הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. Don Joan Roman Member

הם מנסים לצמצם פערי הכנסות בין מה שהיו מכניסים אילו היו מעבירים את המשחק לאיצטדיון רמת גן לבין מה שהם יכניסו בבלומפילד על חשבון האוהדים שלהם וזה לדעתי ביזיון, כולה טוטנהאם, זה לא מילאן ובלומפילד לא הפך פתאום לסנטיאגו ברנבאו.

2. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

האם וואליד באדיר יחזור לתפקיד נעוריו, וישחק כחלוץ במשחק נגד בני סכנין ביום שבת?

וואלה: "שינויים רבים צפויים בהפועל תל אביב לקראת המשחק ביום שבת נגד בני סכנין ב'דוחא'. גיא לוזון עשוי להציב את וואליד באדיר כחלוץ לצידו של פאביו ג'וניור. טל חן יפתח כבלם במקומו של רמי דואני שיירד לספסל. באדיר תופקד באימון הערב (שני) כחלוץ והכוונה היא להשאירו בתפקיד הזה, לפחות במשחק הליגה הקרוב".

3. אדום עולה בבלומפילד Member

השם ישמור
    די כבר עם הבאדיר הזה!!
    אני לא רוצה אותו לא בתור קשר, לא בתור בלם ובטח לא בתור חלוץ.
    למעשה אני רוצה את באדיר מחוץ לקבוצה שלי.
    או שבמקרה הטוב יחמם את הספסל.
    החוליה החשה של הפועל בסגל(!) שרק בגלל שהוא קפטן(עוד החלטה תמוהה) הוא נשאר בהרכב.
    אסולין לא יכול לשחק? לא נורא.. בשביל זה יש על הספסל 2 חלוצים.. אחד אפילו נקנה לא מזמן-רועי דיין.
    לדעתי בכלל צריך לשחק 4-5-1 במשחק הקרוב:
    גליל בשער
    מנצור ואנטבי מגנים
    סנטוס וטל חן בלמים
    סרור\נאתכו ואנסומבו קישור אחורי
    אבדי בימין
    דגו בצד שמאל אם הוא כשיר
    עובד מאחורי החלוץ
    ג'וניור שפיץ

4. King Kenny Member

אם באדיר כבר עולה בהרכב אז הוא הקפטן ללא כל ספק ולדעתי זאת לא החלטה תמוהה בכלל כי הוא הכי מנהיג בקבוצה.

ואם שואלים מה החוליה החלשה של הפועל לדעתי זה אנטבי ולא באדיר.

5. Raulito Madridista

לפעמים נראה שבאדיר יישחק ולא משנה מה. השנה הוא לא חלש כמו אשתקד, אבל הוא עדיין לא תורם מספיק, בטח לא כמו שמצפים מקפטן ומשחקן שנתן הרבה במהלך הקריירה. לוזון ייתפקד את באדיר אפילו כשוער, העיקר ששיישחק. שמעתי על האופצייה שהוא יישחק בלם במקומו של דואני שחלה ירידה בכושרו מתחילת העונה, אני לא מבין למה, אשתקד בעידן שום קבוצות חגגו עליינו בגלל העמדה של באדיר, שהוא לא בלם, מה לעשות, זה עבד פעם או פעמיים, אבל נכשל עשר פעמים. יש לנו בלם לא רע בכלל על הספסל - טל חן! הוא חייב לשחק וגם הייתי נותן לו את סרט הקפטן!
    מפאביו ג'וניור אני לא מצפה מכלום וגם לא מבאדיר, אם השניים האלו יפתחו כחלוצים אין לנו מה למכור נגד סכנין.
    לעומת זאת, אני מחכה כבר לראות את סרור במדי הפועל, במצב הנואש שיש היום הוא השחקן שיכול להציל את המולדת.
    אני הייתי מנסה הרכב של דגו ועובד באגפים וסרור, נתאכו ואנסומבו במרכז, הרכב שייקשה על סכנין ואולי גם נצליח לעשות משהו בהחלק הקדמי לשם שינוי.

* כתבה היום על יוסי אבוקסיס בידיעות אחרונות:"כל הדרך אל הבנק"

6. הגבר באדום Member

מה נסגר? אז למה הביאו את רועי דיין, קובי סויסה, עדי סבג וכדומה - בשביל שיחממו את הספסל????????

7. Fabio Junior Member

על אף שאני מקווה מאוד שמקרה כזה לא יקרה, אפשר בכל זאת להבין אותם, עדי סבג הוכיח שהוא לא חלוץ לרמה של ליגת העל, סוויסה פצוע נדמה לי ורועי דיין? אני לא בטוח שהוא יותר טוב מסבג... מה קורה עם גונזאלס? קיבל כבר את השחרור שלו?

8. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

לדעתי באדיר צריך לחשוב על פרישה בסיום העונה. הוא מציג יכולת חלשה מלא זמן, מהנבחרת הוא כבר נופה.

9. אדום עולה בבלומפילד Member

יש הרבה יותר שחקנים שראויים להיות בתפקיד הקפטן במקום באדיר.
    מה שחשוב אצל קפטן זה שיהיה שחקן ותיק,שיהיה מנהיג ושתהיה אהדה של השחקנים והקהל כלפיו.
    באדיר לא עומד באף אחד מהקריטריונים...
    המועמד הטבעי לתפקיד לדעתי הוא יגאל אנטבי שסוגר השנה 9 שנים בקבוצה.
    באדיר בקבוצה בסך הל שנתיים.. ומה גם שהוא לא כזה מנהיג...
    יש את דגו שהרבה יותר נלחם ממנו,יש את טל חן שלמרות שהוא לא שחקן הרכב יש לו הרבה אופי, וגם לרמי דואני הצעיר יש פוטנציאל בתפקיד.
    בנוסף הקהל לא סובל את באדיר וידוע שרבים היו מעדיפים לראות את אנטבי הותיק בתור קפטן.

ועוד משהו, קשה לי להבין איך אתה יכול לטעון שאנטבי הוא החוליה החלשה...
    קודם כל, לאנטבי אין לך בכלל מחליף. אין שחקן על הספסל שיכול להכנס במקומו בעמדת המגן השמאלי.
    חוץ מזה, על אף שבשנים האחרונות אנטבי כבר לא בשיאו, הוא בסך הכל נותן עונה טובה השנה... ונחשב לאחד השחקנים היציבים בהגנה.
    אם כבר חוליה חלשה אחרת, זה בעמדת המגן הימני. שיש לנו שם שני שחקנים גרועים למדי-מנצור ובונדר.
    אבל גם שם אין אפשרות לשינוי.
    את באדיר אתה כן יכול להחליף. יש מספיק אלטרנטיבות על הספסל שעדיפים עליו מבחינה מקצועית כמו: סרור,נאתכו ואפילו אבוטבול.

10. Gaudi Member

לא "אפילו".
    סרור, נאתכו ואבוטבול יותר טובים מבאדיר, ובעיניים עצומות אני אומר לך שגם מסאי דגו יותר טוב ממנו.

11. Raulito Madridista

אדום עולה בבלמופילד,

הקהל אוהב מאוד את באדיר, הוא מוערך מאוד, מאיפה הבאת את השטויות האלו שהקהל 'שונא אותו'. זה שחלק היו מעדיפים את אנטבי כקפטן זה סיפור אחר לחלוטין. אנטבי אולי שחקן וותיק, אבל הוא לא קפטן, הוא לא מנהיג, הוא לא יכול להנהיג. הוא שחקן שנתן הרבה למען הסמל, אבל הוא נראה אדיש ולא מעורב בהרבה חלקים מהמשחק, קפטן זה לא דבר שרוכשים עם וותק, אלא משהו שמקבלים רק אם יש לך את היכולת להנהיג.
    רמי דואני קפטן? - לא תודה, הוא צריך שיכוונו אותו, הוא בינתיים ביכולת גרועה מאוד, הוא רק בן 20, הוא לא צריך את הנטל הזה על הראש.
    טל חן לעומת זאת הוא שחקן שהייתי נותן לו את הסרט. הוא שחקן שנלחם, צועק והייתה לי תיקווה שבמשחק נגד הרצליה הוא יידחוף קדימה, שחקן שאני מאוד אוהב ותמיד משקיע עד טיפת הזיעה האחרונה, הבעייה היא שהוא לא משחק.

עזוב את תומר, הוא אנטי כלפיי אנטבי. במשחק של הנבחרת הוא היה בינוני מאוד, לא מתאים ליגאל לא לתרום להתקפה, אבל רואים שבהפועל הסיפור הוא אחר, כל משחק הוא עולה ומהווה אופצייה לפס, הוא אפילו עושה יותר התקפה מהגנה בהפועל לפעמים.
    אנטבי בינוני מאוד בשנים האחרונות, אבל הוא עדיין נכס, הטעות של ההנהלה הייתה להשאיל את מאור פרץ, אני מקווה שבעונה הבאה הוא יחזור וייקח מיגאל את העמדה בצד שמאל.
    לאנטבי יש בעייה במסירה האחרונה, הוא לא המרים המצויין של תחילת שנות ה-אלפיים.

נקודה מעניינת שהעלת היא שי אבוטבול, בהפועל מסתכלים עליו בזכוכית מגדלת, הוא היה אמור אשתקדלפרו. ואולי להדיח את באדיר מההרכב, אבל פציעות רבות פגעו בקריירה שלו וגם הוא לא קיבל מספיק קרדיט. מבחינתי, אבוטבול צריך לשחק עם אנסומבו בקישור ולא באדיר, שהוא לא תורם כלום בהתקפה ובהגנה הוא גם עושה בושות. אני מעריך אותו למרות כל מה שאני רושם, אבל באמת שהדלק נגמר, צריך לדעת לפרוש מתי שהגוף כבר לא מסוגל.
    אני מקווה גם שעם הצטרפותו של עידן סרור נראה שיפור ביכולת.

12. אדום עולה בבלומפילד Member

נכון שלאנטבי אין את כל התכונות המתאימות כדי להיות קפטן
    הוא קצת אאוטסיידר, לא אחד כזה שירוץ לריב עם שופטים או ידרבן את השחקנים.
    אבל מה לעשות שבמצב הנוכחי אין שחקן יותר מתאים ממנו.
    הפועל איבדה בשנים האחרונות הרבה שחקנים בעלי משמעות למועדון.
    אבוקסיס הופרש, אלימלך הועזב,טועמה ברח לחו"ל ועל גרשון אין בכלל מה לדבר...
    יוצא שיגאל הוא השחקן היחיד במועדון שעדיין איכשהו סמל.
    הוא שיחק בעונת הדאבל, הוא היה במסע המופלא באופ"א... ובכלל הוא היה שם בכל הרגעים החשובים של הפועל בעשור האחרון.
    בשביל אוהדים יחסית צעירים כמוני של דור ה-2000, יגאל הוא השריד האחרון של הקבוצה הגדולה שעליה גדלתי.
    באדיר לא מסמל וגם לא יסמל בשביל המועדון אפילו חצי ממה שיגאל מסמל.
    ועם כל הכבוד ליכולות ההנהגה של באדיר, כל עוד לא מדובר בבחור עם יכולות הנהגה כמו של ביל קלינטון, אני מעדיף את אנטבי הותיק על אף כל מגרעותיו.

13. Fabio Junior Member

היה די ברור שתיהיה בעיית מנהיגות כשלוזון החליט שלא לתת לאבוקסיס לשחק גם כשחקן מהספסל, וגם לא כעוזר מאמן.
    אנטבי מגן טוב מאוד לליגה שלנו גם בגיל הזה, אני לא חושב שהוא הבעיה הגדולה של הקבוצה כרגע.
    בנוגע לעומר פרץ, אני מקווה שהוא ישחק כבר במשחק הקרוב (מול חיפה נדמה לי), עכשיו, שהמאבק שלו אמור להיות עם נוסבאום על ההרכב ולא עם אנטבי.
    ועם כל הכבוד לאבוטבול ואפילו לסרור, אני מקווה ורוצה להאמין שהשנה הבאה זו השנה של נאתכו.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מנחש שהתכוונת למאור פרץ ולא לעומר שמשחק במכבי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

בנגוגע לסוגיית הקפטן, לדעתי אנטבי הוא זה שצריך להיות הקפטן, משום שהוא הותיק ביותר במועדון כרגע , והוא הסמל היחידי שנשאר לקבוצה הזו. עם כל הכבוד לבאדיר הוא לא מתאים להיות קפטן בהפועל, בטח ובטח שלא לאחר מספר כל כך מועט של עונות בקבוצה, ויכולת דלה במספר משחקים רב.
    דואני הוא אופציה מעניינת שאולי גם תתאים בעתיד, אך כרגע הוא צעיר מידי למטרה זו, והענקת סרט הקפטן כבר בשלב הזה עלולה לפגום בהתקדמות הגדולה שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/10/07
  15. King Kenny Member

זאת הבעיה, שהוא עושה יותר התקפה מהגנה. מצדי שיהיה השחקן הכי גרוע בארץ בהתקפה אבל שידע לעשות הגנה טוב, אתה שואל למה, אני אענה לך למה, כי הוא מגן, מגן צריך לעשות קודם כל הגנה ואחר כך התקפה.

ואדום עולה בבלומפילד (מה השם?), אם יש דבר אחד שאתה לא יכול להגיד על באדיר זה שהוא למנהיג.
    ונגיד שהוא לא מי יודע מה מנהיג, איזה עוד מנהיג יש בקבוצה? כי קפטן זה קודם כל מנהיגות ואחר כך ותק.
    כמו שדור אמר, אנטבי בכלל לא מנהיג ולא צריך להיות הקפטן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/10/07