הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. Gaudi Member

2. Fabio Junior Member

אם הוא היה חותם מוקדם יותר סביר שהוא היה משותף במשחק היום, חבל.

3. King Kenny Member

הבית שלנו באופ"א:
    אנדרלכט
    טוטנהאם
    חטאפה
    אנחנו
    אלבורג

בית סביר שהקבוצה הכי מפחידה זאת טוטנהאם ומזל שנארח אותם. גם נזכה לראות זו שנה שנייה ברציפות קבוצה בריטית גדולה בבלומפילד.
    הבית עביר מאוד ואני לא צופה בעיות מיוחדות (אני כזה נאחס).

4. flash Member

מזל שנארח את טוטנהאם? אם היינו מארחים את חטאפה/אנדרלכט היה לנו סיכוי לנצח לפחות, ולסיים לפני זו שניצחנו.
    קשה להאמין שהפועל תנצח את טוטנהאם בבית או את אנדרלכט/חטאפה בחוץ.. והפועל לא תעבור בלי לנצח אחת מהגדולות.

5. Mehmet Member

הייתי אומר שזה בית די קשה להפועל. טוטנהאם תנצח בבלומפילד, אנדרלכט זה בחוץ, חטאפה אולי בכושר גרוע אבל קשה לי להאמין שזה יימשך כך לנצח, ורק מאלבורג בבית הפועל תוכל להוציא נקודות.

אני מעריך שהפועל תוציא 3-6 נקודות, ספק גדול מאוד אם זה יספיק לעליה לשלב הבא.

6. Leicester Haifa Member

אנדרלכט וטוטנהאם קבוצות טובות בהרבה מהפועל ת"א. צופי הליגה הבלגית יכולים להגיד לכם שכושרם הנוכחי של אנדרלכט מראה על עלייה, במיוחד באיצטדיון הביתי שלהם.
    טוטנהאם כאמור הכי מפחידה בבית. היה יכול להיות יותר קשה, אבל גם ככה קשה.
    חטאפה קבוצה טובה, במיוחד בבית, והשנה היא מגמגמת. אפשר לנסות להפתיע אותם.

אלבורג (ידועים לחלק ממכם כ-AaB) - קבוצה ששיחקה בליגה הדנית וסיימה במקום ה-3, קבוצה מצוינית שמשחקים אצלה שחקנים כמו דני קליף שחקן נבחרת ארה"ב, לינסון השבדי וגם אנדראס יוהנסן, תומס אגוסטינסון שמתנשא ל-1.92 הוא החלוץ שלהם, ומיליונר שרכש אותם הקיץ הביא אליהם שני כוכבי נבחרת דרום אפריקה : בנדיקט וילאקאזי וסיאבונגה נומבמנת'. שניהם הגיעו מאורלנדו פיראטס.

בית די קשה, אבל אפשר לעשות משהו, במיוחד נגד חטאפה ואלבורג. אלבורג היא לא הקבוצה לזלזל בה.

Last edited: Oct 9, 2007
  7. King Kenny Member

שאמרתי מזל שנארח טוטנהאם, התכוונתי לזה שאם כבר טוטנהאם, אז מזל שנארח אותם ולא הם אותנו.
    דווקא 3-6 נקודות יכולות להספיק לעלייה לשלב הבא, תזכור ששלוש קבוצות עולות וגם שנה שעברה עלינו עם חמש נקודות אם אני לא טועה.

אנדרלכט לא מפחידים אותי בכלל, ניצחנו כבר קבוצות יותר טובות מהם, כך גם חטאפה וטוטנהאם, שחושבים על זה רק קבוצה אחת הפחידה אותי בהגרלה ושמה היה באיירן.

Last edited by a moderator: Oct 9, 2007
  8. Leicester Haifa Member

תשמע,
    אני כאחד שצופה בליגה הבלגית באופן קבוע יודע על מה אני מדבר.
    הם לא סתם מדורגים ראשונים בדרג, הם קבוצה שהגיע בשנים האחרונות באופן קבוע לצ'מפיונס, זה לא סתם.

אנדרלכט ינצחו את הפועל. אל תעשו מהפועל משהו, כי תכלס', הם מאוד אנדרדוג בבית הזה.

9. King Kenny Member

אולי הם ינצחו, אולי הם לא, שום תוצאה לא תפתיע אותי.

נ.ב- אולי לא שמתם לב לזה, אבל אני אחד הבחורים הכי אופטימיים שאני מכיר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. kfiros Member

כבר אמרתי. הגרלה סבירה ביותר

טוטנהאם וחטאפה לא מתכוונות להשקיע במפעל הזה, במקרה של טוטנהאם יש אפילו את הבונוס של לארח בבלומפילד.
    אאלבורג קבוצה לא רעה בכלל, טיפה טובה יותר מהפועל אפילו. למרות זאת, המשחק יערך בארץ ואני מאמין שאפשרי לסיים את המשחק עם תוצאה יפה.

אנדרלכט אכן קבוצה שלא נוכל לנצח ואני קונה תיקו מולה בשתי ידיים.

11. Leicester Haifa Member

מה שדי חשוב זה האטרקטיביות.
    טוטנהאם קבוצה מאוד אטרקטיבית כמובן, אלבורג גם תצליח למלא את בלומפילד, אבל זה רק בגלל שאוהדי הפועל ילכו לכל משחק אירופאי.

במידה ואהיה אופטימי, הפועל ילחצו תיקו בבלגיה, תיקו מול טוטנהאם, וינצחו את חטאפה במשחק ענק ואת אלבורג.

בפסימיות, אני רואה תבוסה ביתית כואבת ביחד עם קריאות "תתפטר" ללוזון גנד טוטנהאם, יציאה בשן ועין נגד אנדרלכט, הפסד מינימלי בחטאפה, ושער הפסד בדקה ה-89' נגד אלבורג.

מהבחינה המציאותית ? הפסדים לטוטנהאם ואנדרלכט. במקרה הטוב תיקו נגד חטאפה. אלבורג הקבוצה היחידה שלדעתי אפשרי להוציא ממנה משהו. כרגע אלבורג היא הקבוצה הכי פורה בליגה, עם 26 שערי זכות. ראדה פריקה השבדי הוא כרגע מלך השערים עם 7 שערים, בנוסף לזה הם הצליחו בליגה לנצח את קופנהאגן 3-1 בפארקן.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חולק על אלו שאמרו כאן שההגרלה קלה, היא לא קלה ובטח שהפועל לא פייבוריטים לעלות אל השלב הבא. גם הגרלה סבירה היא לא, היא הגרלה בהחלט קשה.
    אלו שבטוחים כי המשחק מול אלבורג הוא 3 נקודות בטוחות שיחשוב פעמיים. קודם כל היא קבוצה דנית, שהאחוזי ההצלחה שלנו מולן ידוע לכולם. נוסף על כך מדובר בקבוצה כמו, שציינו כאן לפניי, שניצחה את קופנהאגן בביתה כאשר היא כובשת שם שלושה שערים. זאת קבוצה לבטח טובה יותר מהפועל.
    דווקא טוטנהאם, שאולי נראית קבוצה המאיימת ביותר,היא זו שלדעתי הפועל תצליח להוציא ממנה לפחות נקודה. הפועל תתגונן ברוב שלבי המשחק מה שיאפשר לה לצאת למתפרצות, שגם יניבו לשערים בסופו של דבר. בלומפילד מלא (ואין ספק שיהיה מלא) ייתן דחיפה אדירה לשחקנים האדומים.

אם יש מגרש נוסף שלהפועל יש סיכוי סביר להוציא ממנו נקודה הוא במגרש של חטאפה, שלמרות שהמשחק נערך בספרד, הפועל עם שיטת משחק נכונה בהחלט מסוגלת לחלץ תיקו.

היריבה הקשה ביותר לטעמי היא אנדרלכט הבלגית. במגרשה הביתי היא קבוצה פשוט נפלאה, כזו שקשה מאוד להתמודד מולה, ולדעתי תיקו ייחשב כאן כהישג גדול.

הערכה שלי היא שהפועל תצליח להשיג כ 4 נקודות בשלב הבתים, אם זה יספיק לה על מנת להעלות לשלב הבא נצטרך לחכות ולראות.

13. King Kenny Member

איפה ראית כאלה שאמרו שההגרלה קלה?

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

גם סבירה היא לא.
    מדובר בהגרלה קשה.

נ.ב בואו נעביר את הדיונים על ההגרלה של הפועל לדיון שמיועד בדיוק לשם מטרה זו.( דיון הישראליות באירופה למי שלא הבין..)

15. King Kenny Member

הגרלה קשה היא לא, תסתכל על זה ככה, יכלה להיות לנו הגרלה הרבה הרבה יותר קשה.