קבוצה שרוצה להישאר בליגה חייבת התקפה בסיסית וגם את זה לא נראה ממאמן כמו אלי גוטמן . בחלק ההגנתי אלי עושה עבודה מצויינת, אך בחלק ההתקפי (שזה חלק לא פחות חשוב במערך) הוא די גרוע, הכלים של הפועל ת"א די מוגבלים בהתקפה וגם יכולת כיבוש בסיסית יהיה קשה לראות .
אתה צודק מבחינה מסוימת, אבל אם אלי גוטמן יצליח לשקם את אסולין ויצליח להוציא מג'וניור ואבדי מה שהבטיחו לנו שייצא לבד, ההתקפה שלנו מספיק טובה להמשיך עד ינואר, ובינואר שיביא חיזוק טוב להתקפה, וכל מה שנשאר לנו זה לקוות לטוב... מה שאני באמת שמח ממנו, זה שגוטמן אמר שאין לו בעיה לעבוד עם אבוקסיס כעוזר מאמן, ואבוקסיס עם הווינריות שלו יוכל ביותר הצלחה מגוטמן לשקם את הפלופים של לוזון...
הבעייה העיקרית כרגע של הפועל ת"א היא ההתקפה, לא ההגנה. ההגנה שלה הכי טובה [לפחות לפי כמות ספיגת השערים] מכל קבוצות התחתית, רק חבל שהיא הבקיעה הכי מעט בליגה, עם 5 שערים בלבד. אלי גוטמן ממש לא התשובה לזה, אך ימים יגידו...
אז אחמאדיניגאד יהיה הרב הראשי לישראל. גוטמן הוא בונקריסט עם נסיונות עקיצה. ומי שחושב שאניימה יתן כל שבוע הצגות כמו אתמול ממש טועה. הוא שוער טוב, אבל איזו הגנה יש לו?
בשביל ההגנה מביאים את גוטמן... ולשקם את אסולין יהיה תפקיד של אבוקסיס, כי הבעיה של אסולין זה לא רמת הכדורגל שלו, אלא תקופה רעה שעוברת עליו, ואבוקסיס לדעתי ישכיח לו את זה במהירות...
אני יודע שכרגע אין הגנה... אין מה לעשות, נקווה שדואני יחזור לעונה שעברה, אותו דבר בונדר... ככה אפשר להסתדר... הבעיה המרכזית היא ההתקפה הרבה יותר מההגנה...
אני חושב שכרגע אין לכם על מה להתווכח כי כרגע בהפועל אין לו הגנה ולא התקפה, ואפילו בקישור יש כמה עמדות שצריך לשפר כמו הקשר הימני. אבל אני נוטה יותר להסכים פה עם מי שאומר שההתקפה היא הבעיה הגדולה של הפועל ת"א, אני חושב שמרגע שאסולין יכבוש שער אחד ,אז הוא ישבור את בצורת השערים ואז הוא יתחיל לתת את התפוקה בהפועל, בסה"כ ליאור הוא אחד המחלוצים הטובים במדינה בשנים האחרונות לפחות עפ"י כמות שעריו.
תראה, הכל יחסי... אני אופטימי שנישאר בליגה, ומבחינת אסולין אני האופטימיות שלי זה שהוא יביא 7 גולים, מה שבדרך כלל קצת אצלו... לגבי דואני ובונדר, לא נותר לי כלום אלא לקוות...
beitar4ever , אתה צודק שהפועל ת"א מתעלמת מהבעיות שלה , ולכן כנראה גוטמן גם לא יצליח לשקם אותה ,אבל כמו שאמרו כלם הוא מאמן הגנתי. אם הוא יעיף אבל את ג'וניור ויביא חלוץ נורמלי אולי יהיה להם גם מה למכור בהתקפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx . בית"רי מלידה , מאיפה לך שאבוקסיס יהיה מעל המאמן , כמה הזויה שיכולה להיות הנהלת הפועל ת"א - הם עדיין לא טיפשים ( לפחות אני מקווה כך בשבילם) להיות כמו מכבי ת"א. אבל כמו שאמרו אם יהיה דבר מאוד חיובי שהוא יוכל לעשות זה לשקם את אסולין. חוץ מזה , גם אם גוטמן היה המאמן עם הגישה הכי התקפית שיש , ממה הוא יוציא אותה ? עד שאסולין לא יתאפס וג'וניור אולי יראה קצת , לא יותר מידי קצת ממה שהבטיחו עליו גם לגוטמן יהיה התקפה סבירה . ההגנה בהפועל ת"א מורכבת רק ממישהו אחד וזה אניימה השוער , בשביל זה הביאו את גוטמן , לייצב את ההגנה.
הכוונה של חיים היא שבאופן לא רשמי, אבוקסיס יהיה זה שישלוט בקבוצה. יחתים שחקנים, ישחרר שחקנים, וככל הנראה בבוא היום יפטר את גוטמן. ולצערי הוא צודק.