הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. Pele Member

בלומפילד הולך להתחדש
    התכנון הוא ככל הנראה לשנות את כסאות הפלסטיק שיש כרגע באיצטדיון לטובת כסאות מתכת/מתקפלים או איך שלא קוראים לזה.
    בהתחלה זה יהיה רק בצד של אוהדי הפועל, ותהליכי השינוי מתחילים כר מעכשיו בעקבות הפתיחה המוקדמת של הפועל במסגרת גביע אופ"א בעונה הבאה.

כבר בשבת הקרובה נראה את שער 5 רק עם טריבונות, מחזה נוסטלגי שמחזיר אותנו כמה שנים טובות אחורה..

2. idos87 Member

א. התכוונתי שבכל מקרה הוא ישחק באופ"א, גם בהפועל וגם בנתניה.
    ב. עם מכבי הוא שיחק בליגת האלופות והבקיע 4 שערים. לא שאני מזלזל במה שהוא עשה עם הפועל באופ"א.

3. Raulito Madridista

אלי גוטמן:"המשחק הזה שווה למועדון מליון שקל"

http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/2198.Xxx

על אף שהקבוצה הבטיחה את הישארותה בליגה במחזור הקודם, לאחר ניצחון 2-1 על מכבי פ"ת, אלי גוטמן לא הניח היום לשחקנים והיה פעיל מאוד על הקווים. "אנחנו פועלים לפי רוח הספורט. אני דורש מכם את המחויבות שהפגנתם בתקופה האחרונה ומי שלא מסוגל שיבוא ויגיד לי את זה היום. המשחק הזה שווה להפועל ת"א הרבה כסף - מליון שקל, במידה ונסיים בחלק העליון של הטבלה - המקום השישי", אמר גוטמן לשחקניו.
    מספרים שחקנים נעדרו מהאימון היום. יגאל אנטבי, דימיטאר טלקיסקי וברוך דגו הסתפקו בריצה בלבד. האחרון גם ככה לא יישחק נגד כפר-סבא בגלל צהובים ולמעשה סיים את דרכו בהפועל במידה ולא יאריך את חוזהו. השוער וינסנט אניימה טס לניגריה לקראת משחקי מוקדמות המונדיאל. גליל בן שאנן יהיה זה שיחליפו בין הקורות. השוער הצהיר שהוא אינו מעוניין להמשיך במועדון כשוער שני והוא צפוי לעזוב.
    באימון היום היו גם פנים חדשות. מספר שחקנים נבחנו בשורות הקבוצה: שלומי איטח(שוערה של קריית אתא), כפיר דר(מהנוער של מכבי חיפה), שרון לוי(מגן שמאלי, שחקן מכבי קריית אתא) ואמג'אד סלימאן(קשר, שחקן מכבי אחי נצרת).
    הקבוצה הכחישה את הפירסומים לפיהם פנתה לאבי סטרול, בלמה של מכבי נתניה. מהמועדון נמסר בתגובה:"אבי סטרול לא יישחק בהפועל ת"א. הקבוצה לא פונה לשחקנים הנמצאים תחת חוזה".

4. oFiRzZz Member

ONE האלה .. שקרנים בני שקרנים , כל הצדדים מכחישים ורק הם מוצאים לעצמם ספינים .

5. Raulito Madridista

http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/1975.Xxx

אלי גוטמן למוסף 'ידיעות תל-אביב'(מוסף של עיתון 'ידיעות אחרונות', המגיע כל יום שישי), והתחיל בסיכומי העונה. הוא דיבר על כך שלקח לשחקנים זמן להפנים את הסגנון שלו, סיפר שהוא מאוד מרוצה מהרכש שנעשה בחלון ההעברות(בעיקר הבולגרים, אבל גם קנדה וארבייטמן), שהוא היה בטוח שהבטחת ההישארות תיהיה בשלב מאוחר יותר, דיבר על החיבה לקהל של הפועל, ועוד.
    אני מביא בפניכם את הנקודות היותר מרכזיות:

מילה על פאביו ג'וניור, ששיפר את היכולת שלו אצלך
    "פאביו ג'וניור רק נעשה יותר ויותר טוב ככל שעבר הזמן, הוא צבר ביטחון וזה משהו ששחקן כדורגל חייב שיהיה לו כדי להביא את עצמו לידי ביטוי במגרש. אני חושב שהסך הכל שלו בקבוצה הוא חיובי. האמנו בו והוא החזיר על כך במגרש. להערכתי אין סיבה שהוא לא יישאר איתנו בעונה הבאה ויתרום למועדון, אחרי שכבר הוכיח שהוא ראוי להמשיך איתנו".

חוץ מלהשאיר את הקבוצה בליגה, גם הבאת אותה לאירופה; היית רחוק פנדל אחד מזכייה בגביע
    "אני חושב שעצם ההגעה לגמר היה סוכריה שהמועדון שלנו קיבל - מעין פיצוי על המאבקים הקשים בליגה. עצם העובדה שהגענו לגביע אופ"א זה דבר מאוד משמח שממתיק את הטעם של העונה הזאת. רק חבל שהחמצנו את הגביע עצמו, וכל זה בגלל החטאה של פנדל אחד. היה יכול להיות סיום הרבה יותר מתוק לעונה הזאת אם היינו מסיימים עם הגביע. העובדה שהיינו כל-כך קרובים להנפה ועם זאת כל-כך רחוקים, היא מאכזבת".

לא מפחיד אותך להישאר כאן בידיעה שבשנה הבאה התקציב שלכם יירד פלאים?
    "אני לא מפחד. תמונת המצב כפי שהיא היום ברור לי, ובכל זאת לקחתי החלטה שאני לא עוזב את המועדון, אלא ממשיך לעבוד, גם אם תקציב הקבוצה יירד. עכשיו אני מתחיל לעבוד על העונה הבאה ואז נראה מה יהיה. בסך הכל אני לא חושש מהעתיד".

אתה יכול להכריז שבאת להרבה שנים לקבוצה?
    "כרגע אני חתום לעוד עונה אחת בהפועל. אני מאמין ששני הצדדים יהיו מרוצים מהשידוך הזה ואז נראה מה יהיה הלאה. כאן אין טעם לצאת בהכרזות".

Last edited: May 30, 2008
  6. Pele Member

זה היה כל כך שקוף, אפילו לא מצמצתי כשראיתי את ההודעה.
    זה ספינים בעיקר של הסוכנים של סטרול לדעתי, כבר כמה שבועות שהם רומזים על שדרוג בחוזה..

7. Frank Serpico Member

חברים, קומרדים,

הערב, במשחק הליגה האחרון, נגד כפ"ס, במבצרינו האיתן שביפו, יושמע לראשונה (כך נדמה לי) באופן רשמי המנון האוהדים החדש של הפועל תל אביב :

"לעולם לא תצעדי לבד, הפועל תל אביב"

ההמנון, המשותף להפועל ת"א ולהפועל אוסישקין ת"א (שתי הגירסאות נבדלות במילה אחת - בלומפילד/אוסישקין), נכתב והושמע לראשונה בחגיגות הדאבל של הפועל אוסישקין, וימכר הערב, לפני המשחק ע"ג תקליטורים (תמורת 10 ש"ח, מחיר סמלי, כל ההכנסות קודש לאולטראס).

למרות שההמנון החדש הופץ ביוטיוב, זו מצווה לכל אדום לרכוש את תקליטור ההמנון, ולשיר אותו בלב רוטט בתחילת המשחק.

מי ייתן ותהא זו תחילתה של מסורת חדשה שבה נשיר את ההמנון האדום לפני כל משחק.

ולמילות ההמנון:

לעולם לא תצעדי לבד

ביצוע: אוהדי הפועל תל אביב
    מילים: טלי מרכוס
    לחן: מנשה בהרב

היום אחות היא מלחמתנו
    מבטיח לך אהובתי
    תחוגי נא את פגישתנו
    באולמנו (מבצרנו) הביתי

אנחנו צועדים קדימה
    אל שערי האיצטדיון
    עם הצעיף אדום אנחנו
    שואגים את ההמנון

לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב

את כל הארץ כבר חרשנו
    בכל מקום בכל פינה
    הלב אדום, השם הפועל
    ושוב עולה המנגינה

כאן הבית זה אוסישקין/בלומפילד
    ואותו לא מחליפים
    אוהבים אותך הפועל
    את השדים האדומים

http://img89.imageshack.us/img89/6414/hapoel11qa2.Xxx

8. Pele Member

הוא הושמע כבר לפני שבועיים..
    נמכר בפ"ת ועכשיו ימשיך להימכר נגד כפ"ס.

פשוט מדהים

9. Proud Cockerel Member

המנון יפה, ללא ספק. מייצג את הרוח של הפועל.

אהבתי את הטובה שברקע... פם-פם-פם...

זאת הזדמנות אבל, אולי, להזכר בכמה מההמנונים הקודמים שלנו, הנוסטלגיים... (רובכם בטח לא זוכרים. אולי אפילו לא מכירים).

ראש וראשון (כך לדעתי לפחות) - ההמנון, בה"א הידיעה, של הפועל - "השדים האדומים" ("הנה הם באים, השדים האדומים..."), מילים: עלי מוהר, לחן: יצחק קלפטר, ביצוע: יגאל בשן, יצחק קלפטר וחנן יובל (כולם, אין צורך לציין, אדומים בנשמה).

במקום השני - המנון האוהדים של הפועל ("הנה הנה הם באים..."), בביצוע אריאל זילבר, עוד אוהד אדום. (עדיין ...?).

במקום השלישי והמכובד - שיר הדאבל של עונת 1999/2000 - "אדומה שלי" ("אהובה שלי, אדומה שלי..."), מילים: סט. אריק איינשטיין, לחן: מיכה שטרית, ביצוע: סט. אריק איינשטיין ומיכה שטרית (יש צורך לומר איזה חולצה הם לובשים ובאיזה יציע הם יושבים ...?)

עוד - "הפועל תל אביב" בביצוע דורון מזר.

ועוד - שיר הגביע של הפועל תל אביב, מילים ולחן: שבתאי גרשון, ביצוע: #@$%& ושבתאי גרשון (לא. לא אדומים...).

ועתה זה, המנון אוהדי הפועל, "לעולם לא תצעדי לבד".

ואקנח במשהו אחרון :

בכל העולם, שואלים כולם,
    איך אפשר כל כך לאהוב אותך,
    איך בכל משחק הלב פועם חזק,
    והוא משתולל יאללה הפועל!!! יאללה הפועל!!!
    ובכל מקום, לסמל האדום,
    נשיר בגאווה ,ניתן רק אהבה.
    לך תמיד נזכיר,ולא נפסיק לשיר,
    מבוקר ועד ליל יאללה הפועל!!!
    יאללה הפועל!!! יאללה הפועל!!!

10. Frank Serpico Member

כנראה שאני כבר לא מספיק מעודכן.

אגב, פלה, מה אוהד יונייטד כמוך אומר על הפלגיאט הבוטה מהיריבה השנואה ?

11. Frank Serpico Member

לפי דעתי זה המרגש מכולם. שיר גדול. מבצע ענק. אחלה קליפ.

חובה לצפות בקליפ

http://www.youtube.com/watch?v=2wzVd4g1FbQ

ולהזכר.

12. Frank Serpico Member

איזו תחושה של החמצה, קיבינימאט.

גם כפרה על 900,000 ש"ח, גם כפרה על שלא הצלחנו לסיים בחצי העליון של הטבלה, אבל בעיקר כפרה על שלא הצלחנו לעקוף את החלאות.

איזו תחושה של סיום מוחמץ לשליש אחרון כ"כ מדהים.

טעם רע בפה.

13. idos87 Member

לעולם לא תצעדי לבד=you will never wolk alone.
    יפה שהפועל הפכו לעברית שיר של ליברפול. חבל רק שהם לא משחקים כמו ליברפול. אולי גם זה יגיע.

14. Proud Cockerel Member

idos87, אתה קצת מאכזב אותי... בדר"כ אתה דווקא מבין הבודדים כאן שמדבר דברי טעם.

עכשיו אמרת שטויות.

וחבל שדווקא ביומו הגדול של המועדון שלך, אתה בוחר סתם להשתלח בקבוצות אחרות...

ואומר לך למה שטויות - מפני שהכל יחסי - אם ליגת העל שלנו היתה ברמה של הפרמיירליג, אם בית"ר שלנו היתה ברמה של היונייטד, ומכבי נתניה ברמה של צ'לסי, ואם סכנין היתה משחקת כמו ארסנל, ואם בני יהודה שלך היתה משחקת כמו אסטון וילה (או אפילו כמו טוטנהאם), אזי היה איזשהו טעם בדברי ההבל ורעות הרוח שלך שהטחת סתם ככה.

המנון אוהדים זה דבר יפה. האוהדים האדומים שלנו הם-הם דבר יפה, ועושים דברים יפים למען העידוד וקידום תרבות האהדה (ולא, אל תמנה לי עכשיו את החריגים המנוולים). הקלטת המנון אוהדים (גם אם הוא פלגיאט במידת מה. הלא כל תרבות האהדה שלנו בארץ היא פלגיאט אחד גדול מתרבויות כדורגל שאנחנו מנסים לחקות - מאנגליה, מאיטליה ... כולל שמות ארגוני האוהדים וסגנונות העידוד). עדיין מדובר במעשה שיש לשבח. הלוואי על כל מועדון בארץ אוהדים כמו אלה של הפועל, והלוואי גם על בני יהודה שיקליטו המנון אוהדים (ואני לא מדבר בציניות - הלוואי).

אני יכול רק לברך אתכם ביום חגכם על המסע המדהים שעשיתם בחזרה מהשאול - סחתיין.

חבל רק שאתה לא מסוגל לפרגן לנו על המסע הקטן שגם אנחנו עשינו מאז דצמבר עם אלי גוטמן - מסע די מדהים לכשעצמו - מ- 6 נקודות ליגה בדצמבר עם הלוזון, ל- 41 נקודות היום. 35 נקודות בחצי שנה - יותר מכל קבוצה אחרת בליגת העל. יותר מבית"ר ויותר מנתניה, ואפילו יותר מבני יהודה.

שלא לדבר על ההעפלה לגמר הגביע.

ועל זה מגיע לנו המנון, ועוד איך.

אבל זה בסדר שאף אחד לא מסוגל לפרגן, אנחנו רגילים לזה, כי הפועל שלנו -

לעולם לא תצעד לבד, הפועל תל אביב ... !

15. idos87 Member

אחי נראה לי שהגזמת קצת בתגובה שלך. לא התכוונתי להשתלח בהפועל. ההפך הוא הנכון .לפי דעתי זה נחמד שהם עשו שיר כמו של ליברפול. רק אמרתי שהעונה הם לא שיחקו טוב ושאולי בעונה הבאה הם ישחקו יותר טוב.
    אין לי שום זילזול בהישגים של הפועל העונה במיוחד ההעפלה לאופ"א. ומי אמר שלא מגיע לכם המנון. נראה לי שלקחת את הדברים שלי יותר מדי רחוק. מקווה שההמנון החדש יחזיר אכם לדרך הנכונה. בהצלחה באופ"א!