הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. Proud Cockerel Member

לא מדובר בהכרח בשמועה.

אתר "אדום עולה" מדווח כי "גוטמן סימן את טועמה כיעד מרכזי לעונה הבאה".

עפ"י האתר, גורם בהפועל תל אביב התייחס הבוקר (שישי) לאפשרות שסלים טועמה יחזור לוולפסון: "אלי גוטמן הבהיר בצורה חד משמעית שהוא רוצה את טועמה לעונה הבאה בכל מחיר".

אין ספק שאם טועמה חוזר לארץ, הפועל מבחינתו היא אפשרות בעדיפות ראשונה. האם זה יצא לפועל ? לדעתי, זה בעיקר תלוי ביכולת הכספית שלנו לרכוש אותו ולשלם לו את השכר (הגבוה) שידרוש, אבל גם תלוי ביכולת ההנהלה שלנו לנהל מו"מ מול סוכנו.

2. Pele Member

המקום של טועמה בהפועל. לא משנה כמה תחנות הוא יעבור, תמיד הוא יחזור הביתה וטועמה הוא נכנס ענק. גם שחקן מעולה וגם יקיר האוהדים.

בקשר לבן בסט, הלוואי ויבוא. אנחנו צריכים קצת עזרה בחוד. בייחוד כשכנראה ארבייטמן בחוץ ופאביו לכו תדעו מה יהיה איתו בעונה הבאה..

3. Raulito Madridista

האם סוף סוף ההנהלה עושה מהלך חכם?

אתר ONE מדווח - בן בסט סיכם עקרונית בהפועל ת"א לשלוש עונות

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg801884.Xxx

מלך השערים של הליגה הלאומית, עדן בן בסט, ניהל מו"מ בעזרת סוכנו עובד קראוס עם הנהלת הקבוצה, והושג סיכום ראשוני בין הצדדים. בתחילת השבוע הבא תפנה הפועל ת"א למכבי חיפה, אליה בן בסט היה אמור לשוב בעונה הבאה, אך מאמן הירוקים, אלישע לוי לא מעוניין בו. השחקן אמר לאתר ONE - "אני שמח שיש הסכם עקרוני בין הצדדים. הפרטים הקטניים יסגרו בקרוב. אני שמח להצטרף להפועל ת"א". סוכנו של השחקן אישר את הדברים ואמר:"נראה שבן-בסט יהיה שחקן הפועל בעונה הבאה". אתמול במהלך ראיון באתר ONE, דיבר השחקן על הפועל והראה התלהבות להגיע למועדון, כאשר שיבח את המועדון ואמר:" אלי גוטמן מאמן גדול, יש לקבוצה קהל נהדר שתומך בכל מצב והפועל זה הכיוון שלי".

-------------------------------

הוא בידיוק החלוץ שאני רוצה בהפועל. חלוץ חוצפן(בפן החיובי) שלא מפחד מאף אחד. חלוץ שיבוא לקבל כדור ולא ייפחד לעשות דריבל, לבעוט לשער, שיעורר את החברים שלו. אני מקווה שנוכל להחתים אותו ולא להשאיל. השחקן התראיין לאתר ONE ונאמרו שם ציטוטים שבהחלט מדווחים שהשחקן בדרך להפועל, כך שבלוף זה ממש לא. אני מקווה שהעסק לא ייפול באמצע ומחכה לחתימה הרשמית, שבוודאי תיקח כמה ימים ואפילו שבוע עם ההתנהלות הזו שלנו.
    בקשר לסלים טועמה - זה יפה שגוטמן סימן אותו כיעד מרכזי, אבל אני לא רוצה לפתח ציפיות. אין לנו את הכסף להחזיר אותו, אני לא מאמין למה שקראתי בעיתון ידיעות. בטח שנעשה את המאמצים להחזיר אותו, אבל אין לנו הרבה מה להציע.

4. FC_Bayern Member

בן בסט חלוץ שיכול להתאים לסטנדרטים של הפועל. חלוץ טוב (ולא מעבר לכך) שלא מצריך הוצאת סכומים גדולים. לטעמי לא בדיוק ההשקעה האולטימטיבית, אבל ידוע ששחקני חיפה פורחים כשהם משחקים מחוץ לגבולות ק. אליעזר. אני מאחל לו רק שיצליח.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאושר מהרכש הזה. סוף סוף שחקן צעיר שישחק בקבוצה. יש את נאתכו וקנדה שהתחילו לשחקן בקביעות השנה ואני שמח שהמגמה נמשכת. בפן הזה אלי גוטמן מאמן חיובי מאוד. זה נכון שחלוץ שהבקיע הרבה בלאומית לא בהכרח יצליח בליגת העל, אבל יש לי תחושה טובה לגביו(טפו טפו טפו). הוא בעצם תחליף לארביטמן, ואת האמת לא היה לי אכפת לראות עוד חלוץ בקבוצה, זה או ישראלי אבל זה רק במצב שאלי גוטמן ישחק 4-4-2, לפחות זר. בסיכום עונה של הצעירים בהפועל גם תומר קשטן הזכיר שחקן בשם אליעד דדון, שחקן בן 18 והוא אמר שהוא יכול להשתפשף בעונה הבאה קצת בבוגרים, מקווה שהוא לא יאכזב. כרגע אנחנו צריכים מגן שמאלי(למרות עונה טובה של אנטבי, אבל הוא לא אותו דבר מפעם) וקשר אחורי במקום אנסומבו(אלה אם כן לא נשחק כמו השנה עם 2 קשרים אחוריים כשאחד עם נטייה התקפית קצת יותר התקפית ואחד קשר הורס). סלים טועמה שחקן רצוי, אבל לא רק שהסיכויים שיגיע נמוכים הוא גם לא העמדה החשובה כרגע, למרות שהגעתו תהפוך כל אוהד אדום למאושר.

6. Pele Member

העונה הזאת מתחילה להיראות לי ממש משעשעת.
    אנשים פה (כולל אני) יוצאים מגידרם מהחתמה שולית של עדן בן בסט..

אני מרגיש 20 שנה אחורה בעידן הפועל.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תגזים, כי אמרנו שזה החתמה טובה?

8. Pele Member

לא.. ברור שזאת החתמה טובה, וכפי שציינתי גם אני שותף לכל האווירה.
    זה פשוט הרעב הזה לשחקנים ולאיזה ניצוץ של אור, ואז כשמגיע בן בסט זה יש תחושה של החתמה של רונאלדו.

האמת שזה נחמד, זה הופך את העונה לאתגגר ואותנו לקבוצה פשוטה וטובה כמו שאנחנו אוהבים.

יאללה הפועל

9. Frank Serpico Member

אני לחלוטין מבין ומזדהה עם ההרגשה שלך פלה, אבל זו תחושה חיובית, בריאה, של רעב, של ציפיה דרוכה - ההיפך מהתחושה השבעה הזאת, הנינוחה, השאננה, של מועדון שיודע רק ניצחונות ורק סטארים ושמות גדולים ששכרם מחושב במאות אלפים.

יש בזה משהו טוב, בריא וחיובי בתחושה הזאת שלנו - חזרה לכדורגל הישן והטוב של פעם. רומנטיקה.

היה לי ברור שזאת תהיה תוצאת הלוואי (החיובית היחידה) של עונה פיננסית כמו זו שבאה עלינו. לדעת איך לחשב כל גרוש בתקציב. איפה לחתוך שומן מיותר. איפה להרזות.

דיאטה קוראים לזה. וזה בריא.

ולעניין - בן בסט החתמה מצויינת. אני מעדיף חלוץ ישראלי צעיר ורעב, שמת להצליח ולהוכיח את עצמו בליגת העל, מאשר שכיר חרב זר שבא לשנתיים ועוזב כעבור שנה למרבה במחיר.

אני מעדיף חלוץ צעיר ומוכשר שאיננו סטאר, ואין לו עדיין שם, מאשר מטאור מקומי שרואה במועדון שלנו קרש קפיצה זמני לאירופה, ושיעזוב לבלגיה תוך עונה אחת.

בכלל, אני מעדיף חלוץ מקומי צעיר, כזה שאנחנו נותנים לו את הצ'אנס הראשון להוכיח את עצמו בליגת העל, ושיוכל (אולי) לגדול אצלנו ולהרגיש (אולי) כמו שחקן בית. שיילחם בשבילנו.

ולבסוף, אני מעדיף שחקן שבא אלינו, בין השאר, בגלל ש "אני מאוד רוצה לשחק בהפועל, אלי גוטמן מאמן גדול, וזה הכיוון שלי היום. יש להם אוהדים מדהימים, קהל מטורף שתומך גם כאשר הקבוצה למטה וגם כשלמעלה". כך לדבריו.

ברוך הבא.

10. FC_Bayern Member

ובינתיים ההנהלה של מכבי חיפה נוזפת בבן בסט, כשהמנהלים אומרים לו שזה ביזיון שהוא מדבר עם ראשי הפועל ת"א ומנסה לסכם תנאים בזמן שיש לו חוזה במדים הירוקים.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא מריח לי טוב.
    --------------------------
    הפועל ת"א מתכננת להציע לבית"ר שמשון הצעה על עידן אקסברד בתמורה להשאלה של שחקני נוער לשנתיים.

אקסברד ידוע כאוהד הפועל, כאשר בראיון לפני חצי הגמר של גביע המדינה בין הפועל לבית"ר\שמשון הוא אמר על אהבתו לקבוצה. מבחינתו זה חלום לשחק בא.

השחקן הצטיין העונה בבית"ר\שמשון, שכבש צמד נגד קריית שמונה ברבע הגמר של גביע המדינה רוצה מאוד לעזוב להפועל ובקבוצתו שוקלים את העניין.

אלי גוטמן, יוסי אבוקסיס ותומר קשטן(מנהל קבוצות הנוער) יקיימו פגישה בנושא ביום רביעי.

12. Fabio Junior Member

אם בן בסט באמת ירצה לבוא, הוא ישחק בחודרוב.
    ובנוגע לאקסברד, מיותר.

13. idos87 Member

אקסברד היה השנה בגביע שחקן של משחק אחד. הוא שיחק נגד קרית שמונה והבקיע צמד, בשאר המשחקים לא כ"כ שמו לב שהוא נמצא על המגרש. אם הוא יגיע להפועל הוא פשוט יפול בין הכיסאות וחבל. יש לו את הפוטנציאל להגיע רחוק, רק לא בשלב הזה. אם הוא יגיע לקבוצה יותר קטנה מהפועל ואחרי עונה או שתיים הוא יגיע להפועל הוא יהיה שחקן יותר איכותי. אני לא יודע אם הנהלת הפועל עושה זאת מכיוון שאקסברד הוא אוהד הפועל, אם כן זה גימיק לא נכון וחבל שהוא יצא לפועל.
    לגביי בן-בסט - יש כרגע בעיה עם המעבר שלו להפועל ת"א כי הוא סיכם עם הפועל ת"א את החוזה שלו למרות שיש לו חוזה במכבי חיפה. במכבי חיפה לא יעברו על כך לסדר היום וכנראה ינטרלו את המעבר הזה. חבל כי אם בן-בסט היה הולך לפי הספר ומסכם בהפועל לאחר שקיבל אישור מחיפה אני מאמין שהיינו רואים אותו בשנה הבאה במדים האדומים.

14. הרצליה Member

זאת צביעות של מכבי חיפה,הם לא רצו אותו.
    שיתנו לו ללכת לאן שהוא רוצה.

15. TariboWest Member

נכון. שייתנו לו להמשיך בהתקדמות שלו אם לא רוצים אותו בקבוצה.