הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. Pele Member

גם אתה קצת הרחקת לכת..

לעולם לא תצעדי לבד משפט נדוש וידוע בכל מקום בעולם.
    אין פה כוונה להעתיק או משהו, בסך הכל לעשות המנון נחמד לשיר ששרים ביציע.

בנוסף ההמנון גם מכניס כסף (דיסק שנמכר ב10 ש"ח) לקופת האוהדים ככה שיוצא טוב לכולם מכל הצדדים.

2. King Kenny Member

בהחלט אחד המרגשים, כל פעם שאני שומע את השיר הזה יש לי פלאשבקים מאותה עונה חלומית למרות שהייתי אז רק בן 6. זאת הייתה העונה הראשונה שבה נסעתי למשחקים של הפועל (הייתי בשניים, אחד נגד הפועל חיפה שנגמר 3-1 לנו ונגד מכבי הרצליה מחזור לסיום, נגמר 2-0 לנו ואחרי זה ירדנו לדשא בצורה מסודרת לחגוג את האליפות).

Last edited: Jun 2, 2008
  3. Pele Member

טל חן עוזב את הפועל.
    האמת אין מה לבוא בטענות, לא קיבל יותר מדי הרכב ראשון לתקופות ממושכות. בכל זאת היה שחקן נהדר כמחליף ואף פעם לא התלונן על דקות המשחק שקיבל.

העונה הזאת הייתה קצת הזויה מבחינת האדומים שקיבל, אבל נסלח לו..

שיהיה בהצלחה, אני בטוח שהרבה קבוצות בליגת העל ישמחו שהוא יהיה אצלן.

4. Raulito Madridista

העונה האחרונה שלו בהפועל משאירה טעם רע מאוד. חן השנה היה נראה שחוק מבחינה פיזית. מלבד זאת, הוא היה חלש מאוד ברוב המשחקים ששיחק וגם עשה הרבה שטויות, לא מתאים לשחקן שהיה נראה בשנים הקודמות שלו בהפועל כבעל קור-רוח. בעונה הראשונה שלו אצלינו(04\2003) הוא היה פנטסטי והייתה תקופה קצרה שגרשון אפילו סופסל משום שחן היה בכושר פנטסטי ואי-אפשר היה להוציא אותו מההרכב. לא אהבתי את הפעמים שנוסה כקשר אחורי. לא קל להיפרד משחקנים כאלו, שחקנים שנותנים את הנשמה, יורקים דם וגם מתחברים לקהל בצורה כזו, אבל זה מהלך מתבקש. חן כבר לא ילד וחבל שהוא בא על חשבונו של רמי.
    http://www.haaretz.co.il/hasite/images/sport/S090507/s4.Xxx
    להתראות ותודה!

אם כבר מדברים על רמי דואני, קראתי בעיתון ואתר ספורט5, שאמא שלו דרשה ממנו שיירד לחדר ההלבשה לאחר שגוטמן הכניס את טל חן כחילוף שלישי בסופו של דבר, אך הבלם סירב לעשות זאת. חבל לי על מה שקורה עם דואני, שנה שעברה הוא היה תגלית, יכולת פנטסטית שלו במשחקים לא פשוטים כמו שני דרבים, ריינג'רס ועוד. גוטמן מתעלל בו. לטעמי היה מקום להכניס את דואני במקום טל חן. אם גוטמן רצה לתת לחן הזדמנות להיפרד מהקהל, אז דואני היה צריך להיכנס במקומו של אומיט גונזאלס. יש לי תחושה חזקה שדואני עוזב ואנחנו עוד נצטער על זה וחבל.

בקשר למשחק אתמול, עוד שני דברים:

1. נאתכו היה לא רע בכלל כקשר 50\50, אפשר לנסות אותו שם.
    2. סרור לא קשר שמאלי, הוא היה צריך לשחק בעמדה ששיחק נאתכו אמש.
    3. גל שיש נראה מפוחד ולא מתאים להחליף את אנטבי.
    4. בנוסף לבולגרים שקיבלו גביעי הוקרה על היותם השחקנים המצטיינים לפי הקהל, גם לקנדה היה מגיע משהוhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. King Kenny Member

סרור לא מדויק ברמות מטורפות ובנוסף ליכולת הגרועה שלו הוא לא נלחם. שילך למכבי כמו שהוא רצה בתחילת העונה.
    טוב שטל חן עוזב, שחקן חמום מוח, העונה זה מאוד בלט אבל זה היה ככה כל השנים שלו. תמיד אזכור לו לטובה את עונת 2004/05, העונה שכמעט ירדנו הוא היה אחד השחקנים המרכזיים בהישארותינו בליגת העל, אבל חוץ מהעונה הזאת אני לא זוכר לו גדולות.

באמת חבל לי על דואני, ממש אהבתי אותו בשנה שעברה, הוא היה פשוט מצוין בהגנה. בעונה הזאת השתן קצת עלה לו לראש וראינו ירידה גדולה יחסית ביכולתו. אני מקווה שהוא יישאר בקבוצה ויציג שוב את אותה יכולת שהציג בעונה שעברה.

6. Raulito Madridista

טופוזאקוב וטלקיסקי מקבלים את גביע השחקן המצטיים מהאולטראס
    http://www.red-fans.com/Gallery/07/Z8.mahzor33/13.Xxx

הקבוצה מודה לקהל
    המועדון פירסם היום הודעה רשמית בה הוא משבח את הקהל של הפועל ת"א, שלמרות העונה הלא קלה שעברה, היה נאמן. להפועל יש ממוצע של 9,500 אוהדים למשחק ביתי והיא הקבוצה השלישית בטיבה בליגה מבחינת הקהל אחרי בית"ר ירושלים ומכבי ת"א(בהפרש זעיר).
    ההודעה הרשמית -
    "השחקנים, הצוות המקצועי וההנהלה רוצים להודות לקהל על תמיכתו לאורך כל העונה הארוכה שעברה עלינו - בליגה, בגביע ובאירופה".

נערים ג' זכו באליפות וחגגו אותה בהקפת המגרש לפני המשחק, אז אולי בכל-זאת יש לנו עתיד? עם כל הכבוד לנאתכו ודואני שהם מוכשרים, הרבה זמן לא יצא מהנוער של הפועל שחקן ברמה של סלים טועמה או פיני בלילי, אפילו כפיר אודי שהיה לו פוטנציאל עצום וללא פציעות היה הופך לחלוץ בכיר בכדורגל הישראלי(אני זוכר שבעונת 00\1999 היו לו כמה שערים חשובים, ביניהם השער שסגר עניין נגד פ"ת במחזור הראשון והשלישי נגד פ"ת במשחק העונה בסיבוב השלישי. הוא גם כבש את מה שהיה אמור להיות 'שער האליפות' בעונת השרוכים), היה לו משחק ראש נפלא.

על ערן זהבי שחוזר לקבוצה קראתי דברים טובים, אני מאוד מקווה שהוא יותר טוב מאומיט גונזאלס ששוחרר, או רועי דיין שחייב לקבל שחרור. לבנות עליו כחלוץ שני בסגל או שלישי זה מסוכן מאוד, אלא אם כן גוטמן יחליט על מערך של 4-5-1 ואז אם זהבי יהיה המחליף השני זה בסדר. הייתי מחליף את פאביו ג'וניור ונותן לגוטמן את האשראי להביא זר אחר. לוזון אשכרה בחר שחקן מהבונדסליגה וזהו, הוא לא ראה אותו דקה. אם חיפה לא מתגמשת איתנו לגבי המחיר של שלומי, אז חוששני שניאלץ לחפש עוד חלוץ. הוא לא שווה חצי מיליון דולר וחשבתי שהוא ייתרום לנו קצת יותר(כמובן שהעובדה שמשחק ההתקפה שלנו לוקה בחסר יש חלק בתפוקה הלא מזהירה שלו, אבל גם שלומי אשם).

Last edited: Jun 2, 2008
  7. guyx Member

נערך

Last edited: Jun 3, 2008
  8. Raulito Madridista

פאביו ג'וניור חתם בהפועל לעונה נוספת

http://www.ynet.co.il/PicServer2/02012008/1383749/IMG_5246_wh.Xxx

החלוץ הברזילאי שכבש העונה שבעה שערי ליגה, הסכים לבקשת המועדון לקצץ בשכרו, וחתם הערב על חוזה לעונה נוספת בשורות המועדון. החלוץ נפגש עם מנכ"ל הקבוצה, אריה הרשקוביץ ושמע שהוא בתוכניות של גוטמן לקראת העונה הבאה. החלוץ הנרגש אמר לאתר הרשמי:" נשארתי בהפועל ת"א כי אני אוהב את המועדון ואת הקהל שקיבל אותי באהבה גם ברגעים הקשים. אני מקווה להחזיר לכולם בעונה הבאה".

לפי דעתי זה אומר הרבה לגבי התקציב של הקבוצה. אפשר היה להביא זר אחר. אני חייב להגיד שאני לא מרוצה מהמהלך הזה. החיבור שלו עם הקהל יחסית לתרומה דלה שלו לקבוצה, הוא פשוט מדהים. יש לו מזל שהוא הופיע לצמד הדרבים. הדבר היחיד שטוב בזה שהוא נשאר, זה שלפחות הקהל יוכל להתחבק בשיר שלו.
    שחקן נוסף בעל שיר יפה הוא ברוך דגו, שכרגע בדרך החוצה. אני חושב שנתניה מתחילה להתחרט שהיא רצתה אותו. מדהים שברוך בכלל אחרי עונה כזו חושב שהוא מסוגל לצאת לבלגיה. בסוף גם הוא יישאר איתנו והדבר היחיד הטוב שיהיה זה השיר שלו.
    אני מקווה שייסגרו עם אנטבי לעונה נוספת, שיש לא מתאים עדיין.

* טל חן נפרד מהמועדון בכתבה לא רעה של אתר ONE. על היכולת שלו העונה אפשר להתווכח, אבל על הנעמנות והלחימה - ממש לא. בהצלחה בכל דרך שתבחר - טל!

Last edited: Jun 3, 2008
  9. פרנקו בארזי Member

guyx תתבייש!

איזו טעות ענקית להחתים את פאביו. היו צריכים להביא את יובוב!

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הסתרתי לאורך כל העונה את החיבה שיש לי כלפי פאביו ג'וניור. אני שמח מאוד שהוא נשאר עוד שנה בכדורגל הישראלי ומאחל לו ולהפועל תל אביב שבשנה הבאה הוא יהיה טוב יותר. את הפוטנציאל שיש לו ואני שמח שגם אלי גוטמן ראה את זה.

11. guyx Member

למה???
    בגלל שנתתי קישור להמנון?! זה לא אני העלתי ליוטוב או להורדה ולקחתי את זה מהפורום הרשמי אז מה הבעיה כאן???

12. King Kenny Member

אני לא מבין למה אנשים עושים כזה ביג דיל מהתקציב שלנו. להזכירכם הוא יהיה 20 מיליון שקל ולא 5 מיליון שקל. בשנים קודמות הבאנו שחקנים טובים בתקציב הזה אז אני לא רואה שום סיבה שלא נוכל גם עכשיו.
    התקציב שלנו נמוך יחסית לבית"ר,חיפה,נתניה ו*כבי, התקציב שלנו הוא הכי גדול אחרי ארבעתן, הוא לא כזה קטן כמו שעושים ממנו.

13. פרנקו בארזי Member

הבעיה היא שאתה פוגע במי שיצר את ההמנון על ידי ההפצה הלא חוקית שלא באינטרנט
    לא מדובר בסתם זמר ביליונר שגר בפנטהאוז ב30 מיליון דולר, מדובר באוהדי הפועל וככה אתה לא מתבייש להפר את זכויות היוצרים שלהם אחרי שהם עבדו קשה כל כך למעני ולמענך.
    תתבייש.

14. Raulito Madridista

תומר,
    אתה כל-כך תמים, לא יאומן.
    ראשית, לא היה להפועל בעשור האחרון תקציב של 20 מליון שקלים, מעולם. הייתה תקופה שהתקציב הגיע ל-50 מליון אפילו. מעונת הדאבל ועד 2003 היינו הקבוצה העשירה ביותר בליגה פרט למכבי חיפה. בגלל התקציב הנמוך שלנו היום, אנחנו מפסידים את הישראלים הטובים שיש בליגת העל ונאלץ לבנות על כל מיני פליטים ועל שחקני נוער.
    דבר שני, נגמרו הימים שאתה מביא שחקן כמו רוסו במאה אלף דולר(מדבר על הרכש של גוטמן לבאר-שבע). היום המחירים הרבה יותר גבוהים, ומה שפעם היה זול, היום הרבה יותר יקר. באים לפה זרים בהרבה כסף ורובם בלי יכולת בסיסית של שחקן כדורגל. לגוטמן תיהיה עבודה קשה מאוד בקיץ עם בחירת הזרים. מה שכן, לא חייבים להגיע לחמישה זרים. אם מצאנו שניים טובים זה בסדר, לא צריכים להביא שחקן כדי להגיד 'הבאנו', לא לקחת דוגמא מלוזון הטיפש שהביא לנו חלוץ מהבונדסליגה.

15. Messinho Member

LOL.
    פראנקו בארזי אתה לא מוריד שירים מהאינטרנט? כי אם כן, תדע שאתה עבריין שראוי לשבת מאחורי סורג ובריח ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx )

עכשיו בנימה יותר רצינית (ננסה להיות רציניים כמה שאפשר),
    בבקשה אל תגיד לי שאתה לא מוריד, בבקשה!