תמיד שנאתי את שכטר שנראה ערס וחוצפן לא קטן ולכן גם אם הוא לא מעורב ישירות אני לא מופתע שהוא מקושר לדברים האלה. על דה סילבה אם להגיד את האמת קצת יותר הופתעתי לשמוע. ברור שאם המעורבות שלו תוכח כנכונה בסופו של דבר אין מנוס מלשחרר אותו מהקבוצה. יש דברים לפני כדורגל.
השבדים האלה מנסים להתנקם על ההפסד אז שלחו אותה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בראיונות שראיתי עם דה סילבה הוא נראה בן אדם ממש אחלה ונחמד,קשה להאמין עליו.
לפני שאני בכלל אומר משהו על שני הליצנים, אני בכלל מגנה את עניין החגיגה. לא מעניין איזו קבוצה, ישראלית, הולנדית, ברזילאית או סינית. מבחינתי הולכים אחרי המשחק למלון, נהנים קצת שם, אפשר לשתות בירה אחת, חוזרים לישון ובבוקר חוזרים לארץ. אפשר לחגוג גם בימים פנויים...אגב דיברו פה על השחקנים הברזילאיים ואנגלים. גם לא לא מקצוענים. כשאני קורא על האורגיות של אדריאנו, רוביניו ואחרים אני חושב שהחבר'ה לא ממש מבינים שהם קודם כל כדורגלנים עם שם. הם מרוויחים מיליונים על משחק פשוט ואם הם לא מסוגלים להתנהג כמו בן אדם אז שיבינו שבשביל מיליוני ילדים הם מודל לחיקוי. לחזור על מה שקרה בשבדיה. שכטר כבר הודה שהוא קיים יחסי מין עם הבחורה. אפילו אם החלוץ לא עשה דבר פסול כדאי שיתחיל להתנהג כמקצוען. ברגע שאתה יוצא למשחק חוץ אתה מתעסק אך ורק בכדורגל, אבל כנראה החבר'ה צריכים גם 'עיסוקים' אחרים. לצערי ההתנהגות של שכטר לא מפתיעה אותי, אלא בדיוק הדברים שעליהם לותאר מתיאוס דיבר. אני מאד גאה במשחק של הפועל ת"א בשבדיה, אבל עכשיו יש לי טעם מאד מר בפה.
עד שאין הוכחות לפה ולשם, הכול דיבורים באוויר. אבל שכטר הוא חוצפן ישראלי וערס לכל דבר, אפשר להבין איך זה מתנגש עם הנורמה האירופאית ושבשבדיה כשבחורה אומרת לא, היא באמת מתכוונת לזה. דביל.
איך רוב התגובות כאן נגד שכטר, כשכבר עכשיו ברור ששכטר לא חשוד כלל בניסיון לאונס בעוד דה סילבה כן? לפי הפרסומים כרגע, שכטר היה פחות או יותר בסדר, ודווקא הבלם הברזילאי הוא זה שעומד בפני אישומים קשים
זול מדי. תעזבו את שכטר. אם בחורה שבדית הסכימה לשכב איתו - כל הכבוד לו, ושיהיו בריאים שניהם. למה צריך ללכלך עליו ולהוציא דיבה בלי סיבה? כל עוד מצב האישומים בעינו ואין שום דבר חדש בנוגע אליו - תרדו מהבחור
שכטר נראה ערס... דה סילבה מדבר כמו ילד טוב ירושלים... אני בטוח מאמין שדה סילבה נקי! שכטר אשם! הוא ערס ישראלי שהולך עם שרשרת זהב! תעשו לי טובה. ראיתם את המקרה? הייתם שם? מה אתם מבלבלים את המוח בכלל... אם אתם חושבים שרק בארץ שחקנים מחפשים זיון אחרי משחק גדול אתם תמימים. בכל קבוצה ובכל מדינה זה ככה. אם זה היה בהסכמה או לא אף אחד לא יודע מלבד שכטר, דה סילבה והשבדית.
בוא נגיד ככה, למה שכטר בכלל צריך אחרי ניצחון אירופאי להתפרק על איזה בחורה שבדית? איפה המקצוענות? סביר להניח שיש לו בארץ חברה. מה היא אומרת על בחור כל כך לא רציני? החבר'ה האלה מרוויחים הרבה יותר מדי ולכן הם חושבים שמותר להם הכל. אני בכלל לא מבין למה הם עזבו את המלון. האווירה בשבדיה מאד עויינת בימים אלה ולכן אין בכלל סיבה לעזוב את המלון. בקטע הזה גם ראשי הקבוצה צריכים לקבל על הראש. בפעם הבא הם היו מסתבכים עם חבר'ה אנטי ישראליים ונעצרים אחרי מכות או לך תדע דברים יותר גרועים. הפועל ת"א שיחקה משחק מצויין, אבל ההתנהגות הבליינית הזאת מתאימה מאד לחוסר המקצוענות בארץ. אלו אולי גם סיבות למה אנחנו לא ממש מתקדמים. פעם זאת היו נערות ליווי במלון, עכשיו כבר יוצאים לחגוג כמו שיכורים ולשכב עם כל בחורה מקומית שאין לה כבוד עצמי.
אם אתה כבר בלונה פארק לא תרצה לעלות על כל המתקנים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אגב, מישהו כאן באמת חושב שדה-סילבה ו/או שכטר יסולקו מהפועל ת"א?
אני מצטער, אבל לקיים יחסי מין בהסכמה זה עדיין חוקי בעולם החופשי, גם אם יש לך חברה, גם אם אתה שחקן כדורגל וגם אם אתה נשוי. מוסרי? מקצועני? ראוי? מה עניין שמיטה בהר סיני? זה קורה גם באנגליה, איטליה וספרד, גם השחקנים הגדולים ביותר עושים את זה. ועליהם לא תעיז לומר שהם לא מקצוענים. אין בין זה ובין מקצוענות על המגרש ובאימונים כהוא-זה. ראשי הקבוצה לא צריכים לקבל על הראש שהשחקנים הפרו הוראות וקוד אתי, שייתכן והוכנס בחוזה (בד"כ זה המקרה, עם קנס קבוע). שכטר יכול להתפרק באיזו דרך חוקית שבראש שלו. שורה תחתונה - רדו משכטר, לפחות עד שיעלו ממצאים שמוכיחים שהוא ביצע דבר לא חוקי.
תראו, אני לא יודע אם הפרסומים נכונים, אבל סביר להניח שיש משהו מאחורי זה. מכיוון שהאשמות הן לכיוונו של דה סילבה נתייחס אליו. זה באמת מפתיע, דה סילבה נראה תמיד בן אדם מחושב ואיש נחמד, אבל כנראה שאי אפשר להסיק מזה. אין לי ספק שהפועל תל אביב תשחרר אותו אם הוא אכן מעורב בפרשה הזו, כדי למנוע מהכתם הזה לגדול. דווקא אחד השחקנים המצטיינים של הפועל תל אביב בעונה שעברה פותח את העונה עם כותרות גדולות ולא כאלה שנבעו מיכולותו על קר הדשא, ודווקא אחרי פתיחת עונה מעולה של קבוצתו. יהיה מעניין.