הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. OR Member

אכן אוייניר דחה את הצעת הפועל ת"א , וכרגע המועמדים הישראלים הם : אלי כהן ואלי גוטמן. אני מתקשה להאמין שגוטמן יחזור לביצת הכדורגל הישראלי , בזמן שהוא מאוד מוערך בקפריסין. מאלי כהן מעולם לא החזקתי למען האמת , כל פרוייקט שלו , תמיד בסופו של דבר התפוצץ לו.
    חוץ משני אלו , יש בגיזרת המאמנים הזרים את ג'ון גרגורי , שתמיד איכשהו מקושר לכל קבוצה ישראלית חסרת מאמן. ומאמן נוסף שהוא מקושר הרבה פעמים לקבוצות ישראליות הוא לותר מתיאוס. והשאלה שלי היא האם זה לותר מתיאוס הבלם מגרמניה ? כי אם הוא מאמן כמו שהוא שיחק אז יש למה לצפות ...

2. GAL1 Member

כן זה הוא, הוא גם הוצע למכבי שאלי כהן פוטר.
    לא שמעתי ממנו דברים גדולים כל כך מקריירת האימון שלו

3. A. Arshavin Member

למה באמת ג'ון גרגורי מקושר לכל קבוצה ישראלית בלי מאמן?כנ"ל פרננדז.

4. kfiros Member

פרננדס הוצע להפועל תל אביב, לא שהם פנו אליו מיוזמתן.
    לגבי ג'ון גרגורי, מדובר בסתם פברוק תקשורתי.

אני אישית רוצה לראות את פרננדז על הקווים ואם לא הוא, אז סבירות גבוהה שהפועל תל אביב תסתפק באלי כהן כי אלי גוטמן מסתדר יפה מאוד בקפריסין ואני לא מאמין שירצה לחזור. מה גם שישלו חוזה בא.א.ל לימאסול עד תום העונה.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה יכול לפסול את אופצית פרננדז על הסף. אין להפועל את האמצעים לשלם לו את הסכומים שהוא דורש.

6. kfiros Member

הסכומים שהוא דורש באמת אסטרונומיים (חצי מליון דולר לעונה). בכל מקרה יש מקום לאופטימיות, בוואלה פרסמו הערב שיש איזה מיליונר שמוכן לעזור (משום מה זה כבר לא בכותרות).

אבל יהיו עוד התפתחויות ובקצב הנוכחי אני לא רואה את הפועל תל אביב מחתימה מאמן חדש עד יום חמישי..

7. bayer04 Member

שייע לאלתר!

8. Don Joan Roman Member

אתה מתכוון מליון יורו עד סוף הענה, פרננדז לא יסתפק בחצי מליון דולר מהפועל ת"א.

בכל מקרה אם הם יצליחו איכשהוא להשיג את לואיס אני יכול להבטיח לכם דבר אחד: שהפועל ת"א תהפוך להיות הקבוצה הכי מאומנת בליגת העל.

9. בית"רי מלידה Member

10. Number 8 Member

תוסיף לכך את העובדה שגוטמן לא יחזור לקבוצת צמרת או אמצע טבלה, אלא לקבוצה הנלחמת על חייה בתחתית. אני לא רואה יתרון אחד במעבר להפועל. כמו שאמרת, הוא די מצליח בקפריסין, הכסף טוב, יחס מצוין, מה שלא קורה בליגה שלנו. אם בסופו של דבר, גוטמן יחליט לאמן את הפועל, הוא עוד יצטער על כך בעתיד.

לפי דעתי, יחתימו את אלי כהן. מאמן פנוי שרק מחפש קבוצה לאמן. אם הייתי בהנהלה של הפועל, הייתי רץ ומחתים את שייע. האיש מאסטר בלהשאיר קבוצות בליגה, ובנוסף סמל עבור הפועל.

11. Raulito Madridista

אף מאמן חוץ משייע לא יהיה מוכן לבוא לחצי שנה, בטח שאלי גוטמן לא יירצה לוותר על המיסרה שלו בקפריסין.
    בכל זאת, את הסגל בנה גיא לוזון, הוא סגל רע מאוד, לא בטוח שלהנהלה יש את הכסף והאופציות להביא חיזוק דרוש, וגם אם המאמן הטוב בעולם היה בא אליינו לא בטוח שהוא היה עושה ניסים ומעבר להשאיר את הקבוצה ליגה הוא לא היה עושה הרבה.
    המזל שלנו הוא שבני-יהודה קטסטרופה ובאשדוד גם יש משבר, הרצליה לטעמי מועמדת לרדת עדיין ואת מכבי אני מוציא מהמשוואה.
    ה'חלום' שלי היה שגוטמן יחתום אצלינו ויביא עימו את לוסיאנו דה-ברונו, שחקן חכם שיודע למסור ולהעמיד את אסולין לדוגמא מול שוער(טוב האמת שגם זה לא יעזור כי ליאור יחטיא), זר מצויין שהיה טוב בשנה שעברה והפציעה באמצע העונה עצרה אותו, אבל לוזון האידיוט שיחרר אותו כמובן מבלי לחשוב על מחליף.
    מערך שכולל את דגו, עובד ודה ברונו כשלישייה התקפית מתחת לחלוץ - אסולין, יכולה להיות נחמדה.
    אם אלי כהן יגיע אני גם אהיה מרוצה, רק שיחליטו כבר על מישהו והעניין ייסגר.
    עמוס לוזון הוא טינופת, אידיוט, אבוקסיס בחיים לא יעשה דברים כאלו, הוא אוהב את הפועל, אני לא מאמין למה שאני קורא. האחיין שלו בא אלינו, תקציב של 40 מליון היה לרשותו, הוא חירב אותנו, בנה לנו סגל גרוע, אנחנו מקום אחרון, הוא קיבל משכורת שמנה מאוד ועשה עליינו קופה, יש לו עוד תלונות? בן-אדם צבוע וטיפש.

12. GAL1 Member

אלי כהן לדעתי הכי מתאים במצב הזה להפועל, שנה שעברה מכבי לא שיחקה כדורגל. או יותר נכון היא שיחקה כדורגל מקרי ברוב הפעמים. הוא "בנה" קבוצה מכולם והוא יכול לעזור מאוד להפועל שיש לה שחקנים שעל הנייר טובים מאוד לליגה שלנו (אבדג'י, אסולין, עובד, פאביו ג'וניור, אניימה) ואולי רק צריך לחבר אותם.

13. Fabio Junior Member

כמה תיקונים, איווניר הסכים אך רצה לקבל שחרור מלוזון שהודיע שהוא לא יקבל שחרור, הוא יוכל ללכת רק במידה ויתפטר.
    איווניר הבין שלא כדאי לו משום שהוא המעומד המוביל לקבל את משרת מאמן הנבחרת הצעירה אחרי לוי, החליט שלוותר על התפקיד. זה לפי מעריב וידיעות אחרונות.
    ואלי גוטמן ואלי כהן לא המועמדים היחידים, יש עוד אחד שרוצה להגיע להפועל והציע את עצמו כבר, לואיס פרננדז.

14. בית"רי מלידה Member

15. יהודה ברוך Member

האידיוטים באמת חשבו שלוי יעזוב קבוצה שרצה בצמרת שיש לו בה גיבוי מוחלט מהבעלים והוא נמצא שמה כבר חמש שנים בשביל קבוצה שנלחמת בתחתית? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

Last edited: Nov 27, 2007