הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. Messinho Member

כן רק שבקבוצות שאתה מדבר עליהן אין שום לחץ ואין שום ציפיות.
    קח לדוגמא את מכבי נתניה, היא מצליחה רק בגלל שאין בקבוצה הזאת לחץ, איך אתה מסביר את זה ששחקנים כמו תמיר כהן, דדי בן דיין ואבי סטרול, שבמכבי ת"א הם שחקו כמו פחים, פתאום הפכו לשחקנים טובים בנתניה? בגלל שאין לחץ, אין ציפיות, אין קהל ואין תקשורת על הראש.
    אבל הדוגמא הכי טובה לזה היא מאור בוזגלו, אתה חושב שבמכבי חיפה הוא היה מצליח לפרוץ בצורה כזאת? אני מבטיח לך שגם אם היו נותנים לו לשחק בהרכב הוא לא היה מצליח ככה.
    אם משנים את השם של מכבי נתניה או בני סכנין להפועל או מכבי ת"א ומשאירים אותן עם אותו הסגל שיש להן עכשיו הן ירדו ליגה.

בקיצור, קבוצה גדולה חייבת תקציב גדול אלא אם היא לא רוצה להתפרק. אם התקציב שלכם ישאר בסיבות ה17 מליון בכמה עונות בסוף אתם תרדו ליגה כי לא יהיה לכם תקציב של 45 מליון ולא תוכלו להביא בחלון ההעברות של ינואר שחקנים מצויינים כמו קנדה, טלקיסקי וטופוזאקוב כמו השנה שממש אבל ממש לא חוכמה להשאר עם תקציב כזה בליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/08
  2. Raulito Madridista

אנטבי נשאר אדום

http://img502.imageshack.us/img502/8489/30865457mt1.Xxx

יגאל אנטבי, מגנה השמאלי של הפועל ת"א אשר יחגוג באוגוסט את יום הולדתו ה-34, יישאר בהפועל ת"א גם בעונה הבאה וייסגור עשור שלם באדום, מאז הגיע לקבוצה בעונת 00\1999 ממכבי הרצליה. אנטבי, שחוזהו פג, נפגש עם מנכ"ל הקבוצה, אריה הרשקוביץ והסכים לקבל את החוזה החדש שהוצע לו, הכולל קיצוץ בשכרו. השחקן יחתום רשמית על החוזה בתחילת השבוע הבא.
    הקבוצה תתחיל להתאמן לקראת העונה הבאה(עם סגל מצומצם מאוד) כבר ביום שלישי.

* טור פרשנות מאת יואב גולן על מצבה של הקבוצה, שפורסם הבוקר בעיתון מעריב

---------------------------------------------------------

שמח לשמוע שלפחות אנטבי נשאר וייסגור עשור שלם במדי הפועל. כמובן שהשנים היפות שלו ממש מאחוריו, אבל חשוב ששחקן וותיק, מנוסה וקר-רוח נשאר בקבוצה. לפחות לקהל יש עם מי להזדהות. בנוסף, חייבים להודות בפה מלא, אין לנו אפשרות לצרף אף אחד מהמגנים השמאליים המובילים בליגה, כמו דדי בן דיין או פיטר מסיללה. לזרים אין לנו כסף וגל שיש עדיין לא מספיק טוב, ייקח לו עוד זמן.
    באמצע העונה חשבתי שעדיף למכור את אניימה שמבזבז מקום של שחקן זר ולתת לגליל את הקרדיט. ככל שהעונה התקרבה לסופה ואניימה השתלב יותר בקבוצה, שיניתי את דעתי. הוא עדיין שוער גדול ואני סומך עליו הרבה יותר מאשר על בן-שאנן. אני סבור שאם הוא יישאר הוא יציג יכולת טובה יותר. לצערי, ככל הנראה לא תיהיה להפועל ברירה והוא יימכר. אני מקווה שלפחות נקבל עליו סכום ראוי ושתיהיה לו הצלחה מרובה בהמשך הדרך. אני מעדיף לזכור לו את העונה הראשונה המדהימה בבני-יהודה ואת סיום העונה המשתפר שלו, לעומת שטויות כמו בדרבי, או שערים מטופשים שספג בסיבוב הראשון כמו נגד מכבי פ"ת ומכבי חיפה, או נגד נתניה בקופסא.
    המצב בהחלט לא נראה טוב. בכל יום אני מחכה לקרוא משהו חיובי באינטרנט ופשוט אין. אפילו בן-בסט בורח לנו מהידיים. המאמר שהבאתי מציג את הדברים באור חיובי יותר, אבל אני בהחלט חושב שאנחנו עומדים בפני שנה קשה, או יותר נכון, שנים קשות. הקהל ימשיך להגיע ולתמוך ויכניס כסף, אבל רק מקהל ושידורי טלוויזיה וכו' אי-אפשר להתקיים. כל הדיבורים על משקיע וכו' זה בולשיט. ההנהלה מתנהגת להפועל כמו לבובה וחבל.
    האדם הכי משמעותי בקבוצה הוא ללא ספק גוטמן, שייצטרך להביא שחקנים טובים בגרושים. מעליב אותי לקרוא שהוא משחק שחקנים בליגה ג', אבל חייבים להתמודד עם המציאות. אני בהחלט לא מקנה בגוטמן. לא מקנה בו.
    ובימים קשים כאלו, הכי טוב להתפאר בעבר של המועדון. לראות שוב במחשב את הגולים בעונה הגדולה באירופה, את התמונות הרבות שיש לי במחשב ולעיין בספר 'אדום בנשמה\יוסי גלס'. שבוע טוב חברים.

3. idos87 Member

לפי דעתי החיסרון של אניימה בעמדת השוער יפגע בהפועל. זה נכון שאניימה לא הציג יכולת טובה השנה, אבל זה קורה. בעונה לפני העונה הזו, כשהוא שיחק בבני יהודה, הוא עמד מצויין. אולי גליל וניר יצליחו בשער של הפועל, אבל היכולת של אניימה עולה על היכולת שלהם וכל שכן גם הניסיון בשער. יניב מזרחי הוא יותר שוער ברירת מחדל של הפועל, ולא נראה שבונים עליו כ"כ כשוער הראשון. אגב, לגליל בן-שאנן אין איזה תאקל עם אוהדי הפועל? היה משחק אחד העונה שאוהדי הפועל צעקו עליו והוא צעק אליהם בחזרה, או שזה לא הוא.

4. Frank Serpico Member

ידיעות אחרונות מהבוקר:

אחלה שחקן. יכול לשחק באגפים, יכול לשחק מאחורי החלוץ (מאחורי פאביו ג'וניור, או מאחורי בן בסט, אם יבוא). שדרוג רציני לקבוצה.

שווה לשחרר את אנסומבו כדי להביא את הבריזלאי כזר חמישי.

עכשיו, כשקיצצנו בשכרו של כוכב ברזילאי אחד, אפשר אולי להביא כוכב ברזילאי שני (וגדול עוד יותר...)

רק תהיה קטנה יש לי - רונאלדיניו בסוף לא עובר למנצ'סטר סיטי ?

ועוד תהיה - לרונאלדיניו יש כרטיס ביד? אפשר להביא אותו כהעברה חופשית, או שצריך לשלם לברצלונה דמי השבחה?

או אולי אפשר לעשות טרייד תמורת אסולין ועידן סרור ...

מצד שני זה נשמע לי קצת מוכר: ברזילאי, הופעות בנבחרת ברזיל, שיחק בכמה קבוצות באירופה...

לא היינו כבר בסרט הזה ?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/08
  5. BeitaReaLiverpool Member

חחחחחח. אין מילה אחרת, פשוט חחחח.

6. אלי אוחנה ג'וניור Member

דקו וויתר על ההצעות מצ'לסי ואינטר, יגיע למכבי ת"א בשבוע הבא בכדיי לבצע בדיקות רפואיות ולאחר מכן יחתום על חוזה ארוך טווח.

אויש, נו באמת, רונאלדיניו ישחק בהפועל... הוא לא כזה נואש.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/08
  7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שהיה קורא את הכתבה היה רואה שהוא נפגש עם אחיו בעניין רכישת המועדון\למצוא רוכש ברזילאי למועדון.

8. אלי אוחנה ג'וניור Member

"הפגישה עסקה בענייני הקבוצה"...

9. King Kenny Member

אתה לא חושב שמציאת רוכש היא פעולה שקשורה בענייני הקבוצה?

10. Frank Serpico Member

כמובן שחם, אף אחד לא באמת חשב אחרת (חוץ, אולי, מאלי אוחנה ג'וניור...)

ועכשיו ברצינות - תאומים בברזיל, מחפש משקיע או רוכש למועדון (או ככה לפחות הספינולוגים שמקיפים אותו טוענים) :

רונאלדיניו ישקיע בהפועל ? - מלפפון הזוי א'.

יוסי מימן ירכוש את הפועל - מלפפון הזוי ב'.

ועוד - NRG מדווח כי אמנון ברזילי מיודענו, יו"ר סובארו ישראל, שגם רוצה לחזור ולשמש כספונסר הראשי שלנו, יצר קשר עם אוליגרך ישראלי לשעבר מאזרבייג'אן שעשוי לרכוש את המועדון.

ברזילי טוען כי הוא ייפגש בסוף השבוע בהולנד עם איל ההון מאזרבייג'אן שהוא מעוניין לשדך למועדון.

ברזילי: "אני מקווה שבעוד שבועיים-שלושה כבר תשמעו על האיש החדש שאני מקווה להביא. הוא שותף שלי לעסקים, ורוצה לחזור למדינה ולשורשים שלו".

מלפפון הזוי ג' ?

כנראה שכן ...

11. Proud Cockerel Member

בולשיט. הכל שטויות במיץ.

או איך אמר הדובר של יוסי מימן ...? "זה הכל חרטה ברטה" ...

דוברו של המיליארדר יוסי מימן מכחיש היום (שישי) כל אפשרות שאיש העסקים ייכנס וירכוש את הפועל ת"א או שהוא אפילו שוחח עם נציג הבעלים מושיק תאומים בברזיל על השתלבות כלשהי בקבוצה.

"זה הכל חרטה ברטה", אמר הדובר.

http://sport5.co.il/articles.aspx?folderid...d=39441&lang=HE

לפי ONE משה תאומים נחת בארץ - אין בשורות לאוהדי הפועל.

מקורביו: מטרת הנסיעה היתה לחפש רוכשים, אך תאומים חזר בידיים ריקות.

http://www.one.co.il/Article/117860.html

12. BeitaReaLiverpool Member

דווקא לברזיל הוא נסע?
    ברזיל, הידועה בכמויות היהודים העשירים שרוצים להשקיע בקבוצת כדורגל? זו לא נראית לי המטרה.
    כנראה שמתבשל איזהשהו קשר בין הפועל לאחת הקבוצות שם או משהו דומה.

13. אלי אוחנה ג'וניור Member

רונאלדיניו שחקן פעיל, הוא ירכוש את הפועל ת"א? הוא ישחק שם? לא. נקודה, סוף פסוק.

[/QUOTE]כמובן שחם, אף אחד לא באמת חשב אחרת (חוץ, אולי, מאלי אוחנה ג'וניור...)

14. Frank Serpico Member

אל תיקח את זה באופן כל כך אישי, אלי אוחנה ג'וניור.

כולנו התבדחנו על הרעיון ההזוי שרונאלדיניו (כשחקן) יקושר אל הפועל החביבה שלנו.

ואני התבדחתי [גם (קצת)] על חשבונך (סה"כ אתה אוהד בית"ר ואני אדום - לגיטימי, לא ?)

no offense ...

ברור לחלוטין שהקשר שנוצר (אם בכלל נוצר, ולדעתי הכל מצוץ מן האצבע) בין תאומים לרונאלדיניו לא נוצר על רקע היותו של האחרון שחקן פעיל, אלא אולי על רקע פיננסי כזה או אחר (לאו דווקא בעלות), או על רקע מקצועי כזה או אחר (שיתוף פעולה כזה או אחר בין בתי הספר לכדורגל של הפועל ושל פורטו אלגרה, שרונאלדיניו, כך הבנתי, מעורב בו), או על רקע של תרומה של שני המועדונים (הפועל ופורטו אלגרה) בפרוייקטים חברתיים למען הקהילה.

ברור לכולם שרונאלדיניו לא, לא מועמד לשחקן בבלומפילד בשנה הבאה, וגם לא, לא מועמד לרכוש את המועדון.

תנוח דעתך ...

15. Fabio Junior Member

הפגנה מול הבית של תאומים, לפי ONE.
    כל מי שאכפת לו מהמועדון לבוא, אסור שהוא וסגול יגרמו להקמת 'הפועל בלומפילד'

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/6/08