הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. avishay22 Member

מה רע בעלית? כי היא הספונסרית של מכבי בכדורסל?

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שכתוב בדיון "העברות רשמיות בליגת העל" ויזה עזב סופית את בית"ר. הוא אמר שהוא רוצה להישאר בישראל גם אם זה לא בבית"ר. רק אני רוצה לראות אותו בהפועל? יש לו טכניקה טובה, מסירות נפלאות וקבלת החלטות מצוינת יחסית לישראל. מקווה שהוא יחליט להישאר בהפועל, למרות שאם הוא ישאר בישראל לא בבית"ר יותר סביר שהוא יילך לקבוצה יותר גדולה.

3. פרנקו בארזי Member

אני מקווה שבונים על ג'וניור בתור חלוץ מחליף ולא חלוץ הרכב,
    כי אם הוא יהיה החלוץ המרכזי שלנו העונה הבאה תהיה זוועתית לא פחות ואולי אף יותר מהעונה הזאת.

4. King Kenny Member

נכון שהוא שחקן מצוין ואני ממש אהבתי כשהוא שיחק בהפועל אבל אם הוא בא להפועל זה על חשבון נאתכו או אבוטבול.
    אבוטבול ונאתכו טובים מאוד ואין שום סיבה לחפש להם מחליף, במיוחד שאת הכסף (המועט) שיש להפועל צריך להשקיע בתפקידים הרבה יותר קריטיים אצלינו (מגן וקשר שמאלי, חלוץ [רועי דיין לא שחקן וארבייטמן לא שלנו נכון לעכשיו]).

5. Frank Serpico Member

אתה לא יכול לבנות על דבר שאין לך ...

אני בטוח, שגם בשיחה הכי אינטימית עם גוטמן, הוא היה מודה ומתוודה שהוא לא יודע, פשוט לא יודע מי יהיה החלוץ המרכזי שלו בעונה הבאה (מתוך הנחה שהוא ימשיך לשחק עם 4-5-1).

השארתו של פאביו ג'וניור היתה אילוץ כלכלי ותו לא, פלוס האבחנה (הנכונה) שכל עוד אין לך חלוץ אחר (וכאמור, ארבייטמן כבר לא שלנו), עדיף להשאיר את הקיים והמוכר (מה גם שהוא לא עולה כסף להביא, ושכרו צומצם בכשליש).

כל כך הרבה סימני שאלה קיימים במערכת, וכולם משפיעים על השאלה מה יהיה הסגל, ומי יהיה החלוץ המרכזי - מי יהיו הבעלים ? מי יישב בהנהלה ? מה יהיה התקציב ? יהיה או לא יהיה כסף לרכוש חלוץ אחר ? ימצא או לא ימצא חלוץ אחר ? מאיפה תביא אחד ? מה תהיה רמתו של החלוץ החדש ? וכו' וכו' ...

כי אם לא יהיה כסף להביא חלוץ איכותי ומוכח (ולא יהיה), אזי יתכן ונמצא את עצמנו מביאים עוד חלוץ מהנוער/מהלאומית/מקונגו הבלגית, ואז פאביו ג'וניור (תאמין או לא) יהיה ברירת המחדל שלנו בחוד.

שנה טובה באה עלינו לברכה, כבר אמרנו ...?

6. Frank Serpico Member

תנחש ...

אה, ניחשת כבר ... ובכן, ניחשת נכון.

7. King Kenny Member

אז תסבירו לי איך זה שכפ"ס הביאו את יבואה בתקציב נמוך משלנו? ואיך זה שאשדוד הביאו את מקרייב עם תקציב נמוך משלנו? ואיך זה שסכנין הביאו את יבוריאן (אמנם הוא פחות טוב מהשניים הקודמית שהזכרתי אבל הוא חלוץ טוב, אני בטוח שלכולם כאן זכורה החצי עונה שלו בהפועל שבה הוא הבקיע 8 שערי ליגה והביא לנו גביע)
    פה אני מדבר רק על חלוצים, יש דוגמאות מספיק טובות גם של קשרים ובלמים/מגנים.

8. פרנקו בארזי Member

הכולירות כבר משחקים ללא הלוגו של עלית על החולצה
    אפשר כבר לקנות מוצרים של עלית ללא חשש!
    (מודה ומתוודה - כן אכלתי מוצרים של עלית ב14 שנים האחרונות, אבל! אף פעם לא קניתי, אלא תמיד זה היה חופן צ'יטוס מהחבר או קוביית שוקולד מהשכן. האידיאל היה לא לקנות מוצרים של עלית ובכך לעזור במימון הכולירות, כל עוד לא מימנתי אותם הרשתי לעצמי לאכול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )

9. King Kenny Member

אני בטוח שבתקופת הבזק של *כבי כדורגל היה לך טלפון של בזק בבית.
    בעונה האחרונה אני מאמין שזה שהספונסר של *כבי היה סלקום לא מנע ממך לקנות מכשיר שלהם (ואם אין לך מכשיר של סלקום אני בטוח שזה שהם הספונסרים של *כבי לא היה מה שבגללו לא קנית מכשיר שלהם).

10. Pele Member

זה יותר מתייחס לתחום הכדורסל ולא לכדורגל.
    מכבי בכדורגל זה עוד מועדון בדיוק כמו כל השאר..

בכדורסל הם השתלטו על המדינה וקנו כל דבר. השופטים, המנהלת, האיגוד.. הכל שלהם. לכן המטרה היא לא לעזור לארגון כזה להמשיך, וברור שלא לקנות 'טעמי' לא יעזור לבעיה - זה יותר ברמה הרעיונית של זה.

11. King Kenny Member

נכון ש*כבי כדורסל זאת הקבוצה השנואה עלי בעולם אבל להגיד ש*כבי כדורגל היא עוד מועדון כמו כל השאר זאת טעות מרה ביותר.
    והשקלים הבודדים שאני אוציא על חטיף של 'עלית' לא ממש ימוטטו אותם. מה גם שעלית קנו 51% ממפעל הדבש של הקיבוץ שלי ככה שאין בי רצון שהם יתמוטטו.

12. Pele Member

התכוונתי שמבחינת הרעיון של הכסף, ההבדל בין שאר קבוצות הליגה וכו' מכבי כדורגל היא כמו כל השאר.. כמובן שבנינו, ובייחוד בנינו היא ממש לא כמו כל השאר.

---
    האתר הרשמי בקליפ שעוקב אחרי הליווי של הקהל האדום, שאני גאה להיות חלק ממנו, לאורך כל מחזורי העונה הקשה שעברה עלינו:
    http://www.hapoelta-fc.co.il/News.asp?id=412

13. Raulito Madridista

אני חושב שגוטמן מתכנן להמשיך עם 4-5-1 לקראת העונה הבאה, ובמערך כזה הייתי מקבל את דה ברונו בברכה, אני לא רוצה לראות שוב מערך הגנתי עם שלושה קשרים במרכז. אם דה ברונו יגיע בסופו של דבר זה לא חשבונו של שי(הוא שחקן 50\50 בכלל ולא אחד שיישחק מתחת לחלוץ), אלא על חשבונו של נאתכו, שלא תורם מספיק בחלק הקדמי. אחת הבעיות עם דה ברונו זה שהוא לא הבקיע מספיק בשנה שעברה, אבל הייתה לו פציעה ארוכה שמנעה ממנו להמשיך את היכולת הטובה שהפגין בתחילת העונה, גם מבחינת שערים(שער יפה נגד בית"ר בטוטו ושני גולים באופ"א).
    אני הייתי מנסה למקם את נאתכו כ-50\50 במקום אבוטבול במידת הצורך, זה רעיון שעלה לי אחרי המשחק הטוב שלו נגד כפר-סבא בשבת, בעמדה אחורית יותר. אבוטבול מנמנם יותר מדיי ובניגוד לנאתכו הוא לא מכפה על חוסר הברק שלו בריצה בלתי פוסקת, אלא עומד על המגרש יותר מדיי.
    מי שצריך לשחק חלוץ זה בהחלט ארבייטמן, למרות שציפיתי ממנו לקצת יותר. לא הייתה פעם אחת שהוא סיים אצלינו 90 דקות.
    מישהו העלה כאן את ג'וניור ויסה. רעיון חמוד, אבל השחקן יקר מידי והוא לא שיחק מספיק בבית"ר כדי שאוכל להתרשם ממנו, למרות ההברקות.
    תומר, זה שלאשדוד יש תקציב נמוך משלנו והיא הצליחה להביא את מקרייב, זה לא קשור. אשדוד הוציאה כספים נוספים כדי לעשות הכל למען הישארות בליגה, הם לא תכננו את הרכש הזה. אם הפועל הייתה במצב דומה אני משער שגם מוני היה פותח את הארנק במידת האפשר.

* כתבה יפה מהאתר הרשמי על הקהל של הפועל, כולל ציטוטים של השחקנים - מומלץ

Last edited: Jun 4, 2008
  14. King Kenny Member

בהחלט קליפ מרגש וגורם לתחושת גאווה גדולה.

Last edited: Jun 4, 2008
  15. Frank Serpico Member

מה הקשר בין הדברים ?

בוא אגלה לך סוד : יש לי שני מספרי טלפון, אחד מתחיל ב- 03, והשני מתחיל ב- 052.

יתרה מזאת - אני ממש, אבל ממש ממש אוהב לאכול שוקולד עלית, ואפילו נותן לילד במבה.

אבל עדיין זה לא אומר שהייתי רוצה לראות את שחקני האהובים, האדומים, מתרוצצים על הדשא כשהלוגו שכל כך מזוהה עם החלאות מתנוסס על חזם.

זה לא כמו סלקום ומכבי בכדורגל, ולא כמו אפריקה-ישראל או סוברו והפועל, ואפילו לא כמו מעדני הטלה והשכונה - הלוגו של עלית ממש מזוהה, אסוציאטיבית, עם מכבי "עלית" ת"א.

ולא הייתי רוצה שהמדים הקדושים שלנו יטומאו בשקץ הזה, בטומאה הזאת, אפילו לא תמורת תקציב עונתי מוגדל.