הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. בית"רי מלידה Member

אז עוד יותר טוב. יש לו כבר נסיון בנושא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. King Kenny Member

דווקא התחלנו את העונה עם יכולת טובה נגד נתניה ונגד בית"ר שלטנו עד הדקה ה-75, אחר כך חלה ירידה.

דווקא אתמול שיחקנו טוב רק הבעיה הייתה ב.......להבקיע, כי הגענו להזדמנויות והחטאנו. גם השחקנים אתמול נלחמו.

אני חושב שבסוף העונה אנחנו לא נרד, ככה גם היה בעונת 2004/05, בסיבוב השני עוד היינו מקום אחרון אבל בא רצף של 11 משחקים ללא הפסד ובגלל זה ניצלנו.

3. בית"רי מלידה Member

4. Raulito Madridista

אדום בוכה בבלומפילד
    נוכח המצב העגום של הקבוצה, חיבר אוהד הפועל ת"א שיר דומה לגירסה"אדום עולה בבלומפילד", הנה:

http://red-fans.com/article_pics/crowd/matches/07.Xxx

אסון קורה בבלומפילד,
    אדום אינו טיפש,
    בוהה אל כר הדשא,
    רואה ומתבייש.

לקחו לנו הסמל,
    עקרו את הנשמה,
    אמרו לנו 'אימפריה',
    הפכנו לשכונה.

אמרו יביאו רכש – "רכש",
    קיבלנו גרוטאות,
    הוציאו את החשק,
    נותר רק לקוות:

אומרים שלוזון גבר – "גבר",
    יקום ויתפטר,
    יחזור לפתח תקווה,
    לפני שיגמר.

אדום זועק בבלומפילד:
    'המלך הוא עירום',
    אם לא ילך הביתה,
    יהיה פה גיהינום.

הביא עלינו ראובן – "עובד",
    וגם את אסולין,
    הלכו אל הקזינו,
    שם הם כן פוגעים?

אדום קורא למוני:
    הרם את הכפפה,
    שלח אותם הביתה,
    הסר את החרפה!

נלך איתך הפועל,
    נצא למלחמה,
    נניף אל על הדגל,
    רק תני לנו סיבה...

* אם המצב לא היה עצוב כל-כך, הייתי בהחלט צוחק ומעלה חיוך בגלל השיר הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/07
  5. Raulito Madridista

תוצאות הפרשיות

http://www.ynet.co.il/PicServer2/04062007/1261946/9-(Large)_wh.Xxx

פורסמו היום העונשים של שניים משחקני הפועל ת"א לאחר הפרשייה של ההימורים בקזינו.
    חלוץ הקבוצה ליאור אסולין 'זכה' לקנס גבוה מאוד - 100 אלף שקל שזהו למעלה מ10% ממשכורתו. ראובן עובד קיבל קנס הרבה פחות כבד, 30 אלף שקל. עונשו של יגאל אנטבי שחזר להתאמן בנפרד משאר הקבוצה(היה חולה בימים הקודמים), עדיין לא הוחלט. סוכנו של ראובן עובד אמר:"קיבלנו את ההודעה על הקנס ונחשוב כיצד להגיב". הפערים הגדולים בין החלוץ לקשר הן בגלל הסכומים השונים שהם מרוויחים, את תגובתו של סוכנו של אסולין לא ניתן היה להשיג. אריה אלטר, יו"ר ארגון השחקנים טוען שהקנסות הן עניין לא חוקי, אך בהנהלת הפועל החתימו את השחקנים על טפסים האומר שבמידה והם יעשו עבירות משמעות, הקבוצה תוכל לקנוסם בסכום שהיא תקבע.
    היו"ר מוני הראל אמר לקראת הדרבי(לא החליף מילה עם השחקנים):"ניצחון ביום ראשון יחזיר לנו הרבה ביטחון". למרות המצב העגום נראה שהיה שמח באימון היום כאשר פאביו ג'וניור וווינסנט אניימה דאגו לשמור על המוראל במהלך האימון וגם לאחר-מכן. הקשר עידן סרור שהוחלף לאחר 55 דקות באורווה התלונן על כאבים ונטש היום את האימון לאחר 10 דקות.
    בקרב השחקנים עלה רעיון לבקש מלוזון להחזיר את השחקנים המושעים לקראת הדרבי("ברור שהם חסרים"), אבל בסופו של דבר החליטו שזה חסר סיכוי. סוכנו של ראובן עובד טוען שההנהלה הבטיחה לו שהוא יוחזר להתאמן עם שאר הקבוצה(היום), אך הדבר לא קרה. הסוכן מתכוון ליזום שיחה עם ההנהלה.
    היום בעיתון 'ידיעות אחרונות', עשו כתבה בעמודים 4-5 על מצבה של הפועל ת"א. שני כותבים נפגשו עם מספר אוהדים שנתנו את דעתם לגבי המצב הכללי, גיא לוזון, ההנהלה, יוסי אבוקסיס, המאמן שהם רוצים וכמובן הדרבי. מומלץ לקרוא. בנוסף בצד שמאל למטה של העיתון פורסם האימייל של המערכת שרוצה שייכתבו לה אוהדים (טיפים להנהלה, למאמן, לשחקנים או סתם דברים שיושבים לכם על הלב).

------------------------------------------------------------------------------

אני מקווה שאנטבי לא ייגמור את הסיפור שלו ככה העונה, כמה חבל שהוא לא ייקח חלק במשחק נגד טוטהנאם וגם בדרבי, צריכים להתחשב בו בעונש, מקווה שהוא ייקבל קנס נמוך מעובד איכשהו, הוא שחקן שנתן המון למען הסמל, הוא משחק כאן כמעט עשור ובהחלט הוא לא סתם שחקן רכש כמו אסולין לדוגמא שמרוויח 200 אלף דולר לעונה שזה 800,000 שקל, עם כל הגולים שהוא חייב לנו הקנס מוצדק, ועכשיו ברצינות, חבל לי קצת עליו. שמח שעובד הגיע למשחק נגד מכבי פ"ת ומקווה שהוא יחזור. אני שלחתי אימייל ל'ידיעות אחרונות', כמובן שאני לא מאמין שייפרסמו את מה שרשמתי, בכל-אופן, אם בא לכם תנסו. אני לא כל-כך אופטימי לדרבי.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/07
  6. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ראובן "עובד" וליאור אסולין, תמיד היו ידועים בתור פרחחים שעושים את כל העולה על רוחם. ראובן עובד מצתייר לי תמיד כבחור שעושה הרבה בעיות בתוך ומחוץ לקבוצה. לגבי אנטבי אני חושב שלכל שחקן קורה פעם אחת שהוא עושה טעות, אנטבי חייב להישאר בקבוצה אבל עובד ואסולין חייבים ללכת הביתה.

7. beitar4ever Member

מה הקטע פה דווקא משחקן ותיק כמו אנטבי לא הייתי מצפה לדבר כזה אתה מבין , כפי שאמרת עובד ואסולין הם עשו הרבה שטויות כאלה בעבר, והם מוכרים כפרובוקטיביים אבל שחקן כמו יגאל אנטבי ששיחק למעלה מעשור בהפועל ת"א לא היה צריך לעשות את זה , בכל מקרה אני יקווה בשבילו שזה לא יהיה עונש חמור.

8. colorpencils Member

זה יהיה קצת חסר טאקט אבל השיר כשיר הוא ממש טוב.
    רק חבל שהוא אומר את האמת באופן כל כך ישיר.
    וחבל שהאמת הזו רעה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

9. בית"רי מלידה Member

מי שחושב שהקנס ימנע מאסולין למשיך להמר חי באשליות.

עובד כבר הוחזר, ולדעתי גם דואני יוחזר.

10. King Kenny Member

העונשים המוכים מאוד מאכזבים אותי.

לגבי השיר, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

11. TheGame Member

לפי דעתי להפועל יש סגל ממש טוב
    אך הכל שם חדש מאמן שחקנים
    צריך לתת להם עוד זמן להתאקלם

12. Number 8 Member

היה לי ברור שאותם שחקני הפועל שהושעו בעקבות פרשת הקזינו, יחזרו לסגל כמו גדולים. גיא לוזון עשה מהעניין סיפור אחד גדול, יצא בהצהרות "אני לא מאמין להם יותר", "אנשים שקרנים" "הם לא ישחקו תחתיי יותר", וכמה פלא, לאחר חמישה ימים בלבד, עובד, אנטבי ודואני חוזרים לסגל. אז נכון, הם קיבלו את הקנס שלהם, התנצלו בפני הנהלת הקבוצה, אבל למה לא לעשות זאת בתחילת הסיפור? העיקר גיא לוזון יצא בכל מיני הצהרות בנוגע לאותם שחקנים, ויצא ענק בכל הסיפור. עליום מטופש.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

יש רק דבר אחד שלא מסתדר לי בכל הסיפור הזה.
    לאסולין יש קשיים כספיים, כולם יודעים את זה. איך קנס של מאה אלף דולר אמור לעזור לו לצאת מזה?

14. Number 8 Member

הכסף שהרוויח בקזינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. carlos_tevez Member

המצב של הפועל הולך ורק מחמיר,
    ואני מאמין שהם עוד יתגבשו
    בסך הכל יש להם סגל שחקנים טוב
    ובתחילת העונה על הנייר הם היו צריכים להיות הבולטים בליגה עם ביתר,נתניה,חיפה