הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. Frank Serpico Member

הבנזונה עובד גם אצלך ?

הוא הבטיח בלעדיות רק לי ...

2. idos87 Member

מה עם הרוכשים הגרמנים? הכל היה עורבא פרח?

3. Giallorossi Member

ע"פ NRG ורון עמיקם, הרוכשים הגרמנים הם לא יותר מבדיה של אוהד מכבי.
    http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/750/739.html

Last edited: Jun 25, 2008
  4. הפועל_23 Member

אמרתי לכם שאין דבר כזה גרמנים...
    כזה בולשיט לא נשמע פה שנים, אופירע יצאה ענקית שONE הוא היחיד שלא פירסם תחרטא הזאת. פשכצקי צריך להיכנס למקלט כי הוא יצא מושפל.

5. Frank Serpico Member

רק פשכצקי ? ומה עם אבי מלר יקירינו ...?

מלר, אם אתה קורא את ההודעה הזאת, הסבר נא לי - איך זה שאתה מעלה (בערב יום ב') איזה מיסטר X אחד אנונימי, שטוען כי הוא סגור עם הנהלת הפועל על רכישת המועדון, מראיין אותו משך דקות ארוכות, וכל זה מבלי לעשות עבודה עיתונאית בסיסית, מקדימה, של וידוא, של בדיקה עיתונאית, של וידוא המקורות, של דרישת פרטים מזהים בסיסיים של זהות המרואיין (פרטים שישארו חסויים כמובן מאחר והמרואיין איננו מעוניין להחשף, בבחינת "הפרטים שמורים במערכת" - חיסיון עיתונאי קוראים לזה, כלי עבודה בסיסי של כל עיתונאי שמכבד את המקצוע) ...

המרואיין איננו מוכן לחשוף את זהותו לכם גם לא עבור חיסיון עיתונאי ? אז עונים לו "צר לנו, אם כך אין ראיון". כך היה נוהג כל עיתונאי רציני, כזה שמכבד את מקצועו.

כל כך הייתם, שם במערכת ספורט5, אתה ומירי נבו, ועורכיך, להביא את ה"סקופ" הזה, להיות ראשונים שמראיינים את אותו "מיסטר בלוף", שויתרתם על כל היבט של מקצועיות, הזנחתם את המקצוענות לטובת ה"להיות ראשונים".

בקיצור -לכלכת אותה (ואת המקצוע שלך ...)

והערב האזנתי לכם שוב. ציפיתי למילה של הודאה באשמה שלכם כעיתונאים מדווחים - אבל נאדה. ממשיכים לדווח, אבל לא מתנצלים על הפלופ הקולוסאלי הזה ...

חבל.

מזל טוב, יישרתם קו עם ONE ...

Last edited: Jun 25, 2008
  6. Fabio Junior Member

http://www.one.co.il/Article/118618.html

7. Raulito Madridista

סוף סוף יש רוכש לקבוצה. ברור שאם הגרמנים היו רציניים והתקציב שדובר עליו היה אכן יוצא לפועל, המצב היה נראה הרבה יותר טוב, אבל אסור להיות חזירים, לפחות עדיין הקבוצה בעלת אחד התקציבים המשמעותיים בליגה. לא מובן מדוע הראל הצהיר בכל מקום אפשרי שהוא עוזב וזה סופי, גם בראיון לשם המשחק הוא הדגיש שאין מצב שהוא יחזור, ובסוף הוא שינה את דעתו. גם עם 30 מליון שקל אפשר לעשות משהו, אני כבר חששתי שגוטמן יילך לחפש שחקנים בליגה ג'. מלחמה על מקום בגביע אופ"א לא תיהיה כזו נוראה, בטח שלא אחרי העונה האחרונה שעברנו. כמו תמיד, אפשר לנסות להגיע לאירופה גם דרך הגביע.
    אני מחכה בקוצר-רוח לפעילות מצד הקבוצה בכל הקשור להחתמת שחקנים. רק שחיפה לא יעשו לנו בעיות עם בן בסט, לפי מה שהבנתי הם דורשים למעלה מחצי מליון דולר עבור מכירתו, והפועל רוצה רק להשאיל. חבל שמעבר אליו לא עולים שמות של אף שחקנים. מליאור אסולין חייבים להיפטר ויפה שעה אחת קודם. לצערי אף קבוצה כרגע לא תשלם עליו סכום שייכסה את ההוצאות, אבל עדיף להיות בהפסדים נמוכים מאשר שהוא יהיה בקבוצה, גוטמן לא בונה עליו ובצדק. שחקן בשם מהרן לאלא נבחן בקבוצה, הוא הבקיע כמות שערים לא רעה בשנה שעברה, מעניים אם הוא יבוא.
    הכי חשוב שהסגל יהיה מורכב משחקנים שהצטיינו בשנה שעברה במחלקת הנוער. קבוצת הנוער של המועדון הבקיעה הכי הרבה שערים בליגה שלה, זה בלתי-אפשרי שאין אף קשר או חלוצה ביכולת סבירה.
    להיפטר גם מרועי דיין אם לא עשו את זה.
    אני לא מאמין לשום הצהרה בנוגע לסלים טועמה. אני פסימי בעניין הזה. כל הזמן מדווחים בתקשורת על זה שהקבוצה מעוניינת בו. להתעניין זה יפה, אבל מה הלאה. "הקבוצה תעשה הכל כדי להחזיר אותו", זה בטוח, השאלה למה היא מסוגלת...השחקן בינתיים תבע את המועדון בשני מליון שקל שזה סכום לא קטן, גם אם יש לך תקציב של 33 מליון שקל. אם טועמה רוצה לחזור הביתה הוא ייצטרך לוותר על לפחות חלק מהסכום, וגם על השכר, לא מאמין שהפועל יילכו עליו בתנאים שהוא מרוויח שם.

8. D Raul Member

שימו לב לפסקה 7.
    ציטוט מתוך השורה:
    "מעניין איפה קבוצת הרוכשים מגרמניה???" ילדים קטנים...
    אני עדיין חושב שהיו גרמנים, פשוט כנראה הם לא היו רציניים.

תקציב מינימום למשך 5 שנים של 35 מיליון שקל נשמע טוב, אבל שמסתכלים על בית"ר ומכבי פתאום קולטים שהתקציב שלנו הוא חצי משלהם(אפילו פחות), פשוט עצוב המצב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx , לפחות לא קרסנו כמו בכדורסל (?)

9. Don Joan Roman Member

העניין עם הגרמנים היה העניין הכי גדול שהיה בכדורגל שלנו מאז ומעולם.
    בא אוהד של מכבי ת"א שלעג למצבה של היריבה האדומה ותיסבך בשקרים את ספורט 5, מעריב, ידיעות והארץ, סיפר כאילו יש קבוצת רוכשים גרמנית שתקציב 15 מליון יורו וכבר סיכמה עם שחקנים מנבחרת גרמניה, כל האוהדים האדומים האמינו לבדייה וחשבו שהנה סוף סוף גם להם יש איזה שהוא בעל ממון אדיר שמוכן להשקיע סכומים גבוהים אך עד מהרה מתפוגגת האשליה ועל ידי מי? על ידי אוהד של מכבי.
    ענק!

10. Fabio Junior Member

חבל שיש אנשים שמתנהגים כמוך...
    באמת נראה לך שזו מתיחה?! אם כן, למה חשפו את שמו של סיוון? אבל יש לך זמן לשמוח לאיד, אז קדימה, תמשיך, ורק בסוף הבדיחה תגיד לנו מתי לצחוק, שנדע...

11. Don Joan Roman Member

1. אתה מכיר אותי בכלל שאתה אומר שחבל שיש אנשים כמוני?
    2. זו מתיחה, קבוצת רוכשים גרמנית שהנציג שלה בארץ הוא בכלל אוהד של מכבי ת"א, זה נשמע כמו מתיחה וכמו בדיחה.
    3. אתה יכול לצחוק ואתה גם יכול לבכות, אתה גם יכול לא להתייחס אבל זה בהחלט היה קטע חזק.

12. Pele Member

מה עצוב המצב מה?
    אתה אוהד הפועל או אוהד בית"ר?

אנחנו לא צריכים איזה גאידמק בשביל להיות מרוצים.
    מספיק לנו שהקבוצה הזאת קיימת ושכל השאר ילכו ל***.

מוני הראל הוא לא אייל הון, אבל הוא אוהד הפועל וזה כבר בונוס אחד על פני סמי סגול. ברוך השם נכנסו לתקופה חדשה במועדון, תקופה שבה לבעלים באמת אכפת מהקבוצה והוא לא סתם זורק כסף בלי לחשוב לאן זה הולך .. .
    נקווה שיעמידו קבוצה נורמאלית לעונה הבאה ומשם השמיים הם הגבול.

התקשרות בארץ מבזה את עצמה פעם אחר פעם. אחרי סיפור קאקא בוואן מגיע הביזיון של ספורט5. אני במקומם מפטר בזה הרגע את פשכצקי ועושה בדיקת מערכת רצינית כדי לראות איך נתנו לפאשלה הזאת להימשך כל כךהרבה זמן בלי ביסוס.

כמובן שאחרי שהתגלה שמוני הראל רוכש את הפועל ולא הגרמנים, זה אפילו לא זוכה לכותרת ראשית באתר של ספורט5.
    גם ONE נגגרים למשחקים מיותרים עם המשפט הזה "מעניין איפה הרוכשים.. ".

13. Pele Member

אתה טיפש או שאתה רק עושה את עצמך?

מה אתם מאמינים לכל מילה שרון עמיקם הדביל מוציא מהפה.
    עוד חרטה כדי למלא עוד כמה ספינים.. עלק אוהד של מכבי.

לא נמאס לתקשורת הנכה הזאת

14. Frank Serpico Member

מתוך ONE:

"כתר" החליטו: הפועל תל-אביב לידי מוני הראל

פרסום ראשון: הדירקטוריון בראשותם של סמי סגול ומשה תאומים החליטו היום להעביר את ניהול האדומים לידי מוני הראל, שמהיום יהיה הבעלים של האדומים

מאת אופירה אסייג 25/06/2008 13:00

פרסום ראשון: אוהדי הפועל ת"א יכולים היום (רביעי) לנשום לרווחה לאחר שדירקטוריון "כתר" בראשות סמי סגול ומשה תאומים החליטו להעביר את ניהול הקבוצה לבעלות במאה אחוזים לידיים הטובות ביותר - ידיו של מוני הראל.

ל-ONE נודע שבדירקטוריון "כתר" החליטו פה אחד להעביר את ניהול המועדון לאיש שאכפת לו יותר מכל אחד אחר על טובת הקבוצת והצלחתה, וכאמור הפועל ת"א עברה סופית לידיו של הראל וכעת נותר לבנות את הקבוצה כמו שרק מוני הראל ושחר בן עמי יודעים: חיזוק הקבוצה, מחנה האימונים, הכנות לעונה הבאה ופייט רציני בצמרת החל מהרגע.

על נטייתו של סגול להעביר את הקבוצה לידי קבוצת הראל פורסם לראשונה ב-ONE.

מעניין איפה קבוצת הרוכשים מגרמניה???

בהפועל תל-אביב יוכלו להתכונן כעת ביותר רצינות לעונה החדשה כאשר המטרה הראשית שלהם היא להחזיר את הקשר סלים טועמה שלא זכה לדקות רבות בעונה האחרונה במדי סטנדרד ליאז' שזכתה באליפות בלגיה.

http://www.one.co.il/Article/118618.html

ועכשיו חידה: אנא מצאו 10 טעויות לשון בסיסיות בכתבה בת 100 המילים. בין הפותרים נכונה יוגרלו סופי שבוע במוסקבה.

כך במקור. גם הטעויות הגסות בעברית במקור.

גם העברית הקלוקלת, הירודה, עברית של שוק במקור.

גם הילדותיות, השמחה לאיד במקור.

גם החנופה במקור. אתה קורא ONE, ומקבל את הלשון של אסייג בת*ת של מוני הראל באותו המחיר.

גם הההכנסה הילדותית מתחת לחגורה לקולגות מספורט5 במקור.

ככה זה פורסם, במקור, פרי עטה של ד"ר אופירה ("אבשלום קור") אסייג.

---------

15. Fabio Junior Member

כתבתי חבל שיש אנשים שמתנהגים כמוך, ואמרתי את זה רק על סמך ההודעות שלך באתר הזה. השמחה לאיד שלך מגעילה אותי, ויכול להיות שקצת הגזמתי. מצטער.
    ובכל זאת, אני לא מאמין שזו הייתה מתיחה, אבל אני מסכים איתך שאנשים כמו מסיטר X הם בדיחה. (התראיין ל102FM) את זה ששי סיווין אוהד מכבי, מאבטח אשר רוצה להרוס את הפועל, אני פשוט לא מאמין.