הגבתי כאן לכמה אנשים בייחד. תראה, מצד אחד זה נכון מה שאתה אומר, אבל מצד שני אני חושב שגם יבואה יודע שהוא בירידה אדירה ביכולת. אני באמת בספק אם הוא היה מראה שינוי במשחקים הבאים. יבואה הפך לשחקן מפוזר ורך מידי ליד השער. אני בכלל בשוק שהוא יצא לאירופה דווקא בכושר הזה. גנק נמצאת בתקופה איומה אבל אני בטוח שהיא תשרוד בליגה. יצחקי עשה בחירה מצויינת כשהלך באמצע, ככה מסתבר, הטעות שלו הייתה שהוא חזר ארצה. כי יצחקי השתלב שם נהדר, כבש שער במספרת, התחיל לשחק בהרכב ביחד עם ברדה ובקבוצה התלהבו ממנו. יבואה ממש לא חלוץ ברמה של הפריימרליג. מה שתמוה זה מדוע הפועל הסכימה כל-כך מהר לעיסקה, הרי חלון ההעברות בכלל עוד לא נפתח. אבל מכירתו של יבואה תוכל לגרום למועדון להתפנות בראש נקי להבאת מחליף. יתכן והפסדנו משהו בסביבות המאה אלף דולר. אבל גם יש אפשרות שפשוט לא היו עליו הצעות בגלל סיום העונה המכפיר שלו(שער אחד ב-13 או 14 משחקי ליגה). לקראת סוף העונה, ההנהלה רצתה להילחם על יבואה בכל-מחיר, אבל בשלב מסויים, גם אחרי שתקף את הקבוצה בראיון מוזר מאוד לעיתון הארץ, בהפועל החליטו שאם תבוא הצעה טובה אז הוא יילך. והצעה של חצי מיליון יורו היא ממש לא טובה, כי הוא נקנה בסכום גבוה יותר. בטח שזהבי לא חלוץ בסגנון של יבואה, הוא יותר מתאים לעמדה של 'חלוץ אחורי'(לא כמו ביבראס למשל שהוא שחקן מתחת לחלוץ יענו פליימקר). אני חושב שיהיה מעניין לראות את זהבי כחלוץ משום שיש לו בעיטה נקייה והוא לא חושש להשתמש בה. אנחנו רואים שבוע אחרי שבוע את הפועל מגיעה לרחבת ה-16 בקלות ומשם מנסים להיכנס עם הכדור לשער במקום לבעוט. כל אחד רוצה לבשל למישהו אחר. אז זהבי מידי פעם בא, בועט מרחוק ועושה לזה סוף. אני לרוב מרוצה מזה, למרות שלעיתים, כמובן, יש בעיטה שאולי פוגעת בציפור. את החסרון של ווצ'יצ'ביץ' אנחנו נרגיש במשחקים הקרבים ובאים מול בית"ר בבלומפילד, קאזאן והשיא - מול חיפה בקריית-אליעזר. אל תשפוט אותו נגד קבוצות כמו רעננה והפועל רמת-גן. אני חושב שדרוש בלם לחזק את ההגנה עכשיו. ברור שדגלאס לא ישאר בעונה הבאה, אבל אפשר להתעסק עם זה בקיץ.
ואם כבר מדברים על החלון בינואר, אני זוכר שקראתי בזמנו שהפועל ת"א מתכוונת לשחרר את זוראב מנטשאשוילי בינואר, האם ההחלטה השתנתה בעקבות ההצלחה בהסבה שלו לקשר אחורי או שהוא עדיין צפוי לעזוב?
לא יודע מה נסגר עם זה אבל כך או כך הפועל תל אביב לא צריכים אותו, בטח ובטח אחרי ששי אבוטבול החלים ומהווה גיבוי מעולה לנאתכו ואביחי ידין.
תראה, אני בהחלט לא חושב חלילה שיבואה הוא חלוץ ברמה של הפרמייר ליג. אבל מבחינתו של יבואה ועל הדרך של שחקנים רבים שרוצים לצאת לאירופה, אני לא יודע מי החליט שבלגיה זה קידום. כן, זה אירופה (לא ספרד), אבל בכל זאת לא עדיף לשחקנים, הן זרים והן ישראלים, להתקדם כאן בבית עד לרמה מסוימת ולצאת מכאן? יבואה היה יכול להישאר, להתפקס על עצמו ואם הוא היה מצליח הוא היה יכול להגיע לרמה שלו בעונה שעברה ואפילו לעבור אותה, אחר כך שיצא לאירופה כמו שצריך. וכנ"ל יצחקי, במקום לשחק אותה מתחכם עכשיו ולעשות כל דבר פשוט בתרגיל / מספרת / וולה, שיגיע למצב שהוא שולט בליגה מבחינת היכולת, שיהיה לסקאוטרים אירופאיים מה לראות ממנו ורק אז לצאת לאירופה ולמקום רציני באירופה - ספרד, איטליה, צרפת, גרמניה ואולי אפילו אנגליה, לכו תדעו.
מי החליט?הליגה הבלגית בכל זאת היא ליגה בכירה,לוזון אמנם לא היו"ר שם אבל הם עדיין ליגה יותר טובה מאיתנו.
זו אומנם ליגה ברמה יותר גבוהה, אבל זו ממש לא התקדמות משמעותית. כאן זה בית, כאן יש לך פריבילגיות והרבה כאלה. קח לדוגמא את אבירם ברוכיאן, שחקן ענק שבדרך כלל מופיע לעשר דקות בכל משחק ו20 דקות במשחק גדול, כאן יש לו הפריבילגיה לעשות את זה, לעשות מהלך או שתיים גדולים ולא רק שלא לקבל ביקורת על ההיעלמויות שלו, אלא לקבל מחמאות וכותרות על העשר דקות הגדולות שהוא נתן. גם אצל זרים, הם יכולים לא להופיע כאן לכמה משחקים אבל יודעים את הרמה שלהם ובסופו של דבר אם הם הרבה מעל הרמה של הליגה הזאת הם גם עושים הכל בלי מאמץ בכלל.
חחחחח עלק בית"ר ירושלים רוצה את איתי שכטר וגילי ורמוט/ביברס נאתכו עבור יצחקי. למה מי זה יצחקי?! הוא שווה לנעל של שכטר לנעל השניה של ורמוט ולגרב של ביברס. מה בכלל חושבים על להביא את החלאה הזה, אני עד היום לא שוכח איזה פה הוא פתח עלינו החמאר הזה. וכניראה שלהנהלה של בית"ר יצאו כמה ברגים... טוב שלא ביקשו גם מיליון דולר בנוסף.
http://www.one.co.il/Article/150307.html אשכרה יכול לעשות הרכב בין הטובים שהיו בארץ. ---- ידין---ביבראס--- סלים--------------ורמוט ----שכטר---מקרייב?---
כמובן גם אני לא האמנתי על התיקו. אבל עם כל הכבוד הפנדל של וינסנט אניימה לא נעדף רק בגלל שהשוער דודו גורש זינק לאותו כיוון שאניימה תמיד בועט אליו לטענתו, אניימה בעט הרבה פנדלים במשך משחקיו בהפועל ת"א ובעט את הכדור לשני הכיוונים בשער. זה שדודו גורש אומר בתקשורת שהפנדל נעדף כי הוא ידע לאן הוא הולך לבעוט זה סתם כדי להראות שהוא עשה משהו מתוכנן בבעיטת הפנדל. אני בטוח ב- % 100 שדודו גורש הימר וככה לקח את הפנדל, ואי אפשר להאשים את וינסנט כי זה קורה גם לגדולים ביותר. השחקנים של הפועל ת"א שיחקו ביום שלישי באדישות ויש להענישם על כך. לא יכול להיות שבמצב שבו הפועל ת"א מנצחת 8 משחקים רצופים והיא בדרך לאליפות היא נופלת מקבוצה כמו הפועל עכו ומאבדת נקודות. ביום שני הפועל חייבת לחזור למסלול הניצחונות ולכפר על איבוד הנקודות בנצרת עילית נגד עכו.
מצחיק אותי שדודו גורש אומר שכאילו הוא ידע לאן אניימה,איך שאני ראיתי את הפנדל הכדור פגע בגורש יותר ממה שגורש הדף אותו. זה מזכיר לי שפעם היה את השחקן הזה(מוריס אוזן נראה לי) שהכניס גול בטעות עם הכתף ואמר שהוא עובד על זה באימונים.