אל תדאג להפועל: מחר זה עמוס, ואחר כך אבי . אל תתפלא אם הם יתחילו פתאום לקבל פנדלים דימיוניים, ולקבוצות מולן יורחקו שחקנים. ואם גם זה לא יעזור - הליגה תוגדל.
מחר זה באמת יהיה משחק ששווה לבחון את כשירותו אני בטוח יראה אותו. בקשר לרמי דואני הוא בפירוש שחקן טמבל, איך שחקן צעיר שכבר קרה לו מקרה דומה כזה והסבירו לו את העונש שהוא יכול לקבל, חוזר עוד פעם על אותו הדבר על הימורים, אני חושב שאם כבר קרה לו מקרה כזה לא צריך לוותר לו הוא שווה לכל שחקן בהפועל ת"א, וגם אותו הייתי משעה עד להודעה חדשה זה לא הוגן כלפי שאר השחקנים שהוא יצא מזה נקי.
רוני דואני הארורה.. אני לא מפסיק להגיד רוני במקום רמי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx ככל הנראה, רמי דואני הלשין על חבריו לקבוצה. כאשר שלושת השחקנים הגיעו לועדת משמעת מטעם הקבוצה, לפני תחילת הדיון, אנשי הפועל אמרו לשחקנים שיגידו את האמת. למרות זאת, השחקנים אמרו שבשום פנים ואופן לא בילו בקזינו, אך אנשי הקבוצה ענו ואמרו שחבל להם לשקר כי יש הוכחות. כנראה שרמי דואני הוא ההוכחה.
קו פרשת המים: גם תיקו בדרבי בשבוע הבא עלול לא להספיק לגיא לוזון מתגברות ההערכות כי אפילו תוצאת תיקו בדרבי ביום ראשון הבא, תביא לסיום דרכו של גיא לוזון בהפועל ת"א. במהלך השבוע התבטאו בכירים בקבוצה בפני מקורביהם, כי המבחן של לוזון יהיה הדרבי, אבל אתמול כבר הסתמנה שבירה אצל ראשי הקבוצה. לעומת זאת מדווחים בתקשורת שאף גם בשבוע הנוכחי אלי גוטמן או אלי כהן יחליפו את לוזון שנגמרו הצ'אנסים בשבילו. היו"ר מוני הראל כלל לא הגיע לאורווה, כפי שעשה גם במשחק נגד סכנין. אנשים הקרובים אליו טענו כי הראל לא יכול לעמוד במתח הרב סביב הקבוצה. גיא לוזון חזר הביתה במכונית הפאר של עמוס לוזון. את רכבו החזיר הבלם טל-חן שמתגורר בשכנות למאמן, המשטרה ביקש מלוזון לא לחזור עם האוטובוס של הקבוצה למתחם וולפסון כדי למנוע ברדק. http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg779797.Xxx מזואה אנסומבו היה היחיד בקרב שחקני הקבוצה שבכה בחדר ההלבשה וכשעיניו שטופות דמעות הוא עלה בטעות לאוטובוס מכבי פ"ת. ויסנט אניימה קילל את עצמו בירידה להפסקה בגלל השער שספג באשמתו, קרע מעצמו את אפודת השוער והשליך אותה לדשא. יגאל אנטבי וליאור אסולין שהושעו מהקבוצה לא הגיעו למשחק אתמול בפ"ת, מי שכן נכחו הם רמי דואני וראובן עובד שאמור ליזום היום שיחה עם אנשי הקבוצה. ברוך דגו יצא מהחדר הלבשה בסיום המשחק ואמר: "אל תדאגו, הפועל לא תרד ליגה". שחקן אחר בהפועל הוסיף: "נתנו לנו את המשחק, אבל לא ידענו לקחת". טל חן אמר: "אי אפשר להתכחש למצב שאנחנו נמצאים בו, אנחנו קבוצה טובה ונצא מהמצב הזה. יש עוד מספיק זמן לתקן ואני בטוח שהפועל ת"א לא תרד ליגה". בנוסף רמז טל-חן שהמשחק נגד טוטהנהאם כמו עצם שתקוע לקבוצה בגרון. המאמן גיא לוזון אמר על המשחק:"טוטהנאם? ננסה להיראות כמו שצריך נגדם". ------------------------------ המצב כרגע נראה איום ונורא, פשוט ככה, שום דבר לא הולך לנו, אנחנו היחידים ללא ניצחון ואני כבר מיואש. אני שמח על מה שקרה עם אנסומבו, זה מראה שלשחקנים אכפת וזה מרגש באיזשהו אופן. אני כבר לא יכול לומר בפה מלא שנצא מהמצב הזה, שחקנים אולי לא מבינים באיזה מצב אנחנו נמצאים. כמובן שגם מזל רע לא חסר כאן כי בוודאי הגיע לנו לנצח לפחות משחק אחד מתוך השמונה ששיחקנו, אבל הקבוצה פשוט רוצה ולא יכולה. אני חושב שאף מאמן לא יכול לעשות כלום עם הסגל העלוב שיש לנו, זו הטעות של לוזון שהביא זרים גרועים וויתר על דה-ברונו או לא לחץ להביא את אפק או שחקנים אחרים שהיה אפשר להביא. אני בטוח שבאמצע העונה יהיה שינוי, אבל כמה כבר אפשר לרכוש שחקנים בינואר? והמכה היא שיש לנו משחקים קשים מאוד וקריטים עד לחלון ההעברות וחייבים לאגור נקודות. המשחק נגד טוטנהאם מאוד מפריע, הוא באמת תקוע, מי שיער לעצמו בכלל שזה יהיה המצב, אם אנחנו מפסידים בדרבי אנחנו מכניסים את עצמינו לבור ללא תחתית.
הפועל ת"א אתמול נראת כמו קבוצה לוחמת היא שיחקה יותר טוב ממכבי פ"ת. מכבי פ"ת שמו שני גולים שלא מחוייבים למציאות. באדיר כמו תמיד מחמיץ כל הזדמנות חוץ ממה שיש לו מול שער ריק וגם את זה הוא בקושי הכניס. הפועל ת"א מראה סימני התעוששות ואני מקווה שהיא תנצח בדרבי.
מה אני כבר יכול להגיד, תראו את המשחקים הצפויים לנו בחודש הקרוב : 08.11.2007 : טוטנהאם בית 11.11.2007 : דרבי בית (אני בטיול באותו יום אבל אולי אני אבטל בגלל החשיבות ובגלל שדרבי לא מפסידים) 18.11.2007 : חיפה חוץ 29.11.2007 : חטאפה חוץ 01.12.2007 : קריית שמונה בית (שביט מגיע) משחקים כל כך גורליים, אך נדמה שהגורל שלנו כבר נקבע. ירדנו ליגה, ולפחות ננסה לעשות את זה בדרך מקצועית וספורטיבית. שייע כבר לא פנוי, אלי כהן בונקריסט מדי, אלי גוטמן יקר מדי, לנדאו וסיני ממש לא אופציות, פשוט אין מי שיחליף את גיא. ואין מי שיבקיע שערים. מה זה החילופים האלה? נגד אשדוד פאביו יוצא ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ) ונכנס דגו, במקום להוציא את סרור שממש לא תרם, ואתמול באדיר משחק חלוץ במקום רועי דיין שעוד לפחות נלחם, מאמן כל כך פחדן, בחיי. למה לא ללכת על כל הקופה שלך? אין לך סגל ענק, בשביל מה חילופים מיותרים? תנו לכל קבוצה (גם מליגה לאומית) את המצבים שבאדיר הגיע אליהם במחצית השנייה והם כבר עושים מזה מטעמים. מכבי פ"ת לא מכרו את המשחק (אולי חוץ מעומר גולן), הפועל לא ידעו לקחת את המצבים שקיבלו. מתי בפעם האחרונה הפועל חזרה מפיגור בשנים האחרונות? (נו טוב, אתמול היא עשתה חצי מזה) נגד טוטנהאם עדיף לא להגיע. לחשוב על ארון לנון מול ליאור בקשי, ברבאטוב ורובי קין נגד סנטוס וטל חן, זה כבר סיוט... ובדרבי אנחנו פשוט נובס, פשוטו כמשמעו, ולא משנה אם בלומפילד יהיה 95% אדום. אולי אנחנו צריכים את הירידה הזו לצורך עלייה. לשלב כמה שיותר שחקני נוער על מנת להכשיר אותם לליגה הלאומית ובעוד כמה שנים גם לליגת העל (אם נחזור בכלל, כי הליגה הלאומית זה לא פיקניק) יאללה הפועל :aaarse:
אין לכם סיכוי להוציא אפילו נקודה בשלושת משחקי הליגה הבאים - תסיימו את הסיבוב הראשון עם 3 נקודות. בגלל זה אני מציע לכם לרדת לליגה א' - שם באמת תוכלו לעשות פיקניק כל יום שישי, רק שאת תקציר המשחקים תצטרכו לראות בתוכנית הספורט בערבית בערוץ הראשון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
הפועל ת"א אולי שיחקה קצת יותר טוב מהמשחקים הקודמים אבל זה עדיין לא זה, זה עדיין לא היכולת שמכבי הציגה נגד בית"ר בטדי, תיראו מכבי פ"ת לא הייתה צריכה להתאמץ אתמול כדי לנצח את הפועל ת"א, למרות כל הלחימה של האדומים הם חייבים לעשות זעזוע במערכת כי המצב שלהם ממש גרוע , שאני אומר זעזוע זה להחליף מאמן, להחליף חצי מהזרים שהובאו שחקנים מיותרים כמו דיין גם עדיף לזרוק, כמוהו גם עדי סבג שעל מה ולמה הוא הובא, בקיצור אניהפועל ת"א לא תצא מהתחתית עם איך שהיא נראית עכשיו .
האמת שגם בי התחילו לעבור מחשבות לעבר העונה הבאה במידה ונרד ליגה. הרצליה כמה שאומרים שהיא חלשה כבר עם שלושה נצחונות ועוד בחוץ וההתקפה שלה לא רעה בכלל וגם הקישור, פשוט ההגנה חלשה מאוד, מכבי ת"א קבוצה עם סגל מצויין והיא בטח לא תרד, בני-יהודה קבוצה טובה יותר מאיתנו ואנחנו פשוט הכי עלובים בליגה כרגע. ירידת ליגה תיהיה כתם נוסף בהיסטוריה, איך אפשר להגיד דבר כזה שזו ירידה לצורך עלייה? אתה מסוגל לתאר את עצמך הולך בשנה הבאה למשחקים נגד הפועל עכו לדוגמא בבלומפילד כאשר זה אתה ועוד 1000 בלבד? אתה מסוגל לתאר עונה ללא דרבי? הליגה הלאומית היא מוקש ובדר"כ לוקח זמן לחזור משם, תראה את הפועל-חיפה לדוגמא, ירידת ליגה זו זעזוע, כל השחקנים הטובים יילכו, הקבוצה תתחיל מאפס ממש וזה דבר רע מאוד, גם אם נעלה ליגה עונה לאחר-מכן אנחנו ניהיה מועמדים לירידה וקשה לי לתאר את הפועל קבוצה כל-כך, אני לא רגיל למצב הזה שכל קבוצה פייבוריטית נגדינו ואנחנו לא אימפרייה. לא תמיד יש מצב מעולה כמו סכנין שחזרה לליגה ונבנית מצויין או כמו קריית-שמונה העונה, בינתיים או נצרת עילית ב-05\2004, יש גם מצבים הפוכים שקבוצות עלו ליגה ונשרו אחרי עונה(אחי נצרת, הפועל-חיפה, הכח-עמידר). בפעם האחרונה שהיינו בעונה חלשה כל-כך והיינו במאבק נגד הירידה -05\2004, עונה לאחר מכן בא קשטן ובנה קבוצה לא רעה שסיימה במקום השני ועם גביע, לא חייבים לרדת בשביל שיהיה זעזוע, מה גם שקבוצת הניהול לטעמי תעזוב בסוף העונה הנוכחית, היא התחילה טוב מאוד את הרכשים ששחקנים כמו וורמוט, ברדה ודגו הגיעו אליינו(יבוריאן בנוסף), גם עונה לאחר מכן היו רכשים טובים אבל השנה - קטסטרופה.