הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. Raulito Madridista

עידן,
    כמה עצוב שאני אומר את זה, הפועל ת"א עושה רק לעצמה נזק אם ראובן עובד מושעה, אז בעונה הבאה קבוצה אחרת תרצה אותו, עבורו זה פחות חשוב, בהפועל אין שחקן שמבחינה טכנית הוא ברמה שלו.
    מה רצית שיעשו עם אנטבי? שחקן שזו העונה התשיעית שלו במועדון, באמת חשבת שיעיפו אותו קיבינימאט?
    אל תעשה מלוזון ליצן או מההנהלה שלנו טמבלים במקרה הזה כי במכבי היה קורה בידיוק אותו דבר.
    שי, אסולין מרוויח קרוב למיליון שקל לעונה, תאמין לי שהוא ייצא מזה, אף-אחד לא עצוב בשבילו, בסה"כ לקחו לו משכורת של חודש פחות או יותר.

2. אדום עולה בבלומפילד Member

בתור אוהד שמאוד מתוסכל מהמצב, כל מה שנותר לי הוא לקוות שבהמשך יהיה יותר טוב.
    אני מקווה:
    שאחרי הדרבי לוזון יתפוטר, ואלי גוטמן יחליף אותו.

שההנהלה תתחיל להתחשב במצב הקשה שאליו נקלעה הקבוצה
    ותוריד את מחירי הכרטיסים בליגה, על מנת שבלומפילד יהיה מלא.

בינואר צריך לשחרר את ג'וניור ואבדי. את אסולין אפשר לזרוק עכשיו.
    במקומם להביא שחקנים ששיחקו בעבר במועדון.
    הייתי שמח לראות את ורמוט המסופסל חוזר אלינו, את פנסטיל וגם את לוסיאנו דה ברונו.
    הלוואי שגם יבוריאן יחזור, אבל קשה לי להאמין שסכנין יסכימו.

בסוף העונה הייתי שמח לראות את ההנהלה הנוכחית הולכת הביתה.
    יש שם חבורה של זבלים שבכלל לא אכפת להם מהפועל.
    הם עושים רק נזק לקבוצה.

ולסיום, אני מקווה שהקבוצה תישאר בליגה ותסיים את העונה בכבוד.

3. בית"רי מלידה Member

כשגיא לוזון אמר על המהמרים שהוא "לא יכול לראות אותם יותר" למה הוא התכוון?

לכך שהוא לא יכול לראות אותם מחוץ לקבוצה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

ממש "מאמן חזק"... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

4. Raulito Madridista

אדום עולה בבלומפילד, אני מסכים עם כל הרצונות שלך, אני מקווה שלא נספוג השפלות באופ"א וננצח לפחות את הקבוצה החלשה משבדיה, ושננצח בדרבי אחד לפחות.
    אני חושב שההנהלה חייבת להוריד את מחירי הכרטיסים, אפילו לוני הליצן עושה מהלך נכון, בלומפילד יישאר עם 5000 אוהדים בלבד נגד מרבית קבוצות הליגה אם לא יעשו מעשה כזה, גם ככה מאוכזבים מהמחירים על המשחק באופ"א(לא להאמין איך טוטהנאם בארץ וחצי איצטדיון ריק, פאשלה טיפשית של ההנהלה) וגם היכולת גרועה, שום סיבה אין לאוהדים לבוא.
    מוני הראל אמר כבר שאם מישהו רוצה את הפועל הוא מוזמן לקנות, אני רק חושב שאין אף-אחד שרוצה אותנו, למה מישהו צריך בלאגן על הראש?
    ליאור אסולין באמת גמר את הסיפור אצלינו לדעתי, לוזון גם אמר היום:"כנראה שליאור לא הבין שהוא עשה טעות", אסולין באמת טמבל והוא גם רוצה להישאר, לא יחזיקו אותו בכוח, רק שלא ישאילו אותו ויעשו עליו סכום נאה איכשהו, הוא נרכש בהמון כסף, מי האמין שזה מה שיהיה איתו.
    אבדי וג'וניור יוחלפו? אני מקווה, רק שאל תצפה ליותר מדיי מחלון ההעברות בחורף, יותר מדיי זרים טובים לא מגיעים באמצע העונה, גם הקבוצה בוודאי תיהיה בלחץ עצום ותחתים שחקנים שוב כהימור.

5. אלי אוחנה ג'וניור Member

אין להפועל ת"א מה לעשות עם ליאור אסולין, הוא בדרך לנפילה חזקה בקריירה שלו וחבל, כי אם היה לו קצת שכל והיה יודע לנהל את הקריירה שלו בצורה טובה יותר - הוא היה מצליח.
    אני גם חושב שהנהלת הפועל ת"א חייבת להוריד את מחירי הכרטיסים (ובצורה דרסטית!) בכדיי להביא לאצטדיון 'בלומפילד' אוהדים. יהיה מאוד קשה לקהל התלאביבי לתמוך בקבוצה שלה שהיא קורסת מכל בחינה כמעט, למרות שאני מאמין שהקהל יתמוך בקבוצה מכיוון שהקהל של הפועל ת"א הוא קהל נהדר, קהל עם רגש כלפיי הקבוצה (מה שאי-אפשר לומר על הרבה מהקהלים בארץ).
    לטעמי הפועל ת"א זקוקה לשינוי בעמדת המאמן אך הבעיה שתיווצר במהרה היא - מציאת מאמן מחליף לגיא לוזון, הלוא ידוע ששוק המאמנים בארץ קטן, מצד שני יש אפשרות להנחית מאמן זר אך זה אני לא מאמין שנראה מהנהלת הפועל ת"א.

6. אדום עולה בבלומפילד Member

1) למה שלא ירצו לקנות את הפועל? זו קבוצה גדולה עם בסיס אוהדים רחב.
    בזמנו התעניין בה ג'קי בן זקן.
    אני לא חושב שיש סיבה שלא ירצו לקנות אותנו.
    הקהל שלנו בסך הכל לא דורש יותר מדי. זה לא קהל שרוצה כוכבים נוצצים או נצחונות גדולים.
    אם תהיה פה הנהלה נורמלית הקהל יחזור לתת אמון.
    גם לא צריך לשים יותר מדי כסף בשביל לקנות את הפועל.
    מוני הראל לא הוציא כמעט גרוש.
    את הרוב מממן סמי סגול שלא מערוב בחלק הניהולי.

2)אסולין טמבל!

3) אני לא מצפה שיבואו לפה זרים מעולים במקום ג'וניור ואבדי.
    אני מאוד יופתע אם הם ימצאו זר חדש ברמה טובה.
    ולכן הם צריכים להביא מישהו שכבר הצליח פה כמו דה ברונו או פנסטיל.
    ואם לא, אז להביא זרים שכבר הצליחו בארץ.
    בוקולי יכול להיות אופציה מפתיעה, אם חיפה תשחרר אותו כדי לפנות מקום לזר חמיישי.
    תאר לך הרכב כזה בינואר:
    אניימה
    רמי דואני-דוס סנטוס-יגאל-פנסטיל
    אנסומבו-סרור-ורמוט-דגו-דה ברונו
    חלוץ חדש במקום אסולין.

לא נראה טוב?

7. beitar4ever Member

קודם כל בוא נתחיל עם ליאור אסולין,השנה הוא חלוץ מחמיצן, איש לא יודע מה ניכנס בליאור שהוא פתאום נהיה שחקן כזה גרוע, הוא היה טוב שנה שעברה בבני יהודה ,בבית"ר עוד יותר הוא נתן שנתיים יפות שמה, אבל השנה הוא פשוט על הפנים ,כלום לא הולך לו כמה שהוא מנסה אבל בשום משחק לא הולך לו, ועכשיו עוד הוא הלך והחמיר את מצבו בהפועל ת"א כשהימר בקזינו, זהו אני הייתי מציע לו כבר להתחיל לחפש קבוצה שתקנה אותו כי בהפועל לא ניראה לי בכלל שהוא ישחק העונה.

אדום עולה בבלומפילד, למה ניראה לך שג'ון פנטסיל יבוא להפועל ת"א מווסטהאם, למה לו לבוא לקבוצה עוד כשהיא במצב אנוש הוא שחקן פרמיירליג לידיעתך ולבוא להפועל ת"א זה לא צריכה להיות בשבילו הקבוצה, קבוצה שיכולה אם כבר להתאים לג'ון בישראל, זה מכבי המשתפרת ,זה חיפה אבל הפועל ת"א ,NO WAY.

8. King Kenny Member

אדום עולה בבלומפילד, נראה לי שהתבלבלת בין דואני לאנטבי בהרכב ששמת.

בית"ר פוראבר, אין מצב שפנטסיל יחזור למכבי, אתה לא יודע כמה הוא נפגע ממנה.
    את הפועל הוא אוהב ויכול להיות שעד ינואר המצב שלנו ישתפר.

9. אדום עולה בבלומפילד Member

זה הקטע, ג'ון פנסטיל הוא לא שחקן פרמיירליג.
    הוא בעיקר מחמם את הספסל, וגם זה במקרה הטוב.
    בשנה וחצי שהוא שם הוא כמעט ולא ראה מגרש.
    ולכן זה לא בשמיים להחזיר אותו.

במידה והוא יעזוב את ווסטהאם ויחזור ארצה,תהיה בטוח שהפועל תהיה אצלו בעדיפות ראשונה.
    הוא התחבר למועדון ולקהל בתקופה שלו בהפועל.
    אין הרבה הבדלים במצב של מכבי והפועל בליגה. אחרי מה שמכבי עשו לו קשה לי להאמין שהוא יחזור לשם.
    ועוד משהו רק כדי שתבין איזה שחקן מיוחד הוא, להפועל הוא הצטרף באמצע העונה שבה היא כמעט נשרה ליגה.
    כשהוא הגיע הפועל הייתה מקום אחרון, והוא עם היכולת המעולה שלו אבל בעיקר עם הלב הגדול שלו, הציל את הקבוצה מירדת ליגה.

10. beitar4ever Member

גבר עדיין עם כל האהבה שלו אליכם אני חושב שאת התקופה בישראל הוא כבר מיצא ואם הוא יבוא לארץ זה רק יהיה לקבוצה גדולה בארץ, והפועל כיום עומדת לרדת ליגה.

11. beitar4ever Member

תמה פרשת הקזינו: ליאור אסולין התנצל היום (רביעי) בשיחה אישית עם גיא לוזון והצטער על הבילוי הלילי לאחר ההפסד מול אנדרלכט.

הכתבה: http://www.one.co.il/Article/101724

למרות ההצהרות של לוזון שאסולין לא ישחק בסוף הוא החזיר אותו, מה אתם אומרים על זה?

Last edited: Nov 8, 2007
  12. יהודה ברוך Member

אל תבנה על זה אין שום סיכוי ששחר יתן לו ללכת להפועל. ויש גם סיכוי שהוא יקבל אזרחות מה שיפתור לחיפה את בעית הזרים.

13. ForresT Member

"אם מוני הראל ירצה הוא ימכור"
    סליחה?הקבוצה שייכת לחזיר?כמה כסף החזיר שם(במציאות,לא בפנזין שלו בידיעות)?
    1 וחצי מיליון שקל,רק בגלל שהפועל מפרסמת את יומברו.
    אם הוא שם כסף,גם נוקיה וגם סלקום מנהלות את הפועל.
    הוא לא שם שקל,רק גוזר קופונים.זה אותו החזיר שראה אותנו מתפרקים בשנות ה90 והשאיר את החבר שלו סיני בלי למצמץ.
    זה אותו החזיר שגזר קופון על רביבו כסוכנו והגיע לבית המשפט.
    זה אותו החזיר שהתחבר למיץ של הזבל של הכדורגל הישראלי,זה אותו החזיר שתקף אוהד שקילל אותו.
    זה אותו החזיר שלא מכר כרטיסים לשער 2 מחשש שיקללו אותו(מזכיר לכם משהו?).
    זה אותו החזיר שמפרק קבוצה כול עונה ביחד עם החבר שלו בן עמי,רק כדי לגזור קופונים-ושאף אחד לא יזיין את המוח שאי אפשר להשאיר אותם,אפילו לא נעשה ניסיון.
    זה אותו החזיר שבלי חוצפה רק מעלה מחירים כול הזמן.
    זה אותו החזיר שלא מפטר מאמן רק בגלל הג'וב המובטח מההתאחדות.
    נעלמו 3 מיליון דולר מהתקציב.אני יביא לכם לינק לבן אדם שחישב את הכול,כול ההוצאות וכול המחירות.
    3 מיליון דולר נעלמו להם..מעניין לאן?
    החזיר חייב לעוף ביחד עם עוטף הסנדוויצים והעו"ד.הוא לא צריך ללכת אני יתן לו טרמפ.

ורצו לקנות.קראו לאנשים האלו בן זקן ולבייב.למה לא מכרו?כי סמי לא רוצה.

14. Don Joan Roman Member

סמי רוצה.
    רפי עגיב לא רוצה.

רפי עגיב :aaa8:

15. Number 8 Member

דור,
    רק להדגיש, ליאור אסולין יותר חשוב לקבוצה מאשר ראובן עובד. עובד שחקן ספסל בעוד שאסולין שחקן הרכב בכל קבוצה בליגת העל ואחד החלוצים הטובים בליגה. אז בנתיים, הוא לא פוגע ועושה את העבודה כמו שציפו ממנו, אך לאורך כל העונות השונות, הוא היה החלוץ המצטיין באותה קבוצה ששיחק בה, אך זה לא העניין בדבריי הקודמים.
    לא חשבתי לרגע שהפועל יזרקו את אותם שחקנים שהימרו, כמו כלבים לרחובות, במיוחד לא את יגאל אנטבי, אך אם גיא לוזון יוצא בהצהרות כמו "אני לא אאמן אותם תחתיי" וכדומה, מן הראוי שלא יחזירו אותם אחרי חמישה ימים, אלא קצת יותר. אני לא מדבר על חודשים, אך ציפיתי שהם יקבלו את העונש שלהם, ולא רק בכסף. נראה שההתנהלות בקבוצה דומה להתנהלות בגן. ראובן עובד התנצל, לוזון סלח לו והחזיר אותו לאימונים. אם כך, מה עשית בכל ההצהרות שלך? זה מוכיח כמה קטן לוזון כמאמן. או שאתה משעה אותם ומראה להם מי בעל הבית, או שנותן קנס ושולם עליכם.