אני לא אשמח אם המשחק יהיה ברמת-גן, זה מאבד את האפקט של הביתיות, כמו במשחק נגד הרצליה. אולי אם המשחק שלנו היה בבלומפילד היה להם יותר קשה לנצח אותנו. נגד טוטהנאם אנחנו חייבים את הקהל, מצד שני, אני מבין את ההנהלה שרוצה לעשות קופה גדולה יותר על המשחק, במקום שיבואו 15,000 אפשר להכפיל את הכמות, השיקולים הם כספיים. היום בלילה, האתר הרשמי של הקבוצה ייפרסם מחירים ופרטים לגבי משחק הבית בגביע אופ"א. שנה שעברה היה מנוי משולב לשני המשחקים, מקווה שגם העונה, זה ייקל מאוד ולא אצטרך להיות בלחץ לגבי השגת הכרטיס השני, למרות שהמשחק נגד השבדים יכול להיות לפרוטוקול במידה ונאבד סיכוי להעפיל ואז אני לא חושב שיהיה מרדף אחרי כרטיסים.
הפועל ת"א תארח את טוטנהאם בבלומפילד ולא באצטדיון ר"ג. בקבוצה מצפים למלא את בלומפילד ומכירת הכרטיסים למשחק תחל ביום חמישי הקרוב, כאשר בעלי המנויים יהיו הזכאים היחידים לרכוש כרטיסים עד ל-25 באוקטובר ויזכו להנחה של 50 אחוז במחיר הכרטיס. מחירי הכרטיסים: שערים 2 ו-13: 125 שקלים למנויים ו-250 שקלים לרוכשים רגילים. שערים 7-8: 100 שקלים למנויים ו-200 שקלים לרוכשים רגילים. שערים 4-5: 80 שקלים למנויים ו-150 שקלים לרוכשים רגילים. אוהדי טוטנהאם ישבו בשער 11.
גם אני הרגע ראיתי את זה. בושה! הפועל תל-אביב עוד לא ספגה שביעייה אחת באופ"א וכבר מעלים שם את המחירים למינימום רף של גמר גביע. לצורך השוואה: הפועל תל-אביב טוטנהאם, שתי קבוצות בינוניות העונה בגביע אופ"א- 250 שקלים למשחק (45 יורו בקירוב) מכבי תל אביב בצ'מפיונס ליג- מנוי לשער 11 ברמת גן שכלל גם משחק נגד יובנטוס, גם משחק נגד באיירן וגם משחק נגד אייאקס *ביחד* עלה 210 שקלים! (34 יורו בקירוב) מילאן נגד יובנטוס לפני שתי עונות (כששתיהן היו בליגה הראשונה ובצמרת), טבעת שניה האמנם, אבל עדיין אין מה להשוות- 32 יורו ברצלונה נגד צ'לסי בקאמפ-נואו, אחד המשחקים הבלתי נשכחים בחצי העשור האחרון של הצ'מפיונס- 45 יורו...רגע...איזה עוד משחק עלה 45 יורו?! הפועל נגד טוטנהאם?!?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx זה נשמע לכם הגיוני?
אני שמח שהמשחק נערך בבלמופילד בסופו של דבר, אולי בגלל זה המחירים של הכרטיסים קצת חסרי פרופורציות. לטעמי היה עדיף שיהיה מנוי לשני משחקים כמו בשנה שעברה, אבל שוב, לא בטוח שהמשחק נגד אלבורג יימשוך יותר מדיי צופים במידה והפועל תאבד כל סיכויי לעלות לשלב הבא ואז המשחק יהיה שכונה כמו גביע הטוטו שלוזון לא ייעלה את ההרכב הכי חזק שלנו וגם עם ההרכב הכי חזק אין לנו מה למכור, אז תחשבו מה ייקרה בלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני אישית לא נפגע ממחירי הכרטיסים כי יש לי מנוי. 80 שקל לבעל מנוי למשחק נגד טוטהנאם זה מחיר לא רע, לדוגמא מחיר לכרטיס נגד בית"ר ירושלים אם אתה לא נוער, אם אתה קונה כרטיס של מבוגר, אתה מאבד 80 שקל ויש הבדל 'קטן' לגבי היריבה. תשמעו הפועל חייבים לעשות קצת כסף מהאירוע הזה. ------------------------------ לוזון לשחקני הפועל ת"א באימון:"תתחילו להבקיע שערים, אתם כמו בחורות" כך פנה גיא לוזון לשחקניו לאחר שבאימון לא כבשו מספיק שערים. נראה כי מפלס הלחץ בהפועל ת"א גבוה לקראת המשחק נגד בני סכנין ביום שבת. ברוך דגו וליאור אסולין שלא שיחקו נגד מכבי הרצליה, אמורים להיות כשירים למשחק. טל חן ועידן סרור תורגלו בהרכב הפותח של גיא לוזון שייעלה כנראה במערך של 4-5-1, הפתעה נעימה הייתה לקבוצה באימון האחרון שגם סלים טועמה שהגיע מבלגיה, לקח בו חלק(סלים כידוע החמיץ את המשחק של הנבחרת בגלל פציעה, הוא הסתפק באימון קל במדי קבוצתו לשעבר).
קודם כל היה ברור שכל המהלך של להעביר את המשחק לר"ג היה ספין ספין כדי שהאוהדים יודו להנהלה על זה שהמשחק נשאר בללומפילד ואז ההנהלה תהיה "רשאית" להעמיד מחיר גבוה לרכישת כרטיסים. זה פשוט שערורייה לדעתי.. 150\200 שקל לכרטיס? זה מאוד יקר. קשה לי לראות את בלומפילד מתמלא ככה... במחיר יותר סביר של מקסימום 100 שקל לכל אוהד, בלומפילד היה מתמלא. הנהלה של גנבים!
עוד לא יצא לי להתייחס להגרלה של הפועל תל אביב, אז אני אתייחס אליה עכשיו. לדעתי, הפועל תל אביב יכולה לעשות את ולהעפיל לשלב הבא. בהנחה ש-5 נקודות מספיקות כדי לעלות מן המקום השלישי, הרי שהפועל תל אביב מסוגלת לנצח את אלבורג בבית ולהוציא נקודה נוספת מול טוטנהאם. לרוע מזלה, היא תצטרך גם לנסות ולהוציא נקודה בספרד, דבר שעשוי להקשות עליה. מבלגיה אני מתקשה להאמין שהיא תוכל להוציא משהו. הפועל תל אביב כבר הוכיחה גם בעונה שעברה וגם בעונה הזאת שהיא מסוגלת להתעלות במשחקים מן הסוג הזה. באופן כללי, יש לקבוצה הזאת מה למכור גם בבית הזה.
איזה הנהלה גרועה, מה זה 150-200 שקל לכרטיס, הגזימו לגמרי, אחר כך שלא יתפלאו שבלומפילד לא יהיה קרוב למלא. ביזיון!
הנהלה מפגרת,במקום לעשות מחירי כרטיסים שפויים ושבלומפילד יהיה מלא אז הם עושים מחירים הזויים כאלו.. אני בעל מנוי אבל 80 שקל (בלי עמלה) זה הרבה כסף,תחשבו שמשפחה (אמא,בן,ילד) שרוצים לבוא לראות את המשחק ישלמו קרוב ל-600 שקל! פשוט מטורף
גם שערים שנחשבים לכאלה של משפחות (2 ו-13) עולה 250 שקל לכרטיס לכאלה בלי מנוי, 125 לכאלה עם מנוי. פשוט טמטום, מחירים גבוהים מדי.
לצערי לא, אולי שנה הבאה אני עושה. אם אני אקנה כרטיס למשחק הזה אז זה יהיה רק לשער 4-5 כי זה הכי זול אבל עדיין יקר מאוד, יותר מדי יקר.
רק לצורך השוואה - בעונת הצ'מפיונס של מכבי, מכרו לשער 11-12 כרטיס בודד נגד יובה/באיירן/אייאקס, במחיר העומד על 110 שקל(שלוש משחקים, 220 שקל). לעומת זאת, הנהלת הפועל מוציאה כרטיסים לשער 4-5 במחיר 150 שקל? אין בושה. עם כל הכבוד, גביע אופ"א הוא לא צ'פיונס וטוטנהאם לא יובה או באיירן. הנהלת הפועל רוצה לעשות כסף על הגב של האוהדים שלה והיא גם יודעת שיש כמות לא קטנה של אוהדי טוטנהאם בארץ וישלמו כל מחיר כדי לראות את הקבוצה שלהם מגיעה לישראל והיא מנצלת זאת בשתי ידיים. האוהדים צריכים לקוות שהנהלת הפועל תקבל בזמן הקרוב שכל, אחרת בלומפילד לא יהיה מלא וזה רק יפגע בקבוצה.