הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. OR Member

עלוב , פשוט עלוב שהם בכלל חשבו לפנות לרוני לוי , וחשבו שהוא יעזוב לטובתם. במכבי יש לו גיבוי וגב , מה גם שהוא סמל עבור מכבי והוא שנים שמה והוא בונה משהו לטווח הארוך.
    אלי כהן לא הפיתרון של הפועל ת"א , מהסיבה שכאשר הוא בא לקבוצה שהיא בתחתית והוא לא בנה אותה , זה קרה עם הפועל ב"ש , הם ירדו ליגה .
    פרננדז להפועל ת"א !? אם הם אכן מוצאים את המימון להחתמתו , החתמה של עונה וחצי מינימום! השנה הוא יראה את מי הוא רוצה ומי לא , יאמן אותם בשיטה המדהימה שלו , ובעונה הבאה יהיה באמת אפשר לומר שהפועל ת"א תיהיה האלופה , הוא קשוח , הוא יודע להביא זרים .
    ואם כבר מתיאוס , אמר פה מישהו שהוא לא יודע על עבר האימון שלו , מישהו כן יודע ? אני אשמח לדעת תודה.

2. בית"רי מלידה Member

לא פלא שאף מאמן לא רוצה לבוא - כולם קראו את מה שעמוס לוזון כתב על אבוקוף.

3. beitar4ever Member

בקשר לכל השמות מחו"ל פרננדז, מתאוס ,גרגורי, חרטה ברטה מי יבוא לקבוצה שעומדת לרדת ליגה ועוד בליגה החלשה שלנו, וחוץ מזה את גרגורי ואת מתיאוס הזכירו ביותר מחצי מהקבוצות בליגה, והם לא באו ככה שלא ניראה בכלל שיבואו .
    אתם יודעים מה הגעתי למסקנה פשוטה המאמן היחידי שאולי יכול לעזור להפועל זה רק שייע, קודם כל נתחיל בזה ששיע היה שחקן גדול בהפועל ונחשב לאחד הסמלים הגדולים בכל הזמנים בקבוצה, דבר שני שייע היה כבר בהפועל כמאמן והציל אותם מירידה, בנוסף הוא הוכיח את עצמו בעוד המון מאבקים עם קבוצות אחרות, וניראה לי ששייע ירצה לבוא להפועל אם יציעו לו זו דעתי.

Last edited: Nov 28, 2007
  4. OR Member

אני ממש מצטער על ההודעות הכפולות , ם אפשר למחוק , ושוב סליחה

Last edited: Nov 28, 2007
  5. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    אני בדעה כמו חלק מהאנשים כאן שגוטמן לא ירצה לבוא לאמן בארץ, ובטח שאת קבוצת התחתית הפועל ת"א. ואחרי שמוטי איווניר ומשה סיני דחו את ההצעות, לדעתי המאמן הכי ראוי כרגע הוא אלי כהן, שיכול להנחיל את הדרך ההגנתית שלו, ולייצב את הקבוצה.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה שאני לא רוצה לראות אותו כנראה הוא באמת יבוא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

7. a.m Member

עם עובדות לא מתווכחים אני אומר. אלי כהן אחד המאמנים היותר טובים בארץ, תמיד יש אצלו תוצאות, עובד נהדר עם שחקנים צעירים, אולי קצת הגנתי אבל אלי כהן יודע לבנות קבוצות טובות שרצות חזק בצמרת.

8. bayer04 Member

נכון. אלי כהן הוא המאמן היחידי שהפועל צריכה לבנות עליו.
    אני מאמין שהוא יחלץ אותה מהברוך אליו נקלעה. חוץ מזה שאבוקסיס לא יתנכל אליו כמו שהוא עשה עם לוזון, אלא איתו כולם ייתנו לו את הכבוד שראוי לתת למאמן בקבוצה שלך.

9. אלי אוחנה ג'וניור Member

אלי כהן מאמן מאוד טוב שבהחלט יכול להוציא את הפועל ת"א מהבוץ אליו נקלעו .
    אני חושב שהוא בין המאמנים היחידים בארץ שמסוגלים להוציא אותם מהמצב העגום, יהיה קשה לכל מאמן שיגיע לקבוצה .

10. בית"רי מלידה Member

11. royi_t32 Member

יותר טוב ככה, שאבוקסיס ינהיג את הקבוצה

12. Fabio Junior Member

דווקא ממך לא ציפיתי להצטרף להקנטות הילדותיות הללו...
    בכל מקרה, אלי כהן יודע להוציא קבוצה מהבוץ, אומנם עם כדורגל לא מהנה אבל כדורגל יעיל, רק הוא יכול לעזור לנו.
    מה גם שהשכר שלו לא גבוה במיוחד.
    חשבתם אולי על מינוי זלצר לתפקיד? אני בעד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx חח

Last edited by a moderator: Nov 28, 2007
  13. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

מצטער, אני שונא אבוקסיס הייתי חייב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

זלצר? מי יודע איך הוא אמן אחרי 12 שנה כמאמן העל של הנבחרות הצעירות.

14. beitar4ever Member

אלי כהן מאמן שיכול גם לעזור לקבוצה, אך לדעתי שייע מתאים להפועל כמו כפפה ליד, הוא מאמן אדום בנשמה, הוא הציל אותם מהירידה , שייע מאמן שהוכיח את עצמו במאבקים האלו, הוא המושייע.

15. OR Member

הפרסום שבהפועל ת"א רוצים להחתים מאמן רק לחצי עונה אומר דבר אחד: שייע יהיה המאמן הבא של הפועל ת"א , אני לא מאמין שאלי כהן יבוא לחצי עונה . בטח יתחנו לשייע את השכל עם חצי עונה עם אופציה לעוד אחת או עוד שתיים רק כדי להשתיק אותו מה שנקרא. סה"כ שייע הוא הפתרון של הפועל ת"א וא אלי כהן , כי שייע אדום אמיתי , מה גם שאז הוא עבר חצי עונה ודיי הצליח.