אין שום סיכוי שיוליץ' ישחק. הוא אפילו לא מתאמן עם הקבוצה. אנחנו נמצא חלוץ זר ויוליץ' יוקפא ויעלה ליציע. מה שמדאיג אותי זה למה לוקח להנהלה כל כך הרבה זמן לסכם עם דוס סאנטוס ורסיפה.
בוקר טוב, עם חדשות טובות מעיתון ידיעות אחרונות: * הפועל ת"א במו"מ מתקדם עם עומר גולן על חוזה ל-4 שנים. הפועל ת"א מנסה להשיג את הסכום בו מעוניינת מכבי פ"ת - למעלה ממליון דולר. שכר הבסיס של גולן במידה ויחתום יהיה 200 אלף דולר, בכיר בהפועל ת"א אמר אמש:"אנחנו מקווים לסגור את העיסקה עד סוף השבוע. המו"מ סופר-מתקדם. אם גולן יבוא יכול להיות שזה יהיה על חשבון חלוץ זר. גיא לוזון, מאמן הקבוצה, דוחף את ההנהלה לסכם כמה שיותר מהר עם השחקן מפ"ת. * דוד רביבו סיכם עקרונית את תנאיו בהפועל ת"א ובקבוצה מאמינים שלמרות הפער בין הדרישות של אשדוד לבין הצעתה(עומד על כ-50 אלף דולר לאחר שהפער היה הגדול ומשמעותי יותר), אחיו של דוד רביבו לא יעמוד בדרכו וייתן לו ללכת. * בהפועל ת"א שמעו על צו הגיוס שקיבל בן סהר, ב5 בדצמבר. במידה וסהר לא יצליח לסדר את העניינים ולדחות את שירותו הצבאתי, ייתכן שהקבוצה תיכנס למו"מ איתו ותיהיה התפתחות. הקשר עומרי אפק עדיין מועמד לחזק את הקבוצה. בפעם האחרונה שהצדדים דיברו, אפק רצה העלאה בשכר, ולמרות שכבר הסכים לקבל שכר של 150 אלף דולר, התחרט ורצה יותר. * הבוסני הכושל של הקבוצה, איבן יוליץ, שנרכש והגיע בקול תרועה לארץ והובא על ידי יצחק שום מאמן הפועל אשתקד, השחקן שהבקיע אך ורק שני שערים וכדורגל גדול בטח שלא הראה, עוזב את הקבוצה. ההנהלה סיכמה על הסכם שיחרורו, בו ייקבל הבוסני הכושל(הרוויח בעונה הגרועה שלו כאן, 185 אלף דולר לעונה!), עשרות-אלפי דולרים. הוא כבר סיכם בקבוצה לולוצקאיה הבוסנית.
אני נורא מקווה שגולן באמת יחתום אצלנו, חוד של גולן ואסולין יכול להיות קטלני. כעת, שעזרן חתם במכבי, הפועל חייבית להחתים חלוץ בכיר מהר, אם לא גולן, הייתי שמח אם הפועל תציע סכום כסף נכבד על ארבייטמן, סכום כזה שחיפה לא תוכל לסרב לו. אם יעלו את השכר משמעותית +מקום בהרכב הוא ירצה לעבור אלינו, וחיפה לא יעמדו בדרכו כל עוד הם עצמם מחפשים חלוץ.
גם גולן וגם ארבייטמן לא שווים כלום.ארבייטמן אחרי עונה פשוט גרוע,ומה עומר גולן בכלל עשה.אני לא מבין למה סתם כולם מחזיקים ממנו,הוא הראה דברים קיצוניים,דברים מיוחדים וכמה גולים הוא כבר הכניס.
גם אם גולן יגיע, הוא ואסולין לקבוצה שתנסה לפחות לרוץ לאליפות זה לא מספיק. הערכה שלי היא שיוחתם חלוץ זר נוסף, כזה שיפתח בהרכב וכך אחד החילופים הקבועים שלכם יהיה בעמדת החלוץ, כאשר או אסולין או גולן יהיו מחליפים.
אתם מדברים על גולן וארבייטמן בכאלה עלבונות.. מי ישמע יש לנו 20 חלוצים בארץ שעומדים בתור עוד לפניהם. תתעוררו חבר'ה, זה הרמה הכי גבוהה שיש בארץ כיום ואם אחד מהם ינחת בהפועל זה יהיה מעולה. האמת שאני מעדיף את ארבייטמן - הוא יותר חד, יותר סקורר, יותר מפחיד הגנות. בעומר גולן יש הרבה חכמת משחק שגם כן אפשר לנצל עם המהירות של אסולין. מי שבא מביניהם ברוך הבא.
ארבייטמן כמו שאמרת יותר טוב מי גולן,יותר חד ומפחיד.אבל גם לארבייטמן הייתה עונה לא הכי טובה.מה שנכון סוף סוף הוא התבגר קצת. אבל לגבי גולן,אני לא יודע אני לא מחזיק ממנו.אף פעם לא ראית ממנו איזה מהלכים קיצוניים יוצאי דופן,יש לו חוכמת משחק נכון,אבל אני ממש לא מתלהב ממה שראיתי ממנו עד עכשיו.
ואוו. לא מספיק הבאנו חלוץ טיפש כמו אסולין, אנשים פה רוצים חלוץ עוד יותר טיפש שישחק לידו, ועוד כזה שמקבל צהובים ואדומים. גולן שחקן הרבה יותר טוב ממנו.
אסולין שחקן מצויין חלוץ תפקידו להביא גולים וזה מה שאסולין עושה באופן קבוע כבר כמה עונות טובות בליגת העל. אולי הטכניקה שלו דיי מוגבלת אבל הוא באמת שחקן שנותן את הלב על המגרש ומשחק בשביל להוכיח את עצמו למרות שכולם יודעים טוב מאוד מה הוא שווה. סלים טועמה היה שחקן מפתח העונה וחסרונו יורגש ללא ספק. אבג'י יוצא בהצהרות איך שהוא מגיע בלי לדעת מי נגד מי וזו טעות אדירה שיכולה להביא אותו לנפילה. כל מקרה הפועל עשתה מהפכה בסגל העונה וזה לא דבר בריא. אך אם בונים סגל לטווח ארוך אז זה מצויין. אניימה אחרי עונה חלשה בבני יהודה עובר להפועל ת"א ללא ספק חיזוק משמעותי כי אלימלך כבר לא מה שהיה פעם.
אמן שארבייטמן כשחקן הרכב, ולו מחליף זר (אני מעדיף מניגריה כי הם לא כ"כ יקרים) או אפילו להחזיר את פליקס אבוקה הצעיר כמחליף לארבייטמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx יש הרבה הבדלים בין גולן לארבייטמן. לארבייטמן יש נסיון בקבוצות גדולות בארץ (מכבי חיפה) ונסיון אירופאי עשיר יותר משל גולן (גולן היה עם מכבי פ"ת בגביע אופ"א, ארבייטמן היה עם חיפה בשלבים המוקדמים של ליגת האלופות והעונה עם מכבי חיפה בגביע אופ"א) ארבייטמן יותר חד מגולן, וצעיר ממנו בשנתיים. על גולן דורשים מעל מיליון דולר, כל עוד אני לא רואה את שחר מסרב להצעה של יותר מ- 650 אלף דולר על גולן. מה שבטוח שעל ארבייטמן לא ידרשו מעל מיליון דולר. היחסים בין הפועל לחיפה טובים, גם מבחינת ההנהלות (ממה שאני יודע) וגם מבחינת האוהדים. אם הפועל יוותרו על גולן בשביל ארבייטמן וישאירו את הצעת חיפה בלבד לגולן, לא מן הנמנע שחיפה יסכימו לפתוח עם הפועל במו"מ על ארבייטמן.
הפועל ת"א הודיעה שלמרות שרביבו כבר סיכם את תנאיו בהפועל ת"א והודיע לראשי אשדוד שברצונו להתקדם, הקשר לא יגיע לקבוצה בגלל פערים כספיים בין הקבוצות בנוגע לסכום ההעברה. בקשר לגולן, קשה לי להאמין שהחלוץ יעבור להפועל ת"א או בכלל לכל קבוצה אחרת. מכבי ת"א שלחה למכבי פ"ת ולעומר גולן, מכתב שבה היא מזהירה שאם גולן ישחק מחוץ למכבי פ"ת, מכבי תתבע את פ"ת ואת השחקן עצמו.
אני חושב שהפועל במבוי סתום מבחינת רכש ולא נשאר יותר מדיי כסף להנהלה, אחרי שסגרו עם כל שחקן על חוזה שמן וכל שחקן עלה לנו הרבה כסף(כמה שאניימה שוער מצויין, מליון דולר הוא בטח לא שווה), אין עוד תקציב ואפשרות להביא שחקנים. אם מה שקראתי בעיתון ידיעות אחרונות נכון, והפערים הצטמצמו ל-50 אלף דולר, אז אני באמת לא מבין מה הבעייה להוסיף את הסכום הזה או לפחות לא לוותר ולהמשיך במו"מ. לטעמי גם עומרי אפק לא יגיע לקבוצה ובכלל, לא מחזיק ממנו יותר מדיי, הוא היה פוטנציאל גדול, אחד מהתינוקות של קשטן, אבל טועמה ובלילי לדוגמא התקדמו ועשו הרבה יותר ממנו. אפק עדיף על כלום ואני לא אבכה כמו שאומרים, אם הוא יגיע, בכל זאת צריכים עוד קשרים, אבל לרביבו יש איכות והוא שחקן נהדר. הפועל רוצים את ארבייטמן לפי העיתונים, או חלוץ זר, האמת, אני מאוד רוצה חלוץ ישראלי נוסף וחבל, לא רק עומר גולן. סמואל יבואה לדוגמא. אני התייאשתי מהחיזוק של הקבוצה.
שטויות. חלוץ אחד והופה נפתרה לך הבעיה. בוא נחכה עוד קצת זמן לפני שנסיק מסקנות על ההרכב, על המערך ועל כמה כסף נשאר להנהלה.