לאאאאאאאאאאאא על אף שאני לא כ"כ מאמין באמינות של הידיעה הזו, זה בכל זאת הרס לי ת'מצב רוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אני מהמר שבקפריסין, דה ברונו תחת גוטמן שיחק כבלם אחורי. :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
:aa1: קשרה של מ.ס אשדוד, דוד רביבו מועמד רציני להפועל ת"א . בימים האחרונים התקיימו מגעים בין נציגים מאשדוד ונציגים מהפועל ת"א לגבי העברתו של הקשר . גם אחיו של דוד, חיים רביבו, נוכח בפגישה והוא סיכם עם אבוקסיס בע"פ את תנאיו של אחיו בקבוצה, ככל הניראה אשדוד תקבל פיצוי כספי או שחקנים של הפועל ת"א תמורת דוד . רביבו מרגיש שהשנה הוא מציג יכולת חלשה מאוד באשדוד והוא שקל כבר לעזוב את הקבוצה, בהפועל ת"א הוא חושב שהוא יכול למצות את הפוטנציאל שבו ,בשיטת המשחק של התל אביביים. ________________________________________ תיראו אני לא יודע עד כמה זה רציני אך אם קשר מסוג זה יבוא להפועל ת"א הוא ישפר את חוליית הקישור שלכם בצורה מדהימה, דוד הוא קשר יצירתי מאוד , קשר חכם , ואולי מעבר לקבוצה כמו הפועל ישפר גם להפועל את המצב וגם ישפר לו את היכולת.
לפני כשנתיים, החזקתי מדוד רביבו כאחד מהשחקנים הטובים ביותר בכדורגל שלנו. בשנתיים האחרונות הוא דעך שלב אחר שלב, אך יש לי אמונה גדולה שהוא עוד יכול להצליח. הוא רק צריך להתרענן במקום אחר. מה שכן, לא בטוח שדווקא הפועל תל אביב יכולה להיות הפתרון המרענן. הפועל תל אביב, מבחינתה, חייבת להזרים דם חדש לסגל.
דוד רביבו יכול להיות אחלה במידה והוא ישחק כקיצוני/קשר ימני, אבל כמו שכבר ציינתי לדעתי צריך להשיקע את את כמעט כל הכסף+מספר שחקנים בחלוץ מנייה בטוחה כמו איליה יבוריאן/יבואה, להביא את דה ברונו, ובכל הכסף שנותר להביא את הבלם הכי טוב שנופל לידנו. דה ברונו תמורת מאה אלף יורו יבוריאן/יבואה תמורת 1,500,000 שקל+אסולין/עובד+לוסקי+רועי דיין/קובי סוויסה/עדי סבג+ מנצור ארבייטמן תמורת סרור+150,000 שקל בלם זר שגוטמן מכיר היטב שווה משהו, או לנסות לשכנע את נתניה לקבל הרבה כסף ועוד שחקן כמו מסאי דגו (אל תזלזלו, הוא לא היה רע באשדוד) ואנחנו מסודרים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני לא רואה משהו הזוי כ"כ, נכון שיבוריאן ויבואה חלוצים מצוינים וכנראה שהם לא יגיעו אלינו, אבל בכל זאת תזכרו שלאסולין יש קרדיט בסכנין וגם אצל אלי אוחנה, השחקנים שרשמתי לא רעים בכלל ויכולים לעבות את הספסל (סכנין מעוניינת בלוסקי) ומיליון וחצי שקל זה לא סכום קטן, ועוד איך שסכנין זקוקה לכסף. נגיד וההנהלה שלנו תיהיה מספיק חכמה לעשות צעדים כאלה, סביר להניח שהם יוציאו קרוב בין שני מיליון-שני מיליון וחצי שקל, לפי הפרסומים זה סכומים שהפועל מוכנים להוציא, ומה לעשות שחייבים להוציא כסף בכדי להישאר בליגה. מה גם ששחרורם של אבדג'י (שמוכל לוותר על החוזה שלו) ושל ג'וניור (שאיזו קבוצה קטארית/דרום קוריאנית תיקח אותו כבר!!) יפנו כמה ג'ובות לתקציב.
נתחיל בכך דוד רביבו הוא עושה משחק ולא קיצוני ולא קשר ימני, דוד יכול להיות לכם קשר מרכזי משהו שבהחלט חסר לכם, אין לכם נשמה בקבוצה, אין לכם מישהו יצירתי כמו דוד , הוא שחקן חכם מאוד ,ולדעתי הוא בהחלט יכול לסייע להם. הדבר השני שאני יתייחס אליו זה מה שאמרת על יבואה ויבוריאן, מניה בטוחה? לא ממש, תיראה זה נכון שהם באמת שניים מהחלוצים הטובים בליגה אבל כפי שראית אתם במיוחד לא יכולים להסתמך על מניות בטוחות, ראה מקרה" אסולין". בכל מקרה הפועל לא צריכים לשלם סכומים כאלה, ובטח שלא שחקנים וכסף, עבור יבואה או יבוריאן, אני חושב ש400-500 אלף דולר בהחלט סכום מספיק עבור אחד מהשניים, העסקה הכי משתלמת עבור הפועל זה, 400 אלף דולר+עובד עבור אחד מהחלוצים, ואני חושב שעסקה כזאת בהחלט יכולה להיות מציאותית. דבר אחרון, במידה ואתם מביאים את רביבו , דה ברונו באמת לא נחוץ לקבוצה אז ככה שזה או רביבו או דה ברונו.
באתר ONE כתוב שהמחיר של דה ברונו צפוי להיות כמאה אלף יורו שזה סכום נמוך מאוד, לנוכח מה שהשחקן באמת שווה. חייבים לנצל את העובדה שדה-ברונו רוצה לחזור, הקהל אוהב אותו. דה ברונו שווה אולי פי 5 ממה שהקפריסאים רוצים, אך יש להם בעיות כלכליות גדולות והם כנראה רוצים להיפתר מהחוזה הגדול של דה-ברונו. דוד רביבו דועך מאוד בזמן האחרון, לא מגלה בגרות ומנהיגות באשדוד ואני פשוט מאוהב בשחקן הארגנטיני, חזרה של דה-ברונו תשדרג לנו את הקבוצה בגדול. אני מחכה שאבדי וג'וניור ייחתכו כבר סוף-סוף, אבל אני חושש שניאלץ להיתקע עם ג'וניור לפחות עד תום העונה כי אנו מתקשים בהבאת חלוצים. ליאור אסולין איחר בחזרה ארצה לאחר חופשה, משהו כזה, הפרטים לא מעניינים בידיוק. קראתי טור עליו בעיתון היום, נדמה לי בעיתון מעריב. מה שהיה רשום שם, שאסולין חייב לעשות חושבים ולשנות פאזה אם הוא לא רוצה שהמחלוץ שהבקיע הרבה שערים והתאפיין בעבר בקור-רוח וביציאה נדירה מהמקום, נזכור את התמונה המפורסמת מהפועל אחרי עוד פעם שהוא בנבדל. שילמנו עליו הרבה מאוד כסף, אחרת הוא היה נחתך והאמת שהיחס המזלזל שלו והתרומה האפסית שלו מאוד מרגיזה אותי. שום-דבר לא זז בהפועל בחלון ההעברות הזה ואני מאוד מאוכזב, עם ה-11 הנוכחיים אני בספק אם ננצח את בני-יהודה ואנחנו יכולים לגמור את העונה עם מספר נקודות שהוא אפילו לא דו-ספרתי. שחקן שהייתי מביא הוא בן-לוז. כתבה יפה נעשתה עליו היום בעיתון מעריב, ללא ספק כישרון מפוספס, היחסים שלו עם האוהדים בכפר-סבא לא מדהימים וזו גם הייתה הסיבה שהוא עזב את בני-יהודה, הלוואי והוא היה מגיע. Yossi Abuksis, אתה לא באמת מאמין במה שאתה כותב. זה לא הולך ככה בשוק. אי-אפשר לחלק את כל השחקנים הלא מוצלחים שלנו ולהוסיף פה מאה אלף יורו ושם מאה אלף יורו ולקבל איכשהו חלוצים כמו יבוריאן\יבואה או השמות שהזכרת. מסאי דגו, יקיר לוסקי, עמאר מנצור, עידן סרור ועוד הם שחקנים ברמה נמוכה שאני-בספק אם ייקחו אותם אפילו כשחקני ספסל, המקום שלהם הוא בליגה הלאומית, לפחות לשלושת הראשונים.
שחקן כמו דה ברוניו, הוא ה-שחקן שיכול לשדרג את הפועל בצורה די משמעותית. אין בהפועל שחקן כמו דה ברונו. ראובן עובד, ודגו הם שתי שחקנים מצוינים, וכישרוניים, אבל שתיהם סובלים ממחסור ביציבות. דה ברונו, במקרה שיגיע, עשוי להיות דמות דומיננטית בהתקפה של הפועל. שחקן שיתן את הפס לחלוץ, שחקן שיגרום לאלו שסביבו להיראות טוב יותר. בחלק ההתקפי, חלוץ ברמה גבוהה+פלוס קשר התקפי, יצירתי, בעל יכולת מסירה גבוהה, בקיצור שחקן כמו דה ברונו עשוים לחזק את הפועל משמעותית בפן ההתקפי. הפציעה של דוס-סאנטוס היא מכה כואבת להפועל תל אביב. דוס סאנטוס אחד הבלמים היותר טובים שיצא לי לראות. הוא לא מהיר, אבל בעל שמירה, משחק ראש, קריאת משחק ומיקום מצוינים. השחקן הטוב בהגנה של הפועל לדעתי. קשה לי לראות את הפועל מסתדרת בלעדיו בהגנה(אלא עם כן יגיע בלם שידע להשלים את חיסרונו של הברזילאי.)
תראה לא סתם רשמתי את השמות ההם. בוא נגיד שנייה שאנחנו הולכים קודם כל על יבוריאן. יבוריאן שווה מיליון וחצי שקל, זה ברור, נכון? מה גם שלסכנין חסר כסף. סכנין משחררים עכשיו את וילנר, שחררו כבר את סמיוני, חסר להם חלוץ נוסף. ככה שאסולין, יחד עם הכסף וכ'ו יגיע כתחליף ליבוריאן, ורועי דיין/קובי סוויסה/עדי סבג יעבו את הספסל. ביקיר לוסקי סכנין מעוניינת, ומנצור הוא אחלה מגן, הוא נפל לעונה שכל הקבוצה לא מצליחה, הוא הוכיח שהוא לא רע בכלל בעונה שעברה. המוצא שלו יכול לעזור לו להשתלב בסכנין. מסאי דגו הוא אחלה שחקן לספסל, הוא הוכיח את זה כבר באשודוד. סכנין מצליחה מאוד העונה, ולהפועל לדעתי יש פשוט חוסר בטחון ומזל, כי יש לה שחקנים מוצלחים ששווים יותר ממקום אחרון.יכול מאוד להיות שבמידה ושחקן כמו גנאיים היה נרכש ע"י הפועל בתחילת העונה הוא היה יושב היום על הספסל.
תגיד אתה רציני, דוס סנטוס אחד הבלמים הטובים ביותר שיצא לך לראות? כניראה שבאמת לא ראית הרבה, כי דוס סנטוס הוא בלם שעשה המון טעויות והמון חורים בעקבות האיטיות שלו, נכון שהפציעה תשפיע על ההגנה כי הוא היה אולי אחד מנקודות האור בקבוצה , אך אחד הבלמים הטובים ביותר בליגה , בהחלט שלא. הפועל צריכים להביא להגנה בלם או אפילו שניים, אנו רואים שדוס סנטוס פצוע והוא ייעדר לשלושה חודשים,לדעתי צריך להביא במקומו בלם אחר, כמה שזה יישמע לא הוגן. הבלם השני של האדומים, דואני הוא בלם שלא מתאים לקבוצה כמו הפועל ת"א הוא עושה המון טעויות , הוא מגלה אי יציבות במשחקיו, אני חושב שהוא צריך לרדת לספסל או לעבור בהשאלה לקבוצה אחרת. אני חושב שגם במקומו צריך להביא בלם, גם אם יישאר וגם אם לא.
דווקא מאזן הטעויות והחורים שדוס סנטוס עושה שואף ל-0, רוב הטעויות בהגנה נעשים ע"י המגנים ודואני (טל חן גם כמעט ולא עושה טעויות). דוס סנטוס לא אחד הבלמים הטובים, אבל בהחלט בלם טוב.
בהודעה הזו אתה אומר שהוא כן אחד הטובים בליגה. ובהודעה הראשונה כתבת כך: תגיד מה יש לך פיצול אישיות, תחליט אחד הטובים בליגה או לא.