אני מפסיק ברגע זה לצחוק על הנהלת הבועל ת"א - תראו מה הם קנו במחיר שבו בבית"ר קונים הומלס דרום אמריקאי: כמה הוא מחזק אותם, וכמה מנויים הם ימכרו, תחשבו לבד.
איזה רכש מצוין הפועל עושה הקיץ,בדיוק בעמדה בה היה חסר שחקן. מגיע בקיץ הזה להנהלה צל"ש בגודל של פיל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx תהרגו איך הם הביאו אותו לפה, רומא ובוכום, 15 הופעות ו-8 שערים במדי נבחרת ברזיל הקודמת.
אל תתלהבו כל כך התקשורת שכחה לציין או שאין להם מושג שהוא שיחק את כל המשחקים בנבחרת האולימפית של ברזיל והוא הבקיע את רוב השערים במשחקי ידידות, אם לא את כולם. הוא מעולם לא שיחק בנבחרת הבוגרת. ובכלל שהוא היה באולימפית זה היה בשנים 1998-2000 שהוא היה עוד צעיר ולכן רומא קנתה אותו כי הוא היה סקורר בברזיל. (בליגה) אבל ברומא הוא כבש רק ארבעה שערים ב-16 משחקים שברובם היה מחליף! ובבוכום בליגה השנייה הוא שיחק רק 15 משחקים וכבש רק שער. אז זהו לא להתלהב כל כך ממנו..
הוא לא שיחק משחק אחד בבוגרת וזה כן משנה ידידות או לא.. כי בידידות הנבחרות יכולות לעשות כמה חילופים שהם רוצות ולעלות עם הרכב שני ואתה יודע את זה, אם לא אתה לא מבין כלום מהחיים שלך. עריכה: אתה צודק הוא כן שיחק בבוגרת, פשוט לפי מה שראיתי באחד האתרים כתוב שלא.. אבל בכל מקרה זה היה מלפני 9 שנים בערך ומאז הוא פחות טוב. אז הוא גם היה צעיר והיה בשיאו. זה רכש טוב אני לא אומר שלא פשוט לא צריך להגזים עד כדי כך.
ציטוט מ ONE:"לא בכל יום נוחת בישראל שחקן שאכן שיחק בנבחרת הבוגרת של ברזיל. לרוב, כידוע, מדובר בשחקנים ששיחקו מקסימום בנבחרות ברזיל הצעירות. בנוסף, מדובר בשחקן צעיר למדי - 29, כלומר לא מי ש"גמר את הסוס". קישור:http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=96041&bz=27
מהלך נהדר של הפועל. דבר ראשון רכש מצוין ונפלא, מספיק לשמוע על עברו של השחקן וזה כבר מרשים נורא. מה שגם הנהלת הפועל הפתיעה אותי לטובה, הכל הלך כל כך שקט. שום הודעה לא הייתה לתקשורת שום כלום. הכל הלך שקט ויפה ובמכה אחת הפועל הפתיעה. שאפו ענק להנהלת הפועל . ראיתי משחק את של ג'וניר בבוכום ששיחקה פעם מול ברמן, אומנם הוא לא היה בולט, אבל רואים שלשחקן יש כדורגל טוב, הוא נראה זריז ומהיר. אני כמעט בטוח שהוא התגלה כהצלחה.
באמת משהו ששכחתי, גם לטובת ההנהלה: ההנהלה עשתה שינוי של 180 מעלות משנה שעברה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אני לא הייתי ממהר לשפוט את השחקן לחיוב למרות המילים היפות שכתבו בעיתון. אני בטוח שגם יוליץ הבקיע שערים בקרואטיה ודיווחו בעיתונים על עונה של 17 שערים שם. בכל מקרה, עצם זה שאתה שומע קבוצות כמו רומא ובוכום שבהם שיחק השחקן, זה מעלה את הציפייה והתקווה שהוא לא פלופ. חסר לנו חלוץ בסגל ואני מאוד שמח שמישהו הגיע, לא רציני שאסולין יהיה החלוץ היחיד המרשים בסגל עם עוד שני שחקנים צעירים מדיי. עמרי אפק לא יגיע אליינו כנראה, בית"ר עוד הציעה לו להאריך את חוזהו לשנה, אפק, הוא כנראה מאותם שחקנים כמו קאסנו, מעדיפים חוזה שמן וישיבה על הספסל, מאשר דקות משחק עם חוזה פחות יפה, אין מה לעשות, להפועל אין את הכסף של גאידמאק. אני עדיין מאוכזב שדוד רביבו מאשדוד לא הגיע אליינו, הוא קשר מצויין והוא יכל לשדרג את הקישור שלנו. אני כבר לא יכול לחכות עד שאני אראה את הקבוצה הזו רצה בפעם הראשונה, אני מעריך גם את הסגל הקיים ואת המאמן גיא לוזון, יותר ממה שהערכתי את שום. השני הוא מנהל משחק מצויין, אבל הראשון הוא כמו קשטן, אין אצלו שכונה.
I can tell that the new signing Jonior is great for Hapoel Tel Aviv,He is an Striker played for VFL Bochum and did lot of trouble to the defenders and played very well but Jonior isnt a scorer he scored 3 goals in 31 League games but for Israel he can be very dangerous,Great signing
רכש מדהים להפועל ת"א: ג'וניור הברזילאי הנהלת האדומים ממשיכה להפתיע: החלוץ, שצבר 15 הופעות בינ"ל וכבש 8 שערים, מגיע לבלומפילד וירוויח חצי מיליון דולר לעונה. ברזומה שלו: רומא הכתבה: http://one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=96041&bz=27 אני יודע גם שהוא בן 29 ..החלוץ הענק (1.86)...ולמי שלא הבין הוא ניקנה ע'י רומא ב15 מיליון.. והייה לו 15 הופעות במדי ניבחרת ברזיל הבוגרת ! ו8 שערים זה ממוצע טוב מאוד
הפועל תל אביב עשתה השנה רכש מצוין. אני מסתכל על כל שחקן ושחקן שהם הביאו ואני פשוט מזיל ריר. הם צירפו את שלושת השחקנים היחידים בבני יהודה שהיו שווים קבוצת צמרת: וינסנט אניימה, ליאור אסולין וראובן עובד, שאני חושב שכבר הבהרתי לא אחת מה אני חושב על הקוסם הזה. הם הביאו שני קשרים מרכזיים נהדרים, שכל אחד אשף בתחומו. ובנוסף, גם בלם וחלוץ ברזילאים, שעושים רושם לא רע בכלל. אני בחיים לא העלתי על דעתי שתם עונת המלפפונים אני אוכל להסתכל על הקבוצה הזאת ולהגיד בפה מלא שהיא התחזקה. מי בכלל חשב על זה כשיוסי אבוקסיס פרש ושסלים טועמה, אליניב ברדה וגילי ורמוט ערקו לבלגיה? כל הכבוד לצוות הניהולי והמקצועי של הקבוצה. לטעמי, הפועל תל אביב היא הקבוצה הטובה ביותר בליגת העל. כמובן שמה שיכריע את גורל האליפות הוא האם הקבוצה תגיע רחוק באירופה, איך היא תשלב בין שני המפעלים והאם הקבוצות האחרות תצטרכנה לעשות את אותו המסלול.
לדעתי גם אם הפועל לא תשתלב באירופה היא לא מספיק טובה כדי לקחת את האליפות מבית"ר. נכון, היא עשתה בהחלט רכש מדהים, אך קישור של בואטנג, זנדברג, יצחקי, אלברמון ועידן טל בהחלט מרשים אותי הרבה יותר. עובד הוא בהחלט חיזוק ראוי, אך טועמה יציב הרבה יותר ממנו. עובד הוכיח שכישרון בהחלט יש לו, השאלה היא האם הוא יידע לנצל אותו, וסוף סוף להגיע לעונת הפריצה שלו. עדיין, בהחלט מגיע שאפו להנהלה של הפועל שסוף סוף פועלת בחוכמה, בשקט, אין הדלפות לכלי התקשורת השונים לגבי מעמדם של שחקנים כאלו או אחרים, והחשוב מכל הוא שבינתיים לפחות אנחנו לא שומעים דברים רעים מהאחורי הגב של לוזון.