הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. King Kenny Member

עונה טובה של אנטבי? תגיד אתה עיוור? אנטבי היה בעונה נוראית כמו בעונה שלפניה, הוא נמצא בדעיכה כבר 3 שנים שהשיא של הדעיכה היה העונה.

בינתיים אני מרוצה מהרכש שאנחנו עושים, כמובן ביחס לתקציב. בן-בסט ממה שראיתי לפני שנתיים במכבי חיפה חלוץ מוכשר, הייתה לו עונה טובה בלאומית אצל הפועל חיפה כמלך השערים של הלאומית ואני מצפה לטוב ממנו. אני לא אגיב על אקסברד כי לא ראיתי אותו משחק. הלוואי שיגיע חלוץ בולגרי על חשבון אנסומבו (הכוונה על חשבון אנסומבו כזר לא כקשר אחורי), דימיטרוב או יובוב, לא משנה.

2. Fabio Junior Member

אפשר לדעת על איזה רכש מדובר?
    יניב מזרחי? כרגע נראה שיהיה עצוב לשבת בעונה הבאה בשער 5

3. King Kenny Member

נסה יותר בכיוון של בן-בסט ואקסברד, זה רכש טוב. נכון שהם עוד לא שלנו רשמית אבל המקרים שלהם הם מהמקרים שנראים כאילו בלתי נמנעים.

4. Fabio Junior Member

בן בסט זה רכש טוב, רק שיגיע כבר...
    ואקסברד? זה רכש זה?

5. idos87 Member

עושים יותר מדי רעש מההחתמה של אקסברד להפועל ת"א.
    רק שההר לא יוליד עכבר.

6. Number 8 Member

7. Fabio Junior Member

8. idos87 Member

מה נסגר עם ההנהלה של הפועל? מי הלך, מי נשאר? יש תקציב לעונה הבאה?

9. לב ישראלי Member

רדיו 99 FM - סמי סגול לא יודע שם של שחקן בקבוצה ! הוא לא מעורב בכלום

התקציב הוא 17 מליון ( אם הוא לא ירד מחר בעוד מליון)

10. Number 8 Member

עוד מכה להפועל ת"א - לאחר שתקציב הקבוצה פחת יותר מחצי, החברה אפריקה ישראל, שהעניקה חסות בסך 2 מיליון שקל בשנה להפועל תל אביב, לא תמשיך לתת חסות לקבוצה. כמוה תפסיק את הסכם החסות גם ישראכארט, שהעניקה לקבוצה 800 אלף שקל בעונה. ההידרדרות במצבה הכלכלי של הקבוצה עלולה להוביל לכך שהיא לא תפתח את האימונים לקראת עונת הכדורגל הקרובה.

בנוסף, אלי גוטמן הודיע אתמול לברוך דגו והסביר לו שהוא אומנם מעריך את יכולותיו המקצועיות, אבל בגלל מצבה הכלכלי של הקבוצה, הוא נאלץ לוותר עליו.
    לצוות המקצועי הובהר כי בשלב זה לא יהיה מו"מ עם שחקנים והמשך ההכנות מוקפא.

בראיון של יוסי אבוקסיס לידיעות אחרונות, הוא מנבא להפועל עוד עונת השרדות.

11. oFiRzZz Member

לא ידעתי שהמצב של הפועל עד כדי כך בקרשים .
    אבל אני בטוח שיבוא איזה משקיע שיקנה אותם .

12. Proud Cockerel Member

"הארץ", בוקר יום רביעי :

להפועל תל אביב לא יהיה כסף לחמישה זרים

בהפועל ת"א מעריכים שהעונה לא תיפתח עם חמישה זרים, משום שהחוזים עליהם חתמה הנהלת המועדון בראשותו של מוני הראל עומדים על 25 מיליון שקל ובשלב זה התקציב המיועד עומד רק על 17 מיליון.

בקבוצה ימתינו עד לשבוע הבא כדי להבין לאן מועדות פניו של המועדון, ובעיקר מה תהיה מידת מעורבותו של סמי סגול. עיקר הכעס בקבוצה מופנה למשה תאומים, שלא מראה רצון לעזור למועדון במציאת ספונסר, למרות שהוא ידוע בקשריו העסקיים. בשלב זה מי שפועל להצלת המועדון הוא חיים רמון, שמנסה להישאר מאחורי הקלעים כדי שתדמיתו כאיש ציבור לא תיפגע.

בשבוע הבא יצטרך המאמן אלי גוטמן להחליט על איזה מהשחקנים שחתומים לעונה הבאה הוא מוותר, כשהצעד הראשון הוא למכור את וינסנט אניימה לחו"ל, משום שבהפועל מאמינים שהרזומה שלו יביא למכירה מהירה יחסית וברווחים נאים. כרגע נוטה גוטמן להשאיר את שני הבולגרים, דימיטאר טלקיסקי ואלין טופוזאקוב, ופאביו ג'וניור.

עד השבוע הבא תסכם הפועל גם את נושא השאלות השחקנים, דוגמת ליאור אסולין שמעוניין לשחק בעונה הבאה בארץ. סלים טועמה הגיש אתמול תביעת בוררות נגד הקבוצה בטענה שהיא חייבת לו כסף מעונתו האחרונה במועדון.

המצב קשה, חברים. מוכרים את אניימה, תקציב של 17 מיליון ...

המצב קשה.

13. idos87 Member

כנראה שהעונה הבאה הולכת להיות העתק מדוייק של העונה הזו.
    חבל על הפועל, מועדון גדול שרק בגלל הנהלה כושלת מגיע למצב שהתקציב שלו הוא 17 מיליון. אני מאמין שאם ההנהלה הייתה אחרת המצב לא היה כך ובהפועל לא היו מתעסקים בתקציב לעונה הבאה אלא במטרות לעונה הבאה.
    הפועל אמורה להשתתף באופ"א לאחר שהגיעה לגמר הגביע. חבל לראות אותה עפה מהגביע ע"י קבוצה אנונימית מסלובניה או מקדוניה. רק שיצליחו להרכיב שם הרכב טוב שיוכל להחזיק את הקבוצה בליגה.

14. Don Joan Roman Member

על מכירת אניימה אני חושב שאין להפועל ת"א בעיה להתגבר, גם גליל בן שאנן וגם ניל אברבנל שוערי ליגה ראויים.

15. King Kenny Member

סוף סוף יוצא משהו טוב מהמצב הזה, אניימה עוזב. כמו שכתבו מעלי, אפשר להסתדר עם ניל וגליל, שני שוערים מוכשרים. גם לא לשכוח שיש לנו את יניב מזרחי.

אני לא מבין איך המצב שלנו כ"כ גרוע, לא חסרות קבוצות שעם תקציב שנמוך משלנו הצליחו להציב קבוצה ללא כל בעיה ואפילו קבוצה שהתמודדה בצמרת (ק"ש, סכנין ועוד..).

Last edited: Jun 12, 2008