הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. beitar4ever Member

תיראה גם ככה אין לך ברירה ולוזון יהיה חייב לתת לבונדר הזדמנות עד ינואר, כי הוא לא יכול לקנות שחקן לפני ינואר, אז מה שאני אומר זה שאם עד ינואר בונדר לא ירשים וימשיך את היכולת שסובבת אותו בזמן האחרון צריך להדיח אותו מההרכב, אבל אני סבור שבונדר הוא שחקן צעיר ומוכשר מאוד ולא סתם קיבל כמה פעמים זימונים לנבחרת, הוא יתגבר על היכולת הרעה הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/07
  2. Number 8 Member

דני בונדר מגן ימני מצוין. העובדה שהוא נמצא בתקופה לא טובה, לא צריכה להוריד מערכו.

תקחו לדוגמא את יובל שפונגין, שנתיים רצופות הוא היה אחד השחקנים המצטיינים במכבי ת"א והמגן הימני הטוב בליגה(לפחות בעונה שעברה), אך לקראת סוף העונה, חלה ירידה ביכולתו(לזימונו לנבחרת יש חלק נכבד בכך), שלא נדבר על העונה. ועם זאת, מכבי לא יעיפו אותו ואפילו לא יחשבו על כך, מהסיבה שהוא נקלע לתקופה לא טובה, ובמיוחד היותו שחקן בית.

אותו דבר בדיוק על דני בונדר. השחקן בתקופה לא טובה, אך כאשר יצא מכך, הוא יחזור להיות אחד המגנים הימניים הטובים בליגה. הוא עוד יתחרה על תואר המגן הטוב בליגה. תהיו בטוחים. אך להעיף אותו, טעות נוראית, וגם הפועל מכירה בכך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/11/07
  3. אדום עולה בבלומפילד Member

ביום שבונדר יתקרב לחצי מהיכולת של שפונגין, אני גם ארצה שהוא ישאר בהפועל

4. Number 8 Member

בונדר כבר הגיע לשם בעונה שעברה. העונה, חוסר מזל מבחינתו שנפצע ונעדר למספר שבועות. אך מכאן ועד להעיף אותו? לא נראה לי הגיוני, ותוסיף לכך שהוא שחקן בית.

5. a.m Member

עונה שעברה בונדר היה מצויין ואת העונה הוא פתח עם פציעה, חזר ומה לעשות הוא צריך להיכנס לעיניינים, קשה מאוד לחזור מפציעה ולחזור לאותה יכולת בדיוק. מה שבטוח בונדר הוא לא זה שבגללו הקבוצה נראית כמו שהיא נראית.

6. אדום עולה בבלומפילד Member

מה הקשר לזה שהוא היה פצוע?
    הוא כבר הספיק להותיר רושם מספיק רע במשחקים שהוא שיחק בתחילת השנה הזאת.
    הירידה אצלו ביכולת הדרגתית ולא התחילה מהעונה, אלא כבר מסוף העונה הקודמת.
    הוא לא הבעיה העיקרית של הפועל, אבל הוא בהחלט בעייה.

7. Number 8 Member

שוב, כמו שאמרתי בהודעתי הקודמת, גם שפונגין. זה לא אומר שצריך להעיף אותו. הפועל צריכה להתעסק בבעיות שלה בקישור ובעיקר בהתקפה, שתעזוב את ההגנה ובעיקר את עמדת המגן הימני בשקט. יש לה בעיות קצת יותר חשובות בלשון המעטה, מאשר להתעסק בבונדר.

8. King Kenny Member

דבר ראשון, אמרתי ששיש יותר טוב? אני אומר שצריך להביא מגן שמאלי חדש.
    דבר שני, אנטבי טוב התקפית אבל הגנתית הוא פשוט גרוע, ומה לעשות הוא מגן, שהתפקיד שלו הוא.....להגן.

לגבי בונדר, כמו שעידן אמר הוא פשוט נמצא בתקופה רעה, זה קורה לכל שחקן ושחקן ואין שחקן שזה לא קורה לו.
    בעונה שעברה הוא היה מצוין והראה יכולות הגנתיות מעולות (שוב) למרות מבנה הגוף הקטן שלו.
    אז בגלל שהוא נמצא בתקופה רעה צריך לשחרר אותו?
    וגם הוא שחקן בית וכמה שיותר שחקני בית ככה יותר טוב.

9. beitar4ever Member

10. Raulito Madridista

עונש שיישקף את הנעשה הוא קנס כספי ללא ספק, מקרים שקרו המון פעמים בשנים האחרונות, הורדת נקודות תיהיה ענישה חמורה מאוד וזה ייפגום קשות במועדון, בטח במצב שהוא כיום.
    לאותם אנשים טיפשים שהתפרעו - להרחיק אותם ממשחקים של הקבוצה עד לתום העונה.
    מה שאני לא מבין זה איך עם הבדיקות הקפדניות האלו של אנשי הביטחון, הדברים האלו קורים שוב ושוב.

בקשר לדני בונדר ושפונגין -

שפונגין השתפשף לפני בונדר, בעונת 06\2005 אני כבר זוכר שהוא קיבל דקות פה ושם ואמרו עליו דברים טובים מאוד, בונדר החל לשחק רק לאחר החודשיים-שלוש הראשונים של 07\2006 כאשר תומר חליבה היה רע מאוד.
    גם בשיאו(המשחק שלו נגד ריינג'רס היה מעולה[בבלומפילד] וגם הדרבי השני של העונה ששיחק כמגן), בונדר לא התקרב ליכולת של שפונגין שהתקפית, מתי שהוא עולה קדימה הוא תורם כמו שחקן. הרמה נקייה מאוד יש לו וגם הוא יודע לתת גולים. בונדר בישל לאוגבונה נגד נתניה קופסא בתיקו 1-1 במשחק שפתח את עידן ניר לווין וחוץ מזה יותר מדיי הרמות מדוייקות שלו - לא זוכר, מה גם שהוא לא מהיר כמו ההוא של מכבי.

* סלים טועמה ופיני בלילי שהו באימון הקבוצה אתמול. שימחה גדולה הייתה שם. בלילי שותף במשחקונים הפנימיים שערך לוזון וניצח את כולם, הסתלבט על באדיר, דגו ג'וניור והשאר ואמר ללוזון:"אני רוצה גביע". לוזון השיב לו:"גביע קוטג' אתה תקבל אצלי". המאמן היה מבסוט ומחוייך וכל פעם שקבוצה הפסידה הוא אמר:"אתם פראיירים".

פיני בלילי... היה אוהד בשער 5 בצעירותו והצליח בבוגרים של הפועל ובגדול, אני מחכה ליום שהוא ייגמור אצלינו את הקריירה, אין שחקן שאוהב את הקבוצה כמוהו, פשוט אין, אני מקווה שהוא יגיע יותר רחוק מהקבוצה שלו בתורכיה, סיבאספור, למרות שהיא במצב לא רע, במקום השני בתורכיה רק בגלל הפרש שערים נחות משל בשיקטאש.
    תמיד יש את בלילי שיעשה שמח.

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/07
  11. אדום עולה בבלומפילד Member

אנחנו נקבל משחק רדיוס כנראה נגד קריית שמונה

אה ו... פיני בלילי אלוהים!

12. Ariel Member

איזה עונש מטומטם. עונש שמראה כמה אדיוטים וטיפשים יושבים האנשים בהתאחדות. הם יכולים לפתוח מיליוני אתרי אינטרנט, לספק ים מידע, ללכת עם חליפות של ורסאצ'ה. הטמטום תמיד יישאר.

שלא תטעו, אין לי שום קשר להפועל ת"א, חוץ מההערכה שהם מביאים נקבות יפות ליציע אין לי שום חיבה אליהם. אבל לתת עונש רדיוס זה עונש כל כך מטומטם. הרי הספורט קיים קודם כל בשביל הקהל ובלי זה אין זכות קיום לספורט.
    בשביל מה קבוצות ספורט משלמות מיליוני שקלים בשנה למשטרה? כדי שהמשטרה תשמור על הסדר!
    מה הפועל ת"א אשמה? גם ישלמו הכסף וגם יאכלו בראש? הקבוצות משלמות כדי שהאחריות על הסדר תעבור אל המשטרה המטומטמת הזאת. המשטרה זו אולי המערכת הכי מטומטמת במדינה אחריה ההתאחדות. אפילו הרשות מנהולת טוב יותר מ-2 הארגונים הקיקיוניים האלה.

זה פשוט לא ייאמן הטיפשות שהולכות במסדרונות ההתאחדות. פשוט מרגיז.

13. אדום עולה בבלומפילד Member

עכשיו איפה כל אוהדי בית"ר שאומרים שהם מקופחים?

שאנחנו מדליקים אבוקות העונש הוא משחק בלי קהל
    שביתר הדליקו אבוקות במשחק נגדנו, העונש:כלום

כשאניימה נתן אגרוף לשחקן בני יהודה הוא קיבל הרחקה ל4 משחקים
    שאלבראז נתן אגרוף לדגו, העונש:כלום

אז מי פה מקופח?

14. beitar4ever Member

אויש נו באמת, עכשיו את תתחיל לבכות לי על זה שאתם מקופחים, לא היה ולא יהיה קיפוח כמו שבית"ר מקבלים, אבל עזוב את זה, כי באמת אין לי שום ראש לויכוחים עכשיו!

הפועל קיבלו עונש מטופש , אני חושב שקנס כספי היה משקף פה בהחלט, חצי קבוצות בליגה זורקות אבוקות ולא עושים להם כלום, אבל ככה זה בבית הדין מסתכלים רק על המקרים שקורים במשחקים הגדולים.

15. Don Joan Roman Member

בשעה טובה, אחריי שהדלקתם 800 מליון אבוקות, שלחתם אוהד לאישפוז עם פצצת תאורה, זרקתם רימון הלם למגרש, הוצאתם דיסק נאצה על שחקן כדורגל, קראתם קריאות זוועתיות כמו "נאצים" אז נתנו לכם עונש רדיוס של משחק אחד, אמא איזה עונש מפחיד, איך ההתאחדות נתנה לכם עונש כזה?
    בקשר לאבוקות שאנחנו זורקים: בשלוש השנים האחרונות מיציעי בית"ר נזרקו מקסימום 7 אבוקות וגם זה רק במשחקי חוץ, מה שאנחנו זרקנו ב3 שנים אתם זורקים במשחק אחד, והעונשים שאנחנו מקבלים בשלוש שנים אתם לא תקבלו בחיים, אז בבקשה ממך...