הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. Ferenc Puskas Member

אכן יהיה קטע ענק, אבל עצוב ביותר. אני, כמו עוד אוהדי הפועל, התלהבתי כששמעתי את הפירסומים עליו. נראה חלוץ בנוי טוב.

לפחות יש לנו את אבדי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

2. King Kenny Member

3. Fabio Junior Member

עידן אל תעלב אבל ההודעה שלך פשוט טיפשית. אם היית רואה לפי הטיימר של הפורום היית רואה שעברו 14 דקות מההודעה שאני פירסמתי לתוגבה שלך. ב14 דקות האלה כבר כולם פירסמו את הידיעה הזו. תפסיק להיות ציני!. ושאר המגיבים, מכבי לא היו קונים אותו כי יש להם את קמאנאן ועזרן, וג'וניור חלוץ יקר.
    -------------------------------------------------------
    פאביו ג'וניור התרצה וחתם בהפועל תל אביב
    החלוץ הברזילאי זעם על סוכניו בטענה שהובטחו לו תנאים אחרים, אך לאחר שיחות מרתוניות אל תוך הלילה כל המחלוקות לובנו. גיא לוזון במסע"ת: "המטרה היא אליפות"
    לכתבה לחץ כאן

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/8/07
  4. Don Joan Roman Member

5. Fabio Junior Member

גם אני לא חושב שהוא שחקן תותח שיכול להשתוות לאיגביני בגילו הנוכחי, אבל אין ספק שהור שחקן איכותי לרמת הליגה שלנו.

6. Don Joan Roman Member

אז אני אומר שיש ספק, כי רקורד יש לו ואפילו מרשים, אבל יכולת? את זה הוא יצטרך להוכיח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/8/07
  7. Number 8 Member

כמובן, הייתי מאושר שג'וניור סירב להתאמן בהפועל, חגגתי כל הלילה לכבוד האירוע הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    ועכשיו ברצינות, לא מזיז לי שג'וניור בסופו של דבר חתם בהפועל. כמו שאמרתי, הרזומה שלו מעיד עליו שהוא שחקן מצוין, אבל לפני שבע שנים. שנה שעברה הבקיע בבוכום שלושה שערים מתוך שלושים ומשהו משחקים, כך שכיום קשה לקבוע את היכולת שלו, הוא יצטרך להוכיח והרבה.
    לפי הרזומה? אין ויכוח. על פי היכולת? אי אפשר לדעת, הזמן יגיד את שלו.

8. Fabio Junior Member

כל-כך לא מזיז לך עד שטרחת להזכיר את המריבה של ג'וניור עם הפועל עוד בדיון של מכבי, לפני שהוא חתם.

9. Number 8 Member

מכל ההודעה שלי, בחרת דווקא להגיב על ה"לא מזיז לי" אגב, סליחה, פעם אחרת אני לא אגיב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/07
  10. Fabio Junior Member

שאר ההודעה שלך מתייחסת לכך שהרקורד של ג'וניור מרשים אך זה שהוא שחקן איכותי הוא יצטרך להוכיח. נכון? כי אם כן, הדעה שלו היא אותה דעה כמו של המשתמש בואטנג שכבר רשם את דעתו, וכבר הסכמתי איתו כך שלא חשבתי שצריך להגיב על שאר ההודעה שלך.

11. Fabio Junior Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/8/07
  12. King Kenny Member

לאחר חוסר המזל (דוס סנטוס פצוע, אנטבי פצוע, אבוטבול לא החלים מהניתוח, ג'וניור בסידורים בברזיל ואנסומבו אני לא זוכר למה לא שיחק) וההפסד לבני יהודה אחרי יכולת חלשה, עכשיו הפועל מחכה לבית"ר.
    כפי שהפועל נראו נגד בני יהודה זה לא יספיק לרצות את הקהל, ואל תגידו זה סה"כ משחק בגביע הטוטו, זה נגד בית"ר.

לקחים מהמשחק של היום:
    אם אפשר, שבונדר ישחק כמה שפחות כבלם, הוא פשוט לא מוצא את עצמו ומשחק כמו מגן באיזור של בלם.

אסור לתת לבאדיר לשחק כחלוץ, הוא פשוט לא מורגש שם.

גל שיש הוא חסר ניסיון ומבצא יותר מדי עבירות מיותרות, למשל, הוא עשה כמה עבירות בחצי המגרש, דברים כאלה לא עושים. כפי שאני רואה את זה יש שתי אופציות, אחת היא להשאיל אותו לקבוצה אחרת כדי שירגיש דשא, השניה היא לתת לו להשתפשף בהרכב של הפועל מדי פעם. אני מעדיף את האפשרות הראשונה.

לוזון באמת צריך לבחור מנהיג, אחד שידעו שהוא בעל הבית במגרש, צריך אחד כזה. אם הוא לא יבחר חיבים שאחד השחקנים יקח קצת מנהיגות, כי זה פשוט חובה, בשביל שיהיה יותר סדר במגרש.

13. Raulito Madridista

תגובות מההפסד לבני יהודה:

הקפטן וואליד באדיר:" איכזבנו את הקהל, אך אנחנו מקווים לתקן בהמשך. אנחנו ניראה בעתיד הרבה יותר טוב. לא הצלחנו להגיע למצבים ולפרוץ את ההגנה של בני יהודה. ברור שאנחנו מאוכזבים כי זה משחק ראשון ואף אחד לא אוהב להפסיד, לא משנה שזה רק גביע הטוטו. עוד מוקדם מאוד לפסול את הקבוצה הזו ואנחנו נפצה את האוהדים בהמשך. אני מבטיח שניראה הרבה יותר טוב בליגה והפועל ת"א הוא מועדון שצריך לשאוף להרבה יותר.
    אני רוצה לסיום לומר תודה רבה לקהל שהגיע ותמך בנו. התגעגנו אליהם מאוד, הם היו מדהימים. הם היו בטירוף ועודדו גם בדקות הפחות טובות שלנו. היום איכזבנו, אבל נפצה בהמשך.

http://www.red-fans.com/article_pics/players/badir/09.Xxx

המאמן גיא לוזון:" לא היינו צריכים להיראות ככה. לא רצינו לפתוח ככה את העונה שלנו ושיחקנו רע מאוד. אנו צריכים לעבוד קשה מאוד על מנת להגיע מוכנים בזמן לגביע אופ"א וכמובן לליגת העל. אני לא אעביר ביקורת כרגע על הקבוצה, מה גם שלא היינו בהרכב האופטימלי שלנו, אך היינו צריכים להיראות הרבה יותר טוב. לא עשינו שום דבר כמו שצריך, לא התקפנו בחוכמה ולא היינו מספיק טובים בחלק האחורי. זה לא ההרכב שעבדנו איתו, אבל נעבוד על ההרכב הראשון ונראה יותר טוב".

טל חן:"ציפינו ליכולת אחרת ולתוצאה אחרת. נכנסו למשחק לא טוב. בני יהודה שלטה בקצב והבקיעה מטעות שלנו. צריכים להגיע מוכנים יותר למשחקים הבאים ולשפר את היכולת. בטוח שכל שחקן שחסר הוא משמעותי, אך אין לנו מקום לתירוצים. יש לנו קבוצה מספיק טובה, למרות שלא ראו את זה היום. אנחנו נילחם על כל התארים, כמו שהפועל ת"א עושה בכל עונה ועונה".

----------------------------------------------

אחד השחקנים הבכירים במועדון שלא הזדהה, לא חסך במילים עקב היכולת העלובה של הקבוצה אתמול. "חושך כזה לא ראו בהפועל תל-אביב באמת המון זמן, אולי 60 שנה. היינו מגעילים וחלשים. אף אחד לא שיחק כמו שצריך ואי-אפשר להאשים רק את שחקני הרכש. זה לא היה זלזול בבני יהודה, כי יש להם שחקנים מצויינים. נכון שהתחזקנו בליאור אסולין ובראובן עובד, אבל אל תשכחו ששחקנים נהדרים כמו טועמה, ווורמוט וברדה, כבר לא איתנו. החיסרון שלהם היה בהחלט מורגש. רצינו לנצח אבל זה לא הלך וחבל. נקווה לטוב יותר.

http://images.one.co.il/images/d/dmain/361_185/gg764218.Xxx

* גם את משחק גביע הטוטו השני של הקבוצה, נגד בית"ר ירושלים, צפויה הקבוצה לשחק בוינטר. הקבוצה סיכמה עם בעלת המגרש, הכח רמת-גן על כך. סיכוי קלוש מאוד שהמשחק יועבר לאיצטדיון רמת-גן, עקב הכמות הגדולה יותר שצפוייה להגיע למשחק בין האלופה למחזיקת הגביע, כלמעלה מ-8000 איש. הפועל ת"א פנתה להנהלת בית"ר ירושלים בבקשה לערוך את המשחק בין הקבוצות ביום שבת ולא בראשון, כדי שיהיה יותר זמן לנוח ולהתכונן למשחק הראשון בגביע אופ"א נגד הקבוצה הבוסנית, שירוקי.

14. Don Joan Roman Member

אני מקווה שבית"ר תעמוד על כך שהמשחק יהיה ביום ראשון, לא בכדי להפריע להפועל אלא בכדי שגם אני אוכל לצפות בקבוצתי האהודה משחקת.

15. Raulito Madridista

חשש בהפועל ת"א: אם בית"ר תעבור את קופנהאגן היא תרצה לדחות את המשחק שלה בגביע הטוטו נגד הפועל ואז הרדיוס השני של האדומים יהיה נגד הירושלמים במחזור השני של ליגת העל

אני מאוד מקווה שהמהלך הזה לא ייצא לפועל, שקניתי את המנוי, המשחק שהכי חשבתי עליו באותו רגע זה המשחק השני בליגה, כאשר בית"ר מגיעה לבלומפילד. הקבוצה תפסיד המון כסף, מה גם שנגד קבוצה כמו בית"ר, הקהל הוא חשוב מאוד בטח כאשר הקבוצה בינונית. אם כבר רדיוס(נגד בית"ר בטוטו, חלילה בליגה), שהמשחק ייערך ברמת-גן ויוכלו יותר אוהדים להגיע. איצטדיון וינטר הוא בדיחה עלובה, אין לוח תוצאות ולא יודעים מה הדקה, אפילו אחד שמסתובב ומוכר שתייה אין, הייתי צריך בהפסקה לרדת למטה ולחכות המון זמן בתור.