הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. Number 8 Member

והייתה יכולה להיות הגרלה יותר קלה. כל קבוצה בבית הזה חזקה בפני עצמה, הפועל לא תוכל לעשות הרבה נגד אנדרלכט וטוטנהאם, אולי נגד חטאפה יש לה סיכוי קטן לחזור הביתה עם ניצחון. הפועל חייבת לנצח את אלבורג אם היא באמת חושבת על עלייה. פחות מניצחון נגד הדנים, חלום העליה יתנפץ. השגת חמש נקודות יהיה הישג.

2. Raulito Madridista

לא אהבתי בכלל את ההגרלה שקיבלנו. קשה מידה והקבוצות לא אטרקטיביות. הייתי מעדיף לקבל את באיירן מינכן, טוטהנאם ואתלטיקו בשביל החוויה, רק חבל שהפועל לא יכולה לארח את דרג א' בבלומפילד, לפני ההגרלה פינטזטתי שבאיירן תבוא לבלומפילד עם שלל כוכבייה, גם חבל שאת דרג ג' הפועל לא יכולה לארח, אתלטיקו הייתה באה לארץ זה יהיה נחמד מאוד.
    כמה שהמצב בטוטהנאם לא משהו, בהפועל המצב גרוע מאוד, גם בבלמופילד הם אמורים לנצח. חטאפה קבוצה אפורה אבל הכל ביחס לליגה הספרדית. המשחק נגד אנדרלכט בחוץ והיא אולי נראית קבוצה בינונית, אבל שוב זה בייחס לליגת האלופות שם היא בדר"כ הייתה מפסידה ברוב משחקיה בשלב הבתים.
    לנוכח היכולת העלובה שלנו כרגע אין טעם בכלל להופיע למשחקים, אני מקווה רק לא לקבל בראש, בטח שלא בבית. מה שכן, צריך להגיד תודה שקיבלנו קבוצה מעניינת כמו טוטהנאם בדרג ב', אני בטוח שהקהל יהיה מלא וזה יכניס כסף לקופת המועדון.

Alon Harazi,

זה שאלבורג היא קבוצה דנית זה לא אומר שאוטומטית היא קבוצה קשה, הסטיגמה הזו מטופשת לחלוטין. כל מקרה לגופו ולא סתם הקבוצה הזו היא בדרג החמישי. מה גם שיש לזכור שיש הבדל גדול בין המשחקים בבית למשחקים בחוץ, אשתקד ריינג'רס באה לבלומפילד ונראתה כמו חבורה של דייגים. היא כבשה שער מקרי אחרי טעות של דגו, כל הזמן מסרה לשוער אחורה, ניסתה למשוך זמן והפועל במקום לנצח 2-1 הייתה צריכה לנצח 4-1.
    הפועל ת"א קבוצה איטית מדיי ואין לנו מעבר טוב מהגנה להתקפה, אין קשר 50\50 אמיתי בסגל, שחקני האגף בינוניים וחטאפה אולי בליגה הספרדית לא מבקיעה יותר מדיי, אבל הפועל נגד הרצליה ספגה שניים, אז מקום לאופטימיות אין. זה שהפועל תתבנקר לא אומר שהיא לא תספוג, ובמידה ולוזון ייעלה עם מערך הגנתי ונספוג יהיה קשה לרדוף אחריהם כל המשחק.

3. אלי אוחנה ג'וניור Member

הגרלה מאוד קשה להפועל ת"א .
    אנדרלכט היא קבוצה מצויינת עם ניסיון ענק בזירה האירופאית .
    טוטנהאם קבוצה די ייבשה אך עדיין הכדורגל האנגלי יידרוס את תלאביבים .
    את חטאפה הפועל ת"א לא תתקשה לעבור, למרות שיש לה סגל לא רע בכלל .
    לגביי הקבוצה האחרונה: אין לי מושג מי זו ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx ) .

4. הגבר באדום Member

קשה? קיבלנו את באיירן וגלאטסריי ביחד? נו באמת. המקום השני, ואף ראשון, בקצת מאמץ, הוא לא בשמיים.

5. beitar4ever Member

אתה חי בסרט אה, תיראה זה שיש לכם עבר מכובד באירופה אני מאוד מעריך את זה, אבל תשמע את הרצליה בקושי ניצחתם, ואתה מזלזל לי בקבוצות כמו טוטנהאם, אנדרכלט שהיא קבוצה קבועה בליגת האלופות כל שנה, בחטאפה שהיא בליגה הספרדית ולא משנה באיזה מיקום היא ,זה ליגה ספרדית זה כבר יותר טוב מהליגה שלנו, וגם מאלבורג אתה עדיין לא יכול לזלזל אני רואה את מצבם בליגה ואני רואה שהם במומנטום מצוין, כיום במקום ה-3 ואנחנו כבר ראינו איזה חזקות הקבוצות מדנמרק, דוגמא קופנהאגן, אז אין לך מה לזלזל בהם גם, אני חושב שבסוף אתם תצליחו להשיג את המקום ה-4-3 שזה גם מכובד בשביל קבוצה מהליגה שלנו.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא צריך לקחת את שתי היריבות הקשות ביותר ולהגיד: "הוגרלנו לבית קל כי הן לא באותו הבית שלנו". כמובן שהייתה יכולה להיות הגרלה קשה יותר, אך בהחלט מדובר בהגרלה קשה. כן, עם כמה שקשה לך לקבל את זה הפועל תל אביב היא לא בדיוק ממעצמות אירופה. נכון, היא נתנה מספר תצוגות בהחלט מרשימות, אך מכאן ועד להגיד כי אנחנו מועמדים לסיים במקומות הראשונים בבית המרחק הוא שמיים וארץ.
    אנדרלכט כמו גם טוטנהאם קבוצות הרבה הרבה יותר טובות מהפועל, ועלייה מהמקום השלישי תיחשב כאן להישג גדול.

Last edited by a moderator: Oct 10, 2007
  7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה זילזול...אני לא אומר שאין לכם סיכוי לעלות אבל ככה לא לתת כבוד לקבוצות כאלה..
    אני לא חושב שצריך להסביר מי אלה טוטנהאם וגם לא על אנדרלכט שזה אחד מ-2 המועדונים המצליחים
    בעשור האחרון בבלגיה,קבוצה שנמצאת המון בליגת האלופות.
    ואמנם יכולנו לראות לאחרונה את לבאנטה חוטפת 4 בראש מבארסה אבל עם כל הכבוד לקבוצה
    הזאת יש לא מעט שחקנים מוכשרים כמו מוסטפא ריגה,אינאקי,ריגאנו ועוד..
    יש להם בלם קשוח שיעשה בית ספר לחלוצים של הפועל כמו קיריליו.
    בקיצור קל זה בטוח לא יהיה,מקום ראשון ושני זה יהיה הישג ענק כי זה אומר שתעברו את לבאנטה טוטנהאם
    או אנדרלכט שהם קבוצות לפחות ב-2 רמות מעל הפועל[טוטנהאם בכלל מעל].

אני מקווה בשביל הפועל שכזאת שאננות לא תהיה בצוות המקצועי והשחקנים.

8. בית"רי מלידה Member

השחקנים בהבועל עסוקים בלאכול אחד את השני, וכשהם מתפנים מזה, הם עוסקים בהדלפות לעיתונאים.

אני כבר לא יודע איפה המצב החברתי יותר גרוע, בהבועל או במכבי.

9. אדום עולה בבלומפילד Member

וואי אתה אחד המעצבנים...
    כל הזמן אתה מנסה להכניס ולהקניט נגד הפועל
    אין אצלנו מדליפים, יש אצלנו רק שחקן אחד כזה שידוע מאז תחילת הקריירה שלו כמדליפן סדרתי.
    את שמו אני לא אגיד, אבל תשימו לב שתמיד השחקנים שמדברים עליהם דברים רעים בתקשורת מתמודדים נגדו על מקום להרכב...
    עכשיו זה עובד, שנה שעברה אלו היו ורמוט ודה ברונו שעליהם נפוצו הרבה ידיעות שליליות

וברור שיהיו אצלנו דברים כאלה.. המצב של הקבוצה לא טוב עכשיו וכשיש לחץ יוצאים הרבה דברים שליליים.
    הסיבה שבבית"ר אין הדלפות ודברים כאלה זה בגלל שהקבוצה מצליחה.
    אני זוכר שנה שעברה שהקבוצה קרסה מספינים והדלפות על יוסי מזרחי,ארדילס ודומייהם.
    אז אל תתנשא עלינו! זה תופעה שקיימת בכל קבוצה בישראל.
    ומצבנו עד כמה שהוא רע לא מתקרב למצבה הרע של מכבי... מכבי קבוצה חולה החל מיו"ר ועובר בשחקנים ועד ארגוני האולטראס שלהם.
    לא לשחק טוב מול הרצליה משחק אחד ושיצאו פה ושם הדלפות זה עדיין לא הופך את המצב לגרוע כמו של מכבי

Last edited: Oct 10, 2007
  10. בית"רי מלידה Member

קח, תקרא לבד:

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1178671

ואל תשכח לומר שהתקשורת שמאלנית כשהיא לא נוחה לך.

גם בבית"ר יש הדלפות, אחרת לעיתונאים לא יהיה מה לאכול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

11. אדום עולה בבלומפילד Member

לשחקנים שלנו,לקהל ולתקשורת קל להטפל לעובד.
    הוא מאז ומתמיד נחשב לבעייתי
    אז הוא קצת אוהב לאכול, וגם הקריירה שלו לא ממריאה מי יודע מה ועושה רושם שהוא קצת יותר מדי רגיש.
    בגלל כל הדברים האלה לשחקנים קל להפיל עליו את האשמה כשהמצב קשה.
    כמה ימים לפני זה כולם חיבקו אותו על זה שהעלה את הפועל לאירופה. אותם השחקנים שיורדים עליו עכשיו ואותה התקשורת שהפכה אותו למלך רק לפני מספר ימים.
    בקיצור, הצביעות חוגגת

12. בית"רי מלידה Member

אתה רואה, ענית לעצמך.

בכל קבוצה יש ליכלוכים, חלק דולף וחלק לא.

13. אדום עולה בבלומפילד Member

אתה באת והצגת את זה כאילו הקבוצה שלנו הולכת להתפרק חברתית
    והשוות את המצב שלנו למכבי המפורקת
    זה הכעיס ולא נכון בכלל
    חוץ מזה עיצבן אותי את זה שאתה כל הזמן מקניט נגד הפועל
    אבל בעצם זה לא מפליא.. לפי הסמל מתחת לשם שלך אני רואה שאתה מושפע מהקהל הגזעני שלכם.. אז מה הפלא שבכל הזדמנות אתה מנסה להעליב..

14. בית"רי מלידה Member

אני גזעני? נו טוף...אז אתה באמת לא מכיר אותי.

תעבור על ההודעות שלי, ותראה לי הודעה אחת גזענית.

כנראה שאתה לא הרבה זמן כאן ולא זוכר את המריבות שלי עם אלו ששתקו בזמן שכמה אוהדי בית"ר עשו מעשים מכוערים ופליליים.

מקניט? ככה זה אוהדים, זה חלק מהכדורגל, שכידוע לך אינו קונצרט.

מעבר לכך: אני מצטט כתבות ,לא ממציא ולא משכתב אותן.

15. אדום עולה בבלומפילד Member

אתה צודק אני באמת לא נמצא פה הרבה זמן
    ואם טעיתי לגביך אז אני באמת מצטער
    אני מסכים איתך שיריבות בספורט זה חלק מהמשחק
    ואין לי שום בעייה עם החלק הזה, להפך
    אבל אתה לא יכול לרשום פה הודעות כמו שאתה כותב בפורום של אוהדי ביתר.
    מילים כמו הבועל צריכים לצאת לך מהלקסיקון כל עוד אתה כותב באתר נייטרלי.
    תאמין לי גם אני מקלל את הקבוצה שלך עד צאת הנשמה בפורום של הפועל
    אבל פה הדיונים אמורים להיות אחרת...
    אני לא אומר שיש בעייה עם הקנטות(תראה מה כתבתי בפורום של טוטנאהם)
    אבל תפסיק בבקשה לקרוא לקבוצה הבועל ובכל הודעה שנייה שלך לחפש מה רע אצלנו
    כמו שאני קורא לכם פה ביתר ולא ביטר ואני לא קורא לכם בבונים אז גם אין סיבה שאתה תקרא לנו בשמות.