הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. הפועל_23 Member

שואף ל0?!

אתה לא רציני בן אדם....

2. King Kenny Member

לא אחד הטובים שראיתי (כי אני גם רואה משחקים באירופה וגם לפני כמה שנים הרמה של הבלמים בארץ הייתה גבוהה יותר מעכשיו והוא ללא ספק לא היה אחד הטובים) אבל נכון לעכשיו הוא אחד הטובים בליגה לדעתי.

הפועל_23, אני רציני לגמרי.

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

טל חן שחקן בלי טעויות?
    לטעמי דואני שחקן יותר איכותי וטוב מטל חן וזה שהוא בתקופה רעה כמו כל הקבוצה שלו לא אומר שצריך להוריד אותו לספסל ולהכניס את טל חן.

4. Fabio Junior Member

א ראית את המשחק מול אלבורג, נכון?

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, וכמו שאמרתי דואני בתקופה רעה, ואם התכוונת לזה שחן שחקן טוב יותר לא זכור לי שהוא נכנס.

6. Dimitar Berbatov Member

דוס סאנטוס הוא הרכש היחיד שלוזון עוד איכשהו פגע בו. כמובן שהוא לא אחד מהטובים בארץ, אבל לקבוצת תחתית כמו הפועל השנה (וב"ה גם בשנים הבאות) שאין לה בלמים ברמה סבירה, דוס סאנטוס הוא בלם טוב.
    בכל מקרה, אני חושב שאין בכלל ספק שהפועל חייבת להביא קודם כל בלם. דואני גרוע, טל חן הוא שחקן בינוני שטוב לקבוצות מרכז או תחתית ולא יותר מזה ודוס סאנטוס פצוע.

אני לא מבין מה ההתלהבות שלך מבן לוז. בשנים האחרונות הוא לא מגלה יכולת מדהימה, ואפילו בינונית. גם בכפר-סבא הוא לא עושה שום דבר יוצא דופן, ומנגן כינור שני לישראלביץ' ויבואה המצוינים. מאז השנים המצוינות שלו בהפועל ת"א, השחקן הזה רק הדרדר. הפציעות והיחסים עם האוהדים הכניסו גם אותו לרשימת 'השחקן המפוספס'. אני לא מבין למה אתה רוצה עוד כשרון מבוזבז בקבוצה שלך, לא מספיק לך ראובן "הדריבליסט הטוב בעולם" עובד? הסיבה הכי הגיונית שאני יכול למצוא היא שהוא עשה את רוב הקריירה שלו בהפועל והוא אוהב את המועדון, ואולי בגלל זה הוא יתן 200%.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/12/07
  7. beitar4ever Member

את האמת ברוב דבריך אתה צודק, בן לוז הוא שחקן שאי אפשר להגיד עליו הכוכב של הקבוצה ולא שהוא לא מגלה יכולת טובה אבל אני חושב שהוא מגלה יכולת לא רעה בקבוצה כמו כפ"ס, שאין בה לחץ ,ואת כל האווירה שיש בהפועל ת"א, ולכן אני מגיע למסקנה שהשחקן לא מתאים להפועל ת"א.
    לוז הוא שחקן בינוני בהחלט שאומנם עושה עונה סבירה ומעלה בכפ"ס,אך לא הייתי אומר שהוא מתאים לאדומים, הן מבחינת יכולת, והן מבחינת מצבו הבריאותי הבלתי יציב(לא מעט פציעות) .
    חוץ מלוז ישנם עוד כמה שחקנים שעדיף להפועל לנסות להביא לפני הבאת בן לוז לקבוצה, למשל דוד רביבו שחקן עדיף על פני לוז ,דוד יכול לתרום להפועל ת"א הרבה יותר מאשר לוז. למרות שהוא לא מציג יכולת טובה העונה, לדעתי מעבר להפועל ת"א יכול להזרים לו דם חדש ויכול להחזיר לעצמו את היכולת הטובה שלו .

נערך לאחרונה ב: ‏27/12/07
  8. King Kenny Member

גם אני חושב שדואני יותר טוב ויותר איכותי, אבל עד עכשיו טל חן הראה יכולת יותר טובה מדואני.

9. Sergio Ramos Member

תמיד החזקתי מבן לוז כשחקן כישרוני, יצרתי, שמוסיף ערך נוסף למשחק, אבל חוסר היציבות, והפציעות הרסו אותו וכמו שיניב אמר, הוא כישרון מבוזבז. הוא יכול להיות רכש טוב להפועל מבחינת עומק לסגל, אבל מה שבטוח הוא לא האיש הדומיננטי שישדרג את ההתקפה ואני מתקשה להאמין שהוא ישחק כפקטור משמעותי בהפועל.(במקרה שיגיע כמובן.)

אני לא מסכים איתכם לגבי רמי דואני. בכושרו הטוב, אני זוכר הרבה דיברורים שהוא "היורש" של שמעון גרשון. בוודאי בוודאי שזה רחוק מאוד מלהיות כך. אבל דואני לדעתי בלם מצוין שכן מתאים להפועל תל אביב. העונה, האו בכושר גרוע, בדיוק כמו כל הקבוצה שלו. אני מאמין שכשדואני יכנס לכושרו הטוב, הוא יהיה אחר לגמרי הרבה יותר טוב... כי כבר הסתקפנו לראות ממנו הרבה דברים יפים.
    הוא בתקופה גרועה מאוד, זה הכל.

10. King Kenny Member

סיכמת את זה בצורה הטובה ביותר.
    אני מקווה ששחקנים כמו בונדר ודואני יחזרו ליכולת של אשתקד בה הם היו מצוינים, אני סומך על גוטמן שיחזיר אותם.

11. Raulito Madridista

למה דווקא בן-לוז? הוא שחקן חכם מאוד עם יכולת שליטה בכדור. הוא מסדר המון מצבי הבקעה לשאר חבריו. הוא שחקן עם ניסיון בכדורגל וכבר נתן שנים יפות בכדורגל, למרות שהאחרונות הן לא בכפר-סבא: עונת 03\2002 בהפועל ת"א - מלך השערים של הקבוצה בליגה עם עשרה כיבושים, ועונת 04\2003 בבני יהודה - מספר דו ספרתי של בישולים ו8 שערים נדמה לי.
    בכפר-סבא שיתוף הפעולה שלו עם ישראלביץ מצויין ויש דברים שלא רואים בסטט'. בנוסף, היחסים שלו עם האוהדים בכפר-סבא לא משהו ואין קשר יותר טוב שאפשר להשיג ממנו.
    האם זה שלוז משחק בקבוצה ללא לחץ כרגע, כפר-סבא, אומר בהכרח שהוא איננו מסוגל לעמוד בלחץ? אני ממש לא מסכים.

רמי דואני בהחלט היה מצויין בעונה שעברה, אבל העונה זה לא זה ולכן גוטמן מחפש בלמים. כמובן שהפציעה של דוס-סאנטוס(היה בלם טוב בהחלט, לא מדהים כמו גרשון בשיאו או לא באנקר כמו בנאדו, אבל עושה את העבודה למרות שהוא איטי) הוסיפה וגם איתו ההגנה נראיתה לא מספיק טוב. טל-חן שחקן שאני דיי מעריך והוא מנהיג בניגוד לדואני. רק שבאדיר לא יירד לשחק בלם.
    בונדר נתן מספר משחקים בודדים אשתקד שאפשר להגדירם כ'טוב או מצויין'. הוא מגן ימני בינוני מאוד ולא מתקרב לרמה של שפונגין בשיאו. הלוואי שפנסטיל היה חוזר.

הימים הולכים ועוברים ועדיין אף-שחקן לא הגיע.
    רכש אין, אבל מכות באימון יש.
    אסולין ואבוטבול התעמתו לאחר כניסה חזקה של החלוץ ברגלו של אבוטבול במהלך האימון
    מקווה שאסולין קיבל מכות. הוא לא מועיל. פשוט נזק.

"אל תתקשרו אליי, אני כבר אחזור אליכם. או שלא" - אף שחקן ישראלי בכיר לא רוצה להגיע להפועל ת"א. כתבה נחמדה מאתר וואלה ספורט

דבר המשקף את המצב שלנו יותר מהכל. אני בספק אם יגיע שחקן רכש רציני בפגרה הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/07
  12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בזה אפילו אין לי מה להגיד כדי להתווכח איתך, אבל אי אפשר להחזיר את דואני לכושר בלי שהוא ישחק. חן גם כן לא השחקן הכי יציב בעולם ואי אפשר להגיד עליו שהוא יסדר לנו את ההגנה. אז כן, אנחנו צריכים עוד בלם אבל הבלם השני שלנו צריך להיות דואני ולא חן.

13. King Kenny Member

דור, כמעט כל משחק של בונדר בעונה שעברה היה טוב ולפעמים גם מצוין, כנראה שלא ראית יותר מדי משחקים שלו.
    בונדר מגן טוב מאוד, אז מה עם שפונגין יותר טוב, אתה לא יכול שכל פעם יהיה לך את ההכי טוב.
    הבלם שמביאים בא כמחליף לדוס סאנטוס ולא לדואני.
    תבין, יש דבר כזה שנקרא תקופה רעה אצל שחקנים, לא הכל זה תקופה טובה.

14. roeiuzan Member

שאלה, כמה מרוויח אנסומבו בהפועל ת"א ולכמה שנים?

15. Don Joan Roman Member

100 אלף דולר, בינתיים הוא עד סוף העונה, להפועל יש אופציה לרכוש את כרטיס השחקן שלו ולהחתים אותו לעוד 4 שנים, ואם אתה בונה עליו להפועל עכו אז הוא לא מוכן לזחור ולשחק בליגה השנייה אחריי שעבר בשלוש קבוצות צמרת בארץ.