הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. lior888 Member

אני מקווה שבעונה הקרובה הפועל תל אביב תצליח בליגה וגם באירופה בגביע אופ''א כאחד

2. idos87 Member

תמיד טוב להיות אופטימי.

3. N כמוני Member

זה לא שקבוצות אחרות כבר סיימו להרכיב את הסגל שלהם.
    בסה"כ החתימו כאן את יבוריאן וקולמה.אלי גוטמן יכל לעשות סקאוטינג גם תוך כדי הבאלאגן.
    אתה מזכיר את פאביו ג'וניור,אבל אתה שוכח ששנה שעברה ההכנות התחילו דווקא מוקדם.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם ברוך דגו יוצא לקפריסין זה בזבוז רציני מבחינתו, דגו שחקן כדורגל טוב, מה יש לו לחפש בקפריסין? קפריסין זאת לא בלגיה, בטח לא ליגה טובה מישראל, לא מבין את ההחלטה שלו. אני מאמין שאם הוא לא היה רוצה לשחק בהפועל הוא היה יכול לשחק בכל קבוצה בארץ חוץ מבית"ר ירושלים.

5. Proud Cockerel Member

Number 8,

לא יודע מי זה Frank Serpico, אבל אני עמית, הייתי פעם תרנגול כפרות, ועכשיו אני תרנגול גאוותן ...

בקיצור, עמית. נעים מאוד.

בכל אופן, אני לפחות, אראה בזה מחמאה ...

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

6. Pele Member

היה אפשר להתלונן אם הייתה הנהלה, אבל אין הנהלה.
    מעניין אותי בכלל איך מוכרים וקונים שחקנים.. מי חותם על החוזה? פאביו?

אמרתי פה כבר. העיקר שהקבוצה הזאת תעמוד כמו שצריך. אף אחד לא חושב רחוק מדי על רכש וכד'.

7. Xav Member

למרות שאני אוהד מכבי אני מאוד מקווה שהפועל לא תקרוס, עם כל הכבוד הכדורגל בארץ באמת כבר לא יהיה שווה כלום אם אין דרבי.
    פשוט בושה מה שקורה בארץ. אני לא מבין איך לא מוצאים משקיע.. לא חסר

8. Xav Member

9. Frank Serpico Member

טוב מכדי להיות אמיתי

ספורט5 מפרסם הערב ידיעה סנסציונית :

קבוצת רוכשים מגרמניה מציעה 7 מיליון ד' על הפועל תל אביב

פרסום ראשון: נפגשו עם ראשי קבוצת כתר, מוכנים להעמיד תקציב של 10-15 מיליון יורו וכבר סיכמו עם שחקן שהיה בסגל נבחרת גרמניה במונדיאל האחרון. המכשול: דרושה הסכמה של עגיב ותשובה עד יום א'

הפועל ת"א קרובה להימכר. קבוצת רוכשים של ארבעה אנשים המתגוררים בגרמניה, שניים מהם ישראלים, נפגשה ביום חמישי עם ראשי קבוצת כתר והגישה הצעה לרכוש את המועדון בסכום של 7 מיליון דולר. קבוצת הרוכשים אף התחייבה להעמיד בעונה הראשונה תקציב של 10-15 מיליון יורו, אם כי לא התחייבה לתקציב מינימום לשנים הבאות.

לאתר ספורט 5 נודע כי קבוצת הרוכשים המיועדת כבר סיכמה עם שני שחקנים אירופיים בכירים, אחד מהם היה בסגל נבחרת גרמניה במונדיאל 2006.

חובות העבר של המועדון אינם מהווים סלע מחלוקת בין הצדדים ונכון לעכשיו המכשול היחיד למימוש העסקה היא הסכמתו של רפי עגיב, המחזיק ב-9 אחוזים בבעלות על הקבוצה וטרם נתן את תשובתו. קבוצת הרוכשים דורשת לקבל תשובה בקשר לעסקה עד יום ראשון הקרוב.

הקבוצה השנייה אשר מעוניינת לקבל את המועדון מידיהם של סמי סגול ומשה תאומים היא זו שבראשה עומד יו"ר קבוצת הניהול של הקבוצה בשלוש העונות האחרונות, מוני הראל, אשר קיווה לקבל את הפועל ת"א בחינם.

כזכור, לאחר שהראל ושחר בן עמי הודיעו על עזיבתם לקראת סוף העונה האחרונה נכנס המועדון לחוסר ודאות לגבי עתידו. הפרסומים מאז החלה הפגרה דיברו על ירידה חדה בתקציב, בעוד שתאומים שקד על מציאות רוכש למועדון מאחר וסגול לא היה מעוניין להמשיך להזרים כספים.

וואוו ... !!!

מדהים !

שנה הבאה תקציב של 65 מיליון ש"ח !!!

שחקנים מנבחרת גרמניה ?!!

איך לעזאזל אני אמור עכשיו להרדם ...?

10. הפועל_23 Member

יש כמה אפשרויות לידיעה הזאת...
    א. ספין
    ב. ספין
    ג. ספין
    ד. כל התשובות נכונות

11. fuks51 Member

לדעתי יש 2 אופציות לשחקן שיכול לבוא להפועל(עליו מדובר שהיה בסגל הנבחרת במונדיאל 2006).. הראשון הוא אוליבר נוייביל.. מאוד מבוגר ואולי הקונים הציעו לו הרבה כסף והוא מוכן לסיים שם את הקריירה.. האופציה השניה היא אולי ינס נווטני.. שחקן קצת פחות מוכר שעבר בבאייר לברקוזן ולאחרונה שיחק בדינמו זאגרב.. השחקן נפצע והודיע בינואר 2007 על פרישה אבל אולי הוא יחזור למדים האדומים...
    שני האופציות האלה נראות הזויות.. אז לדעתי האופציה הכי טובה שכל הדבר הזה הוא סתם ספין תיקשורתי או ספין של הקבוצת רוכשים

12. XabiAlonso Member

ספורט 5 זה אתר די אמין בניגוד ל-One וטלספורט.
    אני די בטוח שאיזה קרציה כמו עגיב יגרום לפיצוץ העסקה כרגיל...

13. Raulito Madridista

Frank Serpico,
    שאלת מה אתה צריך לעשות, אז אני אענה לך: קח נשימה עמוקה ואל תתייחס לשטויות האלו. אני כבר למדתי ואני בטוח שגם אתה, שהפועל תמיד פועלת באיטיות. דבר שאמור לקחת יום לוקח לקבוצה שבוע. דבר שאמור לקחת שבוע לוקח חודש, וכך הלאה. אם זה החתמת שחקנים, הארכת חוזים, העברת בעלות של ההנהלה ועוד(ואני לא מדבר רק על המצב הקיים כיום - חוסר וודאות, אלא בכלליות). למשל בעיתון ידיעות אחרונות, שאותו אני מחשיב כיותר אמין ממעריב, פורסם ביום ראשון שהכל סגור ובקרוב לקבוצה תיהיה הנהלה, עד סוף השבוע. כמובן זה לא קרה ואני מעריך שגם בתום השבוע הבא העניינים לא יזוזו.

לא רוצה שום אוליבר נוייבול ושום שחקנים אחרים שכבר גמרו את הקריירה. היעד של הועדון צריך להיות החתמת שחקנים צעירים שיהוו שלד לשנים הבאות, כדוגמת עדן בן בסט. להשאיל אותו לעונה זה יהיה מאוד סתמתי. הלוואי שסלים טועמה היה חוזר, אבל זה רחוק מאוד מהעניינים. טועמה כל הזמן מצהיר על אהבתו אליינו ושהוא מת לחזור, אבל בינתיים, גם כשהוא יודע על הקשיים הכלכליים שלנו הוא רוצה לתבוע אותנו על שני מליון שקל. בנוסף, סלים כבר עשתה שטות עזב אותנו בצורה מבישה למכבי פ"ת בשנת 04\2003. קשטן בא להכין לו חוזה והוא כבר היה סגור אצל עמוס לוזון. יש לקחת את הדברים שלו בעירבון מוגבל.

ברוך דגו, חבל שאתה הורס לעצמך את הקריירה. היה עדיף לך כבר לחכות להצעה ממכבי נתניה שאמורה לדבר חזק בצמרת בעונה הבאה. אני לא מבין את ההתעקשות שלו לצאת לחו"ל ודווקא אחרי עונה בינונית שלו בהפועל(ברור שככה לסקאוטים היה קשה להתרשם מהשחקן). אני מעריך את הלחימה הבלתי-פוסקת והאהבה שנתן לקבוצה ולאוהדים, אבל אין ספק שהוא איכזב. כאשר הוא בא להפועל ציפיתי ממנו להרבה יותר. גם שערים, גם בישולים וגם מהלכים עם הכדור. חבל על השחקן הזה כי אחרי האליפות של מכבי הוא נחשב לדבר הבא בכדורגל ותראו איפה הוא היום.

14. D Raul Member

נויביל לא יבוא, כתוב שחקן שהיה בסגל למונדיאל 2006 וזה אומר שלא בסגל של היורו, ולמיטב ידיעתי נויביל הוא בסגל גרמניה ליורו.
    מה שכן האפשרות השנייה שלך הגיונית.

השחקנים שהיו בסגל גרמניה במונדיאל 2006 וביורו לא הם:

רוברט הות', אוליבר קאן, ג'ראלד אסאמואה, מייקה, הנקה, סבסטיאן קהל, יינס נווטני וברנד שניידר.

אוליבר קאן בהפועל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ...

15. Frank Serpico Member

ראוליטו,

עכשיו כבר באמת שקשה להתעלם מהסיפור הפנטסטי (מלשון פנטזיה) הזה:

גורם בכיר בכתר אישר את הדברים והסביר: "הכל תלוי עכשיו ברפי עגיב. עד ראשון בבוקר הוא יודיע אם הוא מוכן לעסקה. אם לא, הקבוצה תעבור למוני הראל בחינם".

נראה כי בכל זאת יש דברים בגו, וכבר אי אפשר להתעלם מזה.

בעניין שהעלת, איך יגיבו בעלי המניות השונים (עגיב, סגול, תאומים) - בזה, לצערי, אני חושש בדיוק כמוך, שהאפסים הללו, בדרכם השלומיאלית והחלמאית (ואני אומר - הנכלולית), יפספסו (ואני טוען - יטרפדו) גם את האופציה הזאת.

בכל אופן, השעה עכשיו כבר 1:30 אחרי חצות. בעוד כמה שעות נדע לאן הדברים הולכים, ואיזה הפועל תהיה לנו בשנים הבאות ...