טוב מה הם ציפו, בית"ר היא באמת באה למשחק הזה כפייבוריטית מובהקת, הפועל הרבה זמן לא הייתה במצב כזה, אני מקווה מאוד שבית"ר לא יעשו פדיחות. ראובן עובד, היה הקורבן למשחקה של הפועל כאשר גוטמן ראה שהקבוצה לא מצליחה להשוות הוא הוציא את הראשון שראה, עובד כמובן לא היה הכי גרוע היו גרועים ממנו, אך גוטמן היה בלחץ עצום ורצה להשוות ובגלל זה עשה החלטות פזיזות.
כחולה לב, הריני להביע את דאגתי הכנה ממצבו של גוטמן: בבית"ר הוא חלה, ולא היה יכול להמשיך, בזמן שבית"ר היתה במקום ראשון. בהפועל מצבו חמור מאוד, הוא במקום אחרון.מקווה בשבילו שהוא לא יזדקק למחלקה הקרדיולוגית / טיפול נמרץ בבית החולים וולפסון.
עקב ההחטאות המזעזעות של ג'וניור אתמול חשבתי; למה לא לתת הזדמנות למאור עשור לשחק קצת? מאור עשור מלך השערים של הפועל בנוער, יש לו בין 8-9 שערים, נכון שהרוב באו במשחק אחד אבל ממה שראיתי גודל חלוץ לא רע בכלל אצלנו, ויותר גרוע מרועי דיין וג'וניור אני לא רואה, אלא אם גוטמן ישחק 4-5-1 ואסולין בחוד.
תגיד את זה לגוטמן, אני חושב אבל בכל מקרה זה לא טוב לזרוק ילד מהנוער ישר לבוגרים, צריך לתת לו פה 10 דק' שמה 20 דק' , ואז לראות אם הוא מספיק טוב כדי לשחק ,למיטב זיכרוני בינתיים אני לא זוכר שהוא לא שותף במשחק אחד אפילו.
ילדים זה טרדה - טור מאתר 'וואלה ספורט ' לגבי הנוער של הפועל והשחקנים שעולים לבוגרת http://mad.walla.co.il/w/18-200/383241-18.Xxx שורת הפתיח: אם מצפים ממך שתוביל קבוצה, לא מתייעצים עם מחלקת הנוער לגביך, ואף שחקן ותיק לא מסייע לך- זה סימן שאתה שחקן צעיר בהפועל ת"א ----------------------------------------------------- אני מן הסתם לא נמצא באימונים של מחלקת הנוער או דברים כאלו, ולא איש מטעם המועדון, אלא רק אוהד שהולך למשחקים ומתעדכן מה שקורה אצלינו, אבל בהחלט יש ירידה בכמות הכשרונות שיצאו בהפועל. מתי בפעם האחרונה גילינו שחקן ברמה של בלילי? מתי יצא לנו מהנוער שחקן ששידרג את המערכת? אני חושב שבונדר נזרק להרכב הראשון מהר מידיי ועל נתאכו בונים כאילו הוא יוסי אבוקסיס, הצעירים צריכים זמן ולא יכולים להוביל את הפועל והסגל נבנה רע, סרור בכלל אידיוט, שחקן חלש. היום בהחלט גם אין מנהיג בקבוצה. אנטבי לא כזה, גם באדיר לא. בונדר, דואני ונתאכו הם שחקנים נחמדים, אבל לא שחקנים שמשדרגים את המועדון. בקשר לנושא החלוץ מהנוער: תדע לך שיש הבדל ענק בין לתת חמישיות בנוער לבין לספק את הסחורה בבוגרים. מצד שני כל חלוץ עדיף על ג'וניור, שהוא חרא אחד גדול. אני מקווה שהוא ואבדי יעזבו אותנו בינואר(עריכה, עאלק בקיץ, איזה טמבל אני), צריכים לפתוח את הכיס בחודש ינואר ולשקול בכובד ראש כל זר, האם הוא משדרג את המערכת. אפרופו רכש - וורמוט מתרחק מהפועל עקב דרישות כספיות גבוהות של גנט חוצפה שהם רוצים למכור לנו אותו בפי שלוש מאשר מה שהם שילמו לגביו. הלוואי שלוז יגיע, בונדאה - לא תודה.
איזה בקיץ, להיפטר מהם בינואר. לדעתי דווקא נאתכו, דואני ובונדר די משדרגים את הפועל. דואני בא על חשבונו של גרשון ולדעתי כבר עוד מספר שנים נראה אותו במדים האדומים עם סרט הקפטן על היד. לפני שבונדר הגיע לא היה לנו מגן ימני ראוי לשמו, ועכשיו יש. נאתכו אולי בינתיים פחות משדרג את הקבוצה אבל בעוד כמה שנים לדעתי הוא יהיה אחד השחקנים הטובים הליגה העלובה בישראל.
בונדר , נאתכו ודואני בטח שמשדרגים את הקבוצה, לפחות בנושא דואני אני בטוח אם לא היה לכם אותו בהגנה אתם הייתם מתפרקים ומקבלים כל משחק שלישיות, הוא בלם פנטסטי ואפילו אני חושב שבעוד שנה שנתיים ניראה אותו בנבחרת ישראל, מה רע בדואני לא הבנתי בדיוק? הוא השחקן שמחזיק את כל ההגנה שלכם. בקשר לנאתכו, שחקן טוב במשחקים שבהם שיחק סיפק את הסחורה, אחלה שחקן וגם עליו אני יכול להגיד שבעתיד תיראה אותו בנבחרת. ובעניין בונדר ,חלה ירידה ביכולתו בזמן האחרון אך אי אפשר לבוא אליו בתלונות בינתיים אין לכם מגן ימני טוב ממנו, שנה שעברה הוא היה אולי המגן הימני הטוב בארץ, אז אף אחד לא בא אליו בתלונות עכשיו אני חושב שעדיף לכם לחכות ולתת לו הזדמנות להתאושש מהיכולת הגרועה שלו, אני חושב ששווה לחכות. _______________________________________ בקשר לורמוט , זה היה ברור שלא יסכימו להשאילו לקבוצה בישראל, הפועל עשו טעות גדולה שהסכימו בקלות לשחרר את גילי הוא היה שחקן כישרוני במיוחד, ועכשיו שישלמו על הטעות שעשו וישברו את הראש להביא אותו לוולפסון.
האם אנחנו מדברים על אותו דני בונדר? מגן שהמילה 'התקפה' היא מילה לא מוכרת עבורו(הוא השנה משחק דיי לבד בצד ימין, אני מתכוון לשנה שעברה. אשתקד לא ראיתי יותר מדיי הרמות מוצלחות שלו, פרט לבישול לאוגבונה בסיבוב השני במשחק בקופסא), וגם הגנתית בינוני? רמי דואני בלם איטי, בגילו גרשון היה הרבה יותר טוב ממנו(מכוון לתומר). דואני לא מקרין יותר מדיי שקט, השער הוא דווקא בעונה חלשה בניגוד לאשתקד שהיה בסדר. בירבראס העונה מקבל כל פעם מחדש צ'אנסים ולא ראיתי ממנו שום דבר. המשחק האחרון היה השיא - כל מסירה שלו הלכה ליריב. האם אפשר להשוות את השחקנים הללו לשחקנים כמו בן-שושן ורפאלוב לדוגמא? ממש לא.
תיראה אני לא יכול להתווכח איתך על זה , כי כאשר אתה דבוק בדעת אתה לא תשנה אותה, אבל מה שכן אני יכול להגיד לך שלפחות הם זה לא הגורם לאיך שהפועל ניראית היום, והם לא הגרועים בקבוצה. דואני לא אשם בחורים שעושים המגנים, שמשמה באים רוב השערים שסופגת הפועל ת"א, דואני בסה"כ עושה את עבודתו , ולדעתי הוא אחד הבלמים הטובים בארץ, למרות איטיותו, לידיעתך רוב הבלמים הם לא מהירים אלה שמהירים הם אחדים לפחות בארצנו, דואני מחפה על האיטיות עם החוכמה שלו, ולמרות שגם הוא כמו המון בלמים עושה טעויות אני חושב שתיראה אותו בעונה הבאה בהרבה יותר טוב, מנוסה יותר, וזה הצ'ופר שתקבלו על כך שאתם נותנים לו הזדמנות עכשיו בהרכב. בקשר לשאר השחקנים(בונדר,נאתכו) , הדעה שלי היא אותה דעה, וכך אני חושב אז אני מעדיף לא לרשום את אותם דברים, כי אתה מבין כבר מה אני חושב על השחקנים האלו.
בונדר עם יכולת הגנתית בינונית? אנחנו מדברים על אותו בונדר? לבונדר יש יכולות הגנתיות מצוינות, ואל תשכח גם שהוא פייטר. בהופעות הראשונות שלו בבוגרים בעונה שעברה הוא הראה יכולת מצוינת ולא ראיתי ולו תלונה אחת כלפיו, אבל כשבסוף העונה הוא נכנס לתקופה רעה ישר מתחילים לשחוט אותו, זה קורה שלשחקן יש תקופה רעה. דואני באמת מראה יכולת פחות טובה מהיכולת המצוינת שהראה אשתקד, אבל עדין בלם מצוין עם משחק ראש טוב מאוד, יורד לתיקולים יפה וגם יש לו מבנה גוף טוב. הוא דווקא מאוד מזכיר את גרשון בסגנון המשחק שלו. אני לא יכול להגיב לגבי יכולתו של גרשון בגילו של דואני כי אני הייתי צעיר מדי מכדי לזכור אך הוא היה אז. לגבי נאתכו אני נאלץ להסכים איתך, השנה הוא מקבל צ'אנסים ומאכזב כל פעם מחדש, אבל יודעים שיש לו כשרון והוא יכול לעשות הרבה יותר ממה שהוא עושה השנה. רפאלוב שחקן יותר טוב מהשלושה הנ"ל. לגבי בן שושן, אני בכלל לא תופס ממנו שחקן כזה טוב.
דור, בשבילך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx לוסיאנו דה ברונו עשוי לחזור להפועל ת"א בהפועל ת"א כבר מכינים את עצמם לחלון ההעברות בינואר הקרוב, כשהבשורה מקפריסין בהחלט יכולה לשמח את הצוות המקצועי, השחקנים ואוהדי הפועל. המועדון הקפריסאי בו משחק דה ברונו, נמצא בקשיים כלכליים קשים וקיים ספק רב אם יוכל לעמוד בתשלומי המשכורות בתקופה הקרובה. כתוצאה מכך, דה ברונו יעזוב את הקבוצה, ויתקרב לחזרה להפועל ת"א. במקביל, גוטמן יתחיל לצפות בקלטות של שחקנים זרים, כשהמועמדים המובילים לעזוב את הקבוצה הם אבדג'י ופאביו ג'וניור.
טוב מה אפשר עוד להגיד על דבר זה, דובר על הבאתו גם לפני מס' שבועות, אני חושב שאם הפועל יביאו אותו זה יהיה חיזוק ענק ,דה ברונו הוא קשר עם יכולות מדהימות, אם זה בטכניקה, בכדורי עומק, חוכמה וכ'ו. חוץ מכך אני חושב שהאוהדים של הפועל היו רוצים לראות כבר חלוץ אז אם יביאו בתור חיזוק את ברונו ועוד חלוץ ברמה טובה , אתם תיראו את הפועל שונה כאשר גם בעיית הקישור שהייתה לה תיפתר וגם החלוץ. אני אישית חושב שחלוץ יותר נחוץ לקבוצה , כאשר שני החלוצים של הפועל ת"א במשבר גדול, אסולין במשבר כבר מתחילת העונה כאשר הוא לא כבש אפילו שער אחד, וג'וניור כבש שני שערים אבל ממצב שאי אפשר להחטיא (אחד במתנה שקיבל מיפת במשחק נגד בית"ר), וחוץ מכך ג'וניור מציג יכולת חלשה מאוד כך שאין סיבה להשאירו.
אני לא יודע איך דה ברונו היום, אבל דה ברונו שיגיע אלינו חייב להיות רזה כמו לפני הפציעה ולא שמנמן כמו אחרי. דה ברונו של לפני הפציעה היה אומן, איזו טכניקה, איזו מסירות. דה ברונו יכול להפיק רוח חדשה במועדון, אבל מעליו צריכים חלוץ טוב שידע לנצל את מסירות האומן שלו.
החוכמה שדה ברונו (שאני אישית לא מחזיק ממנו יותר מדיי אבל כישרון יש לו אין ספק) יכול לספק להפועל ת"א שווה שערים בליגה שלנו גם עם חלוץ כמו אסולין(שבהמשך ישתפר, אין שום סיכוי שבעולם שהוא יסיים עונה עם שער אחד וגם זה בגביע הטוטו) וזה בטח הרבה יותר טוב ממה שיש לכם עכשיו, דה ברונו יכול להיות הבעל בית בקישור.