אכן אוייניר דחה את הצעת הפועל ת"א , וכרגע המועמדים הישראלים הם : אלי כהן ואלי גוטמן. אני מתקשה להאמין שגוטמן יחזור לביצת הכדורגל הישראלי , בזמן שהוא מאוד מוערך בקפריסין. מאלי כהן מעולם לא החזקתי למען האמת , כל פרוייקט שלו , תמיד בסופו של דבר התפוצץ לו. חוץ משני אלו , יש בגיזרת המאמנים הזרים את ג'ון גרגורי , שתמיד איכשהו מקושר לכל קבוצה ישראלית חסרת מאמן. ומאמן נוסף שהוא מקושר הרבה פעמים לקבוצות ישראליות הוא לותר מתיאוס. והשאלה שלי היא האם זה לותר מתיאוס הבלם מגרמניה ? כי אם הוא מאמן כמו שהוא שיחק אז יש למה לצפות ...
פרננדס הוצע להפועל תל אביב, לא שהם פנו אליו מיוזמתן. לגבי ג'ון גרגורי, מדובר בסתם פברוק תקשורתי. אני אישית רוצה לראות את פרננדז על הקווים ואם לא הוא, אז סבירות גבוהה שהפועל תל אביב תסתפק באלי כהן כי אלי גוטמן מסתדר יפה מאוד בקפריסין ואני לא מאמין שירצה לחזור. מה גם שישלו חוזה בא.א.ל לימאסול עד תום העונה.
הסכומים שהוא דורש באמת אסטרונומיים (חצי מליון דולר לעונה). בכל מקרה יש מקום לאופטימיות, בוואלה פרסמו הערב שיש איזה מיליונר שמוכן לעזור (משום מה זה כבר לא בכותרות). אבל יהיו עוד התפתחויות ובקצב הנוכחי אני לא רואה את הפועל תל אביב מחתימה מאמן חדש עד יום חמישי..
אתה מתכוון מליון יורו עד סוף הענה, פרננדז לא יסתפק בחצי מליון דולר מהפועל ת"א. בכל מקרה אם הם יצליחו איכשהוא להשיג את לואיס אני יכול להבטיח לכם דבר אחד: שהפועל ת"א תהפוך להיות הקבוצה הכי מאומנת בליגת העל.
עמוס לוזון:"הטעות הגדולה ביותר של גיא היתה שלא העיף את אבוקסיס מהמערכת" די כבר לוזונים, אתם לא מצחיקים.נודניקים.
תוסיף לכך את העובדה שגוטמן לא יחזור לקבוצת צמרת או אמצע טבלה, אלא לקבוצה הנלחמת על חייה בתחתית. אני לא רואה יתרון אחד במעבר להפועל. כמו שאמרת, הוא די מצליח בקפריסין, הכסף טוב, יחס מצוין, מה שלא קורה בליגה שלנו. אם בסופו של דבר, גוטמן יחליט לאמן את הפועל, הוא עוד יצטער על כך בעתיד. לפי דעתי, יחתימו את אלי כהן. מאמן פנוי שרק מחפש קבוצה לאמן. אם הייתי בהנהלה של הפועל, הייתי רץ ומחתים את שייע. האיש מאסטר בלהשאיר קבוצות בליגה, ובנוסף סמל עבור הפועל.
אף מאמן חוץ משייע לא יהיה מוכן לבוא לחצי שנה, בטח שאלי גוטמן לא יירצה לוותר על המיסרה שלו בקפריסין. בכל זאת, את הסגל בנה גיא לוזון, הוא סגל רע מאוד, לא בטוח שלהנהלה יש את הכסף והאופציות להביא חיזוק דרוש, וגם אם המאמן הטוב בעולם היה בא אליינו לא בטוח שהוא היה עושה ניסים ומעבר להשאיר את הקבוצה ליגה הוא לא היה עושה הרבה. המזל שלנו הוא שבני-יהודה קטסטרופה ובאשדוד גם יש משבר, הרצליה לטעמי מועמדת לרדת עדיין ואת מכבי אני מוציא מהמשוואה. ה'חלום' שלי היה שגוטמן יחתום אצלינו ויביא עימו את לוסיאנו דה-ברונו, שחקן חכם שיודע למסור ולהעמיד את אסולין לדוגמא מול שוער(טוב האמת שגם זה לא יעזור כי ליאור יחטיא), זר מצויין שהיה טוב בשנה שעברה והפציעה באמצע העונה עצרה אותו, אבל לוזון האידיוט שיחרר אותו כמובן מבלי לחשוב על מחליף. מערך שכולל את דגו, עובד ודה ברונו כשלישייה התקפית מתחת לחלוץ - אסולין, יכולה להיות נחמדה. אם אלי כהן יגיע אני גם אהיה מרוצה, רק שיחליטו כבר על מישהו והעניין ייסגר. עמוס לוזון הוא טינופת, אידיוט, אבוקסיס בחיים לא יעשה דברים כאלו, הוא אוהב את הפועל, אני לא מאמין למה שאני קורא. האחיין שלו בא אלינו, תקציב של 40 מליון היה לרשותו, הוא חירב אותנו, בנה לנו סגל גרוע, אנחנו מקום אחרון, הוא קיבל משכורת שמנה מאוד ועשה עליינו קופה, יש לו עוד תלונות? בן-אדם צבוע וטיפש.
אלי כהן לדעתי הכי מתאים במצב הזה להפועל, שנה שעברה מכבי לא שיחקה כדורגל. או יותר נכון היא שיחקה כדורגל מקרי ברוב הפעמים. הוא "בנה" קבוצה מכולם והוא יכול לעזור מאוד להפועל שיש לה שחקנים שעל הנייר טובים מאוד לליגה שלנו (אבדג'י, אסולין, עובד, פאביו ג'וניור, אניימה) ואולי רק צריך לחבר אותם.
כמה תיקונים, איווניר הסכים אך רצה לקבל שחרור מלוזון שהודיע שהוא לא יקבל שחרור, הוא יוכל ללכת רק במידה ויתפטר. איווניר הבין שלא כדאי לו משום שהוא המעומד המוביל לקבל את משרת מאמן הנבחרת הצעירה אחרי לוי, החליט שלוותר על התפקיד. זה לפי מעריב וידיעות אחרונות. ואלי גוטמן ואלי כהן לא המועמדים היחידים, יש עוד אחד שרוצה להגיע להפועל והציע את עצמו כבר, לואיס פרננדז.
האידיוטים באמת חשבו שלוי יעזוב קבוצה שרצה בצמרת שיש לו בה גיבוי מוחלט מהבעלים והוא נמצא שמה כבר חמש שנים בשביל קבוצה שנלחמת בתחתית? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx