הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. roeiuzan Member

לא אמרתי כלום...
    100 אלף דולר לעונה?

2. Don Joan Roman Member

פחות או יותר, הסכום המדויק אצל יאיר רבינוביץ'.

3. Fabio Junior Member

אז עכשיו גם לוד מנצחת אותנו, 1-0.
    מי הסקורר שהבקיע את הגול? רמי דואני, עצמי.
    לחפש נחמה? יותר גרוע מזה כבר לא יכול להיות..
    מה שכן, סבע ההוא מלוד אחלה שחקן.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

רמי דואני נראה פשוט זוועה. אני עוקב אחריו מתחילת העונה ולא מצליח להבין מה קורה לו. יש מצבים שהכדור נמצא חמי מטר ממנו ו-3 מטר מהחלוץ היריב והוא בכל זאת מפסיד במאבק. יש מקרים שהוא מפספס פסים פשוטים של 5 מטר על הקרקע.
    אני לא חושב שיש העונה שער חובה של הפועל תל אביב שלא ניתן לזקוף לחובתו. הוא רק מזיק לקבוצה. במצב הנוכחי, עדיף לקבוצה לעלות עם טל חן.

5. שער 7 Member

למה לא נארגן קבוצה (אנשי הפורום) מחוזקת בחבר שלי (תותח כדורגל) ונבוא לוולפסון וכך נראה להפועל איך משחקים כדורגל נורמלי? בלי סמים ובלי הימורים. כדורגל פשוט, כמו בשכונה.

6. Fabio Junior Member

אסולין הושעה מהפועל ת"א עקב אי רצינות במשחק מול לוד.
    מקווה שיעשו עליו טרייד תמורת שחקן טוב, אולי הוא וכסף תמורת סטרול, או הוא, הרבה כסף ועוד כמה שחקנים תמורת יבוריאן.

7. beitar4ever Member

חכם גדול איך אתה רוצה לעשות טרייד עם אסולין תמורת סטרול וכסף, עם מי תישאר עם ג'וניור החלוץ 'הטוב' בליגה, אסולין בכלל לא צריך להיות משוחרר לפחות עד שלא יביאו חלוץ טוב ממנו שיחליף אותו.
    בקשר ליבוריאן עסקה טובה זו תהיה אך לא ניראה בכלל שסכנין ישחררו את הנכס הגדול ביותר שלהם אחרי בוזגלו תמורת שחקן שמציג יכולת חלשה מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/07
  8. Raulito Madridista

טור דעה: ליאור אסולין, נמאסת/אסף אבולעפיה

http://images.one.co.il/images/d/gg778905.Xxx

דעה: מה שהתחיל בהחמצה נגד בית"ר במחזור השני,
    המשיך עם "בעיות אישיות", הימורים בקזינו והתנהלות ביזיונית של החלוץ כפוי הטובה.
    להפועל ת"א שעשתה הכל כדי לתמוך בו, פשוט נמאס, ובצדק.

הטור המלא מאתר ONE

---------------------------------
    כל-כך נכון. באמת שאין הרבה מה להוסיף. אסולין לא הבקיע עדיין בליגה, הוא מלך ההחטאות. יותר עשה נזק מאשר הועיל לנו. הוא מקבל שכר עתק, ההנהלה והמאמנים עשו הכל כדי לעזור לן. אולי שהוא משחק הוא מראה איכפתיות ונלחם, אבל הוא לא מתנהג כאחד שאכפת לו באמת מהמערכת.
    אסולין, נמאסת! אתה בדיחה!
    רק כמה חבל שאנחנו נישאר עם ג'וניור העגלה, כאשר הוא יעזוב.
    מעניין מה ייקרה איתו בשנה הבאה, הרי הפועל רכשו אותו בסכום אסטרונומי.

* קראתי השבוע כתבה בעיתון של יום שישי, באחד המגזינים נדמה לי של ידיעות אחרונות, כתבה על הברזילאים שהגיעו להפועל בעשור האחרון. מלבד שחקן הגנה אחד, בלם ברזילאי שלא ראיתי ואת שמו אינני זוכר, אני יכול לומר בפה מלא שכל הברזילאים שהגיעו להפועל נכשלו:
    - וולטון סילבה(לא היה בקבוצה אפילו לא חודש, שוחרר לפני עונת 03\2002 ובסוף לא הגיע תחליף לאוסטרץ שנטש).
    - פאבריציו קרבאליו. לא היה כישלון גמור כמו האחרים, אבל לא שידרג יותר מדיי את הקבוצה, היה שחקן בינוני מאוד ולכן הוא גם לא נשאר בארץ יותר מדיי.
    - פאביו רוסה, שהובא בקול תרועה על ידי גילי לנדאו והיה אחד המגנים הגרועים ששיחקו בארץ, חור מהלך.
    - אדוארדו מארקש. 'הפועל החליטה שרק זרים שיידרגו את המערכת יגיעו', קראתי בעיתון אחרי שהוא הוחתם. לנדאו שחתום על הבאת שלושת הזרים הגרועים בעונת 05\2004, אמר דאז:"זה שחקן שכאשר תראו אותו, תגידו 'וואו'. באמת אמרנו 'וואו, איזה אפס!'.
    - ג'ובאני וואלדיירו. החלוץ השמנמן הגבוה שקיבל חוזה לא רע בכלל, לא נגע בכדור כאשר שיחק ובדרבי הראשון של העונה החטיא בשער ריק וברח מהארץ, אני מבין גם למה.
    - וולינגטון סילבה. קשר דווקא עם משחק הגנה טוב, אבל היה אדיש מידיי ולא מעורב. אחד השחקנים בקבוצה אמר:"לא הרגשנו אותו בכלל, לא שמנו לב שהוא עזב". זה אומר הכל.

9. Don Joan Roman Member

בדיעבד ההחלטה של אסולין לחתום בהפועל ת"א הפכה אותו לאחד השחקנים הכי פחות רצויים בקבוצות המדינה, זה לא רק היכולת החלשה אלא גם ואולי בעיקר זה שהנהלת הפועל והצוות המקצועי שלה לא עשתה שום דבר למען ליאור אסולין והשמועות שרצו סביבו, להפך הם רק הגבירו אותן ופגעו בו יותר, חבל בשבילו אבל אין מה לעשות, מקווה שהוא ישתקם ויחזור לעצמו, רצוי מאוד בקבוצה אחרת.

10. Raulito Madridista

איך ההנהלה פגעה בו בידיוק?
    זה שכאשר מוני הראל שמע שיש לחלוץ בעיות אישיות, אז הוא הציע לו עזרה, גם כספית?
    או אולי העובדה שהוא קיבל בקיץ חוזה שמן מאוד?(החוזה הגבוה ביותר שלו בקריירה).
    החלוץ הימר, מה אפשר לעשות? לא לתת לו בכלל עונש? זה לא שהוא מנוסה ווותיק כמו אנטבי, שתרם המון למועדון ועוד אפשר לסלוח. שחקן שעלה כל-כך הרבה כסף והתרומה שלו היא אפסית, מרשה לעצמו לעשות כאלו דברים..
    ו...למה החלטת שהעובדה שהוא חתם בהפועל הפכה אותו לאחד השחקנים הכי פחות רצויים במדינה?
    אני הייתי מנסח את זה אחרת: אחרי מה שקרה בהפועל ת"א(ההתנהגות ולא היכולת), קבוצות יחשבו פעמיים אם להחתימו למרות הכישרון שיש לו והאם לשלם לו סכומים גבוהים ולתת בו אמון.

11. Fabio Junior Member

קודם כל התכוונתי לשלם לנתניה ולהביא להם את אסולין תמורת סטרול, לא לתת להם את אסולין תמורת סטרול וכסף.
    סטרול שווה הרבה יותר, הם לא יוותרו בקלות כ"כ על העמוד שלהם במרכז ההגנה.
    בנוגע ליבוריאן, פירטתי למעלה כמה כסף להביא לסכנין ומי להביא לסכנין ולמה כדאי להם, אם אתה רוצה לבדוק.
    ולב, שחקן העבר של אשדוד (נדמה לי) ועוזר לבסקי סופיה, אומר שהבלם אלין טופוזאקוב, הקשר דימיטאר טלקיסקי והחלוץ חריסטו יובוב מקבוצתו יובילו את הפועל העונה למקום שיוביל אותה לגביע אופ"א.
    אני בספק רב, כי על אף ששלושתם שחקני נבחרת בולגריה לפי מה שהבנתי, יובוב בבצורת מתחילת העונה ולא בכושרו מהעונות הקודמות והבנתי שמתכוונים לשחרר את שלושת השחקנים האלה מלבסקי משום שבקבוצה רוצים להצעיר את הקבוצה.
    מפורום שדים, כמה סרטונים, קרדיט למשתמש "שרוף הפועל 2"
    קטעי וידיאו של יובוב:

גול של יובוב
    http://www.youtube.com/watch?v=w1I1-BnRuC0

הגול השני של יובוב , ובגול השלישי בישול של יובוב
    http://www.youtube.com/watch?v=8Y3Q7a3AY5k

הבישול של יובוב , הכיבוש של אנגולוב שהיה מועמד להפועל בתחילת העונה
    http://www.youtube.com/watch?v=t6ljyDsDWC8

יובוב מתראיין בסוף משחק לתקשורת
    http://www.youtube.com/watch?v=c3yz3isaX_A

אני חושש מאוד, אבל שמח שסוף-סוף משהו זז.
    משהו יודע אם טלקיסקי הוא קשר ימני או במרכז?

12. Don Joan Roman Member

1. אני אגיד לך איך הם פגעו בו: במקום לבוא לכתבים ולהגיד להם שירדו ממנו טיפה, הוא רץ להגיד להם שהם "לא ינטשו את אסולין לבד עם הבעיות שלו" ובעצם אמר: אסולין מהמר.
    ממתי זה נחשב לעזרה לשחקן? זו פגיעה אנושה בו וזו רק אחת מיני רבות.

2. החוזה שהוא קיבל זה תוצר של עבודה קשה מאוד וקבלות מוכחות בכל הקבוצות שבהן הוא שיחק 13 שערים במכבי פ"ת, 10 בסכנין, 28 בבית"ר ירושלים(שנתיים), 13 בבני יהודה, אלו קהבלות שלו והפועל חשבו שהן מצדיקות סכומים כאלה והוא קיבל אותן בזכות ואל בחסד, הוא לא הצמיד אקדח לרקה של אף אחד כדי שייתן לו חזוה כזה.

3. בקשר למקרה של ההימורים: המינימום שאתה יכול לעשות זה במקום לרוץ ולפרסם את זה בתקשורת ובמקום לרוץ ולהאשים אותו שהוא גגר את דואני ואנטבי לתרבות רעה זה לנסות ולסגור אצת זה בתוך המועדון.
    גם בזמנו בבית"ר הוא הימר וכשעלו על זה אף אחד לא חשב ללכת לתקשורת ולספר את זה, הם פשוט שיחררו אותו בשקט בלי לעשות רעש ובלאגן כמו שעשו בהפועל.

4. מקבל את רוח הדברים שלך, אבל לא את הניסוח כי בדיוק כמו שלאסולין יש חלק בזה שהמנייה שלו ירדה כ"כ הרבה גם להפועל יש חלק גדול בזה.

13. beitar4ever Member

עדיין ניראה לך שההנהלה תשחרר את אסולין תמורת סטרול, זה לא נשמע הגיוני , בלם תמורת חלוץ.הפועל צריכה קודם כל להבטיח את הבאת החלוץ המתאים במקום ג'וניור ואז לחשוב לשחרר את אסולין, כי במידה ואתה משחרר את ליאור אתה נשאר רק עם ג'וניור,שזה מהלך טיפשי בהחלט.

אתה מתכוון לזה:
    בכל מקרה אם כן ,אני לא חושב שההנהלה תשחרר ארבעה שחקנים +מיליון וחצי תמורת יבוריאן, עם כל הכבוד ליכולת שהוא מציג העונה, יבוריאן שווה הרבה פחות.

14. rossonero 3 Member

אתם שוכחים שסטרוך בחיים לא יעבור להפועל..
    הוא נראה לי גדל במכבי,ואני לא רואה שום סיבה שהוא יעבור..
    מה גם שעטר לא יוותר עליו!

15. rossonero 3 Member

אתם שוכחים שסטרוך בחיים לא יעבור להפועל..
    הוא נראה לי גדל במכבי,ואני לא רואה שום סיבה שהוא יעבור..
    מה גם שעטר לא יוותר עליו!