מסכים שיש עמדות יותר דחופות לפני מגן שמאלי (קשר ימני, קשר סטייל דה ברונו [ואפילו דה ברונו עצמו], בלם והכי חשוב חלוץ). זה 4 עמדות שצריך לחזק לפני עמדת המגן שמאלי, מה העמדה החמישית עליה דיברת?
מגן ימני...אני חושב שבונדר לא מספיק טוב העונה. זה הסדר שלי לפי החשיבות: א. 2 חלוצים, ב. קשר ימני, ג. בלם, ד. קשר קדמי, ה. מגן ימני
בונדר יותר טוב מאנטבי העונה וחיזוק עמדת המגן השמאלי קודמת לחיזוק עמדת המגן הימני (שלדעתי בכלל לא צריך להביא מגן ימני במקום בונדר).
בונדר על הפנים השנה על מה אתה מדבר... אבל זה בעדיפות חמישית שלי, אולי אם יביאו את מה שרשמתי לפניו אז הוא ישתפר כי יהיה לו קשר נורמלי מלפניו וחלוצים שעושים תנועה, ואז לא יצטרכו מגן ימני במקומו.
כמה שבונדר על הפנים (והוא לא כזה על הפנים) אנטבי יותר. ובאמת אחד הגורמים לכך שבונדר גרוע זה שהוא משחק לבד על אגף ימין וזה קשה מאוד, הוא צריך קשר לפניו וככה זה יחסוך לו עבודה.
דבר ראשון, חייבים להביא את דה ברונו. לא צריך תקופת הסתגלות, הוא מכיר את גוטמן ומכיר את הפועל. בלי קילוגרמים מיותרים, לדעתי, הוא מתאים להרכב של כל קבוצה בארץ. להשקיע את מירב הכסף בחלוץ, בין עם זה הרבה כסף+אסולין, סרור ועדו שחקן אחד-שניים על חלוץ מנייה בטוחה כמו יבוריאן/יבואה, או פשוט להשקיע מעל מיליון שקל בחלוץ מצוין, שלא רק יעשה את העבודה שלו אלא גם יוציא את אסולין מהבוץ. לאחר מכן, להשקיע כסף בבלם טוב, מה לעשות, חייבים להשקיע כסף. לא לפסול טרייד על בלם ישראלי שהוא מנייה בטוחה כמו סרטול, תמורה לכסף+עובד (למרות שאני מאמין בו)+רועי דיין/סבג או משהו בסגנון לבסוף, בשארית הכסף צריך להביא קשר ימני, קשר/קיצוני ימני קלאסי, רצוי ישראלי/זר ששיחק לאחרונה אצל גוטמן/שיחק לפני עונה-שתיים בהפועל בכדי שלא תיהיה לו תקופת הסתגלות. לא יקר מדי. אני לא חושב שבונדר הבעיה שלנו, אבל אם נשאר כסף ויש מעומד מכובד (האמ פנסטיל אהמ) אז אפשר לנוסת
גם אני חשבתי שאסולין מנייה בטוחה, אבל בדיעבד שחושבים על זה, הוא לא הכי מנייה בטוחה, משום שעד כה הקבוצה היחידה ששאיפותיה בתחילת העונה מקומות 1-3 היא הפועל ת"א, לפני זה הוא שיחק בקבוצות חסרות ציפיות במיוחד, מלבד בית"ר ירשולים שאז לא הייתה מועמדת לאליפות, ובעונה הראשונה של גידאמק הוא הצליח לא רע אבל לא פעם ישב על הספסל. יבוריאן בשבילנו הוא השחקן הכי קרוב למנייה בטוחה, ואני לא חושב שזה בלתי אפשרי להביא אותו. אסולין/עובד+סרור+לוסקי+800,000-1,000,000 שקל יכולים לפתות את גנאיים.
:aa1: החלוץ הברזילאי של האדומים, פאביו ג'וניור יכול מאוד להיות שהוא יישאר בהפועל ת"א. מסתמן שבהפועל ת"א לא מוצאים קבוצה שתסכים לשאת בעלויות של השחקן ולכן הוא יישאר בקבוצה, ועוד סיבה זה שבהפועל ת"א עדיין לא איבדו תקוות לגבי השחקן ועדיין מאמינים שהוא שחקן טוב ועם קישור יותר טוב ניראה אותו כובש שערים. :aa1: מי שקיבל היום הודעה על שיחרורו הוא המגן הימני , עמאר מנצור שבכלל לא מרשים את גוטמן, והיום הוא קיבל הודעה שהוא משוחרר מהקבוצה. לעמאר יש חוזה לעוד עונה וחצי בקבוצה ככל הניראה הוא יושאל לקבוצה מהליגה הלאומית. ____________________________________________ תשמעו בקשר לג'וניור אני יכול להגיד לכם שאם ישאירו אותו בהפועל ת"א זה יהיה בדיחה גדולה, השחקן בא בקול תרועה ועד עכשיו הבקיע שני שערים מסריחים(אחד בנבדל) מתוך 13 מחזורים והוא מציג יכולת שראויה רק לליגה לאומית ומטה, הוא חייב להשתחרר מהפועל ת"א במיוחד בגלל מצבה הקריטי של האדומים שהם יכולים למצוא את עצמם בסוף העונה מתחת לקו האדום שאומר ירידה ללאומית, הפועל חייבים לשחרר אותו ולהביא במקומו זר אחר, הוא סתם תופס משבצת של זר.
אם כבר משאירים אותו אני הייתי שוקל אופציה להציב אותו בעמדה של קשר התקפי, שם אולי הוא יביא את ראיית המשחק הלא רעה שלו לידי ביטוי.
כן, אני פשוט כ"כ נהנה מהמצב של הפועל ושל הפלופ הזה שאני בכוח מחפש לו תפקידים חדשים(כשאם עכבר אז נדבר קצת ברצינות, הוא יכול להיות קשר מרכז שדה התקפי לא רע בליגה הארצית). חוץ מזה תודה שקשר התקפי אצל גוטמן זה בדיחה טובה.
לא תשמע אני די מצדיק אותו, ג'וניור אומנם חלוץ גרוע אך רואים במשחקו שיש לו כדורגל, ויש לו ראיית משחק וחוכמת משחק ,אני חושב שהוא בהחלט יכול לתרום לעמדה הזו יותר ממה שהוא תורם להתקפה. למרות זאת אני לא חושב שצריכים להשאיר את ג'וניור הוא יכול להשתפר אבל אסור לקחת סיכונים במצב של הפועל כיום.
עם המהירות שלו שוער הוא לא יכול להיות, ואתם עוד רוצים לתפקד אותו בתור קשר התקפי... אני בטוח שגוטמן כבר ימצא לו תפקיד, שוער אחורי נשמע לי כמו אחד מתאים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
סוחב שערים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx הבעיה של הפועל היא שאין לה חלוץ בכיר יותר לשים במקום ג'וניור, מכל אותם השמות שעלו, אף אחד לא יגיע להפועל, היא תקועה חזק עם ג'וניור, גם כי אין לו מחליף וגם כי היא לא יכולה להשתחרר מהחוזה שלו.