אידוט. ישראלי בכיין. שיחכה קצת בסוף הוא יקבל את ההזדמנות שלו,איך אני שונא ישראלי שמשחק באירופה וחושב שמגיע לו הרכב על ההתחלה.
אני חושב שוורמוט יכול לתרום המון להפועל במיוחד במצבה, יהיה עוד קשר יצירתי, במקום שלושה קשרים אחוריים ומשחק הגנתי ואפור. ואם יותר טוב לו מבחינתו בארץ, למה שלא יחזור...
אבל למה הוא צריך לבכות שהוא רוצה לחזור הביתה? זה לא שהוא רונאלדיניו שהוא צריך לקבל מקום בהרכב,אם הוא יעבוד קשה יתנו לו את המקום בהרכב ולמעשה אני בטוח שעובדים איתו על ההתקדמות שלו כדי שיהיה מספיק טוב כדי לפתוח בהרכב בינתיים הוא עדיין לא.
אכן לא הולך לורמוט בכלל, לפחות לעומת טועמה וברדה ששותפו כבר בלא מעט משחקים של קבוצותיהם בבלגיה, אני חושב שגילי צריך להיות באמת קצת סובלני, אבל אם הוא מרגיש שבא לו לחזור לארץ שיחזור, אני חושב שגם הוא וגם הפועל יכולים להרוויח מהמעבר.
היום בידיעות אחרונות: הנהלת הפועל:"אבוקסיס עשוי להתמנות למאמן קבוע בעקבות ההצלחה שלו". אם אכן הדברים נאמרו ע"י ההנהלה(המגוכחת), מדובר בדבר מגוחך לא פחות. "הצלחה" -ריבונו של עולם, משחק אחד, גם אם הניצחון היה על היונייטד באולד טראפורד - מי קובע הצלחה של מאמן לפי משחק אחד? אה כן שכחתי, בליגה המוסלמית.
במולדת הכדורגל (האפור) המצב יותר טוב נכון? לאבוקסיס יש השפעה על השחקנים, אמנם נכון שאין כאן בדיוק הצלחה, אבל לדעתי אבוקסיס הוא הבנאדם הכי מתאים להפועל ת"א בתפקיד המאמן.
אבוקסיס לא מתאים לעמדת המאמן, מה הוא כבר עשה שמגיע לו הג'וב הזה? אני מקבל את העובדה שכאשר הוא בצוות המקצועי לשחקנים יש יותר ביטחון, אני מקבל את זה שהוא מחדיר בהם יותר מוטיבציה, אך כמאמן ראשי? עוזר מאמן עוד אפשר לקבל, מנהל ראשי ממש לא.
אבל זה לא שהוא מתלונן על זה שהוא לא פותח בהרכב, הוא מתלונן על זה שהוא כמעט ולא מקבל דקות. אנחנו צריכים את ורמוט לא רק כקשר יצירתי, אנחנו צריכים נואשות קשר ימני. בנוגע לאבוקסיס, לדעתי צריך להביא מאמן כמו אלי כהן למשל ולשים את אבוקסיס בתפקיד העוזר מאמן כמוטיבטור, כי הוא מצוין בזה.
יש לי הרגשה שורמוט זה עובד הבא,המון כישרון אבל בכל קבוצה שהוא היה בא תמיד הוא יצא עם טעם שהוא יכל להוציא מהתקופה הזאת עוד.
יש אנשים שיכולים להשפיע על קבוצה אפילו יותר ממאמנים בדרג הראשון, לא מעט מאמנים לא מנוסים הצליחו לא רע לאחרונה כמו ביליץ' בקרואטיה וקלינסמן בגרמניה, מה גם שיש לו לא מעט ידע בכדורגל.
לצידו של קלינסמן בגרמניה יש עוזר מאמן שהוא בקלות יכול להיות מאמן ראשי, ולדעתי אף טוב יותר מקלינסמן כמאמן. הפועל במצב רגיש כרגע, והיא לא במצב שאפשר לבצע ניסויים ולראות מה תהיה התוצאה. ההנהלה צריכה ללכת על מאמן שיש לו קבלות, אלי כהן הוא דוגמא מצויינת לכך. לדעתי שילוב של אבוקסיס וכהן הוא האופטימלי.
תראה מה עשתה הווינריות שלו בספרד. לדעתי הוא צריך להיות עוזר מאמן כאחד שיהיה על הספסל האדום, שיידבר עם השחקנים בחדר ההלבשה, כי הוא נותן להם מווינריות האדירה שלו. כמו למשל לפני 6 שנים, הפועל מקבלת פנדל מול צ'לסי דקה 86, שמעון גרשון שם את זה ברשת, כל השחקנים קופצים עליהם ואבוקסיס רץ אליהם, לא בשביל לקפוץ עליהם משמחה, אלה לפזר אותם בשביל לתת את השני, ועובדה, שאחרי 2 דקות הוא מרים גדור וסרגיי קלשנקו נוגח את הכדור לקורה ולרשת. כמו שקרה נגד חטאפה במשחק הקודם לאחר הגול הקליל של וואליד באדיר. זה ווינריות. אבוקסיס בטוחח יכניס בשחקנים ווינריות. הבעיה היא את מי להביא בתור מאמן ראשי שגם אבוקסיס ייסתדר איתו.