זיו מגן שמאלי אם אני לא טועה, בונדר ימני. וגם אני לא חושב שזיו עולה על בונדר. וכתיגבור יש להפועל בעמדת המגן הימני את מנצור (פחות טוב מזיו ובונדר, אבל עדיין הוא די טוב).
העונה תוכיח לך שאתה טועה, במיוחד לגביי האגף הימני. קשה לערוך השוואה כי יש לנו מגן שמאלי אחד(דנין), ימני אחד(אלבארז) ואחד שיכול לשחק ב-2 האגפים(זיו) ולכם יש 2 על כל צד.
קביעה מעניינת, מאור, במיוחד בהתחשב בעובדה שהפועל ת"א היא קבוצה חדשה לחלוטין, פרט אולי ל3-4 עמדות שנשארו מהעונה שעברה, ועדיין לא ראינו אותה במשחק רישמי. אמנם, מכבי ת"א לא, אממ, הרשימה במיוחד במשחק הרישמי היחיד שלה, אבל גם לנתניה ולמכבי חיפה יש מה למכור. אין לך מושג איך הפועל תתחבר. ולכן אני לא מוכן לסכם על זה. לעומת זאת, אני מוכן לסכם שלהפועל יש סגל מעניין, אבל לא מרשים במידה מיוחדת. מהמאמן שלהם אני לא מחזיק יותר מדי, ובסגל יש כמה חורים משמעותיים. אני מאמין שהקשרים האחוריים יהיו אנסומבו ואבוטבול, אבל כשאחד מהם יעדר או יפצע וואליד באדיר ישחק. וזה כבר רע. בחוד יש את אסולין שאני מאמין שיתן תפוקה, אבל ג'וניור הוא תעלומה. ואם הקבוצה תסתמך על הרגליים של ראובן עובד בקישור, אל תצפה לגדולות ונצורות. אחד לאחד אני לא בטוח שהפועל מרשימה יותר ממכבי חיפה היום, ובטח שלא בית"ר. על אניימה ואנסומבו אני סומך שיתנו מה שהם יודעים, ואסולין גם בעונות פחות טובות מבקיע. אם לוזון יצליח לייצב את ראובן עובד, ותפגעו ב2/3 מהזרים, תהיה לכם קבוצה ראויה. אבל אלו הן שאלות שרק הזמן והמשחקים יענו עליהם. אז בוא לא נצא בהצהרות.
התכוונתי שעל הנייר הפועל ת"א היא הקבוצה הכי איכותית בליגת העל מלבד בית"ר כמובן. הסיכוי היחיד של הפועל ת"א (או כל קבוצה אחרת שתתמודד על התואר לקחת אליפות היא רק במקרה שבית"ר תעשה את הבלתי יאומן ותעפיל לשלב הבתים).
הקשר המרכזי של הפועל הוא ראובן עובד אני לעולם לא אסכים שקבוצה שבונה את הקישור ההתקפי שלה על ראובן עובד היא איכותית עניין עקרוני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
ביברס נאתכו שחקן מאד מוכשר, אבל עדיין ילד, ולא צפוי להיות באנקר בהרכב של לוזון. וראובן עובד לא בא כדי לשבת בספסל. ואם כן, אני לא בטוח שסיפרו לו, והוא לא יאהב את זה כשהוא יגלה. גם זה רע. עובד יהיה על המגרש, יקבל כדורים, יכדרר סתם, ויאבד סתם. זה מספיק. אלוהים יודע מה גרם להפועל להחתים אותו, אבל לך תדע, אולי פתאום הוא יחליט שגם למסור זה מגניב ואז אני אוכל את הכובע.
דיברתי על נאתכו כאחד שעולה מהספסל, למרות שאם הוא ירשים חייבים לתת לו את חולצת ההרכב. שוב פעם, אבדי, אבדי, אבדי.
מיותר לערוך את ההשוואות האלו איזו קבוצה יותר איכותית, במיוחד שטרם החלה העונה. מכבי חיפה יותר איכותית מהכוח עמידר רמת גן, זה מנע מאיתנו לאבד כל כך הרבה נקודות מולם? אני חושב שהסגל של בית"ר עולה בכמה דרגות על כל יתר הקבוצות, והשאלה היא רק איזו קבוצה תהיה אחריה. ואם נאמר את האמת, גם על הנייר אני בספק אם הסגל של הפועל תל אביב עולה על זה של חיפה. בארדה טוב מקולאוטי? אנסומבו טוב מדירסאו? עובד טוב מרפאלוב? וגם לגבי אבדי אנחנו עדיין לא יכולים לגבש דיעה, ואם נשווה אותו לבוקולי שתמיד מגיע לעבודה גם כשפחות הולך לו אני הולך עם הירוקים.(באופן מפתיע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )
זה מצחיק שאתה אומר שאין צורך לערוך את ההשוואות האלה ואז עושה אותן. לגבי אבדי אי אפשר לדעת, הימור. ברדה לא אצלנו כמו שאמרו כבר, אז תשווה את אסולין לקולאוטי, אמנם לקולאוטי יש יותר כשרון אסולין כבר כמה עונות מבקיע 10 פלוס שערים ועל קולאוטי יכולה לעבור עונה כמו העונה אחרונה, שבה הוא הבקיע די מעט. מצחיק שלא הכנסת להשוואות שלך את ההגנה, לדעתי הפועל עולים על חיפה בהגנה. דוידוביץ' יותר טוב מאניימה?
לא, אבל קינן טוב מדואני ומשומר טוב מבונדר. קרוסה אם יגיע יהיה לא פחות טוב לפחות מדוס סאנטוס והיתרון שלכם הוא בעיקר באגפים של ההגנה אבל גם לא יתרון כ"כ בולט כך שההגנות דיי שוות ברמתן. הקישור של מכבי חיפה מוכח הרבה יותר מזה של הפועל ולכן כרגע הוא בסימן של טוב יותר ורוברטו קולאוטי את יניב קטן זה רוברטו קולאוטי את יניב קטן והם שחקנים טובים מאוד, בטח שיותר מאסולין וג'וניור זו תעלומה גדולה מאוד כך שעד שיוכח אחרת מכבי חיפה טובה יותר בהרכבה מהפועל ת"א.