הפועל ת"א 09/10: דאבל! אליפות ה-13, הגביע ה-13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/09.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האתר הזה סותר את עצמו כל פעם מחדש, זה עצוב. לפני יומיים הם טענו שהוא מצטיין באימונים. מוטי פשיכצקי בן אדם מסכן. לפי הכתבות ההזויות שלו דה סילבה ושכטר עכשיו היו יושבים בכלא בשוודיה כשהבעלים הגרמנים שלנו היו מנסים להוציא אותם.
    בכל מקרה, זה מגוחך שהפועל מאשימים בזה את ג'ובאני רוסו. שיאשימו את עצמם שמחתימים שחקן בלי לראות אותו לפני זה.

2. Raulito Madridista

http://img522.imageshack.us/img522/2240/63550640.Xxx

אתמול פורסמה בעיתון ידיעות אחרונות סטטיסטיקה נאה מאוד של הפועל - ממוצע ההבקעות של הפועל פר משחק אחד(2.67) הוא הרביעי הגבוה ביותר העונה מבין כל הליגות באירופה. להפועל יש ממוצע זהה לריאל מדריד, שכבשה גם היא 59 שערים ב-23 מחזורים, ורק בנפיקה ליסבון(2.6 שערים למשחק), דינמו זאגרב(2.7) וקבוצה אלבנית(שלושה שערים בממוצע למשחק) - כבשו יותר שערים ממנה.

מדובר בממוצע פשוט מדהים ואני ספק אם איי-פעם בהיסטוריה להפועל הייתה קבוצה כל-כך התקפית ואטרקטיבית. חוץ מאליפות, כמובן, רק חסר ששחקן של הפועל יזכה במלכות השערים. אולי שכטר השנה יעשה הישג. אני בטוח שהוא יעבור את ה-20 גולים ואני חושב שדבר כזה גם לא קרה המון זמן, בטח לא בעשור הנוכחי.

לאחרונה מתראיינים מספר שחקנים של הפועל בנוגע לעתידם. דגלאס דה-סילבה, גילי ורמוט ועוד. שאלת ביבראס נותרה פתוחה ושכטר גם אני מניח שיילך, אבל מעניין מאוד מה יקרה עם השניים הראשונים. דגלאס וגילי הצהירו שהם לא יעזבו את הפועל לליגה נחותה כמו בלגיה ואני מבסוט מכך. הרי ברור שאם תעמוד בפני גילי הצעה מהליגה הספרדית - מאיורקה למשל - אין להפועל מה לעשות בנידון. אבל לפחות שנדע שהשקענו מאמץ גדול. דגלאס אמר שאם הפועל תפתח את הכיס אז הוא ישאר. אניימה, דגלאס, ביבראס, שכטר ו-ורמוט. אני מקווה שניפרד רק משניים מהם, אבל זה תסריט אופטימי.

נערך לאחרונה ב: ‏27/2/10
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רוצה להיות הורס שמחות אבל אתמול פורסם בידיעות אחרונות שטביב אמר שבעוד שבועיים הוא באופן חוקי חלק מהפועל ת"א.
    אז מה היה עד עכשיו? לא חוקי? ואם כן אז למה אף אחד בהתאחדות לא עושה שום דבר בנידון ולא בודק לעומק את מעורבותו של טביב במועדון, את כשרות המעבר של יבואה, ידין, דה-סילבה ובן לוז להפועל, כלומר אם הועברו להפועל כפ"ס כל הכספים על השחקנים וגם דמי השבחה על השוער הצעיר שעבר להפועל ת"א.

4. שלו Guest

-הפועל ת"א ערכה אימון הבוקר.
    -בן דיין ודה רידר ייעדרו גם מול סכנין.
    -סקאוטים גרמנים התרשמו מאביחי ידין אמש מול קאזאן.

http://one.co.il/Article/153782.html

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/10
  5. Telkiyski Member

http://one.co.il/Article/09-10/1,1,5,0/153774.html

בונדר "פותח את הפה" ואומר שהתקשורת נגדו משום מה, לא ברורה לי ההתבטאות הזו שלו, אף אחד לא טען שקנדה עדיף עליו, פשוט יש הסכמה שהתקפית קנדה טוב יותר, הגנתית בונדר.

אגב אתמול המשחק מול קאזאן היה המשחק הראשון העונה בבלומפילד בו הפועל לא כובשת שער.

נערך לאחרונה ב: ‏27/2/10
  6. שלו Guest

הערב ביברס נאתכו ישחק את משחקו האחרון בהפועל ת"א.
    הקשר צפוי להמריא יום שבת לקאזאן ולחתום לשנתיים בקבוצה הרוסית.
    למרות לחצים מצד הפועל ת"א שקיוו שהשחקן יחתום על חוזה ארוך טווח האחרון החליט לבסוף ללכת על ההצעה המפתה מאלופת רוסיה.
    http://one.co.il/Article/153865.html

-----
    אני רואה בזה כצעד נבון.
    למרות הקור העז השחקן המוכשר יזכה לשחק העונה בשלבי הנוק-אאוט של היורוליג ולשחק בעונה הבאה בשלב הבתים של ליגת האלופות. מה גם שהליגה הרוסית הרבה יותר טובה מהישראלית ושם הוא יוכל להמשיך ולממש את הפוטנציאל שלו ולצאת בעתיד לקבוצה בכירה יותר באירופה.
    שיהייה לו בהצלחה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/10
  7. alexshw Member

לפי האתר הצהוב הזה, גולסה כבר אמור היה מזמן ללבוש את מדי לאציו וגולן את מדי מכבי חיפה כבר מלפני 3 שנים.
    האתר הזה מחפש לריב, מחפש גליצ'ים וספקולציות.
    לא חושב שכדאי להסתמך עליו כמקור.

אגב, יש לי הצעה למנהלים, לאסור לפרסם קישורים מהאתר הנמוך הזה.
    הוא מוריד את כל התקשרות לזנות.

8. Zico Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

נמאס כבר שמשתמשים בפורום משתמשים באתר העלוב הזה שאפילו את השם שלו לא ראוי לציין.

יאללה עצומה נגד אופירע והאתר העלוב שלה

9. שלו Guest

אכן האתר לא ממש אמין בנוגע לכדורגל העולמי, אבל כשמדובר בכדורגל הישראלי אין סיבה לפקפק בו. לא סתם הוא האתר המוביל בספורט הישראלי.
    גולסה אכן היה בלאציו ואכן חתם על חוזה והצטלם עם מדי הקבוצה.

10. Zico Member

אתר ביזיוני ומניפולטיבי שיפרסם רק דברים שתואמים לפוליטיקה שלו.

אתר מתועב שאסור להשתמש בו כקנה מידה, אסור.
    יש מספיק אתרים אמינים אחרים.

11. alexshw Member

שוב רוב הידיעות שם שקריות והם גם מוציאים שם רע למונח "פרסום ראשון". לעיתים זה פשוט שקר וכזב שהם יצאו בפרסום ראשון, כי במקורות אחרים זה הופיע מוקדם יותר.
    אתר שטחי, פרשנויות ברמה של ילד בן שלוש (תראו את ליצן החצר שלהם, ברקו עם טור מגוחך), אופירע עצמה מחפשת רק את הריב, מחפשת את הגליצ'ים, מחשפת את הגנבת דעת.
    אופירע היא השטיח של חצי מדינה.

המלצה שלי, להחרים ולא לפרסם ממנו ידיעות וקישורים.

12. Igi Member

נאתכו יחתום על החוזה בקאזאן אחרי המשחק ברומניה

שיהיה לו בהצלחה, שחקן שכל אוהד כדורגל נהנה לראות.

דרך אגב, בנושא זהבי, אם הסכומים שהוא ביקש שדיברו עליהם בתקשורת נכונים, אני מסכים עם מה שיצא מההנהלה או מי שזה לא היה שהוא חצוף ובלי הפועל לא היו שומעים עליו בכלל...

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין סיבה לפקפק?ברקוביץ' בעצמו אמר שהוא מאשר לפי רצונו חלק מהידיעות,אם ברקוביץ' לא מאשר אז הידיעות לא מפורסמות,זאת נראה לי סיבה מספיק טובה לפקפק באתר.

14. Fabio Junior Member

15. Raulito Madridista

http://img534.imageshack.us/img534/452/bibras.Xxx

ביבראס נאתכו נפרד היום מהפועל ת"א רגע לפני ההמראה לקאזאן. זה היה 'טקס פרידה' מרגש במהלכו ביבראס, ששיחק בהפועל החל מקבוצת הילדים והתחנך 'בבית האדום', יחד עם המאמן אלי גוטמן, אדם מופנם בדרך-כלל – לא הפסיקו לבכות. הקשר התרגש מאוד ולכן המאמן היה זה שלקח את זכות הדיבור ואמר לשחקנים – "אנחנו נפרדים היום מביבראס נאתכו שממשיך הלאה. אנחנו מחזיקים לו אצבעות ומאחלים לו בהצלחה כי הוא שחקן ענק שחדר ללב של כולנו". עבורי מדובר ביום שמח ועצוב גם יחד. אני שמח כי ביבראס מתקדם והוא עושה את מה שאבא שלו רצה, אך מצד שני אני עצוב כי היה תענוג לאמן אותו, הוא שחקן גדול שיחסר לנו מאוד". ביבראס עצמו הסתפק באיחולים קצרים של 'בהצלחה' והתחבק עם השחקנים. הוא לא עלה לכר הדשא משום שמיהר לסידורים. קודם לכן, כשהתראיין לאתר ספורט5, ביבראס אמר שמבחינתו הרגע הכי קשה היה להודיע לגוטמן שהוא עוזב. בשדה התעופה תפסו אותו כתבים לראיון קצר נוסף והוא אמר – "אתגעגע הכי הרבה למשפחה ולכפר אבל כמובן גם לאוהדי הפועל ששרו לי, עודדו אותי ותמכו בי. אני רק מקווה שהקהל הענק הזה ישמח בסוף העונה, אני חולם על להגיע בקיץ לישראל ולחגוג עם הקבוצה זכייה בדאבל". נאתכו אמר כי הוא מצר על העובדה שלא יצא לו להיפרד בצורה טובה יותר מהקהל, אולם בהנהלה הבטיחו לו כי מתי שיתאפשר, ייערך לו טקס פרידה ראוי בנוכחות הקהל האדום. אימו של נאתכו אמרה לאלי גוטמן – "אתה עמדת בהבטחה שלך ותמיד תמכת בביבראס. יש לך חלק עצום בהתקדמות שלו. אנחנו מודים לך מאוד".

-----------------------------------------
    הדבר הכי יפה בכדורגל זהו הרגש. אם גוטמן, אדם מופנם שלא מראה רגשות בדרך-כלל, הרשה לעצמו 'להישבר' מול השחקנים זה אומר הכל. באמת שהכימיה בין השניים האלו הייתה מצויינת. אני גם חושב כמו גוטמן(רק יחי ההבדל הקטן) - יום שמח מצד אחד כי נאתכו מתקדם, הוא ירוויח הרבה כסף ומגיע לו, הוא שחקן שנותן את הלב על המגרש ואני מחזיק לו אצבעות. מצד שני, זה יום עצוב כי עזיבתו תשאיר חלל גדול בקישור האחורי ושי או זוראב לא יכולים לתת את אותה תרומה(הם לא מהירים כמוהו, לא ניידים כמוהו ואחד חלוד והשני גרזן), ומן הסתם הסיכוי שלנו לזכות באליפות פוחת משמעותית. אין ספק כי ביבראס יהיה חסר, אף אחד בקבוצה לא מתרוצץ על הדשא כמוהו, הוא היה יורק דם במגרש והוא השתפר מכל הבחינות. לטעמי, הרומן עם קאזאן לא יצליח כי הליגה הרוסית היא יותר קשה מבחינה מקצועית, יש את מזג-האוויר שהוא לא אנושי ולא בטוח שלנאתכו יש את האופי. אבל כמובן שאני מאחל לו בהצלחה. תודה רבה על הכל ביבראס - 'ויאלה ביבראס נאתכו מלחמה'...