הפועל ת"א 09/10: דאבל! אליפות ה-13, הגביע ה-13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/09.

1. duck kc samara Member

מתי יוצאים הכרטיסים למשחק של הפועל ת"א נגד רובין קאזן?
    ואיפה ימכרו אותם?...

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

המכירה הראשונה היא בשני במשחק נגד בית"ר, אחרי זה יהיה שבוע שמור למנויים ואז תתחיל המכירה לציבור הרחב.

3. wings Member

האם אינטר מילאן מעוניינת בדה סילבה?

News

4. IdoS Member

תקשורת, תקשורת ושוב תקשורת.
    לכל אלה שהתחילו לדמיין את דאגלאס במדי אינטר שיישכחו מזה ומהר.
    אנחנו ראינו בחיינו למה התקשורת מסוגלת, ולהשפעה שלה ובעיקר בשבועות האחרונים.
    עצם זה ששום אתר בישראל לא קפץ על ה"סקופ" הזה, זה כבר מוכיח שאין עניין בדבר.

ולגבי המשחק ביום שני, צפוי לנו משחק מאוד קשה נגד יריבה נוקשה שתעשה הכל כדי להרוס לנו.
    ביתר ירושלים אמנם מגיעה אחרי הפסד למכבי ת"א, אבל עם רצון אדיר לנצח אותנו.
    אני מאוד מקווה שהבחורים של גוטמן לא יתבלבלו, ויראו אופי.
    שיהיה המון בהצלחה.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

גם אם הוא היה עובר לשם פרט לריזרבס הוא לא היה משחק...את מ י הוא יחליף? סמואל? קיבו? קורדובה? אל תצחיקו אותי...

6. wings Member

איזה קטעים
    לפי מה שכמה מגיבים כותבים בוואלה, והם כנראה צודקים, לא מדובר בכלל באינטר מילאן
    אלא באינטר אחרת מהליגה הברזילאית, שזה כמובן הרבה יותר הגיוני. האמת שרשום בכתבה שהקבוצה מחפשת משקיע שיקנה את דה סילבה וזה היה אמור להדליק נורה אדומה, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות כי חשבתי שזה טעות בתרגום או משהו כזה.
    הקטע המצחיק שגם וואלה ספורט פירסמו שאינטר מילאן רוצים אותו. יש מצב שאני בילבלתי אותם... בכל מקרה זה הכל באשמת גוגל... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. Lulinha Member

אני חושש כבר לשנה הבאה. אניימה, ורמוט, שכטר ודה סילבה יעזבו, והקבוצה תתפרק. רק השחקנים הבינוניים ישארו. ומי יודע, אולי גם ידין יעזוב...

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

המבחן של אלי גוטמן (אם יאמן אותכם גם בעונה הבאה) הוא לבנות את הקבוצה מחדש, עד כדי כך שלא ירגישו בחסרונם של השחקנים הנ"ל.
    עבודה מאוד לא פשוטה אך להפועל ת"א יש אמצעים כלכליים בכדי לרכוש שחקנים מספיק טובים שיהוו אלטרנטיבה הולמת.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב גם בסוף שנה שעברה אמרו שכנראה הפועל תיבנה מחדש מאחר ואניימה ויבואה יעזבו,בפועל יבואה עזב רק העונה וגם זה בגלל שהוא היה חלש.

10. winger379 Member

אף מאמן בעולם לא יצליח לגרום לקבוצה להציג אותה יכולת כאשר ארבעת השחקנים המובילים שלה יעזבו אותה. המבחן שלו הוא האם הוא יצליח להשאיר חלק מהם.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיכוי היחידי שאניימה ישחק בקרית אליעזר זה הייה רק אם הם יודחו בשלב הבתים שמסתיים ב-20. המשחק של הפועל נגד חיפה יוצא ב-26 בינואר. אם יעבור את הרבע הגמר הסיכוי שישחק במשחק אפסי כי הם ישחקו או ב-25 וגם אם הם יפסידו אני לא מאמין שהוא יספיק להגיע...

12. alexshw Member

הבסיס של הפועל ת"א לא מספיק טוב. והכוונה היא לשלד של שחקני בית.
    זה קצת דומה למכבי חיפה של אמצע שנות התשעים. היו לה הרבה שחקני רכש מצוינים ובסיס מקומי לא מספיק טוב. הקבוצה יצרה תלות יותר מדי גדולה ברכש.

נערך לאחרונה ב: ‏13/1/10
  13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

• הפועל ת"א קרובה לסיכום עם בוקרי סאדאת, חלוצה הגנאי של אטואל דו סהל, ששוחרר מבית"ר לפני כשלוש שנים, על פי ההערכות, בגלל היותו מוסלמי.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45734000/Xxx/_45734239_sadet_bukari282_2009.Xxx

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1631819

נערך לאחרונה ב: ‏13/1/10
  14. Raulito Madridista

"אנחנו נראים פאתטיים. אצלינו רק מדברים בזמן שמכבי חיפה מחתימה. מסכנים האוהדים"
    הדובר - אחד משחקני הפועל ת"א, שמתח ביקורת על התנהלות ההנהלה בכל הקשור לרכישת שחקן חיזוק בחלון ההעברות בינואר.

הביקורת במקום ואני מקווה שלמישהו בהנהלה הזאת ירד האסימון. מכירת יבואה נראית כרגע כמגוחכת לחלוטין, מהלך שגוי שעלול לגרום לנו לא לסיים אפילו במקום השני. אי-אפשר לסמוך רק על איתי שכטר. זה לא שיש לנו קשרים שכובשים, בטח לא כאשר ווציצ'ביץ' פצוע(גם תעזבו לרגע את זהבי). דיברו בתחילת ינואר על שחקנים מבטיחים כמו דימיטאר מקרייב, ברק יצחקי(לא האמנתי בהתחלה שהוא יגיע, זה היה נראה לא רציני, אולם לקח לו הרבה זמן להגיד שהוא נשאר בבית"ר), חלון מצטיין מהליגה הבולגרית ועוד. בסופו של דבר, הפועל מחפשת שחקנים בשקל ועשרים, או שמות לא ריאלים בעליל כמו בן סהר שלא יחזור ארצה, או דניאל דה רידר שאני גם לא רוצה בו. יואב זיו זה בסדר, זה שידרוג לעומת בונדר או קנדה, אבל זה לא מספיק, מה גם שהוא לא מגן שמצטיין בעבודת ההגנה ולדעתי הוא בכלל שחקן בינוני. מצחיק שחיפה, שמובילה את הליגה בביטחה, לא מתביישת להשקיע מזומנים, ואצל הפועל, שנמצאת בעמדה נחותה מאוד בכל הקשור לזכייה באליפות, ועוד יש לה לפחות שני משחקים באירופה - מתבטלת.

רמי דואני וגל שיש עברו לאחי-נצרת. חבל לי על דואני שמידרדר והוא בעצם ביזבז אצלינו חודשיים. גוטמן לא בנה עליו מלכתכילה. פעם חשבו שדואני יהיה היורש של גרשון והיום בקושי ויש לו ביקוש. לגבי גל שיש - מגן לא רע וחבל שלא תיהיה תחלופה לדדי בן-דיין, שלדעתי נחות מאנטבי משמעותית בפן הפיזי. נראה אם דדי מסוגל לסחוב במשך עונה שלמה בלי אף פציעה או בלי עייפות דרסטית.

15. Fabio Junior Member

חבל לי מאוד שהנהלת הפועל לא חושבת קדימה.
    נכון שהקבוצה השיקעה כסף רב בקיץ, אך הכסף לא אמור להוות בעיה.
    לאן נעלמו ה-800 אלף יורו ממכירת יבואה? מה קרה לכ-15 מליון שקל (מעל 2 מליון יורו) שנכנסו לקופת הקבוצה עקב ההצלחות בליגה האירופאית?
    לפי דעתי, ההנהלה נתנה לגוטמן כלים ראויים בקיץ, והוא הפיק מהם מעל ומעבר.
    אך בלי אניימה שמשחק יחד עם ניגריה (אברבנל מחליף ראוי למספר משחקים, אך הוא לא יכול להציל אותנו עם הצלות מדהימות כמו אניימה), ווצ´יצ´ביץ הנפלא ויבואה (אומנם לא הרשים במיוחד, אך תמיד משך תשומת לב ובכך נתן יותר חופש פעולה לורמוט ולשכטר) הקבוצה לא מספיק טובה כדי להתמודד על האליפות.
    קנדה ובונדר מגנים רואיים לליגת העל אך כרגע לא למאבקי האליפות, אין מחליף מספיק טוב לווצ´יצ´ביץ (זנדברג מאכזב מאוד, וזהבי מעולה אך לא בשל כדי לשחק בהרכבה של קבוצה ששואפת לאליפות), מסתמכים מדי על הצמד באדיר-דה סילבה שאין באמת מחליף ראוי (חוטה צעיר מדי וחסר נסיון, דואני כבר הושאל לאחי נצרת וידין נהדר אך רק בעמדת הקשר האחורי) וכמובן, חסר חלוץ!
    ועם כל הכבוד, לא לקחנו אליפות כבר משנת 2000, וקשה לי לראות אותנו לוקחים אליפות בשנים הקרובות אם לא עכשיו (הקבוצה למעשה בנויה על שלד שגוטמן בנה עוד מהעונה שעברה, שלד שעשוי להתפרק בקיץ הקרוב אם לא יחזקו אותו משמעותית בינואר).
    הקרב עוד לא נגמר, אל תשכחו את קיזוז הנקודות, אך חייבים חיזוק מתאים, חיפה פועלת כמו מכונה משומנת ובהבדל לנו, גם מתחזקת.
    חייבים להביא כבר חיזוק, בהשאלה או בקנייה, על אך שאני כמובן חושב שצריך ללכת בכל הכוח על קנייה, גם אם זה יעלה הרבה כסף, כי לפי דעתי רק עם הכסף של ההכנסות העונה אפשר להביא את דה רידר, בוקארי וזיו. (שחייבים לציין, ההרכב של הפועל בנוסף לשלושת השחקנים האלה יכול לקחת אליפות, אם דה רידר ובקוארי יבואו ויעמדו בציפיות, בלי עין הרע).