הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. D Raul Member

לגבי החילופים לא ממש ידעתי, אז מודה בטועות.
    לגבי החלוצים, ראיתי והתרשמתי (מללה) כמובן שהתפוקה של זהבי זה לא משהו, אבל נגד קבוצה כזאתי כמו שהייתה מולנו אני מצפה להרבה יותר, מכל שחקן.
    זה אומר שהקישור (שההבדל הוא שהוא היה בלי אנסומבו שבכלל היה חלש העונה אז לא ציפיתי ליותר גם איתו וגם בלי דגו שסרור שיחק ממש מצוין במיקמו) היה ממש גרוע.
    אבל יכול להיות שזה שאננות, יכול להיות שהם לא התאמצו, יכול להיות שהם לא בכושר ועוד הרבה דברים... המשחק הזה לא מייצג כלום מבחינתי, אבל בכל זאת רציתי יותר.

2. Frank Serpico Member

וזאת בדיוק הנקודה. מחנה האימונים התחיל רק לפני יומיים, אנחנו עוד רק בתחילת תקופת הגיבוש. שחקנים הולכים, שחקנים באים. תן צ'אנס.

צריך לקחת את המשחק הזה בפרופורציות הראויות ...

3. Fabio Junior Member

מי קבוע את רמת הקבוצה לפי משחק ראשון במחנה האימונים, בו היא שיחקה לרוב עם שחקנים שיהיו על הספסל? נו באמת...
    משהו יכול להגיד איך שיחקו סרור, חוטה, שיש, להלה, דואני וזהבי?

4. Pele Member

אתר ONE הגיע לשיא השיאים
    אם חשבנו שעד עכשיו ראינו הכל.. הנה זה בא

מנויי פלאפון שיש להם עדכוני SMS של ONE קיבלו הערב עדכון על תוצאת משחק האימון של הפועל מול אדמירה ואקר.
    לפי ההודעה שהגיעה מONE, כובש שני השערים לאוסטרים היה "שיקלגרובר".

נראה רגיל נכון?
    הבעיה היא שבסגל הקבוצה של האוסטרים לא קיים שחקן בשם הזה
    השם הזה, שיקלגרובר הוא שם משפתחו המקורי של היטלר. הדבר נכתב בציניות באתר אחר ברשת וכנראה משם זה נלקח..

מילא שהם שקרנים, לא יודעים כלום וכותבים כל מה שהם רואים ברשת
    אבל להגיע למצב של לכתוב את שם משפחתו של היטלר?

אם היה במערכת הזאת אדם אחד עם ידע בסיסי ונורמאלי המבוכה העצומה הזאת לא הייתה מגיעה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/08
  5. Frank Serpico Member

אולי תוכל להתרשם מוידאו תקציר המשחק

http://www.hapoelta-fc.co.il/News.asp?id=440

(בעיטה א-ד-י-ר-ה מ- 20 מטרים לחיבורים של עידן סרור בשער הראשון ...)

6. Frank Serpico Member

אגב, משהו על אותה "קבוצת איכרים מאוסטריה" (כפי שהגדרתי, בבורותי, מבלי לדעת):

(מהאתר הרשמי).

עכשיו, שימו דברים בפרופורציות הנכונות ...

7. D Raul Member

לפטר את מי שכתב את זה.
    אתר מעורער! וואחד פאשלה, לאתר רציני זה לא היה קורה.
    וכנראה שאין כאלו בארץ, כי מקרים דומים לאלו קרו בעבר, באתר עושים משהו כחלק מבדיחה ואתר ספורט "מכובד" אחר חושב שזה רציני.
    פשוט טימטום.

8. idos87 Member

קנה אותם איראני בשם מאג'יד פישיאר. אגב גם מונה מאמן איראני בשם האשמט מוהג'רני.
    כנראה שהם לא היו כ"כ מרוצים מהתיקו עם קבוצה ישראלית.

9. D Raul Member

http://www.one.co.il/Article/119174.html
    וואן מדבר על פחות או יותר מה שדיברנו כאן בפורום.
    כתבה מוזרה ללא קשר, שמנסה להביא סיבות לאופטימיות.

10. REAL MADRID Member

אני לא אוהד הפועל ת"א, רחוק מזה, אבל לפחות כרגע אני מתרשם מאוד מהרכש שהקבוצה עושה. בניגוד לעונה שעברה, הפועל ת"א הולכת על רכש חכם ולאו דווקא על שמות מפוצצים (בקנה מידה ישראלי כמובן) כמו עובד ואסולין. דגאלס דה סילבה היה אחד הבלמים הטובים בליגה ובהחלט הגיע הזמן שיקבל הזדמנות בקבוצה יותר גדולה. זאת הייתה שאלה של זמן עד שיבואה יעבור לאחת מאריות הכדורגל הישראלי, לטעמי הוא מתאים להפועל ת"א כמו כפפה ליד. חלוץ שכבר הוכיח את יכולתיו בכדורגל המקומי בניגוד לארבייטמן לדוגמא.

הרכש היחידי שאני לא מתרשם ממנו נכון לעכשיו הוא בן לוז. שחקן כישרוני מאוד ועל זה אין עוררין. הבעיה איתו היא שהוא לא עיקבי, הוא יכול לתת 2-3 משחקים טובים ולהפוך לסימן שאלה גדול שכל הפרשנים למניהם ישאלו למה הוא לא בקבוצה גדולה יותר, מצד שני הוא מרבה להיעלם - הוא לא מצליח להרים את הקבוצה ברגעים קשים. אני מקווה שהוא יצליח בהפועל ת"א, אבל אני לא רואה את זה קורה.

11. D Raul Member

בדיוק בגלל זה הוא יהיה ברוטציה בהפועל.
    ללוז שתי עמדות עיקריות, קשר שמאלי וקשר, קשר שמאלי כנראה יהיה טועמה ובעמדת הקשר יעשה רוטציות עם ידין (בתקווה שיבוא) וביברס.

12. REAL MADRID Member

אז השאלה המתבקשת היא למה ללכת להפועל ת"א כשהמקום בהרכב לא מובטח?

לטעמי קריית שמונה או סכנין הן אופציות הרבה יותר מתאימות עבורו.

13. Raulito Madridista

עדיין מוקדם לצאת בהצהרות לגבי מעמדם של השחקנים בקבוצה.
    הסיכוי להחתמתו של סלים טועמה הוא לא כזה גבוה, אך ככה שלוז לא יהיה מחליף בהכרח.
    שנית, בן לוז יכול לשחק גם במרכז, שם אפילו הוא יכול להיות יותר יעיל. חוץ מעדן בן בסט לא שמעתי על חלוצים אחרים שמועמדים להגיע להפועל, ויכול להיות שגוטמן מתכנן בכלל מערך של 4-5-1.
    סכנין אומנם תשחק באירופה בדומה להפועל, אבל היא מתפרקת. אני חושב שהיא מועמדת ודאית לירידה. השחקנים המובילים שוחררו ואפילו על בינוניים כמו קרופניק הקבוצה לא הצליחה לשמור.
    אני דיי בטוח שלוז לא היה מגיע במידה והתקציב לא היה קופץ, הרי הציפיות קפצו בייחד עם התקציב והפועל אמורה להתחרות על מקום באירופה. מה גם שהקהל הרבה יותר משמעותי בהפועל.

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/08
  14. beitar4ever Member

לדעתי הפועל השנה תהיה יותר טובה מכיוון שגם היא הולכת על מניות בטוחות, כלומר על שחקנים שהיא מכירה והיא לא מפריזה בסכומים על שחקנים זרים שרק נשמעים טוב לפי הרקורד(אבג'י, ג'וניור ועוד).
    היא הביאה את יבואה מלך השערים של העונה שעברה, את דה סילבה, אחד הבלמים הטובים בליגה, ואפילו גם הבאתו של לוז היא טובה , כי לא ניראה לי שהוא הולך להיות שחקן מפתח בהפועל, פשוט עוד שחקן ולסגל תהיו בטוחים שהוא לא יזיק.
    הפועל ת"א הולכת על בטוח בדיוק כמו מכבי ת"א וזו שיטה מאוד יעילה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/08
  15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין למה אומרים שהפועל הולכת על בטוח. דה סילבה לדעתי הוא באמת מניה בטוחה, אבל יבואה ממש לא. לא חסרים חלוצים שנתנו עונה עם הרבה שערים, עברו לקבוצה גדולה ונבלו. קחו לדוגמא את עזרן. הגיע למכבי כמלך השערים וכבש שער אחד אם אני לא טועה. לוז גם כן לא מניה בטוחה בכלל. מאיפה לך לדעת שהוא ייתן עונה טובה בגיל הזה, כאשר הוא איבד הרבה מהמהירות שדרושה לשחקן אגף ובכלל הוא שחקן די חלוד(למרות העונה הדי טובה בכפ"ס). אמנם זה יותר בטוח מללכת על שחקנים שלא שיחקו עדיין בישראל, אבל זה לא מבטיח להפועל עונה טובה, בכלל לא.