הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. Raulito Madridista

לצערינו הרב של האוהדים, אין לקבוצה חנות רשמית, בניגוד למכבי-חיפה(בגראנד-קניון), בית"ר ירושלים או הרבה קבוצות אחרות.
    באתר הרשמי של הקבוצה, בפינת חנות המוצרים, רשומה ההודעה הבאה:" אנו מצטערים על העיכוב שחל בפתיחת חנות האוהדים. מועד פתיחת החנות יובא לידיעת הקהל בהמשך".
    אני לא יודע לגבי מכנס, מה שכן, חולצה אתה יכול להשיג באיצטדיון עצמו(ליד הכניסות לשערים יש כמו דוכן קטן עם חולצה, כדורי-רגל, צמידים, כפפות ועוד).

ובנושא אחר - קראתי היום שבקבוצה מאוכזבים מיכולתו של שלומי ארבייטמן והוא יירד לספסל. כל פעם מדברים על זה במהלך השבוע שהוא עשוי להיות מסופסל, ותמיד הוא פותח בהרכב בכל-זאת. ארבייטמן הגיע להפועל בכושר גופני לקוי מאוד, הוא גם לא כשיר במאת האחוזים כבר תקופה ארוכה, אין משחק שלפניו לא קוראים באינטרנט שהוא בספק. אני מקווה שהוא לא יישחק. שינוח על הספסל וזהו. אני גם מקווה שלא נצטרך להכניס אותו.
    חזרתו של שי אבוטבול להרכב מאוד משמעותית. מרכז השדה ייראה הרבה יותר טוב והקבוצה תצא קדימה עם קצת פחות איטיות וכבדות. נאתכו לא יכול לנהל לנו את המשחק, ולאנסומבו חייבים להשאיר רק את עבודת ההגנה(לא פעם קרה שהוא מסר ליריב ומזה נולדה התקפה מתפרצת מאוד מסוכנת).

דבר שאני מאוד אוהב בהפועל, זה שאנחנו שותקים. אנחנו קבוצת התחתית היחידה שלא דיברה על הניצחון הטכני שהרצליה אמורה לקבל(אני מדגיש את המילה 'אמורה', משום שלטעמי בעירעור הצעד הזה יידחה והרצליה תישאר ללא הנקודות, אלא אם כן תצליח להשיג אותן על הדשא במשחק חוזר או בהשלמת הדקות שנותרו). אחד השחקנים בהפועל אמר היום:"ננצח ולא נחכה להחלטת בית הדין". שכך יהיה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/08
  2. Proud Cockerel Member

תודה, דור.

3. King Kenny Member

הם בחיים לא יצליחו למלא את בלומפילד, הוא תמיד ירגיש ריק מדי.
    עדיף להם איצטדיון יותר קטן (הרצליה למשל) שהם יוכלו למלא אותו.

4. Don Joan Roman Member

בלומפילד עם 5000 צופים למשחק ייראה לא טוב, נתניה צריכה למצאו מגרש אחר שייתן תחושה ביתית.

בקשר למה שאתה אוהב בהפועל, הרי זה ברור שאתם לא תצאו נגד הגוף שפועל להשאיר אותכם בליגה.

5. King Kenny Member

והוא כ"כ רוצה להשאיר אותנו בליגה עד שהוא החליט לתת להרצליה 3 נק' נכון?
    מה כבר ההתאחדות עשתה על מנת להשאיר את הפועל בליגה?

6. Fabio Junior Member

אירוני... אתה אומר את זה לפני המשחק הבא שלנו מול קריית שמונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Don Joan Roman Member

א. קודם כל זו לא היא נתנה זה בית הדין של ההתאחדות נתן (לפי מה שחבר שלכם אומר בית הדין נפרד מההתאבדות לכדורגל).
    ב. זה לא היה כדי לדפוק את הפועל כמו שזה היה כדי לדפוק את בן זקן ובעיקר את בית"ר ירושלים.
    ג. מה היא עשתה כדי להשאיר את הפועל בליגה, תשאל את מוני הראל, הוא בטוח יודע טוב מאוד.
    ד. לתת לכם סיבה למה הוא לא רוצה שהפועל תרד מלב דהסיבות הידועות? בגלל האחיין שלו, אם הפועל תישאר, בסופו של דבר ישכחו את העונה הזאת, אם הפועל תנשור, אז אוי ואבוי לגיא לוזון.
    ה. מיסטר יוסי אבוקסיס אל תיתן למשחק אחד שבו פסקו נגדכם למחוק שרשרת "טעויות שיפוט" מאוד הזויות שהעניקו לכם לא מעט נקודות, בעיקר מול יריבות בתחתית ובעיקר ובעיקר מול מכבי הרצליה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/08
  8. King Kenny Member

אני לא יודע מהו מס' הטלפון של מוני הראל ואני ממש לא רוצה לדבר איתו, אז אני אשמח אם אתה תסביר לי את זה.

9. Don Joan Roman Member

אתה זה שרואה את כל המשחקים של הפועל, אני לא חושב שצריך להסביר לך.

10. King Kenny Member

אתה יכול להפסיק לדבר בחידות ולהגיד לי את זה ישירות? אין לי מושג על מה אתה מדבר.

11. Don Joan Roman Member

אי אפשר להוכיח את זה למעןה אמת, אבל כולנו יודעים ורואים שיש דין אחד להפועל תל אביב ודין אחד לקבוצות אחרות בתחתית לגביי פסיקות של האנשים בשחור על כר הדשא.

12. King Kenny Member

השופטים העונה היו לטובת הפועל מספר פעמים ומספר פעמים היו נגד הפועל ככה שזה מתאזן.

13. Fabio Junior Member

הטעויות של השופטים נגדנו במשחקים נגד קריית שמונה התפרשו על שני משחקים, אם אני לא טועה..
    ובלי שום קשר, קינג קני סיכם את הוויכוח הזה בצורה הפשוטה והנכונה ביותר:

14. Don Joan Roman Member

אין פה שום ויכוח, יש פה עובדות ברורות.

אבל למען האמת כל זה מעניין לי את מה שקופמן מעניין לי, רק אל תגידו שלא רוצים אתכם בליגה שם במסדרונות של ההתאבדות ואיגוד השופטים, כי מישהו שם חושב אחרת.

15. Pele Member

ברוך דגו מתחתן
    מה אתם אומרים, ישבור את הכוס בלי ליפול כהרגלו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

שיהיה במזל טוב