הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. Fabio Junior Member

צודק התכוונתי למאור פרץ ולא לעומר פרץ...
    ואני חושב שרמי דואני יוכל להיות קפטן בעתיד, כרגע לא כדאי לתת לו להיות קפטן משום שלהיות קפטן זה עול לא קטן, יניב קטן הוא דוגמא חייה לכך.

2. Number 8 Member

אז בשביל מה בדיוק הביאו את סבג, סוויסה ורועי דיין? שלושת הובאו כדי להיות חלוצים מחליפים כאשר אסולין/ ג'וניור לא יוכלו לשחק מסיבה כזו או אחרת.
    לא, אי אפשר להבין את גיא לוזון מסיבה הפשוטה שיש לו בסגל עוד שני חלוצים(אמרו כאן שסוויסה פצוע), ובכל זאת לוזון בוחר להציב קשר אחורי כחלוץ.

3. King Kenny Member

סבג חזר מהשאלה.

4. Number 8 Member

זה לא משנה אם הוא חזר מהשאלה או הביאו אותו כחלוץ רכש ישראלי. ישנה כאן עובדה אחת והיא שגיא לוזון נוהג בטיפשות שלא מובנת כאשר הוא רוצה להציב קשר אחורי כחלוץ בעוד שיש לו שני חלוצים מטבעם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/10/07
  5. אדום עולה בבלומפילד Member

רועי דיין ועדי סבג הם לא שחקנים ברמה של ליגת העל.
    הבעייה נעשתה בבניית הקבוצה כשלוזון לא דאג שישב על הספסל מחליף טוב לחלוצים.
    אבל למרות הבינוניות של דיין וסבג, הם עדיין עדיפים על באדיר. גם בתור קשרים אחוריים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

ובגלל זה לדעתי צריך לשחק עם חמישה קשרים. המערך של 4-4-2 לא יכול לתפקד בצורה טובה אם ג'וניור או אסולין חסרים

6. King Kenny Member

בדיוק, אסולין משלים את ג'וניור וג'וניור משלים את אסולין, נכון שעכשיו שניהם בכושר לא טוב אבל בכושר טוב זה יכול להיות חוד קטלני.

7. Fabio Junior Member

אני מסכים איתך במאת האחוזים, אני רק אומר שכנראה שלוזון מבין שעשה טעות שהחליט לקחת חלוצים מחליפים לא ברמה של ליגת העל. אם צריך להזכיר, בשנה שעברה, שיוליץ' וברדה היו אמורים לפתוח בהרכב, אוגבונה היה אמור לשבת על הספסל כחלוץ מחליף ראשון.
    בעונה האחרונה של קשטן, היו לו בסגל את עומר פרץ ששיחק אז כחלוץ, את אוגבונה, את ברדה, את אבוקה (שלדעתי גם הוא שיחק כחלוץ אז, אם אני לא טועה) ולאחר מכן הצטרף גם איליה יבוריאן.
    אמרתי עוד בתחילת הקיץ, שלדעתי ארבעה חלוצים שרמתם היא המקסימום למעמדם היא המפתח להצלחה, וזה מה שאכן היה אצל קשטן. יבוריאן היה בהרכב והיה מצוין, גם ברדה היה מצוין, אוגבונה נתן תמיד את התפוקה שלו מהספסל, עומר פרץ לא שיחק תמיד כחלוץ אם אני לא טועה ואבוקה היה שחקן מצוין יחסית למעמדו בקבוצה. היו חלוצים מצויינים, ומחליפים מצוינים יחסית למחליפים, ולא היו בעיות אגו. לדעתי, לוזון היה צריך להעורר בתחילת הקיץ ולהביא את יבוריאן (וכתבתי את זה גם בתחילת הקיץ, אתם יכולים לבדוק) יחד עם אסולין (אני מחזיק ממנו חלוץ מצוין, הוא כרגע בתקופה רעה) ולהביא כחלוץ מחליף את יובל אבידור לדוגמא שיושב על הספסל בקריית שמונה, או אפילו את משה ביטון. קובי סוויסה או גונזאלס יכולים להיות כחלוצים מחליפים רק לאחר חלוץ מחליף ראשון, אבל זה שוב רק לפי שמועות כי לא ראיתי את שניהם משחקים בשנתיים האחרונות.
    אבל שוב זה רק אם ואם, כמה שהחלוצים המחליפים לא מספקים, עדיף אחד מהם על פני באדיר כחלוץ (על אף שבאדיר היה חלוץ בתחילת דרכו בנוער אם אני לא טועה....גם שנה שעברה הוא שיחק כחלוץ פעם אחת, אם אני לא טועה נגד פ"ת שניצחנו נצחון גדול משום שהחלוצים היו פצועים, אבל הוא לא הורגש במיוחד)

8. King Kenny Member

אתה טועה, אובוקה שיחק כקשר והוא הצטרף באמצע העונה וגם הוא היה לא משהו.
    לגבי איליה יבוריאן, הטעות הכי גדולה של שום.

9. הגבר באדום Member

הוא היה לא משהו, כי, אם אני לא טועה, לפני כן הוא כמעט חצי שנה לא ראה מגרש.

זה, בערך, מה שקרה לאדון ג'וניור ואדון דיין.

10. King Kenny Member

לא בטוח לגבי החצי שנה אבל הוא לא הראה את אותה יכולת שהוא הראה באשדוד.

רועי דיין זה מקרה אחר, הוא שחקן לא משהו (ואפילו רע) שלא ראה דשא הרבה זמן.

11. בית"רי מלידה Member

נו, התחלתם כבר להתרים כספים עבורו:

באיזו בורסה? ברמת גן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. Don Joan Roman Member

אם אני אראה אותו מבטיח שאתרום לו שקל, באמת אני אתרום לו, מכל הלב והנשמה.

מהרגע שהוא חתם באדמת ויותר גרוע ליכלך על בית"ר הוא מבחינתי יכול ללכת אתם יודעים לאן.

"למה נשארת מרושש אסולין?, טה טה טה טה טה...."

יחי הרולטה! יחי הבלאק ג'ק!! יחי מניות הבורסה!!! תודה רבה רבה לכם. מצטער ליאור, הכל משנאה.

אל תדאג, שקל ממני כבר יש לך, אני גם אשכנע את שמעון לתת לך קצת אם תהיה ילד טוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/10/07
  13. Raulito Madridista

ליאור אסולין התייצב היום לאימון הפועל תל-אביב

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg776870.Xxx

החלוץ שהחמיץ מספר אימונים של הקבוצה בזמן האחרון בגלל בעיות אישיות, קיים את הבטחתו כאשר אתמול אמר:" אני חוזר להתאמן מחר".
    שחקנים בהפועל ת"א הבטיחו לעזור לליאור ולתמוך בו ברגעים הקשים שהוא חווה(במועדון מציינים שיש קשר לבין היכולת שהוא מציג במגרש לבין הבעיות).
    גיא לוזון קיים אתמול שיחה ארוכה עם אסולין שלן בבית הוריו בתקופה האחרונה ודיי התנתק מהסביבה, השניים החליטו שהם ייצאו לדרך חדשה.
    סיכויו לפתוח במשחק נגד בני סכנין נמוכים, הקפטן באדיר כראה יישחק בעמדת החלוץ כמו במשחק נגד בני-יהודה בגביע הטוטו בפתיחת העונה. ברוך דגו יחמיץ גם הוא את ההתמודדות.

14. beitar4ever Member

אסולין הוא חלוץ פנטסטי שבשנים האחרונות הוא עמד על ממוצע של כ15-14 שערים לעונה, העונה לא הולך לו ואני את האמת לא יכול לשקר מרוצה למה, אסולין כמה ימים לפני המשחק במחזור ה-2 מול בית"ר התחיל לפתוח פה ואמר הצהרות כמו: "אנחנו הולכים לנצח את בית"ר, ואני חולם להבקיע מול בית"ר".
    ובמשחק של בית"ר הוא אכל את הכובע הוא השחקן שיכל לנצח את המשחק נגד בית"ר והוא החטיא כמו לוזר , לאחר כל ההצהרות לפני המשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏18/10/07
  15. בית"רי מלידה Member

הוא היה שחקן טוב, בבית"ר הוא הפך לפנדליאור, ובהפועל הוא הפך לפנדלהימור.