הפועל החליטה להתלונן על החלטת בית הדין http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/0293.Xxx למרות שחשבו לא לעשות זאת, הנהלת הפועל החליטה לערער על העונש שספגה הקבוצה במשחק הדרבי - משחק רדיוס ללא קהל נגד קריית-שמונה במחזור הבא, עקב פעילותם של רימוני העשן בדרבי. הקבוצה חששה תחילה שהעונש עלול לגדול, אבל שינתה את דעתה. הקבוצה הדגישה:" לא הייתה שום התפרעות של האוהדים ולמעט רימון העשן הקהל היה למופת ונתן תצוגת עידוד בלתי נשכחת". הקבוצה שילמה כ-300 אלף שקל לפי דרישת המשטרה על מנת לאבטח את המשחק בצורה הטובה ביותר ולכן הכעס בקבוצה על העונש על המקרה, שלטענתם עשו ככל שביכולתם למנוע אותו. ההתאחדות תדון בעירעור בשבוע הבא. ------------------------------------------------ מצד אחד מקווה שייתחשבו ולדעתי זה לא ייקרה, מצד שני רק שהעונש לא ייגדל. הלוואי ונצליח בסופו של דבר לתת כבוד לאלימלך והקהל יבוא לבלומפילד להיפרד ממנו בצורה מסויימת, זה מגיע לו, שוער שנתן לנו מעל ומעבר וגמר את העידן בהפועל בצורה מלוכלת בגלל הנהלה טיפשה, טיפשה מאוד. אני מסכים עם מה שאמרה ההנהלה. שילמנו 300 אלף שקל והשקענו כספים באירגון העניין, עשינו מה שיכולנו.
תיראו אחרי אלפי אבוקות והרבה בלגנים שקורים בדרבים התל אביבים הגיע הזמן לשים לזה קץ ולתת עונש כמו שצריך, משחק אחד ללא קהל זה עונש סביר בהחלט, לאחר שהזהירו אותם לא פעם ולא פעמיים. מקווה שלא יבטלו את העונש הזה וישאירו אותו כפי שהוא. אולי עונש זה ירתיע את האוהדים בפעם הבאה מלזרוק אבוקות למגרשים.
הפועל ת"א ממשיכה במאמצים להחזרתו של ורמוט לשורותיה http://red-fans.com/article_pics/players/vermut/04.Xxx גילי וורמוט יצא לבלגיה בקול תרועה בייחד עם סלים טועמה ואליניב ברדה. השחקן הצעיר שעלה לקבוצתו, גנט, הרבה כסף, לא מצא את מקומו בינתיים וממעט לשחק בשורותיה. הפועל ת"א מנסה להחזירו לשורותיה, במידה והשחקן יירצה לחזור ארצה מחו"ל. בינתיים גילי רוצה לתת עוד צ'אנסים ולא ממהר לחזור לכאן. "אני חייב לתת לעצמי עוד צ'אנס לפני שאתייאש וכרגע איני רוצה לחזור. לא סתם יצאתי לאירופה, אני מחכה להזדמנות שלי להוכיח מה אני שווה והיא תגיע". אוהדים אדומים מציפים את הקשר בטלפונים ורוצים מאוד שיחזור. השחקן ימתין לקראת חלון העברות בינואר ויעשה חושבים. -------------------------------------------- הלוואי, הלוואי והלוואי! כל-כך חסר לי שחקן נמוך, אחד שהיה עם מספר 14, לא משחק ראש, לא יותר מדיי תרומה להגנה, לא לחימה, אין רגל שמאל, אבל כמה חסר לי שחקן שיעשה את הדריבל על הקו וירים, שיעשה כאב ראש להגנה של היריב, אחד שבשבילו אני אקנה כרטיס או יותר נכון, אעלה חיוך רגע לפני משחק בגללו. אני מאוד אוהב את גילי, הוא יכול לשדרג לנו את הקבוצה, אבל לצערי הוא לא יגיע, שילמו עליו סכום לא כל-כך קטן ועדיין הידיעה היא מאתר ONE, הסיכויים שזה אמת - לא גבוהים. וורמוט נכשל בינתיים בבלגיה וחבל לי עליו, אבל אמרתי מראש ש'זה עוד לא הזמן המתאים עבורו' וגם שלא חייבים לעשות הכל על מנת לצאת לאירופה, הוא הגיע גם לקבוצה בינונית מאוד. וורמוט שחקן עם פוטנציאל שלא ממומש, מעטים השחקנים שיש להם טכניקה גבוהה יותר משלו. הרגע שאני אזכור תמיד זה שהוא בכה אחרי שזכינו בגביע כי זה הלך לנו קשה מידי, הוא פחד מאוד מההפסד ומירר בבכי לאחר שניצחנו, הקלה בשבילו זה היה. ומי בישל את שער השיוויו - לא טעיתם, וורמוט. גילי, בוא הביתה, אוהבים אותך. זה לא הגיל, זה התרגיל
אני חושב שורמוט שחקן טוב מאוד, והוא יכול להיות חיזוק מצוין באגף הימני, דריבליסט ,מהיר, טכני, אני ממש אוהב את השחקן תיראו גם לפי המצב הנוכחי , זה יעשה טוב לשתי הצדדים שורמוט יחזור להפועל, מצד אחד ורמוט בקושי משחק בבלגיה ועדיף לו לחזור להפועל, מצד שני הפועל זקוקה למישהו טוב באגף הימני כאשר אבדי ועובד מציגים יכולת גרועה עד עכשיו ובעמדה הזו הפועל זקוקה למישהו טוב כמו גילי.
1. העונש הוא על פי ההחלטה של פיפא. 2. עובד הציג יכולת טובה באגף ימין, הוא פשוט עדיף במרכז. אם אבדג'י ישחורר וורמוט יגיע בינואר, סביר להניח שנראה את עובד במרכז וורמוט בימין.
:aaarofl: גם הנהלת הפועל חולון בכדורסל הגישה ערעור וטענה כי מלבד זריקת החזיז של יוסי מלאך, לא הייתה שום התפרעות של אוהדיה. עדכון חם מהתנור! לאציו הגישה ערעור להתאחדות האיטלקית בטענה כי מלבד המהומות עם אוהדי אינטר, לא היו שום בעיות עם הקהל שלה. אם בית"ר קיבלו שני משחקים (שבאופן מקרי, אחד מהם מול הפועל) על שריקות בוז לרבין, דבר שאין שום חוק שאוסר אותו, הפועל צריכה לקבל רדיוס לכל העונה.
מה פה לא ברור? זה לא מעניין אף אחד מה היה חוץ מזריקת רימון העשן, הרימון נזרק ולכן הקבוצה צריכה להיענש.
המשטרה לא חזקה בלעשות הרבה. במיוחד שמדובר במשחקי כדורגל. כל השוטרים במגרשים יודעים בעיקר להיראות מרשימים אבל לא עושים הרבה עד כמה שזה מצער. ומצער עוד יותר שאני נוטה להסכים. אומנם אני עדיין חושבת שלאוהדים יש איזו שהיא אחריות כלפי הקבוצה שהם מעודדים ולהסתכן בזריקה של חומרי נפץ עליהם זה לא בדיוק הפיתרון הכי יעיל... אבל המשטרה רחוקה מלעשות את הסדר שהיא צריכה. הייתי במשחקים בהרבה מקומות ובטדי בפרט ועוד לא חטפתי פעם אחת אפילו מכות מאוהדי כדורגל. אבל כן חטפתי מכות מהשוטרים. ואני חושבת שמיותר לומר שסתם הייתי במקום הלא נכון בזמן הלא נכון. זו משטרה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
קראתי פה למעלה שהפועל עושה מאמצים להביא את ורמוט. אתם יודעים מה? מצחיק בכלל להגיב על דבר כזה. מה? הפועל עושה צחוק מעצמה?! ורמוט? בהפועל? למה לעזאזל שהוא ירצה לחזור לקבוצה אומללה שלא יודעת לנצח קונוסים? אחח...האטימות.
הוא ירצה לחזור כי אולי אכפת לו מהמועדון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx יש דברים שאי אפשר לקנות בכסף את החיבור שהיה לו למועדון ולקהל האדום יהיה לו קשה למצוא במקום אחר. וחוץ מזה, אל תעשה מורמוט כזה כוכב. צריך לזכור שהשחקן לא שיחק חצי שנה. אז גם הפועל מהמרת אם היא תלך עליו בסופו של דבר.
אין לי מושג מה הולך בהפועל ת''א אבל זה ביזיון אחד גדול, בחירת השחקנים לא נכונה, האימון לא נכון פשוט כל דבר לא נכון במועדון הזה השנה. אני לא יודע למה ההנהלה מחכה כל כך הרבה זמן בשביל לשחרר את המאמן הדבילי שיש להם שאין לו מושג בכדורגל והגיע למה שהוא היום בגלל המשפחה שלו. הפועל חייבים לשחרר כמה וכמה שחקנים מהסגל החלש כל כך ולהתחזק משמעותית בינואר, אם זה לא יקרה מצטער אבל הפועל ישחקו שנה הבאה בנצרת עלית ובעכו. לגבי חזרתו של גילי ורמוט, אני ממש בספק אם הוא ימהר לחזור להפועל כאשר הוא נמצא בקבוצת ליגה ראשונה בבלגיה שהיא לא רעה בכלל ועתידו גדול מאוד שם. אבל יש והיו מקרים ששחקנים חוזרים להציל את המועדונים שלהם ולהחזיר את הכבוד למועדון, במידה וגילי יעשה את זה יש לו מקום של כבוד אצלי בתור אוהד בית''ר.