לא. אתה ראית משחקים של הפועל העונה שאתה מדבר? דרכו עובר כל המשחק של הפועל. "אפילו" אלבארז המהולל שלכם היה צריך לכסח אותו, ובכל זאת הוא עשה לו בית ספר. נגד שירוקי הוא היה מצוין עם שני בישולים ועוד מעורבות גדולה בגול השני, נגד נתניה הוא היה מצוין ונגד בית"ר הוא היה אדיר עם בישול אחד.
תן לזנדברג את שירוקי הוא גומר עם שלושער ועוד 3 בישולים, מה זה שירוקי? בליגה הלאומית אצלנו הם לא מסיימים מעל מקום 9, זה דוגמא לכושר? זנדברג גם בכושר הלא טבו שלו במשחק נתון יכול לגמור משחק מה שדגו גם בכושר המהולל שלו כיום לא מסוגל. בקשר לכריס: אני מחכה למשחק הבא מולכם ואז נראה איך תדבר.
אתה מחליט להתעלם מהמשחק נגד נתניה והמשחק נגד בית"ר. הרי הכי קל זה לזלזל בקבוצה שבישראל הייתה ללא ספק בליגת העל, אבל לזלזל זה הכי קל.
את המשחק נגד נתניה לא ראיתי ומול בית"ר, האמת לא ראיתי אותו עושה שום פעולה שגורמת משחק, אולי מלבד המסירה לג'וניור שהיה בנבדל ברור, אבל לכל אחד יש הברקות פעם ב- X משחקים. סה"כ באופן כללי ברוך דגו שחקן הרבה פחות טוב ממיכאל זנדברג, ההחלטה של קשטן היא יותר ממוצדקת וששחקני הפועל לא יתערבו בהחלטות המקצועיות וכל שכן לא יגידו שמתעלמים מהם כי אלו שטויות.
זנדברג טוב מדגו בהרבה, אך כרגע בכושרו הנוכחי הוא לא מועיל יותר מדגו, אולי אפילו פחות. ובנוגע לשירוקי, כמו שתומר אמר נורא קל לך לשפוט אותם בגלל שהם לא בארץ. מעניין מה אתה ועוד הרבה חברים כמוך אמרו כשידיעות אחרונות דירגו את שירוקי כקבוצה טובה מלירייה וארצ'יאספור. זה לא ששירוקי גרועים, זה פשוט שהפועל יותר טובים. לפי הנתונים שהיו לפני המשחק היה אפשר לדרג את שירוקי במקום החמישי (מבחינת רמה) בליגה שלנו ואולי אפילו הרביעי, אך הפועל יותר טובים ועלו במוטיבציה גבוהה.
בגדול, זנברג יותר טוב מדגו, אבל נכון לעכשיו דגו פתח את העונה ונמצא בכושר מצוין, דבר שאי אפשר להגיד על זנברג. לא הייתי מתנגד לראות אותו בסגל לאנגליה, אבל עכשיו זה כבר היסטוריה.
הבעיה היא שדגו כמעט כל עונה פותח מצוין, ואז שוב מדברים על פריחה מחודשת ואולי זימון לנבחרת. אבל אז מגיעות הנפילות, מקווה בשבילו שהפעם המצב יהיה שונה.
הוא היה אדיר בלקחת כדור ולשחק אותה ליונל מסי או רונאלדיניו, בסה"כ הכללי עם כל הכדרורים שלו והיכולת "האדירה" שלו מול בית"ר הוא לא הצליח להוביל את הפועל לניצחון. לא הייתי עד לחלק הזה ואם כן אז היה לי רק דבר אחד לומר וזה: שטויות. כל קבוצה טורקית ב-2 הליגות הראשונות היא קבוצה טובה יותר מרוב הקבוצות בבוסניה, וליירה קבוצה מהליגה הפורטוגלית הבכירה גם כן טובה ממנה בלפחות 3 דרגות.
הפועל ת"א: אסולין איחר ולא הורשה להתאמן המאמן גיא לוזון הורה לחלוץ להישאר בחדר ההלבשה עד תום האימון. צפוי להיקנס ב-2,000 שקלים, בהתאם לתקנון עליו חתמו השחקנים http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=25252&lang=he
עוד מעט ספורט 5 יתחילו לפרסם מה כל קבוצה אוכלת לארוחת צהריים. למי אכפת שהוא אחר, כל הכבוד שהוא נקנס אבל למה לדווח על זה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
חחחח אם זה היה קורה לאיזה שחקן בבית"ר ירושלים זה היה תופס 2 עמודים בעיתון ולאחר יום היו רושמים את אודות הקריירה שלו.
שימשיך לאחר וימשיך להיות מושעה והכי חשוב שימשיך לא לפגוע. בקשר לתקשורת - הם ימכרו את אחותם כדי למלא שורות בעיתון או באתר.