעושים יותר מדי עניין משירי אוהדים. ביום שבת הייתי בבלומפילד מול הפועל רמת גן ושרתי עם כולם "בתאונת מטוס קלה" ו"אומרים מכבי נאצים". האם אני חושב שמכבי נאצים? לא. האם אני מאחל לאנשי מכבי הנזכרים בשיר מוות בתאונת מטוס? גם לא, ואני חושב ש99% לפחות מהקהל הוא כמוני. אז אנשים שרים, אז מה?

ולאוהד המוכר קוראים גל סקולובסקי.

13. אסף ראסינג Member

שלום לכולם, שמי אסף.
    אני כבר בפורום כמה זמן אבל בעיקר כותב באשכול הליגה הארגנטינאית.
    אני אוהד ראסינג, ועל אף ניגוד הצבעים בארץ אני אוהד את הפועל ת"א, וגם מנוי לשער 5.

אני מחפש בדחיפות כרטיס למשחק הגביע מחלר לשערים 4-5, מוכן לשלם כמה שצריך, בתקווה למחיר הגון.
    תודה

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כן אבל הקהל שלכם לפעמים מחריד פשוט. אך ורק אצלכם שומעים את כל ביטוי השואה האלה.

יש שירים של בית"ר שבהם הם מכנים קבוצה אחרת נאצים? מצדיעים במועל יד? בדף שהבאתי כתוב שבערב יום השואה, בדרבי נוער, אוהדי הפועל שרו "מחר חג שמח".

בלי קשר לכך שהיום יום השואה-למה זה צריך לקרות בקהל שלכם? התופעה הזאת מוכרת? מנסים לטפל בה או להיפך משתפים איתה פעולה?

מעניין אותי לדעת מה באמת קורה בתוך שער 5. יש לכם שירי עידוד מדהימים, אבל מנגד אתם שרים שירי נאצה! ככה סתם זורקים ביטויים כמו 'שער 11 גטו' 'תשרפו בגזים'.

לא היה נסיון לעצור את התופעה המכוערת הזאת ?

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

• ולנסיין הצרפתית מציעה לבלם הפועל ת"א, דגלאס דה-סילבה, שכר של ‭1.8‬ מיליון יורו לשלוש העונות הבאות.
    - סקאוט של לברקוזן יגיע מחר לבלומפילד בכדי לצפות באיתי שכטר במשחק רבע הגמר מול בית"ר ירושלים.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/092/350.html