הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. itzik zohar #20 Member

להוסיף עוד משהו: שכחת את המקרה עם אסי רחמים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    מה זה מבחינה מקצועית? יעני מבחינת כדורגל? תגיד לי שאתה צוחק

2. Don Joan Roman Member

מבחינת איך שהם נראו במשחק זה היה בושה וחרפה, שלוש בעיטות מסכנות לשער, אז נכון קצת הגזמתי עם ההשוואה לאנדורים אבל שירוקי קבוצה חלשה מאוד שבליגה הראשונה שלנו נאבקת כנגד הירידה.

3. Apu Member

מנהלים :aaaprot:

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם אין לך מה לרשום, אל תרשום כלום.

5. Fabio Junior Member

יש לי הרבה כבוד לקהל של בית"ר, אך אני חייב להגיב להודעה שלך; הקהל שלנו לא נאור, אך אם הייתה ליגה לאירועים מגונים מצד אוהדי קבוצות בישראל (הזוכה- הקהל שביצע הכי הרבה אירועים מגונים), הקהל של הפועל לא היה מהווה לקהל של בית"ר אתגר.
    התקשרות יותר מתעסקת בבית"ר אבל ממש לא מפלה אותה. ריב קל בין השחקנים אצלכם תופס כותרת בעיתון, כשאם זה היה בכפ"ס או בקריית שמונה לדוגמא זה בכלל לא היה נכתב.
    למה כל זה? כי בית"ר יותר מעניינת אנשים מאשר קבוצות אחרות. בגלל הסיבה הזו, ובגלל שמספר האירועים המגונים שעומדים מאוחריו אוהדי בית"ר אפשר לספור על כל הידים של האנשים שמתכננים לבוא לאירוע ווליום כינרת, וזה עוד לא כ"כ יספיק - התקשרות מבליטה יותר אירועים שהקהל שלכם משתולל, ובדוגרי, יש לה הרבה עבודה.

6. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    אין מילים, ביטאת את מה שאני חושב כבר המון זמן.
    האמת שאני בכלל לא הבנתי למה אוהדי הפועל ת"א כל כל מופתעים מהביקורת של התקשורת כלפי ההתפרעויות שלהם, אבל הסברת(והזכרת) בדיוק את הסיבה - הם היו כל כך רגילים לליטופי העיתונאים שכאשר הם אשכרה לא יכלו כבר לטאטא את הגועל של אוהדי הקבוצה, אותם אוהדים(אני לא מתכוון כמובן להכליל,לכל הקופצים) לא ידעו מאיפה בא פתאום גל ההאשמות הזה(שכמו שאמרת,היה חמור בהרבה הרבה,ושוב - ה-ר-ב-ה יותר אם זו הייתה בית"ר, או מכבי ת"א/חיפה). אין לי שום צל של ספק שההמולה סביב המקרה מוצדקת.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/07
  7. Fabio Junior Member

הפועל ת"א: העצורים הורחקו ממשחקי הבית
    הנהלת המועדון הודיעה ששני האוהדים שהיו מעורבים בהשלכת האבוקות בבוסניה, לא ייכנסו לבלומפילד ופנתה גם להתאחדות בבקשה למנוע כניסתם מיתר המגרשים
    http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.24220.html

8. Don Joan Roman Member

ברור שהוא לא היה מהווה אתגר: כי רפרטואר הדברים הרעים שהוא עשה חוצה את הרפרטואר של בית"ר ירושלים שהקהל שלה מופלה לרעה רק בגלל שהוא כביכול בא משכונות המצוקה.

פה אתה כבר נוגע ברובד אחר של התקשורת ואשמח לבוא איתך לדיון התקשורת ולהתווכח איתך האם זה טוב או רע הסיקור הזה של התקשורת.

נניחש זה נכון, מה זה קשור למה שאמרתי?
    אם אני עושה משהו רע? שיבקרו אותי, שיענישו אותי, תפאדל, על טעויות משלמים ארין מה לעשות.
    אבל שיעשו אותו הדבר כלפיי אוהדי הפועל ת"א.
    הקהל שלי פורץ למגרש? אוקיי מגיע לי עונש כי אני חלק מהקהל.
    אז שהקהל של הפועל קיבל עונש בגלל שהוא כותב שירי נאצה לשחקן כדורגל ומסית נגדו, הסתה שיכולה להסתייםב רצח.
    אני הכתי שופט? שהפועל יענשו על זה שהםש רפו את האוטו של נימני, שיגנו אותם.

אני לא רוצה כלום מלבד יחס הוגן ופייר ואת זה אי אפשר לקבל מהתקשורת האדומה שמגנה תמיד בכל מצב ובכל סיטואציה על הקהל "הנאור" שמלבדו "נאור" הוא גם פאתטי בנסיונות שלו להאשים (שוב) אוהדים של קבוצה אחרת במעלליהם.

9. Fabio Junior Member

אתה חושב שמפלים אותכם בגלל שהקהל שלכם בא משכונת מצוקה? נו באמת..
    ואני לא מבין, מה אתה נותן דוגמא אחת על מה שקרה לאוטו של נימני? למה לזרוק בננות על דגו זה טוב?
    הקהל שלנו יותר מעודד מאשר מקלל בהשוואה לקהל של בית"ר, ואני חושב שהתקשרות מחמירה עם בית"ר כשהקהל שלה יוצר עוד אירוע אלים, כי מספר האירועים האלימים פיזית ומילולית שהקהל של בית"ר אחראי לו גדול בהרבה ממספר האירועים האלימים שהקהל של הפועל יצר, ויש כאלה, אבל שוב, לא כ"כ הרבה כמו מספר האירועים שהקהל של בית"ר עומד מאחוריו.
    חוץ מזה, איפה ראית שהקהל של הפועל מאשים קבוצות אחרות בזריקת האבוקות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/8/07
  10. אלי מתחן Member

זה לא קשור לשום דבר מלבד לעובדה שרוב הכתבים אוהדי הפועל.

11. Fabio Junior Member

"אופ"א לא צריכה להשעות את הפועל ת"א, מגיע להם לעלות"
    מאמנה של שירוקי, איביצה ברבריץ, מקווה שהאדומים לא ייענשו בעקבות התנהגות אוהדיהם ("דברים כאלה קורים, הם טובים מאיתנו"), בניגוד לאחרים במולדתו: "התקשורת בבוסניה כבר מחפשת דוגמאות מהעבר"
    http://www.sport5.co.il/Articles/Article.401.24249.html
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

12. הפועל אשקלון Member

העונש שצריכים לתת להם לדעתי זה כמה משחקי רדיוס בגביע אופא
    לא צריך לתת להם הפסד טכני או להרחיק אותם כי מה הם אשמים כל האוהדים שלא עשו כלום והקבוצה ?
    כמה משחקי רדיוס במפעל הזה ואולי בנוסף לזה קנס

אני עדיין לא מאמין שהפועל ת"א משחקת בגביע הזה ולא אשקלון...

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/07
  13. King Kenny Member

חלאס להתבכיין, "התקשורת אדומה" ההתאחדות אדומה", כל העולם נגדכם.

14. Fabio Junior Member

אופ"א: שירוקי תועמד לדין לצד הפועל ת"א
    הקבוצה הבוסנית תואשם בהשלכת חזיזים ובארגון לקוי, האדומים יתנו את הדין על התנהגות אוהדיהם במשחק שהופסק. הדיון - ב-27 באוגוסט, לפני הגומלין
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439887,00.html

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהקדמת הדיון של אופ"א מבשרת רעות להפועל תל אביב. לטעמי, אופ"א רוצה למנוע את המשחק השני, שעתיד להיות חסר חשיבות אחרי ההחלטה. נחכה, נראה ונחזיק אצבעות. הפועל תל אביב היא כרגע הנציגה הבכירה שלנו בין הנציגות האירופאיות.