הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. bayer04 Member

פנטסיל יכול רק לחזק את הפועל..לדעתי, אם יגיע, הפועל תרוויח בגדול חיזוק לסגל שלה. הבעיה, שהמשבר של הפועל לא מסתכם בסגל שלה, אלא מעבר לזה. הקבוצה פשוט מפורקת מנטלית.

2. beitar4ever Member

טוב ככה ,ג'ון יכול להיות חיזוק אדיר להפועל ת"א כאשר אנו רואים שחסר להפועל מישהו בעמדה זו, בונדר חזר לא מזמן והוא עושה המון חורים בהגנה והוא שונה מאוד מהשחקן של העונה שעברה. להפועל אומנם ישנם שלושה מגנים באותו תפקיד אך שלושתם חלשים מאוד ,אני חושב שלמרות שיש כבר שלוש שחקנים בתפקיד פנטסיל בכל זאת לא יהיה טעות אם וכאשר יחתימו אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/07
  3. Fabio Junior Member

תלוי באיזה תפקיד הוא בא.
    אם בתור מגן ימני הייתי מוותר, על אף התקופה הרעה של בונדר לא הייתי רוצה לעצור את ההתקדמות שלו, אם בתור קשר ימני כדאי, תלוי באיזה כושר הוא כרגע.
    צריך לזכור שכנראה שג'וניור ואבדג'י ישחררו, אם דה ברונו ופנסטיל יבואו לא יהיה מקום לחלוץ זר, ועם כל הכבוד לפנסטיל (שהיה בין השחקנים האוהבים עליי) אני מעדיף את דה ברונו כרגע ואנחנו צריכים חלוץ בצורה קריטית, גם אם אסולין יצא מהבצורת.

4. Dimitar Berbatov Member

פנסטיל? רק לפני שלוש שבועות במשחק של ווסטהאם בפריירמרליג גיליתי שהוא עדיין חי.
    אתם מדברםי כאן על הכושר של פנסטיל, ושהרבה תלוי בכך, אז רק לידע כללי - פנסטיל שיחק מאז שהגיע לווסטהאם אולי 10 משחקים, שלא לדבר על השנה הנוכחית שבה הוא קיבל בערך 15 דקות משחק עד כה.
    שורה תחתונה, לא זאת הבעיה של הפועל, וגם אם זאת היתה הבעיה, זה לא הפתרון.

5. בית"רי מלידה Member

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg786585.Xxx

:aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

6. עוגי Member

על מי מדובר?
    תגיד לי עכשיו עובד..

7. בית"רי מלידה Member

זה "המדריך לשחקן הטוב" של אלי גוטמן...כמה שהוא נילעג, בדיוק כמו הקבוצה שלו.

8. King Kenny Member

חיים, זה המדריך לשחקן עם חוסן מנטלי.

לגבי פנסטיל, אני לא רוצה שהוא יבוא ויעצור את ההתקדמות של בונדר. כמו שהזכירו כאן הוא נמצא בכושר משחק נוראי, הוא כמעט ולא שיחק בווסטהאם ואין לי מושג למה הוא עדיין נשאר שם.
    ואריק, פנסטיל הוא קשר אחורי ולא קשר ימני, עמדה שיש לנו בה מספיק שחקנים.

9. MaorUFC Member

פנסטיל ממש אבל ממש לא קשר אחורי. זה שקשטן שיחק איתו פעם גם כחלוץ לא הופך אותו לחלוץ
    הוא מגן ימני, עם יכולות התקפיות טובות ולכן הלבישו עליו מדי פעם גם את אופציית הקו הימני בחלק הקדמי.

מי שדיבר על הכושר שלו, קשה לי להאמין שפסנטיל שחקן שתהיה לו בעיה להיכנס לכושר משחק.

אם נעזוב לרגע את הצד המקצועי, פנסטיל הוא רוח טובה שיכולה להיכנס לקבוצה. שחקן שכבר הוכיח את עצמו בהפועל בהתסגלות מהירה למערכת ולאוהדים.
    שחקן כזה לא יכול להכניס רע להפועל, זה לא עוד מישהו לא מוכר... הוא כבר היה פה והיה טוב.

ושוב, אם נחזור לצד המקצועי - גם בקטע הזה הוא היה טוב. להזכירכם פנסטיל היה טוב גם במכבי, אבל בגלל הבלאגן שהיה שם אם המכות לא מכות, הוא הגיע להפועל, ואצלנו שיחק עוד יותר טוב אפילו.

10. Raulito Madridista

פנסטיל נקבר במכבי ת"א אחרי הפנדל המטופש במשחק נגד באיירן, בליגת האלופות באיצטדיון רמת-גן, זה היה ממש מגעיל מה שקרה שם. השחקנים וההנהלה לא קיבלו את זה שגם הוא בן-אדם והוא טועה, עשו לו את המוות, אף-אחד לא הגן עליו והוא עזב ובצדק, את התרומה שלו לאליפות של הקבוצה, שכחו כנראה.
    פנסטיל שחקן עם יכולות מצויינות, הוא יהיה חיזוק חיובי מאוד, הוא מגן שתורם גם להתקפה בניגוד לבונדר, הוא גם יותר מהיר וחד מבונדר, יותר זריז, אבל העובדה שהוא לא שיחק הרבה זמן בוודאי לא תועיל לנו.
    תומר, פנסטיל שיחק כקשר ימני בעונה שכמעט ירדנו ליגה, מחוסר ברירה, הוא מגן ימני במקור, הוא לא שיחק מעולם בהפועל או במכבי כקשר אחורי.
    אני חושב שמשהו רקוב גם חברתית בהפועל, האווירה באימונים נראית רע מאוד, פנסטיל אחד עם שמחת חיים יכול לשפר גם את העניין הזה, מסכים עם מאור.

11. King Kenny Member

אני יודע שהוא מגן ימני אבל אם כבר קשר אז קשר אחורי, בעונה שכמעט ירדנו הוא שיחק מלא פעמים גקשר אחורי ואני לא זוכר אפילו פעם אחת שהוא כקשר ימני. גם בעונה שאחר כך עם קשטן הוא שיחק מדי פעם כקשר אחורי אבל כקשר ימני אפילו פעם אחת אני לא זוכר.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

תומר, פנסטיל במקור הוא מגן ימני. הוא נרכש באירופה לטובת העמדה הזו, וכך הוא גם התפרסם בארץ. זה שהוא שחקן מגוון שיכול לשחק במספר עמדות, ואולי גם שיחק באחת העונות כאן כקשר אחורי, זה נכון, אך העמדה שבה הוא חזק ביותר היא המגן הימני.
    אין לי ספק, שבמידה ואכן פנסטיל יגיע אליכם, זה יהיה בתור מגן ימני, אולי גם קשר ימיני כי גם לפרוץ על הקו בתור קשר הוא בהחלט מסוגל, אך בטח ובטח שלא כקשר אחורי, שאתה בעצמך אמרת שאתם יכולים להרכיב קבוצה רק מהקשרים האחוריים שיש לכם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/12/07
  13. King Kenny Member

אני יודע שהוא מגן ימני במקור, אבל התכוונתי שאם כבר קשר ולא מגן אז קשר אחורי.

14. בית"רי מלידה Member

15. King Kenny Member

טוב מאוד שג'וניור נפצע, אני לא אצרטך להיות צרוד מצעקות כגון "ג'וניור, יא אפס".
    פחות טוב שדגו ואסולין רבו, נקווה שזה לא יפגע במשחק מחר ובכללי במוראל של הקבוצה.