הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. Raulito Madridista

בשעה טובה, קיבלתי היום את המנוי שלי לעונת 08\2007, אני מאוד מתרגש ואני גם אלווה את הקבוצה במשחק הרדיוס נגד בית"ר ירושלים שייערך בהרצליה. אני מאוד מקווה שמה שהיה נגד בני יהודה בגביע הטוטו לא יחזור על עצמו, כי נראינו באמת גרוע ואני מקווה שזה לא הכיוון שאליו הפועל ת"א הולכת העונה. אני מאמין מאוד במאמן שלנו, גיא לוזון, אך חושב שהסגל שלנו לא מספיק טוב והסגל של בית"ר ירושלים, מכבי חיפה ומכבי ת"א טוב יותר. אין לנו מספיק קשרים יצירתיים וחלוצים, גם ההגנה היא סימן שאלה.

אני שמחתי לראות שהפועל מתעניינת בבן-שושן, רק אני לא חושב שהוא יבוא, אין סיכוי, גם לא בטוח שמה שהיה רשום בעיתון ידיעות אחרונות זה רציני. אני חושב שאין לנו קשר אגף אחד אמיתי ומסכים עם המשתמש Boateng, הפועל לא יכולה לגמור עונה במיקום טוב עם הקשרים שיש לה כרגע לצדדים. לדעתי, הפועל הייתה חייבת לרכוש את דוד רביבו מאשדוד ולהראות קצת יותר רצינות בנוגע אליו. חבל ששום דבר לא התקדם עם עמרי אפק, למרות שלדעתי הוא לא יכול לשדרג את הקישור שלנו יותר מדיי.
    תארו לכם מצב כזה: לדוגמא ראובן עובד עייף ורוצה להתחלף, אך אבדי פצוע וברוך דגו בהרכב באגף השני, אין לנו מחליף במקרה של פציעה.

T.m, תבין דבר אחד, זה לא שמשחקים פה בשכונה וזה משחק ראשון, אז אתה אומר"נשחק בינוני" ואחרי שאתה מפסיד אתה אומר"אני עושה את ה'אמיתי שלי' ומשחק הכי טוב שאתה יכול. ברוך דגו מאוד רוצה להוביל את הקבוצה לתארים, להיות מנהיג ולהציג יכולת טובה, יכולת שמתקרבת לאותו דגו, שחקן העונה של 03\2002, אך הוא נפגע במהירות, הוא חסר ביטחון כל הזמן ויש מקרים ששחקנים לא מצליחים לחזור לעצמם גם בגיל צעיר. אני אישית לא חושב שנראה מדגו דומיננטיות, אלא מסירה יפה פה וגול שם, זו אגב גם השערתי לגבי ראובן עובד, שלא משנה כמה הוא מוכשר, הוא שמן, כבד ולא מתנהג כמו ספורטאי. לדעתי, שירזי הוא אבא לשחקנים שלו והוא לא יכל להעמיד את ראובן עובד במקום, מה שלוזון כן מסוגל, נקווה לטוב בקשר לזה.
    אבדי לא הראה שום קשר לענף ב-90 הדקות שלו באגף. הוא נמרץ מאוד ויש לו כושר גופני, אז אולי הוא מתאים לשחק כקשר 50\50. אני מפחד שהוא חושב רק על המצב של בנו ולא באמת מעניין אותו להצליח.
    סרור לא שיחק מעולם כקיצוני, הוא קשר 50\50 ולטעמי הוא דומה לעידן טל במשחק שלו. הוא באגף לא יעשה את השינוי, אלא אם כן הקבוצה תשחק במערך של 4-3-3, מה שלא ייקרה כי אין לנו שני שחקני אגף מספיק טובים, אין לנו את יצחקי וזנדברג לדוגמא.
    אגב, אבדי ממש לא פיזי, מעיפים אותו עם הגוף ואין לו סיכוי נגד רוב ההגנות בארץ בכדורי גובה.

תומר, אני הייתי במשחק ואני לא מבין על מה אתה מדבר. הוא סיפק כל המשחק הרמה וחצי וגם הן לא היו מבריקות מדיי. בקשר לתנועה שלו עם הכדור, הוא מבולבל ומסורבל. אני לא מבין מאיפה העידוד שהשגת בקשר אליו.
    אני דיי פסימי בקשר אליו, בכל אופן,
    שוב, נקווה לטוב.

2. King Kenny Member

אתה ראית מהאיצטדיון את אותו דבר שאני ראיתי מהטלוויזיה, אבדי הראה שיש לו כדורגל ב20 דקות- רבע שעה האחרונות של המשחק עם כמה הרמות יפות, מסירות יפות וחילוצי כדור. מודה שטיפה הגזמתי, אבל הוא היה באותן דקות לא רע בכלל, כמובן שהוא צריך להראות יכולת יותר טובה, אני לא אומר שלא.
    הבעיה שלו ברוב המשחק הייתה שהוא ניסה כל הזמן מסובך ולא הלך על פשוט, מה לעשות כנראה הוא רגיל לרומאריו בחוד.
    לגבי התפקוד שלו, לדעתי הוא צריך להיות באמצע עם נטייה קלה ימינה.

3. Raulito Madridista

מוני הראל: ננצח את בית"ר ירושלים בשבת

יו"ר הפועל ת"א, מוני הראל, מאמין מאוד בקבוצתו למרות ההפסד המביש לבני יהודה בגביע הטוטו בשבת שעברה, כאשר הקבוצה מיעטה להגיע למצבים ושיחקה כדורגל גרוע. מחר, תמתין הפועל ת"א לבית"ר ירושלים במפגש צמרת ראשון העונה והראל בטוח כבר שקבוצתו תנצח את אלופת המדינה, שהרשימה בשני המשחקים נגד קופנהאגן, אך נכשלה בסופו של דבר והודחה מאירופה.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg762193.Xxx\

"מול בני יהודה שיחקנו גרוע, אך אני יודע שיש לנו קבוצה טובה מאוד ומאמין בשחקנים. שהכל ייתחבר, הפועל תרוץ בצמרת ללא ספק. קשה לי לראות שהשחקנים שלי לא משחקים טוב, אך הכל אמור להשתפר, אנחנו רק בתחילת הדרך", אמר הראל.
    לגבי המשחק נגד בית"ר ירושלים, ציין הראל:" אני תמיד רוצה לנצח ומאמין שננצח את בית"ר ירושלים. אני מאמין בשחקנים של הפועל ת"א. לבית"ר יש קבוצה מצויינת והם משחקים מצויין, אך אנחנו רוצים לנצח כל קבוצה ואני מאמין שנעשה את העבודה מולם".

עומרי אפק מקושר כבר זמן רב להפועל ת"א, אך הסיכויים שלו להגיע שואפים לאפס כעת, לאחר ששותף במשחק נגד קופנהאגן בליגת האלופות והוא לא יוכל לשחק בגביע אופ"א, במידה ויעבור להפועל ת"א. מוני הראל אמר בקשר אליו:"עמרי אפק בכלל לא על הפרק".
    ידוע כי המאמן גיא לוזון מחפש עוד קשר. הקבוצה הייתה לא רחוקה לפני כחודש לצרף את דוד רביבו, אך בסופו של דבר זה לא יצא לפועל.
    בקבוצה מאמינים כי היכולת הירודה בשבת שעברה, הייתה עקב היעדרותם של שחקנים משמעותיים כמו יגאל אנטבי ששבר את אפו באימון אך יישחק נגד בית"ר, מזואה אנסומבו שהיה חולה וגבריאל דוס-סאנטוס שלא שיחק.
    נראה כי הופעת הבכורה של פאביו ג'וניור תידחה והוא לא יהיה בסגל של לוזון למשחק מחר.

4. Fabio Junior Member

1. האם ראית שכתבתי פעם "נשחק בינוני"?
    לא שאני אומר שלא צריך שחקן אגף ימני, (פורסם היום בידיעות אחרונות שלוזון רוצה מאוד קיצוני ימני ואפק עשוי להגיע, בהפועל רוצים מאוד את בן שושן אך הסיכוים שיגיע קלושים מאוד) התכוונתי שאם בן שושן יגיע אני אשמח מאוד, אך הסיכוים שהוא יחליף את אבדי באמת הקיצוני ימני בהרכב ואבדי ירד לספסל, קלושים, כי לא שילמו עליו סתם כ"כ הרבה כסף.... וככה חבל מאוד שבן שושן יתייבש על הספסל אצלנו.
    2. הבעיה העיקרית של דגו היא חוסר ביטחון, חוסר ביטחון שנובע מהקלות של אוהדי מכבי ת"א לעבר כוכבם לשעבר. לוזון יכול להחזיר את דגו לעברו, לטעמי כל מאמן מסוג של קשטן (לוזון לפחות מנסה להתחקות לו) יכול להוציא משחקן טוב במשבר את המיטב.
    3. אני בספק רב אם החליטו להחזיר את סרור שישחק כקשר 50/50 במרכז, כל עוד משחקים במרכז השדה (קשרים אחוריים, התקפיים ו50/50) באדיר, אנסומבו, נאתכו, (שרוצים לשתף אותו הרבה העונה בגלל יכולתו הטובה) אבוטבול ודגו שאמור להתנדנד בין המרכז לאגף. לוזון הצהיר שהוא בונה על סרור. יכול מאוד להיות שלוזון רצה לתת לפעמים לעובד לשחק במרכז כקשר התקפי על חשבון באדיר שאמור לשחק כקשר אחורי או כקשר 50/50, ולתת לסרור לשחק במרכז (זה ההרכב המעודף עליי);
    ---------- --אניימה-----------
    --אנטבי-----דואני---דוס סנטוס----בונדר/מנצור
    ----------אנסומבו (קשר אחורי)-----עובד (קשר התקפי)------
    --סרור--------------------------------אבדי--------------
    ------------ג'וניור-------------------אסולין-------------

5. Don Joan Roman Member

אפק יכול להשתתף במדי הפועל במשחק גביע אופ"א כי הוא שיחק עם בית"ר במוקדמות ליגת האלופות ולא במוקדמות גביע אופ"א, הראל סתם מנסה להאכיל אתכם לוקש, גם הוא יודע שעומרי אפק אמר להפועל ת"א "לא" חד משמעי ושהוא רוצה להמשיך בבית"ר ירושלים.

6. אלי מתחן Member

הוא לא יכול זה לא משנה באיזה מפעל הוא משחק.

7. Don Joan Roman Member

בשנה שעברה הוצא חוק ששחקן ששיחק עם קבוצה במוקדמות ליגת האלופות יוכל לשחק עם אחת כזאת בגביע אופ"א, ואחד ששיחק במוקדמות אופ"א יוכל לשחק עם קבוצה בצ'מפיונס ליג.
    עד כמה שאני יודע הוא עדיין קיים.

8. Fabio Junior Member

לפי ידיעות אחרונות, פאביו ג'וניור צפוי לשבת על הספסל ביום חמישי מול שירוקי משם שעדיין לא הגיע לכושר הגופני המתאים, ולא רוצים לסכן אותו. מחר הקבוצה תמריא לבוסניה, ועף אף שלוזון רוצה מאוד לראות קשר קידמי בקבוצה, אין התפתחות בין אפק/בן שושן להפועל.

9. Fabio Junior Member

אסולין: "המטרה שלנו ברורה, להגיע לשלב הבתים באופ"א"
    הפועל תל אביב ממריאה לקראת המשחק בגביע אופ"א בחמישי מול שירוקי. גיא לוזון: "אסור לשכוח שהמפגש הזה יוכרע רק בסיכום שני משחקים". היו"ר מוני הראל מודאג: "אין קבוצות חלשות בשלבים האלה באירופה"
    http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.24023.html
    שער לרפואה
    אחת הסיבות שאבדג'י העדיף את תל אביב על ריו דה ז'נרו היא רובסון, בנו בן ה-6, שחלה בלוקמיה לפני 3 שנים ונותר משותק בפלג גופו התחתון. "החיים שלנו בידי הרופאים בישראל", אומר קשר הפועל.
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=24003&lang=he

Last edited by a moderator: Aug 14, 2007
  10. Raulito Madridista

ליאור אסולין:"שלב הבתים יהיה הישג"

הפועל ת"א ממריאה הערב לבוסניה לקראת המשחק הראשון שלה במסגרת אירופית העונה, נגד שירוקי בסיבוב השני של גביע אופ"א, שייערך ביום חמישי. בהפועל ת"א מאמינים שניתן לשחזר את ההישג של שנה שעברה - להגיע לשלב הבתים ואף לעבור אותו(הקבוצה הודחה דאז על ידי ריינג'רס. היא ניצחה בבלומפילד 2-1 אך הובסה 4-0 בגלאזגו).
    בהפועל מאוד רוצים להצליח גם השנה באירופה ומאמינים ששני ההפסדים בגביע הטוטו לא משקפים את יכולת הקבוצה.

"המטרה שלנו היא להגיע לשלב הבתים, מבחינתנו אם נעשה את זה, אז זו תיהיה הצלחה עבורינו", אמר ליאור אסולין, שגם נשאל לגבי היכולת החלשה של הקבוצה בגביע הטוטו(שני הפסדים, שלושה שערי חובה ואף שער זכות).
    "אנחנו מוכנים למשחק, המאמן גיא לוזון עובד איתנו על הליקויים. יש לנו קבוצה טובה והפועל ת"א מוכנה למשחק. גיא הראה לנו קלטות שלהם, אך פרט לזאת אנחנו לא יודעים עליהם יותר מדיי. בגביע הטוטו לא הצגנו את היכולת האמיתית שלנו ואין לכך שום השלכה לגבי ההמשך", סיים אסולין.

http://images.one.co.il/images/d/dmain/nz/gg766168.Xxx

המאמן גיא לוזון שמדריך בפעם השנייה קבוצה באירופה(קודם עשה הישג עם מכבי פ"ת שהעפיל לשלב הבתים), ציין שהוא אינו מתרגש. "אני לא מתרגש ואין סיבה שזה ייקרה. לפני המשחק בטח אתרגש. הפועל קבוצה טובה יותר משירוקי וברור שאנו רוצים לעבור שלב. המשחק ביום חמישי לא ייקבע, לפי הניסיון שלי, כל תוצאה אפשר להפוך בבית ואנחנו מקווים שנשיג שם תוצאה טובה. ההרכב הכי טוב שלנו יישחק ואני הפקתי לקחים מגביע הטוטו ואשנה את שיטת המשחק".

סוכנו של ראובן עובד לא מרוצה מהיכולת שמפגין השחקן בהפועל ת"א. עובד שעלה לשחק במחצית השנייה במשחק נגד בית"ר ירושלים, היה כבד, לא מעורב ושיחק בלי חשק. "תתחיל להילחם ולהראות שמגיע לך לשחק בקבוצה כמו הפועל ת"א", אמר הסוכן לשחקן. ראובן עובד שהסתפר לפי בקשת המועדון, אך עדיין נותרו עליו כמה קילוגרמים מועדפים, אמר:"הסוכן ממש הטריף אותי, הוא אמר לי לרוץ ללא הפסקה, לעשות הגנה, להשקיע ולרדת לגליצ'ים".

מוני הראל בטוח שקבוצתו תעבור את שירוקי. "הפועל תל-אביב קבוצה טובה יותר, היכולת שהצגנו בגביע הטוטו לא קשורה. אני לא חושב שמה שהקבוצה הראתה עד עכשיו, זה מה שיהיה שם. אנחנו נעבור את שירוקי בעזרת השם ובעזרת היכולת. אני בטוח שאפשר לשחזר את ההישג שלנו משנה שעברה. אני לא מזלזל בשירוקי, היא לא קבוצה חלשה כי אין דבר כזה 'קבוצה חלשה' באירופה, אך אנחנו חייבים לעבור ואומר את זה לשחקנים שלי ב-48 שעות שיש לי איתם לפני המשחק".

* החלוץ פאביו ג'וניור שלא שיחק נגד בית"ר ירושלים, ייאלץ לחכות ולא יערוך את הופעת הבכורה שלו במדים האדומים במשחק מחרתיים. לוזון עדיין לא רוצה לסכן אותו. ג'וניור ייצא עם הקבוצה לבוסניה ויערוך את האימונים כמו כולם בשביל להיכנס לכושר משחק, דבר שעדיין אין לו, אך לא ישותף אפילו לא בדקה אחת במשחק.
    אם לא יהיו בעיות, הוא צפוי לשחק במחזור הראשון בליגת העל, נגד מכבי נתניה בקופסא, ביום ראשון.

11. Fabio Junior Member

הפועל נחתה בקרואטיה ועושה דרכה לבוסניה
    הפועל תל-אביב נחתה בדקות אלו על אדמת קרואטיה, וכעת עושה את דרכה לבוסניה, לעיר מוסטאר. אוהדי הפועל שרו לאורך כל חמשת שעות הטיסה. גיא לוזון, שידריך את הקבוצה מהיציע עדיין מתלבט בין ברוך דגו בקישור לבין סבג בהתקפה.
    http://red-fans.com/Article.asp?id=226
    רפי כהן ידריך את הפועל במשחק נגד שירוקי
    עוזרו של גיא לוזון, רפי כהן, ידריך את הפועל תל אביב במשחקה נגד שירוקי הבוסנית ביום חמישי, בשל הרחקתו של לוזון לשני משחקים במסגרת גביע אופ"א. השחקנים אמורים לנחות בערב בדוברובניק, שבקרואטיה ולהמשיך משם לבוסניה.
    http://red-fans.com/Article.asp?id=225
    שאלה: יקיר לוסקי לא הושאל להפועל פ"ת? כי לפי ONE, לוסקי פשוט לא אלה על המטוס יחד עם שחקני הפועל.
    http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=97176&bz=5

12. King Kenny Member

נקווה שרפי כהן יצליח לנהל את המשחק ברמתו של לוזון, למרות שכשהוא אימן את הפועל פ"ת לא התלהבתי ממנו בכלל.
    חסר ללוזון שהוא לא העביר לו הוראות מדויקות, נקווה שיש לשניהם הוקי טוקי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אני לא אוהב את ההתבטאות של מוני הראל, ככה השחקנים באים יותר שאננים או יותר לחוצים מהציפיות שיש למוני הראל. הם יודעים ששירוקי זאת קבוצה שהם צריכים לנצח, אבל ההתבטאויות של מוני הראל לא מוסיפה.

ד"א, יש עיכונים חדשים מפרשת סרור?

Last edited by a moderator: Aug 15, 2007
  13. Fabio Junior Member

לינק?

14. King Kenny Member

טעות שלי, חוסר ריכוז, התכוונתי להכתוב "יש עידכונים חדשים מפרשת סרור?".

15. Maccabi_Haifa Member

תגידו אומרים רק על נתניה שהיא לא משודרת??
    מישהו יודע בכלל איפה הפועל משודרת..?