אתה רואה את המשחק איפשהו או שאתה מתעדכן כמוני בבית"ר נט? ואגב למה הפכנו את הדיון של הפועל לזה של בית"ר? בנתיים בנאדו חלש מאוד, ועושה המון טעויו.
כמוך בבית"ר נט, למרות שאני מקבל את העדכון טיפל'ה יותר מהר ממך. ולגרשון יש נסיבות מקלות, הוא עוד לא התאושש לגמריי מהניתוח.
הוא טוען שזה הלך לקופתה של מכבי הרצליה. וכנעאן עלה לו ארוחה למה אתה אומר בחינם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
סרור רוצה להשתחרר מהפועל לאחר שלא יצא למחנה באוסטריה משום שסירב להצעת הפועל להאריך את חוזהו בעוד שלוש עונות בגלל גבוה השכר. טעות איומה של הפועל, לעלות לו את השכר בכמה שהוא רוצה רק לא לוותר עליו. ויש לי שאלה, אמרו בעונה שעברה שסנגוי מושאל מהפועל, איך הוא הלך לחתום ישר בקפריסין?
אני לא מודאג בכלל מסרור. השנה אי אפשר להעלות לו את השכר כי הוא עדיין חייל, ובכל מקרה הוא ישחק השנה בהפועל. שנה הבאה כבר יוצע לו חוזה משודרג.
שי אבוטבול ייעדר חודשיים לפחות לאחר שבבדיקה שערך אצל הפרופסור הבלגי מרטנס הובהר לו כי עליו לעבור ניתוח ברצועות שבקרסולו.
חדשות קשר שיאבוטבול שנפצע וייעדר כשלושה חודשים, הגיב בנוגע לפציעתו:"אני מאוד מבואס ומאוכזב מהפציעה, קיוויתי לשחק העונה יותר, אך יהיה בסדר". הקשר ינותח בשבוע הבא על ידי מרטינז. הקשר שגילה את מהות הכאבים שלו באיטליה, בייחד עם אבוקסיס, חזר למחנה האימון של הפועל ת"א וצפה בחבריו עורכים שני אימונים לקראת המשחק הערב(19:00) נגד סיגמה הצ'כית שניצחה את ווסטהאם. גם יגאל אנטבי החמיץ את האימון, שהיה באוווירה טובה, למרות שהפועל חייבת חלוץ. המאמן לוזון ואבוקסיס, וויתרו על הצפייה באנגולוב, המועמד למלא את החלל החסר בקבוצה, כחלוץ, ובאותו משחק הוא הבקיע צמד שערים. http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg761535.Xxx בקבוצה חוששים כי עומרי אפק מבית"ר ירושלים ישותף במשחק נגד קופנהאגן במוקדמות האלופות וכתוצאה מכך, גם אם יעבור להפועל הוא לא יוכל להשתתף במפעל האירופי. ההנהלה תתחיל להזיז עניינים בנוגע לרכש רק בתום מחנה האימונים - שהקבוצה תשוב ארצה. במועדון כועסים על עידן סרור שסירב לחתום על החוזה ולא הגיע למחנה האימונים. גיא לוזון מאוד מרוצה מכושרו של מזואה אנסומבו שמראה יכולת נהדרת באימונים. לוזון אמר:"אנחנו עובדים קשה ומתקדמים לאט לאט. יש עוד הרבה מה לשפר, אבל יש עוד זמן. אנחנו זקוקים לעוד קשר וחלוץ ונקווה שהם יגיעו". "הקבוצה נראית מצויין, הגיעו שחקנים שיכולים לתרום ואני מקווה שנעשה עונה מוצלחת", אמר ליאור אסולין, שרכישתו על ידי הפועל ת"א הושלמה לפני מספר ימים. "זו התחלה חדשה בשבילי ואני רוצה להצדיק את הגעתי להפועל תל-אביב", הוסיף החלוץ. הפועל הצליחה לארגן יריבה משמעותית למשחק אימון - אלופת סרביה, כוכב האדום בלגארד. משחק האימון ייערך בשבוע הבא.
תיקו נטול שערים מול הצ'כים הפועל ת"א סיימה אתמול את משחק האימון השני שלה והראשון במחנה האימונים, בתיקו נטול שערים נגד סיגמה הצ'כית המדורגת במקום ה-14 בליגה המקומית. המאמן לוזון פתח בהרכב במערך של 4-4-2, כאשר החלוץ שפתח לצידו של אסולין היה עדי סבג. אנסומבו שגילה יכולת טובה באימונים, פתח לצידו של באדיר במרכז המגרש. דגו ואבדי פתחו באגפים. אניימה כמובן פתח כשוער. הרכש החדש, הבלם דוס-סאנטוס שיחק ולצידו טל חן. אנטבי בסופו של דבר נטל חלק במשחק ושיחק באגף שמאל ובונדר באגף ימין. הצ'כים היו טובים יותר והגיעו לחצאי מצבים, אך לא הצליחו לנצל אותם ובנוסף אניימה הציג יכולת טובה. במחצית השנייה הפועל ת"א השתפרה והייתה לא רחוקה לכבוש. ראובן עובד נכנס לשחק וגם דואני, גל שיש מהנוער ומנצור. הקשר הברזילאי, אבדי, הבחין בשוער הצ'כים יוצא משערו ומ-30 מטר בעט כדור אדיר שנעצר במשקוף. באדיר קיבל גלישה חזקה משחקן הצ'כים ויצא ופינה את מקומו לנתאכו. גם קובי סוויסה טעם דקות, כמו גם מאור פרץ וצמד הצעירים מהנוער: איתי אלקסלסי ואשר טובי. מי שלבש את סרט הקפטן, עד שהוחלף, היה וואליד באדיר. http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg761686.Xxx תגובות מהמשחק: המאמן, גיא לוזון:" מבחינה הגנתית עשינו את העבודה על הצד הטוב ביותר. אניימה לא היה צריך למתוח את איבריו וזה מסמן משהו. מבחינה התקפית, היינו חלשים ויש המון מה לשפר. נשים על זה דגש, נעבוד ונמשיך הלאה. אנחנו נתייחס למי שכאן ולא למי שצפוי להגיע. גם עם הסגל הזה אפשר לעשות הרבה, אבל אנחנו שואפים לחיזוק. ההנהלה עובדת שעות על גבי שעות כדי לרכוש עוד שחקנים ואם יהיה משהו רשמי אז נודיע, כרגע, לא" http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg761679.Xxx הקפטן, וואליד באדיר: "האמת, היה משחק לא טוב שלנו, אני מקווה שכבר במשחק הבא יהיה שיפור ונבוא מוכנים לליגה. המאמן יודע מה צריך לעשות ואנחנו כרגע לא טובים. הצוות יודע מה צריך לשפר בהרכב שלנו ואין לי יותר מה להוסיף בעניין". על סרט הקפטן, אמר באדיר:" להיות קפטן בהפועל זה מחמיא לי מאוד. הפועל ת"א זה מועדון גדול ואני אקח את הצ'אנס בשתי ידיים ומקווה לעונה טובה עם הפועל.